LeukeSpellen.Be

Autorijles: Autorijles 3, Autorijles 4, Autorijles 5, Autorijles met Caravan

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Snelparkeren

Snelparkeren

Race Spelletjes 2,8 Probeer de auto zo snel mogelijk te parkeren.
Parkeer je vliegtuig

Parkeer je vliegtuig

Behendigheid Spelletjes 2,8 Je vliegtuig is net geland, en nu taxi je richting de gate. Zorg dat je je vliegtuig naar de juiste gate stuurt, en zorg dat je de poppetjes niet omverrijdt!
Autorijles 4

Autorijles 4

Race Spelletjes 2,7 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo.
Autorijles 3

Autorijles 3

Race Spelletjes 2,7 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo!
Autorijles 12

Autorijles 12

Race Spelletjes 2,7 Probeer veilig thuis te komen zonder ergens tegenaan te rijden.
Parkeren in de sneeuw

Parkeren in de sneeuw

Race Spelletjes 2,7 Kies je favoriete auto en stuur hem door de glibberige sneeuw: het is de bedoeling dat je hem zonder deuken inparkeert!
Snel Parkeren

Snel Parkeren

Race Spelletjes 2,7 Test je parkeerkunsten en parkeer zo vaak mogelijk in 80 seconden!
Parkeertalent

Parkeertalent

Behendigheid Spelletjes 2,7 Op dit industrieterrein vol loodsen en andere obstakels, ga jij proberen om een vrachtwagen, een vorkheftruck en een hijskraan te besturen en te parkeren. In ieder level krijg je een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld spullen vervoeren, of je vrachtwagen over een heel smal weggetje manoeuvreren zonder hem te beschadigen.
Auto Parkeren 5

Auto Parkeren 5

Race Spelletjes 2,7 Probeer je auto binnen de tijd te parkeren zonder teveel schade te veroorzaken.
Parkeermeester 2

Parkeermeester 2

Race Spelletjes 2,7 Ben jij goed in parkeren? Dan is dit spel toch een uitdaging: je moet de auto op de aangewezen plaats parkern voor je tijd om is. Succes!
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spelletjes 2,7 Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Glibberig parkeren

Glibberig parkeren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Het is winter, en sneeuw en ijs hebben van deze parkeerplaats een ijsbaan gemaakt. Probeer je auto te parkeren zonder hierbij hoeken of andere auto's te raken. Veel plezier in dit vijf levels tellende spel!
Taxirijles

Taxirijles

Race Spelletjes 2,6 Lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om taxichauffeur te zijn? Kruip dan achter het stuur van deze taxi, cross door New York en leer de kneepjes van het vak!
Autorijles 13

Autorijles 13

Race Spelletjes 2,6 Probeer binnen de tijd je auto te parkeren zonder schade te maken. Hoe vaker je auto's of muren raakt, des te meer punten je dat kost.
Vrachtwagen Parkeren

Vrachtwagen Parkeren

Race Spelletjes 2,6 Probeer deze vrachtwagen op de goede plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
Gangsterchauffeur

Gangsterchauffeur

Race Spelletjes 2,6 Jij bent een gangster die nergens voor terugdeinst. Maar ben je net zo handig achter het stuur als met je pistool?
Bombay Taxi 2

Bombay Taxi 2

Race Spelletjes 2,6 Help Pakya om zijn taxi zonder brokken naar de parkeerplaats te sturen.
Ballet Parkeren

Ballet Parkeren

Race Spelletjes 2,5 Bots tegen de auto's aan om ze in het parkeervak te laten rollen.
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spelletjes 2,4 Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere manier kennen!
Autorijles 16

Autorijles 16

Race Spelletjes 2,2 Probeer zo snel mogelijk de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Pas op dat je geen andere voertuigen raakt.
Autorijles 8

Autorijles 8

Race Spelletjes 2,2 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
Autorijles 15

Autorijles 15

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer binnen de tijd de auto in het juiste parkeervak te parkeren.
Autorijles met Caravan

Autorijles met Caravan

Race Spelletjes 2,0 Je gaat autorijlessen volgen voor het besturen van een auto met caravan. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Parkeer goed zonder fouten anders wordt de examinator boos.
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spelletjes 1,9 Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Mijn grote vrachtwagen 2

Mijn grote vrachtwagen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer deze vrachtwagen op de juiste plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spelletjes 1,7 Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Auto Stelen

Auto Stelen

Race Spelletjes 1,6 Autodiefstal terug in de tijd! Probeer stiekem uit de garages te rijden.
Susans Eerste Rijles

Susans Eerste Rijles

Meisjes Spelletjes 1,6 Het is vandaag een spannende dag voor Susan want ze heeft namelijk haar eerste rijles. Oefen samen met Susan door naar verschillende plaatsen in de stad te rijden. Pas op dat je onderweg geen ongelukken veroorzaakt.
Beheers je heftruck

Beheers je heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,7 Met jouw vorkheftruck vervoer je kratten, heel veel kratten. Beheers jij je vorkheftruck zo goed, dat je alle lading perfect kunt vervoeren vanaf het punt waar je ze oppikt tot het punt waar je ze weer van je vork af laadt?
Auto Stelen 2

Auto Stelen 2

Race Spelletjes 0,5 Je bent de beste dief van het land maar je wilt de beste van de hele wereld worden. Steel daarom deze auto's zonder dat iemand er iets van merkt.

Spelletjes - Autorijles Little Game