LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Power Rangers

Power Rangers

Aktie Spelletjes 0,3 Train de verschillende Power Rangers door ze 5 unieke tests te laten doen. Wanneer de Power Rangers hierin slagen, kunnen ze de laatste uitdaging aangaan en Rootcore verdedigen tegen de aanvallen van Morticon en de Hidiacs!
Armadillo 3

Armadillo 3

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent ridder Armadillo, en je moet het dorp redden van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 3 van deze mooie avonturengame!
Kasteelkat 4

Kasteelkat 4

Avontuur Spelletjes 0,3 Dit is alweer het vierde deel uit de Kasteelkat-serie! Schiet alle vijanden dood die je tegenkomt en versla alle bazen! Uiteindelijk kom je in een kasteel.
Transsylmania

Transsylmania

Avontuur Spelletjes 0,2 De gemene Dr. Faustoner heeft Vampy's kleine groene Dodelijke Beer gestolen, in een poging om Vampy naar hem toe te lokken. Help de vampier om stad en land af te reizen op zoek naar aanwijzingen en natuurlijk naar Dr. Faustoner, zodat hij zijn beer terug krijgt!
Robot zoekt hond

Robot zoekt hond

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de hond. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Hamsterrace 5

Hamsterrace 5

Behendigheid Spelletjes 0,2 Hamster Rhino is op zoek naar Bolt. Verzamel alle sterren en sleutels om naar de volgende level te kunnen.
Hopper 5

Hopper 5

Avontuur Spelletjes 0,2 Hopper wil naar de top van de berg geraken. Help hem en pak alle rode ballen om de ster, die de poort naar het volgende level opent, zichtbaar te maken. En blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Avontuurlijke vrienden

Avontuurlijke vrienden

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een ontzettend leuk avonturenspel waarin je door allerlei verschillende landschappen gaat om opdrachten te vervullen. De gemene Mr B. heeft namelijk één van de drie Avontuurlijke vrienden genaamd Mr. Rock, gevangengenomen. De drie vrienden zaten rustig te picknicken toen Mr. B. opeens vanuit het niets opdook en de steen wegpakte en meenam naar zijn dorp. Nu gaat onze held op zoek naar zijn vriendje, en moet hij hiervoor allerlei opdrachten vervullen en vijanden uitschakelen om uiteindelijk daar te komen, waar Mr B. zich schuilhoudt. Help jij hem hierbij?
Jonglerende clowns

Jonglerende clowns

Kids Spelletjes 0,2 Help deze clowns om aan het jongleren te blijven door telkens op de aangegeven kleur bal te klikken.
Armadillo 1

Armadillo 1

Avontuur Spelletjes 0,2 Jij bent ridder Armadillo, en je moet het dorp redden van de ondergang! Kan je dit aan?
Dieren Maken

Dieren Maken

Meisjes Spelletjes 0,1 Ontwerp je eigen huisdier. Heb je altijd al een kat willen hebben met konijnenoren of een hond met kattenpoten? Het is nu allemaal mogelijk!
Pheus en Mor

Pheus en Mor

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als je de Vuurjongen en Watermeisje-serie leuk vindt, dan ga je vast en zeker ook genieten van het uitdagende spelletje Pheus en Mor! De hond Mor en het mannetje Pheus zijn onafscheidelijke vrienden. Samen gaan ze op weg in een mysterieus land vol uitdagingen en gevaren. Pheus kan springen, Mor niet. Mor kan zwemmen, maar Pheus verdrinkt zodra hij in het water terechtkomt, dus moet je een slimme manier bedenken om beide vrienden naar de overkant van het water te krijgen! In dit spelletje zijn zowel behendigheid als logisch nadenken belangrijk. Lukt het jou om alle levels uit te spelen?
Bom Robot

Bom Robot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de robot telkens met behulp van bommen bij de deur te krijgen. Het is de bedoeling om naast de robot een bom te laten ontploffen, zodat de robot door de knal richting de deur vliegt. Hoe langer je de muisknop ingedrukt houdt, des de groter de bom (en dus ook de knal) wordt.
Transmorpher 2

Transmorpher 2

Avontuur Spelletjes 0,1 De aliens experimenteren met nieuwe wezens. Langzaam transformeert een groen, slijmerig monstertje zich in een ander soort wezen. Hij moet hiervoor wel een lange weg vol gevaren afleggen. Help jij hem hierbij? Pak de felgroene bolletjes en sterretjes, kijk uit voor de elektrisch geladen spanningsvelden en voor het fluorescerende, groene slijm!
Het Doolhof

Het Doolhof

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit magische labyrint zit boordevol mini-games! Speel ze allemaal om het geheim te onthullen... In het begin kan je 3 voorwerpen kiezen. Alle 3 leiden naar een andere verhaallijn.
Samen

Samen

Denk Spelletjes 0,1 'Samen' is heel voorspelbaar en toch leuk, want het is nog best lastig! Breng het blauwe blokje naar de blauwe spiegel en het roze blokje naar de roze spiegel. Het roze blokje helpt het blauwe, bijvoorbeeld als opstapje, en omgekeerd. Pas wanneer ze allebei voor de spiegel staan, gaan ze samen door naar het volgende level.
Geheim Agent

Geheim Agent

Aktie Spelletjes 0,1 Help deze geheime agent om de wereld te redden van de groep terroristen die de macht over wil nemen. Dring binnen in hun geheime basis, verzamel harten om je leven te verlengen en verhoog je score door voorwerpen te verzamelen. Veel plezier met dit 3 levels tellende platformspel!
Armadillo 2

Armadillo 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Jij bent ridder Armadillo en het is de bedoeling dat jij het dorp redt van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 2 van deze leuke avonturengame!
London Rex

London Rex

Aktie Spelletjes 0,1 Deze hongerige dinosaurus is nog nooit in Londen geweest. Kun jij wat lekkere mensenhapjes voor hem vinden?
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spelletjes 0,1 Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen loopt, versnel je, en kun je hoger springen. Dus wanneer het mannetje tegen een hoge hindernis aanloopt, moet hij eerst een pad van verf spuiten: wanneer hij hier daarna overheen loopt, kan hij de hindernis wel nemen. Gebruik niet meer verf dan nodig is!
Focus

Focus

Avontuur Spelletjes 0,1 Focussen is de sleutel tot succes in dit spel! Door te focussen kan dit poppetje onbereikbare plekken bereiken, en het schild dat hij dan om zich heen heeft, beschermt hem ook nog eens tegen aanvallen. Ga op de gele knoppen staan om gele barrières te laten verdwijnen. Succes!
Giraffe Opmaken

Giraffe Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleed deze giraffe leuk aan.
Bubbleween

Bubbleween

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet Halloweenfiguurtjes, zoals pompoenen, duiveltjes, vampieren en doodshoofden omhoog, om zo series van drie of meer dezelfde figuurtjes te maken. Wanneer de onderkant van het venster is bereikt, moet je opnieuw beginnen!
Spiegeltje spiegeltje

Spiegeltje spiegeltje

Avontuur Spelletjes 0,1 Help jij dit mannetje om verder te komen in een koninkrijk vol spiegels? Het is de bedoeling dat hij sleutels verzamelt om deuren te kunnen openen. Wanneer hij bij een spiegel komt, stapt hij door deze spiegel een nieuwe wereld binnen: als het ware een level binnen het level. Help jij hem om zijn doel te bereiken?
Dino Rush

Dino Rush

Denk Spelletjes 0,1 Zoek samen met deze 2 Dinosauriërs alle eieren in deze grot. Probeer door goed samen te werken, de verschillende hindernissen te passeren.
Hopper 3

Hopper 3

Avontuur Spelletjes 0,1 Probeer hopper naar de top van de berg te begeleiden. Maar pas op dat hij niet van de berg valt.
Konijn opmaken

Konijn opmaken

Meisjes Spelletjes ? Madison het konijn gaat trouwen! Kies de mooiste kleding voor haar.
Bob de Bouwer Bestellingen

Bob de Bouwer Bestellingen

Avontuur Spelletjes ? Help Scoop de heftruck om alle pakjes op te halen!
Zomaar een held

Zomaar een held

Aktie Spelletjes ? Wanneer midden in de nacht de zombies uitbreken uit een graf, is het crisis in de stad! Er is een held nodig om de zombies te bestrijden en ze weer terug te sturen hun graf in. Verzamel onderweg alle muntjes en schiet op de zombies om ze uit te schakelen. Kijk je wel uit dat de zombies jou niet raken?

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game