LeukeSpellen.Be

Autorijles: Autorijles 3, Autorijles 4, Autorijles 5, Autorijles met Caravan

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Parkeergekte

Parkeergekte

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit parkeerspel krijg je 300 seconden de tijd om je auto telkens op de aangewezen plek te parkeren. Je kunt op de kaart links boven zien waar je naar toe moet. Rijd wel voorzichtig, want als je ergens tegenaan botst of op dynamiet rijdt, verlies je tot wel 30 seconden! Maar als je een klokje vindt, krijg je er ook weer tijd bij. Er zijn 25 levels in dit spel - tot welk level kom jij voor je tijd op is?
Autorijles met Caravan 2

Autorijles met Caravan 2

Race Spelletjes 0,2 Probeer de auto met caravan in het parkeervak te rijden voordat de tijd voorbij is.
Heftruck Rijden

Heftruck Rijden

Race Spelletjes 0,1 Zet de lading op de juiste plaats om door te gaan naar het volgende level.
Snelle autodief

Snelle autodief

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blijkbaar hebben jouw rijkunsten indruk gemaakt op je mafiabaas, want hij geeft je de opdracht om aan de slag te gaan als autodief! Steel de auto's die met een groene pijl worden aangegeven. Soms moet je hier eerst andere auto's voor verplaatsen, omdat je anders niet bij de uitgang kunt komen zonder ertegenaan te botsen. En dat moet je juist vermijden want er kan een autoalarm afgaan, en je krijgt strafpunten. Hou je de klok goed in de gaten? Een goede autodief gaat snel en ongemerkt te werk!
Autorijles 14

Autorijles 14

Race Spelletjes ? Probeer de pakketjes binnen de tijd af te leveren maar pas op dat je nergens tegen aan rijdt.
Reuzetruck

Reuzetruck

Race Spelletjes ? Laat zien hoe goed je deze truck met oplegger kan besturen in 10 tests. Als je ze alle 10 haalt, krijg je je Reuzetruck-rijbewijs! Rij over de groene pijlen om een test af te leggen. Let op, als je een rode pylon raakt, beschadig je je truck. Wanneer je schadebalk helemaal gevuld is, is het spel over.

Spelletjes - Autorijles Little Game