LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
De laatste overlevenden

De laatste overlevenden

Avontuur Spelletjes 5,3 Dit dappere duo probeert zich een weg te banen door een stad vol op hol geslagen zombies. Kun jij ervoor zorgen dat ze in elk level heelhuids de uitgang bereiken in dit zenuwslopende strategische actiespel? Laat ze samenwerken om aan de hordes ondoden te kunnen ontsnappen.
Sonic 1

Sonic 1

Avontuur Spelletjes 2,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel! Je komt krabben tegen die vuurballen gooien en apen die ballen gooien, dus pas op!
Wieltje 7 Detective

Wieltje 7 Detective

Denk Spelletjes 8,1 Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?
Wieltje 3

Wieltje 3

Denk Spelletjes 8,0 Beleef samen met dit autootje de leukste avonturen en verover het hart van de meisjesauto van je dromen!
Wieltje 4: tijdreis

Wieltje 4: tijdreis

Denk Spelletjes 8,0 Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?
3 Panda's in Japan

3 Panda's in Japan

Avontuur Spelletjes 7,3 De vakantie van deze zwart-witte vrienden is in het water gevallen, en dat komt allemaal door een stel dieven. Kun jij zorgen dat ze veilig thuis komen?
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spelletjes 7,2 De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spelletjes 7,2 Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Wieltje 8: Aliens

Wieltje 8: Aliens

Denk Spelletjes 7,0 Wieltje en zijn vriendin houden een picknick in het park maar aliens hebben je hulp nodig. Hun ruimteschip heeft panne. Zou jij ze kunnen helpen om hun schip weer aan de gang te krijgen in dit superleuke avonturenspel?
Drie panda's

Drie panda's

Avontuur Spelletjes 7,0 Drie panda's, een lange, een dikke en een kleine, zijn onafscheidelijke vrienden die altijd samen op pad gaan en met elkaar samenwerken om obstakels te overwinnen. Het is dus ook belangrijk dat alle panda's samen overkomen, anders kun je niet door naar het volgende level. In deze aflevering zitten de panda's gevangen op een boot. Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen? Zoek aanwijzingen om ze verder te kunnen helpen, op weg naar de vrijheid!
Uitbraak uit de gevangenis 2

Uitbraak uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 6,9 Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!
L.A. Rex

L.A. Rex

Aktie Spelletjes 6,8 Wat doe je als dino in L.A.? Je gaat naar het strand, bekijkt de stad... en je eet iedereen op!
Mexico Rex

Mexico Rex

Aktie Spelletjes 6,7 Deze machtige T-rex loopt vrij rond, maar heeft een machinegeweer bij zich om hem nog gevaarlijker te maken! Stomp rond, eet soldaten op en verpletter voertuigen met je wapens in dit grappige arcadespel!
Tevreden kat

Tevreden kat

Meisjes Spelletjes 6,6 Een kat tevreden houden is geen kattenpis. Ze kunnen zo temperamentvol zijn, of niet dan? Maar het enige dat deze wil is een lekker bad in dit online spel. Ze heeft een zware dag gehad en zit helemaal onder de modder. Kan jij helpen om haar weer schoon te wassen?
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spelletjes 6,5 Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in contact komt met water. Vuurjongen pakt de rode diamanten, Watermeisje pakt de blauwe. Ook gaan ze nog op zoek naar een klaverblaadje. In het spel zijn teleportatiespiegels, waar Vuurjongen en Watermeisje doorheen kunnen lopen: wanneer ze aan de witte kant van de spiegel door de spiegel stappen, komen ze ergens anders aan de witte kant weer tevoorschijn. Hetzelfde geldt voor de zwarte kant van de spiegel.
Vuurjongen en Watermeisje 1

Vuurjongen en Watermeisje 1

Avontuur Spelletjes 6,4 Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant. En in nog een ander level is het helemaal donker, waardoor het heel lastig is om de vuurjongen en het watermeisje veilig te laten bewegen. Kijk uit voor de zwarte olie: deze doodt zowel de vuurjongen als het watermeisje. Een spel vol leuke uitdagingen, waar je niet op uitgekeken raakt. Probeer de highscores te verslaan!
Vex 3

Vex 3

Avontuur Spelletjes 6,3 Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spelletjes 6,3 Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant. En in nog een ander level is het helemaal donker, waardoor het heel lastig is om de vuurjongen en het watermeisje veilig te laten bewegen. Kijk uit voor de zwarte olie: deze doodt zowel de vuurjongen als het watermeisje. Een spel vol leuke uitdagingen, waar je niet op uitgekeken raakt. Probeer de highscores te verslaan!
Vuurjongen en Watermeisje 3

Vuurjongen en Watermeisje 3

Avontuur Spelletjes 6,3 Watermeisje en Vuurjongen zijn weer op avontuur, ditmaal in de IJstempel. Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen. Vuurjongen glijdt bijvoorbeeld lekker snel door over het ijs, terwijl het ijs het Watermeisje juist vertraagt. Vuurjongen kan de met ijs bedekte hellingen juist weer niet op komen: ze zijn te glad voor hem! Watermeisje wandelt daar zo tegenop. Zij moet weer uitkijken voor de vuurzeeën, en Waterjongen kan op zijn beurt niet door het water lopen. Dit kan wel in ijs veranderen wanneer Watermeisje op de knop drukt die het blauwe licht aandoet, en zo kan Vuurjongen er weer overheen. Omgekeerd kan Vuurjongen het ijs laten smelten door op de knop te drukken die de rode lamp aandoet. Vuurjongen en Watermeisje kunnen allebei niet springen wanneer ze op het ijs staan. Zorg dat beide vriendjes alle levels halen, en hierbij zo veel mogelijk diamanten verzamelen!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game