LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Hond Opmaken

Hond Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer deze hond zo mooi mogelijk op te maken.
Hond Opmaken 3

Hond Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Deze hond zit bij de dierenarts. Maak hem blij met wat leuke kleertjes.
Pajama Boy 3

Pajama Boy 3

Behendigheid Spelletjes ? Help Pajama Boy met het redden van zijn familie! De stad van de jonge held is verwoest en zijn familie zit opgesloten in een kooi. Je gaat door allerlei platform puzzels om de sleutel te verzamelen en de familieleden te bevrijden. Zorg dat je niet valt in Pajama Boy 3!
Dieren Opmaken

Dieren Opmaken

Avontuur Spelletjes ? Kies een dier en kleed hem aan zoals jij wilt.
Maak een Dier

Maak een Dier

Avontuur Spelletjes ? Zoek het goede hoofd bij het lijf en de poten om dieren te maken.
De bruidegom ontsnapt

De bruidegom ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Je staat op het punt om te trouwen met een meisje waar je helemaal niet van houdt. Dit is je laatste kans: grijp deze en ontsnap aan een mislukt huwelijk en een toekomst zonder vrijheid en geluk! Speel dit point & clickspel en zoek alle voorwerpen die je nodig hebt om te kunnen ontsnappen.
Zielloos

Zielloos

Denk Spelletjes ? Een zielig poppetje ziet het leven niet meer zitten en springt van een klif. Daarna wordt alles zwart en lijkt hij in een soort labyrint te zijn beland. Wat fonkelt daar? Het lijkt wel een ster, maar het zijn allemaal stukjes van zijn gebroken ziel. Het mannetje gaat op zoek naar alle fragmenten om zijn ziel weer terug te krijgen. Hierbij heeft hij hulp nodig: jouw hulp! Jij loodst hem door de doolhof en past het labyrint soms voor hem aan door de vakjes te verslepen. Zorg wel dat het mannetje (en de stukjes ziel) hierbij niet buiten het labyrint komt te staan, want dan moet je opnieuw beginnen!
Steppenwolf 12

Steppenwolf 12

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 12 van Steppenwolf. Er lijken mysterieuze experimenten te worden gehouden in het gebouw. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Agent Platformer 3

Agent Platformer 3

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat zo'n beetje bestaat uit een vierkant hoofd en twee benen. Het is je doel om steeds verder te komen in dit grappige platformspel. Verzamel alle munten en koop hiermee spullen in de winkel! Kijk uit dat je geen scherpe pinnen raakt!
Bob de Bouwer Slaat

Bob de Bouwer Slaat

Avontuur Spelletjes ? Sla Spud op zijn hoofd wanneer hij uit de vuilnisbak komt!
Rampage Rex

Rampage Rex

Behendigheid Spelletjes ? Laat de dinosaurus enorm veel schade aanrichten in het Geschiedsmuseum! Rampage Rex stelt je voor de uitdaging om alle kostbare kunst te vernielen. Je kunt op plateaus springen en op de kunstwerken kauwen. Nadat je alle schilderijen hebt vernietigd, kun je je richten op de Egyptische tentoonstelling. Eindig je ravage op de dinosaurus-afdeling!
Huisdieren Opmaken

Huisdieren Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Het hebben van een huisdier is weer in de mode! Maar kan je wel goed voor je kat, hond, hamster of vis zorgen?
Arcane TSC 2

Arcane TSC 2

Avontuur Spelletjes ? Deel 2: In het tweede deel van deze aflevering zoek je het zwarte spook!
Groene zone

Groene zone

Avontuur Spelletjes ? Probeer in ieder level de groene zone te bereiken, om naar het volgende level door te gaan.
Groen en hongerig

Groen en hongerig

Avontuur Spelletjes ? Dit is een denk- en behendigheidsspel waarin een groen slijmfiguurtje voedsel verzamelt om dit mee te nemen naar de uitgang. Hierbij moet hij allerlei gevaren trotseren. Soms moet hij wat voedsel uitspugen omdat hij anders te groot is om bijvoorbeeld onder een muur door te kruipen, of te zwaar om op een trampoline te springen. Bij de uitgang zie je een getal staan: je moet minstens zoveel stukken voedsel bij je hebben, anders moet je opnieuw beginnen. Zorg dus dat je gemakkelijk terug kunt naar de plek waar je het hebt achtergelaten! Ieder level is weer anders en dat is nou net het leuke en uitdagende van dit spel. Veel plezier!
Grijs zoekt roze 2

Grijs zoekt roze 2

Avontuur Spelletjes ? Weer een mooie aflevering uit de '... zoekt roze'-serie! Waar het roze blokje ook is, het grijze blokje zal het opzoeken en alle mogelijke gevaren trotseren. Het roze blokje kan hoger springen dan het grijze, het grijze blokje is sterker dan het roze. Ze hebben elkaar - en jou! - nodig om verder te komen.
Elektrisch jongetje

Elektrisch jongetje

Avontuur Spelletjes ? Het elektrische jongetje beweegt op stroom. Nu heeft de Vuurheer de generator van het elektrische jongetje overgenomen want hij heeft stroom nodig. Hij aast bovendien op de generator die de hele stad van stroom voorziet, dus de burgemeester roept het elektrische jongetje te hulp. In dit point & clickspel ga je de problemen stapsgewijs oplossen, zodat het elektrische jongetje en zijn stadsgenoten verlost worden van die akelige Vuurheer! Veel plezier met dit leuk getekende en originele zoekspelletje!
Een bloedrode avond

Een bloedrode avond

Avontuur Spelletjes ? Wreek je broer door de man die hem heeft vermoord, te doden! Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen in de hut en in de bossen rondom de begraafplaats: alleen op die manier kun je je doel bereiken.
Fur Fur en Nublo 2

Fur Fur en Nublo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is weer een leuk spelletje met Fur Fur en Nublo! Misschien ken je nog van het vorige spel uit de serie? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje en Nublo is een soort vliegend oogje. Zorg jij ervoor dat ze bij de deur komen, die ze naar een nieuwe dimensie leidt? Ze hebben elkaars hulp hier ook bij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!
Frankenslijm

Frankenslijm

Denk Spelletjes ? Help het groene slijmmonstertje in ieder level naar de uitgang van het labyrint! De gangen lopen anders dan je zou denken: wanneer hij in een gat lijkt te vallen, is de kans groot dat hij bovenaan weer tevoorschijn komt. Kijk uit voor de scherpe pinnen en gebruik de radioactieve kistjes om obstakels te overbruggen. Succes!
Blauwe Smiley

Blauwe Smiley

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level naar de andere kant van het speelveld te komen.
Bobby's Boevencamping

Bobby's Boevencamping

Avontuur Spelletjes ? Bobby is wezen kamperen, maar hij blijkt zijn tent te hebben opgezet op een plek waar criminelen van alles en nog wat te verbergen hebben! Ze hebben allerlei valkuilen met gevaarlijke pinnen gemaakt, en Bobby moet deze zien te ontwijken. Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te verslaan. Pak alles wat je kunt eten om levens te verzamelen, en pak vlaggen om punten te verzamelen! Dit spel kun je zowel in je eentje als in de multiplayer-modus spelen.
Fae

Fae

Behendigheid Spelletjes ? In dit behendigheidsspelletje leid jij het poppetje in ieder level naar de uitgang (het witte stofwolkje). Je kunt tegen muren op springen, sterker nog, dit zul je moeten doen anders haal je de levels niet. Kijk uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk!
Cyclopenliefde

Cyclopenliefde

Avontuur Spelletjes ? Cyclopen zijn onafscheidelijk en zelfs boze ridders kunnen dit cyclopenstelletje niet uit elkaar halen. Mevrouw cycloop is ontvoerd door de soldaten van de koning, maar meneer cycloop is vastbesloten om haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? In dit zoekspelletje verzamel je de voorwerpen die hij nodig heeft om verder te komen en uiteindelijk zijn geliefde te bevrijden!
Puzzelen en Rennen

Puzzelen en Rennen

Avontuur Spelletjes ? Probeer alle opdrachten aan de zijkant van het scherm uit te voeren om door te gaan naar de volgende level.
Gevecht in het woud

Gevecht in het woud

Avontuur Spelletjes ? Het ooit zo vredige koninkrijk Etheari is na een meteorietinslag veranderd in een donker woud vol kwade geesten en gevaarlijke schepsels. Ze gebruiken de energie van de meteoriet voor hun duistere doeleinden, en een dappere jongen besluit om hier een einde aan te maken. Vecht jij met hem mee?
Arcane TSC 3

Arcane TSC 3

Avontuur Spelletjes ? Deel 3: In dit deel moet je het geheim op de boot ontdekken!
Avontuur in de fabriek

Avontuur in de fabriek

Avontuur Spelletjes ? Help dit mannetje om door de donkere, stoffige ruimtes van deze mysterieuze fabriek te komen! Activeer allerlei radertjes om zo bruggen voor hem te bouwen, waarmee hij over afgronden heen kan lopen. Ook pijpen waar stoom uit komt, zijn erg handig: ze blazen hem omhoog, en dat is soms precies wat hij nodig heeft!
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Tweelingbots

Tweelingbots

Behendigheid Spelletjes ? Help jij de kleine, gekloonde robots door alle testruimtes in dit puzzel- en platformspel?
Rode Kever Puzzel

Rode Kever Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Help deze mier naar het vlaggetje te lopen door middel van het plaatsen en weghalen van obstakels. Zorg wel dat je eerste alle frambozen pakt.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game