LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Adventure Story

Adventure Story

Avontuur Spelletjes 0,8 Je vriendin is gekidnapt door een gemenerik in een grote tank! Reis door werelden vol vijanden, gevaren, muntjes en schatkisten om haar te redden. In ieder level zijn 100 muntjes en 10 schatkistjes te verzamelen. De schatkistjes bevatten XP's, extra 'mana' of extra gezondheid. Met de munten kun je nieuwe toverspreuken kopen, of je oude upgraden. Veel plezier in deze 20 levels tellende platformgame!
Kat verzorgen

Kat verzorgen

Meisjes Spelletjes 0,8 Kies een kitten en zorg goed voor hem tot het diertje volwassen is.
Indiana Jones 1

Indiana Jones 1

Avontuur Spelletjes 0,8 Samen met Indiana Jones ga jij op zoek naar de heilige graal, dat is de beker waar Jezus uit dronk tijdens het avondmaal. Je moet door het beginlevel, het Starwars level, het bonuslevel en de waterwereld om de graal te krijgen.
Garfield 3

Garfield 3

Behendigheid Spelletjes 0,7 Stop een heleboel eten in Garfields mandje. Geen gezond eten, want daar houdt Garfield niet van!
De Smurfen

De Smurfen

Denk Spelletjes 0,7 Help de handige smurf zijn auto te maken!
Commander Keen

Commander Keen

Avontuur Spelletjes 0,7 Goh, dat is lang geleden, zeg! Speel nog een keer Commander Keen en (her)ontdek alle leuke avonturen met Commander Keen! En vergeet ook de bonussen en vijanden niet! Veel plezier!
Checkpoint

Checkpoint

Avontuur Spelletjes 0,7 Loods dit mannetje door alle levels heen en trotseer de gevaren en obstakels die hij tegen zal komen! Hierbij moet je je hersenen af en toe goed laten kraken, want op het eerste gezicht lijken bepaalde obstakels onneembaar. Hij komt langs allerlei checkpoints, waarbij hij hendels moet overhalen om naar het volgende level door te gaan.
Poes Opmaken

Poes Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,7 Kies een ring, halsband, naamplaatje en staartversiering voor deze lieve poes.
Armadillo 2

Armadillo 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Jij bent ridder Armadillo en het is de bedoeling dat jij het dorp redt van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 2 van deze leuke avonturengame!
Wolf

Wolf

Avontuur Spelletjes 0,7 Probeer met de Wolf om langs alle hindernissen, obstakels en vijanden heen te komen naar het einde van de level.
Nelly 2 aflevering 1

Nelly 2 aflevering 1

Avontuur Spelletjes 0,7 Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!
Hopper 4

Hopper 4

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Hopper om naar de top van de berg te komen! Pak alle rode ballen in elk level om de ster zichtbaar te maken. Als je de ster raakt, ga je door naar het volgende level. Maar blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spelletjes 0,6 Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Mirror's Edge

Mirror's Edge

Avontuur Spelletjes 0,6 Speel in deze variant van Fancy Pants met een meisje. Het is de bedoeling dat je over alle daken loopt en alle items verzamelt.
Hopper 5

Hopper 5

Avontuur Spelletjes 0,6 Hopper wil naar de top van de berg geraken. Help hem en pak alle rode ballen om de ster, die de poort naar het volgende level opent, zichtbaar te maken. En blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Hamsterrace 5

Hamsterrace 5

Behendigheid Spelletjes 0,6 Hamster Rhino is op zoek naar Bolt. Verzamel alle sterren en sleutels om naar de volgende level te kunnen.
Skaten met Shaggy

Skaten met Shaggy

Behendigheid Spelletjes 0,5 Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!
Op kikkeravontuur

Op kikkeravontuur

Avontuur Spelletjes 0,5 Jij bent een kikker, die in het kikkerbos is beland. De oranje kikker wijst jou daar de weg. Het kikkerbos was vroeger een fijne plek om te leven, maar sinds de insecten zich er agressief zijn gaan gedragen, zijn veel kikkers vertrokken naar andere oorden. Zelfs het water, waar ze vroeger lekker in rondspartelden, is niet veilig meer! Gelukkig kun jij als kikker goed springen, en zijn er speciale bloemen in het bos, 'katapultbloemen' genaamd, die jou helpen om over gevaarlijke plekken met scherpe stekels heen te springen. Verzamel de muntjes, de diamanten en de hartjes (extra leven), en vang de gemene insecten met je tong! Als je al je levens verliest, moet je weer opnieuw beginnen.
Arcane TSC 1

Arcane TSC 1

Avontuur Spelletjes 0,5 Het avontuur van The Stone Circle begint.
Miami Rex

Miami Rex

Aktie Spelletjes 0,5 Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.
Porky

Porky

Avontuur Spelletjes 0,5 De Looney Tunes worden aangevallen! Probeer telkens het einde van de level te bereiken zonder geraakt te worden door vijandige aanvallen.
Jouw eigen dierentuin

Jouw eigen dierentuin

Avontuur Spelletjes 0,5 Plaats alle dieren op de juiste plek in de dierentuin.
Het Doolhof

Het Doolhof

Avontuur Spelletjes 0,5 Dit magische labyrint zit boordevol mini-games! Speel ze allemaal om het geheim te onthullen... In het begin kan je 3 voorwerpen kiezen. Alle 3 leiden naar een andere verhaallijn.
Fancy Pants 2

Fancy Pants 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Verzamel alle slakkenhuizen, kijk uit voor spinnen en scoor punten!
Asteroids

Asteroids

Aktie Spelletjes 0,4 Asteroids is een echte klassieker in de gamewereld! Je bestuurt een driehoekig ruimteschip, dat asteroïden en vliegende schotels moet vernietigen. Dit doe je door erop te schieten. Kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt door een asteroïde of vliegende schotel, want dat betekent je einde. De asteroïden die je raakt, splitsen zich op in kleinere deeltjes, die meestal sneller zijn en moeilijker te raken. Hierdoor leveren ze je wel weer meer punten op. Af en toe verschijnen vliegende schotels: de kleine schieten gericht op jou, en de grote schieten in allerlei richtingen.
Steppenwolf 4

Steppenwolf 4

Avontuur Spelletjes 0,4 Dit is deel 4 van Steppenwolf. Wees snel en bevrijd de jongen voordat het te laat is!
Zwart op wit

Zwart op wit

Behendigheid Spelletjes 0,4 Dit spelletje gaat over een stickpoppetje en een inktdruppel op een verfrommeld stukje papier. In zo min mogelijk tijd moet het poppetje naar de uitgang lopen, en hierbij zo veel mogelijk sterretjes verzamelen. Vergeet niet om om de inktdruppel ook te verplaatsen: deze druppel is op bepaalde punten onmisbaar. Het poppetje kan door paarse muren heen, maar niet door stippellijnen; voor de inktdruppel geldt het omgekeerde. De inktdruppel kan van kleur veranderen. Wanneer hij op die manier bijzondere krachten heeft verzameld, kan hij tijdelijk een andere vorm aannemen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om op knoppen te drukken, of om het poppetje een opstapje te geven. Loods het poppetje en zijn inktdruppel door alle 30 levels heen!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game