LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Achievement unlocked 2

Achievement unlocked 2

Denk Spelletjes 0,8 Help het blauwe olifantje om de hele lijst met 250 achievements vrij te spelen. Je kunt deze game in de single player of in de coöperatieve multiplayer-modus spelen.
Jouw eigen dierentuin

Jouw eigen dierentuin

Avontuur Spelletjes 0,8 Plaats alle dieren op de juiste plek in de dierentuin.
Wolf

Wolf

Avontuur Spelletjes 0,8 Probeer met de Wolf om langs alle hindernissen, obstakels en vijanden heen te komen naar het einde van de level.
Boerderij inrichten

Boerderij inrichten

Meisjes Spelletjes 0,8 Rechtsonder zie je het originele plaatje. Zet alle dieren op de juiste plaats.
Commander Keen

Commander Keen

Avontuur Spelletjes 0,7 Goh, dat is lang geleden, zeg! Speel nog een keer Commander Keen en (her)ontdek alle leuke avonturen met Commander Keen! En vergeet ook de bonussen en vijanden niet! Veel plezier!
Zwart op wit

Zwart op wit

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit spelletje gaat over een stickpoppetje en een inktdruppel op een verfrommeld stukje papier. In zo min mogelijk tijd moet het poppetje naar de uitgang lopen, en hierbij zo veel mogelijk sterretjes verzamelen. Vergeet niet om om de inktdruppel ook te verplaatsen: deze druppel is op bepaalde punten onmisbaar. Het poppetje kan door paarse muren heen, maar niet door stippellijnen; voor de inktdruppel geldt het omgekeerde. De inktdruppel kan van kleur veranderen. Wanneer hij op die manier bijzondere krachten heeft verzameld, kan hij tijdelijk een andere vorm aannemen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om op knoppen te drukken, of om het poppetje een opstapje te geven. Loods het poppetje en zijn inktdruppel door alle 30 levels heen!
Garfield 3

Garfield 3

Behendigheid Spelletjes 0,7 Stop een heleboel eten in Garfields mandje. Geen gezond eten, want daar houdt Garfield niet van!
Porky

Porky

Avontuur Spelletjes 0,6 De Looney Tunes worden aangevallen! Probeer telkens het einde van de level te bereiken zonder geraakt te worden door vijandige aanvallen.
Checkpoint

Checkpoint

Avontuur Spelletjes 0,6 Loods dit mannetje door alle levels heen en trotseer de gevaren en obstakels die hij tegen zal komen! Hierbij moet je je hersenen af en toe goed laten kraken, want op het eerste gezicht lijken bepaalde obstakels onneembaar. Hij komt langs allerlei checkpoints, waarbij hij hendels moet overhalen om naar het volgende level door te gaan.
Adventure Story

Adventure Story

Avontuur Spelletjes 0,6 Je vriendin is gekidnapt door een gemenerik in een grote tank! Reis door werelden vol vijanden, gevaren, muntjes en schatkisten om haar te redden. In ieder level zijn 100 muntjes en 10 schatkistjes te verzamelen. De schatkistjes bevatten XP's, extra 'mana' of extra gezondheid. Met de munten kun je nieuwe toverspreuken kopen, of je oude upgraden. Veel plezier in deze 20 levels tellende platformgame!
Hopper 4

Hopper 4

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Hopper om naar de top van de berg te komen! Pak alle rode ballen in elk level om de ster zichtbaar te maken. Als je de ster raakt, ga je door naar het volgende level. Maar blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Mirror's Edge

Mirror's Edge

Avontuur Spelletjes 0,6 Speel in deze variant van Fancy Pants met een meisje. Het is de bedoeling dat je over alle daken loopt en alle items verzamelt.
Paddenstoeljacht

Paddenstoeljacht

Avontuur Spelletjes 0,5 Wanneer jij in het bos op zoek gaat naar paddenstoelen, kom je in een wereld terecht die steeds bedreigender wordt! Camera's volgen je, en een soort shurikens zijn eropuit om je te doden. Gelukkig ben je gewapend: verdedig je dus zo goed je kunt!
Op kikkeravontuur

Op kikkeravontuur

Avontuur Spelletjes 0,5 Jij bent een kikker, die in het kikkerbos is beland. De oranje kikker wijst jou daar de weg. Het kikkerbos was vroeger een fijne plek om te leven, maar sinds de insecten zich er agressief zijn gaan gedragen, zijn veel kikkers vertrokken naar andere oorden. Zelfs het water, waar ze vroeger lekker in rondspartelden, is niet veilig meer! Gelukkig kun jij als kikker goed springen, en zijn er speciale bloemen in het bos, 'katapultbloemen' genaamd, die jou helpen om over gevaarlijke plekken met scherpe stekels heen te springen. Verzamel de muntjes, de diamanten en de hartjes (extra leven), en vang de gemene insecten met je tong! Als je al je levens verliest, moet je weer opnieuw beginnen.
Nelly 2 aflevering 1

Nelly 2 aflevering 1

Avontuur Spelletjes 0,5 Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!
Asteroids

Asteroids

Aktie Spelletjes 0,4 Asteroids is een echte klassieker in de gamewereld! Je bestuurt een driehoekig ruimteschip, dat asteroïden en vliegende schotels moet vernietigen. Dit doe je door erop te schieten. Kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt door een asteroïde of vliegende schotel, want dat betekent je einde. De asteroïden die je raakt, splitsen zich op in kleinere deeltjes, die meestal sneller zijn en moeilijker te raken. Hierdoor leveren ze je wel weer meer punten op. Af en toe verschijnen vliegende schotels: de kleine schieten gericht op jou, en de grote schieten in allerlei richtingen.
Knorrende klauteraar 3

Knorrende klauteraar 3

Avontuur Spelletjes 0,4 Dit varkentje woont in de bergen. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Fancy Pants 2

Fancy Pants 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Verzamel alle slakkenhuizen, kijk uit voor spinnen en scoor punten!
Indiana Jones 1

Indiana Jones 1

Avontuur Spelletjes 0,4 Samen met Indiana Jones ga jij op zoek naar de heilige graal, dat is de beker waar Jezus uit dronk tijdens het avondmaal. Je moet door het beginlevel, het Starwars level, het bonuslevel en de waterwereld om de graal te krijgen.
Miami Rex

Miami Rex

Aktie Spelletjes 0,4 Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.
Draak en de tovenaars 2

Draak en de tovenaars 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent een blauwe draak die op weg is gestuurd om de boze tovenaar in het koninkrijk Tyvandul te verslaan! Onderweg zul je allerlei monsters tegenkomen, die je kunt uitschakelen door vuur naar ze te spuwen of erbovenop te springen. Verzamel edelstenen: deze kun je in de tovenaarswinkel gebruiken om leuke upgrades te kopen. Ga in ieder level op zoek naar de verborgen bonussen en voer opdrachten uit waarmee je een speciale edelsteen kunt verdienen. Pak alle Drakenmunten en probeer alle upgrades uit te voeren: hierna wacht er een bijzondere, geheime kracht op je!
De slak

De slak

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit spel ben je een slak en moet je van de startpijp naar de uitgangspijp zien te komen. Onderweg moet je ook je PH-niveau in de gaten houden, die onderin het scherm aangegeven staat, zodat je geen schade oploopt. En je moet uitkijken voor allerlei vijanden, zoals slak-etende planten, vogels en cirkelzagen, want daaraan ga je dood. Succes!
Robot zoekt kat

Robot zoekt kat

Avontuur Spelletjes 0,3 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de kat. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Arcane TSC 1

Arcane TSC 1

Avontuur Spelletjes 0,3 Het avontuur van The Stone Circle begint.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game