LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
London Rex

London Rex

Aktie Spelletjes 0,4 Deze hongerige dinosaurus is nog nooit in Londen geweest. Kun jij wat lekkere mensenhapjes voor hem vinden?
De slak

De slak

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit spel ben je een slak en moet je van de startpijp naar de uitgangspijp zien te komen. Onderweg moet je ook je PH-niveau in de gaten houden, die onderin het scherm aangegeven staat, zodat je geen schade oploopt. En je moet uitkijken voor allerlei vijanden, zoals slak-etende planten, vogels en cirkelzagen, want daaraan ga je dood. Succes!
Draak en de tovenaars 2

Draak en de tovenaars 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent een blauwe draak die op weg is gestuurd om de boze tovenaar in het koninkrijk Tyvandul te verslaan! Onderweg zul je allerlei monsters tegenkomen, die je kunt uitschakelen door vuur naar ze te spuwen of erbovenop te springen. Verzamel edelstenen: deze kun je in de tovenaarswinkel gebruiken om leuke upgrades te kopen. Ga in ieder level op zoek naar de verborgen bonussen en voer opdrachten uit waarmee je een speciale edelsteen kunt verdienen. Pak alle Drakenmunten en probeer alle upgrades uit te voeren: hierna wacht er een bijzondere, geheime kracht op je!
Power Rangers

Power Rangers

Aktie Spelletjes 0,3 Train de verschillende Power Rangers door ze 5 unieke tests te laten doen. Wanneer de Power Rangers hierin slagen, kunnen ze de laatste uitdaging aangaan en Rootcore verdedigen tegen de aanvallen van Morticon en de Hidiacs!
Robot zoekt kat

Robot zoekt kat

Avontuur Spelletjes 0,3 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de kat. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Knorrende klauteraar 3

Knorrende klauteraar 3

Avontuur Spelletjes 0,3 Dit varkentje woont in de bergen. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Paddenstoeljacht

Paddenstoeljacht

Avontuur Spelletjes 0,3 Wanneer jij in het bos op zoek gaat naar paddenstoelen, kom je in een wereld terecht die steeds bedreigender wordt! Camera's volgen je, en een soort shurikens zijn eropuit om je te doden. Gelukkig ben je gewapend: verdedig je dus zo goed je kunt!
Kasteelkat 4

Kasteelkat 4

Avontuur Spelletjes 0,3 Dit is alweer het vierde deel uit de Kasteelkat-serie! Schiet alle vijanden dood die je tegenkomt en versla alle bazen! Uiteindelijk kom je in een kasteel.
Armadillo 3

Armadillo 3

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent ridder Armadillo, en je moet het dorp redden van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 3 van deze mooie avonturengame!
Transmorpher 2

Transmorpher 2

Avontuur Spelletjes 0,3 De aliens experimenteren met nieuwe wezens. Langzaam transformeert een groen, slijmerig monstertje zich in een ander soort wezen. Hij moet hiervoor wel een lange weg vol gevaren afleggen. Help jij hem hierbij? Pak de felgroene bolletjes en sterretjes, kijk uit voor de elektrisch geladen spanningsvelden en voor het fluorescerende, groene slijm!
Bubbleween

Bubbleween

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schiet Halloweenfiguurtjes, zoals pompoenen, duiveltjes, vampieren en doodshoofden omhoog, om zo series van drie of meer dezelfde figuurtjes te maken. Wanneer de onderkant van het venster is bereikt, moet je opnieuw beginnen!
Avontuurlijke vrienden

Avontuurlijke vrienden

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een ontzettend leuk avonturenspel waarin je door allerlei verschillende landschappen gaat om opdrachten te vervullen. De gemene Mr B. heeft namelijk één van de drie Avontuurlijke vrienden genaamd Mr. Rock, gevangengenomen. De drie vrienden zaten rustig te picknicken toen Mr. B. opeens vanuit het niets opdook en de steen wegpakte en meenam naar zijn dorp. Nu gaat onze held op zoek naar zijn vriendje, en moet hij hiervoor allerlei opdrachten vervullen en vijanden uitschakelen om uiteindelijk daar te komen, waar Mr B. zich schuilhoudt. Help jij hem hierbij?
Armadillo 1

Armadillo 1

Avontuur Spelletjes 0,2 Jij bent ridder Armadillo, en je moet het dorp redden van de ondergang! Kan je dit aan?
Bom Robot

Bom Robot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de robot telkens met behulp van bommen bij de deur te krijgen. Het is de bedoeling om naast de robot een bom te laten ontploffen, zodat de robot door de knal richting de deur vliegt. Hoe langer je de muisknop ingedrukt houdt, des de groter de bom (en dus ook de knal) wordt.
Robot zoekt vis

Robot zoekt vis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de vis. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Pheus en Mor

Pheus en Mor

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als je de Vuurjongen en Watermeisje-serie leuk vindt, dan ga je vast en zeker ook genieten van het uitdagende spelletje Pheus en Mor! De hond Mor en het mannetje Pheus zijn onafscheidelijke vrienden. Samen gaan ze op weg in een mysterieus land vol uitdagingen en gevaren. Pheus kan springen, Mor niet. Mor kan zwemmen, maar Pheus verdrinkt zodra hij in het water terechtkomt, dus moet je een slimme manier bedenken om beide vrienden naar de overkant van het water te krijgen! In dit spelletje zijn zowel behendigheid als logisch nadenken belangrijk. Lukt het jou om alle levels uit te spelen?
Dieren Maken

Dieren Maken

Meisjes Spelletjes 0,1 Ontwerp je eigen huisdier. Heb je altijd al een kat willen hebben met konijnenoren of een hond met kattenpoten? Het is nu allemaal mogelijk!
Geheim Agent

Geheim Agent

Aktie Spelletjes 0,1 Help deze geheime agent om de wereld te redden van de groep terroristen die de macht over wil nemen. Dring binnen in hun geheime basis, verzamel harten om je leven te verlengen en verhoog je score door voorwerpen te verzamelen. Veel plezier met dit 3 levels tellende platformspel!
Samen

Samen

Denk Spelletjes 0,1 'Samen' is heel voorspelbaar en toch leuk, want het is nog best lastig! Breng het blauwe blokje naar de blauwe spiegel en het roze blokje naar de roze spiegel. Het roze blokje helpt het blauwe, bijvoorbeeld als opstapje, en omgekeerd. Pas wanneer ze allebei voor de spiegel staan, gaan ze samen door naar het volgende level.
Robot zoekt hond

Robot zoekt hond

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de hond. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Giraffe Opmaken

Giraffe Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleed deze giraffe leuk aan.
Dino Rush

Dino Rush

Denk Spelletjes 0,1 Zoek samen met deze 2 Dinosauriërs alle eieren in deze grot. Probeer door goed samen te werken, de verschillende hindernissen te passeren.
Spiegeltje spiegeltje

Spiegeltje spiegeltje

Avontuur Spelletjes 0,1 Help jij dit mannetje om verder te komen in een koninkrijk vol spiegels? Het is de bedoeling dat hij sleutels verzamelt om deuren te kunnen openen. Wanneer hij bij een spiegel komt, stapt hij door deze spiegel een nieuwe wereld binnen: als het ware een level binnen het level. Help jij hem om zijn doel te bereiken?
Hopper 3

Hopper 3

Avontuur Spelletjes 0,1 Probeer hopper naar de top van de berg te begeleiden. Maar pas op dat hij niet van de berg valt.
Focus

Focus

Avontuur Spelletjes 0,1 Focussen is de sleutel tot succes in dit spel! Door te focussen kan dit poppetje onbereikbare plekken bereiken, en het schild dat hij dan om zich heen heeft, beschermt hem ook nog eens tegen aanvallen. Ga op de gele knoppen staan om gele barrières te laten verdwijnen. Succes!
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spelletjes 0,1 Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen loopt, versnel je, en kun je hoger springen. Dus wanneer het mannetje tegen een hoge hindernis aanloopt, moet hij eerst een pad van verf spuiten: wanneer hij hier daarna overheen loopt, kan hij de hindernis wel nemen. Gebruik niet meer verf dan nodig is!
Knorrende klauteraar 2

Knorrende klauteraar 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit varkentje woont in een mijn. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spelletjes ? In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spelletjes ? In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game