LeukeSpellen.Be

Autorijles: Autorijles 3, Autorijles 4, Autorijles 5, Autorijles met Caravan

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Auto Parkeren 7

Auto Parkeren 7

Behendigheid Spelletjes 6,9 Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Auto stelen 3D

Auto stelen 3D

Race Spelletjes 6,2 In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!
Bus Parkeren 3D

Bus Parkeren 3D

Race Spelletjes 6,0 Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?
Parking Passie

Parking Passie

Behendigheid Spelletjes 5,7 Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.
Auto Parkeren 3

Auto Parkeren 3

Behendigheid Spelletjes 5,3 Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.
Offroad Parking

Offroad Parking

Race Spelletjes 4,0 En jij vond parkeren in de stad een uitdaging?! Probeer dan maar eens deze vrachtwagens op de juiste plek te krijgen. Lukt je dat? Ga off-road in dit parkeer simulatiespel.
Hummers Parkeren

Hummers Parkeren

Race Spelletjes 3,8 Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.
Spitsuur parkeeractie

Spitsuur parkeeractie

Race Spelletjes 3,7 Ga een spannende parkeeruitdaging aan in de straten van enkele van Amerika's meest bekende steden. Kun jij al deze sportwagens netjes in de soms krappe parkeervakken krijgen? Probeer geen krassen of ongelukken te maken in dit intense autospel.
Auto Parkeren 2

Auto Parkeren 2

Race Spelletjes 4,6 Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Race Spelletjes 4,6 Parkeer de dure auto's van de sterren in hun parkeervak. Maar zorg dat er geen krasje op komt!
Precies parkeren

Precies parkeren

Race Spelletjes 3,0 Rijd de auto over het parcours naar de parkeerplaats en parkeer netjes binnen de tijd. Maar let op, het ziet er makkelijker uit dan je denkt, want zodra je iets raakt mag je opnieuw beginnen. Dit spel is een echte uitdaging!
Taxirijles 2

Taxirijles 2

Race Spelletjes 3,0 Probeer in deze rijles de wagen zo goed mogelijk te parkeren!
Foutloos inparkeren

Foutloos inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,9 Rijd deze auto over het parcours naar de parkeerplaats en parkeer hem netjes binnen de tijd. Maar pas op, het ziet er makkelijker uit dan je denkt, want zodra je iets raakt moet je opnieuw beginnen. Een echte uitdaging dus!
Londense Bus

Londense Bus

Race Spelletjes 2,9 Breng je passagiers naar hun eindbestemming maar kijk uit dat je niet ergens tegen aan rijdt! Let ook op de snelheid van de bus.
London Taxi

London Taxi

Race Spelletjes 2,9 Je bent een taxichauffeur in Londen en je moet voor je rijles slagen. Succes!
Autorijles 18

Autorijles 18

Race Spelletjes 2,9 Kies je instructeur, volg je rijlessen en doe examen.
Dure auto's 3D

Dure auto's 3D

Behendigheid Spelletjes 2,9 Heb je het spelletje 'Dure auto's' wel eens gespeeld? Dit is het vervolg erop: een driedimensionale versie waarin jij als hotelbediende heel dure auto's gaat parkeren. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Auto Parkeren 4

Auto Parkeren 4

Race Spelletjes 2,9 Probeer de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Teken de lijn die de auto moet volgen.
Auto Parkeren 6

Auto Parkeren 6

Race Spelletjes 2,9 Probeer binnen de tijd alle auto's te parkeren zonder dat je andere auto's aanraakt.
Dure auto's

Dure auto's

Behendigheid Spelletjes 2,8 Heb je het spelletje 'Dure boten' wel eens gespeeld? Dit is alweer het tweede vervolg erop, en ditmaal parkeer je geen boten, maar auto's: heel dure auto's. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Autorijles 9

Autorijles 9

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo.
Autorijles 5

Autorijles 5

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
Autorijles 7

Autorijles 7

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.

Spelletjes - Autorijles Little Game