LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Cube Droid in actie

Cube Droid in actie

Avontuur Spelletjes ? Het heelal is bezaaid geraakt met metalen blokken, die door een vijandig ruimteschip zijn gedumpt. Er is slechts één planeet niet bedekt geraakt met de blokken, en daar is Cube Droid, een robot met pensioen, de baas. Hij besluit om het heelal in te trekken om de blokken uit de weg te ruimen! Er zijn zes planeten, met elk zes levels. Het is de bedoeling dat je alle batterijen pakt, en dan weer in je ruimtecapsule stapt, op weg naar het volgende level of de volgende planeet. Er zijn allerlei gevaren, zoals kanonnen en lasertorens, dus denk goed na in welke volgorde je blokken verplaatst, om zo beschermd te blijven. Zo heeft ieder level zijn eigen bijzonderheden, die in het spel worden uitgelegd. Een grappig spel, waarin Cube Droid van level naar level, en van planeet naar planeet hopt zodra hij de opdrachten heeft vervuld!
Mind Blender

Mind Blender

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de uitgang te komen door je telekinetische krachten te gebruiken.
Invader Zim

Invader Zim

Avontuur Spelletjes ? Speel met Invader Zim in deze spannende platform game.
BugBug

BugBug

Behendigheid Spelletjes ? Zoek op je avontuur naar voorwerpen voor je terugreis naar de ruimte.
Shift 2

Shift 2

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens de deur te bereiken.
Blauwe Smiley

Blauwe Smiley

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level naar de andere kant van het speelveld te komen.
Luchtpiraat

Luchtpiraat

Behendigheid Spelletjes ? Het luchtschip is neergestort dankzij een gemene piraat. Het is aan jouw om alle tandwielen te verzamelen om zo het schip weer vliegende te krijgen.
Auto Doos

Auto Doos

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze platform game door alle levels te komen, maar pas op voor andere dozen, hindernissen en water.
Vorkheftruck Kind

Vorkheftruck Kind

Behendigheid Spelletjes ? Vorkheftruck kind is een zeer leuk, avontuurlijk platform spel. Probeer om telkens de exit te bereiken met behulp van blokken en vorkheftrucks.
Jamal in de wespenbunker

Jamal in de wespenbunker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.
Tijdmachine

Tijdmachine

Avontuur Spelletjes ? Reis door de tijd om jezelf te helpen deze fascinerende levels uit te spelen. Wanneer je door de tijd reist creëer je verschillende identieke versies van jezelf. Deze moeten samenwerken om uiteindelijk de kapotte tijdmachine te kunnen repareren.
Rode Kever Puzzel

Rode Kever Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Help deze mier naar het vlaggetje te lopen door middel van het plaatsen en weghalen van obstakels. Zorg wel dat je eerste alle frambozen pakt.
Vierkant Team

Vierkant Team

Denk Spelletjes ? Probeer elke level 1 blokje naar de uitgang te krijgen om de level te halen.
Shift 3

Shift 3

Denk Spelletjes ? Probeer om elke keer bij de deur te komen. Soms moet je een level terug gaan omdat daar opeens een nieuwe deur is verschenen, kortom veel puzzel plezier!
Dertig

Dertig

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level de uitgang te bereiken. Je moet alle levels binnen 30 minuten halen om het spel uit te spelen.
Umbross

Umbross

Behendigheid Spelletjes ? Help Umbross, het nichtje van Mos om door dit dolhof te komen, zodat ze naar huis kan. Verzamel de zwarte bolletjes om de tijd terug te draaien.
Samen Werken

Samen Werken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met beide personen de vlag te bereiken om de level te halen. Je kunt telkens maar met 1 persoon te gelijk lopen, dus probeer slim gebruik van elkaar te maken.
Tasha

Tasha

Avontuur Spelletjes ? Je vrienden zijn gevangen! Jij en je magische kat moeten ze bevrijden.
Anski en Blip

Anski en Blip

Behendigheid Spelletjes ? Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!
Puzzelen en Rennen

Puzzelen en Rennen

Avontuur Spelletjes ? Probeer alle opdrachten aan de zijkant van het scherm uit te voeren om door te gaan naar de volgende level.
Nieuwjaars Rush

Nieuwjaars Rush

Denk Spelletjes ? Plaats de platforms op de juiste plaats om zo de deur te bereiken. Zorg er echter wel voor dat je onderweg ook de sleutel pakt omdat je anders niet door de deur kan.
Zichtbaar

Zichtbaar

Avontuur Spelletjes ? Probeer het einde van de levels zo snel mogelijk te halen. Hou je spiegelbeeld goed in de gaten, want soms zie je daar de obstakels die je normaal gesproken niet kan zien.
Shift 4

Shift 4

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is aangevallen door een grote inktvis en je bent daardoor op de dichtstbijzijnde planeet neergestort. Probeer te ontsnappen en de andere inzittende te vinden.
Julia Zoeken

Julia Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om Julia te vinden en probeer haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.
Loa's Eilandzoektocht

Loa's Eilandzoektocht

Avontuur Spelletjes ? Kwaadaardige wezens teisteren een groot deel van het heelal. Jij bent terug in de tijd gestuurd om deze wezens op te sporen en ervoor te zorgen dat het kwaad zich niet verder verspreidt...
Speedy's Pyramideavontuur

Speedy's Pyramideavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Help Speedy bij het laten instorten van de pyramides, door alle blokken te activeren. Let op Sylvester, want die zit hem op de hielen!
Dozenman

Dozenman

Behendigheid Spelletjes ? In dit dertien levels tellende spel is het de bedoeling dat je met je 'dozenman' de draaiende doos aan de andere kant van het veld te pakken krijgt. Dat lijkt simpel, maar het wordt knap lastig in de latere levels!
Oran

Oran

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel in ieder level 10 muntjes om de deur naar het volgende te openen. Ontwijk de spijkers.
AltShift

AltShift

Behendigheid Spelletjes ? Je maatje is ontvoerd door een boze wetenschapper. Bevrijd je vriendje, ren en spring over hindernissen of draai het beeld gewoon om en vind de uitgang in elk level. Succes!
Beste vrienden 3

Beste vrienden 3

Denk Spelletjes ? De drie beste vrienden zijn terug! De drie mijnwerkers zitten vast in de mijn en het is jouw taak om ze alle drie veilig naar de deur te brengen. Succes!
Eend vs Zwaartekracht

Eend vs Zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel speelt zich af op Paaseiland. Een eendje krijgt de opdracht om zo veel mogelijk gouden eieren te verzamelen en om deze terug te brengen naar het Moai-beeld dat hem hiertoe opdracht heeft gegeven. Door op X te drukken, kun je de zwaartekracht omdraaien. Door een sterretje aan te raken, kun je je ook zijwaarts verplaatsen. Kijk uit, want er liggen allerlei gevaren op de loer! Gebruik de X-toets dus op tijd om te wisselen tussen de verschillende zwaartekrachten.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game