LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Anubis' Wraak

Anubis' Wraak

Avontuur Spelletjes ? Zoek een weg door de piramide en verzamel alle munten en schatten. Kijk uit voor mummies en scarabeeën, want die maken je dood.
Pompoenen Verzamelen

Pompoenen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle pompoenen verzamelt. Kijk wel uit voor de granaten en de pompoenen waarvan rechtsbovenaan wordt aangegeven dat je ze niet mag pakken.
De weg naar buiten

De weg naar buiten

Avontuur Spelletjes ? Help dit blauwe mannetje om de uitgang te bereiken. Dit spel kan je zowel in de uniplayer- als in de multiplayer-modus spelen.
Onstnapping uit de puppyfabriek

Onstnapping uit de puppyfabriek

Avontuur Spelletjes ? Help deze puppy's ontsnappen uit deze puppyfabriek. Ze worden alleen maar gedood hier. Als jij het puppy kunt redden is het je eeuwig dankbaar.
Shift 4

Shift 4

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is aangevallen door een grote inktvis en je bent daardoor op de dichtstbijzijnde planeet neergestort. Probeer te ontsnappen en de andere inzittende te vinden.
Ontdek de grot

Ontdek de grot

Avontuur Spelletjes ? Help meneer Jones, een succesvolle ontdekkingsreiziger, om deze grot te verkennen!
Harry's reis

Harry's reis

Denk Spelletjes ? Harry, een poppetje wiens lichaam uit elastische stokjes bestaat, beleeft in dit spel een spannend avontuur. En dat allemaal doordat de jaloerse ex van zijn vriendinnetje het nodig vond om hem in een gat te laten vallen, toen de tortelduifjes nietsvermoedend op straat liepen. Maar goed, Harry gaat proberen er het beste van te maken en gaat alle hindernissen vol goede moed tegemoet! Help jij hem om verder te komen in de wereld waar hij na zijn val is beland? Rechts onderaan zie je allerlei spullen, die je naar Harry's wereld kunt kopiëren. Hij zal je er dankbaar voor zijn! Houd het gele balkje onderaan goed in de gaten, want je moet al je opdrachten natuurlijk wel binnen de tijd uitvoeren. Iedere hindernis heeft zijn eigen oplossing, en soms zijn er zelfs meerdere oplossingen voor één probleem.
Snelle sprongen

Snelle sprongen

Behendigheid Spelletjes ? Een poppetje probeert al stuiterend alle gekleurde bolletjes te verzamelen voordat hij naar de uitgang springt. Help jij hem om zo veel mogelijk bolletjes te pakken en niet door de stekels kapot geprikt te worden?
Baksteenavonturen 2

Baksteenavonturen 2

Denk Spelletjes ? Het oranje kubusje in dit spel kan zich verplaatsen over grijze en gekleurde blokjes. Alleen wanneer de gekleurde blokjes gevuld zijn, kan hij eroverheen: anders zakt hij erdoor. De gekleurde blokjes worden alleen gevuld wanneer het streepje in de tijdlijn over de wat feller gekleurde vlakken gaat: helderrood, heldergeel, heldergroen en helderblauw. Wanneer het de pasteltint van deze kleuren raakt, worden de blokjes in het scherm weer doorzichtig. Probeer het eens en je zult zien dat het even wennen is, maar dat het daarna heel grappig wordt!
Goudraket

Goudraket

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat deze mijnwerkertjes het gouden blokje naar de raket kunnen verplaatsen, zodat het kan opstijgen naar de oppervlakte! Het is hierbij belangrijk dat je de weg vrijmaakt, zodat het gouden blokje kan worden verplaatst zonder in kuilen te vallen of tegen bulten aan te botsen.
Arcane TSC 4

Arcane TSC 4

Avontuur Spelletjes ? In deze aflevering ben je op zoek naar de laatste aanwijzingen!
Beste vrienden 3

Beste vrienden 3

Denk Spelletjes ? De drie beste vrienden zijn terug! De drie mijnwerkers zitten vast in de mijn en het is jouw taak om ze alle drie veilig naar de deur te brengen. Succes!
Julia Zoeken

Julia Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om Julia te vinden en probeer haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.
Duivelse druppeltjes

Duivelse druppeltjes

Aktie Spelletjes ? Een klein duiveltje is op jacht naar groene druppels. Help jij hem om ze allemaal te verzamelen? Kijk hierbij uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk. Wanneer je vastzit, kun je proberen om verder te komen in een andere dimensie.
P U N K

P U N K

Denk Spelletjes ? De P U N K wandelt door een labyrint waar groene deuren hem tegenhouden. Gelukkig kan hij een laserstraal afschieten op de sloten waarmee hij de deuren kan openen: witte blokken, die hij met zijn rode laserstraal vult tot ze helemaal rood zijn. Dit kan ook via spiegels, wanneer een slot niet normaal bereikbaar is. Kijk hierbij wel uit dat hij niet wordt geraakt door zijn eigen straal, die door de spiegels wordt weerkaatst: deze is namelijk dodelijk!
Fur Fur en Nublo

Fur Fur en Nublo

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Fur Fur en Nublo? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje. Nublo is een soort vliegend oogje. Samen beleven ze de spannendste avonturen! Leid jij ze naar de deur, zodat ze telkens een level verder komen? Ze hebben elkaars hulp hierbij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!
Vonkman

Vonkman

Avontuur Spelletjes ? Laat de vonkman zichzelf elektrisch opladen en van het ene level naar het andere springen en rennen. Pak zo veel mogelijk cirkeltjes!
Diep en blauw

Diep en blauw

Avontuur Spelletjes ? Help anderen, verken de onderwaterwereld om je heen en ontdek de betekenis van het leven in dit grappige point & clickspel!
Shift 2 De uitdaging

Shift 2 De uitdaging

Avontuur Spelletjes ? Dit is een hartstikke grappig spelletje waarin je het scherm telkens 180 graden kunt draaien met behulp van het pijltje omlaag. Zo worden plekken die onbereikbaar leken, toch toegankelijk. Probeer om alle benodigde punten te halen en uitdagingen aan te gaan die ervoor zorgen dat je weer naar een volgend level door kunt!
Acid Bunny

Acid Bunny

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een uitdagend en origineel spel! Acid Bunny, de hoofdrolspeler, wordt geboren in een nest vol verslaafde broertjes en zusjes: moeder konijn is namelijk zwaar verslaafd aan allerlei drugs en haar jongen komen verslaafd op de wereld. Aangezien Acid Bunny de kleinste van het nest is, wordt hij verstoten en dit is nou juist zijn redding: hij krijgt op die manier niet de drugsmelk van zijn moeder binnen en ontsnapt zo aan een toekomst vol verslaving en ellende. Tenminste... dat probeert hij, maar af en toe krijgt hij flashbacks en begint hij te hallucineren. Op die momenten weet hij helemaal niet wat hij doet, en zo scheurt hij bijvoorbeeld zijn vriend Beer aan stukken. Naald en draad bieden uitkomst. Deze moet hij alleen wel zien te vinden en zijn verslaafde broertjes en zusjes lopen nog steeds rond en willen hem het leven zuur maken. Spring bovenop ze of bekogel ze met wortels om ze uit te schakelen. Verzamel hartjes: dit zijn extra levens en die kun je goed gebruiken in deze vreemde wereld! Wanneer je begint met spelen, krijg je uitgebreide instructies. Veel plezier!
Blasteroids

Blasteroids

Behendigheid Spelletjes ? Ga met de ruimteschip het heelal in en probeer daar zo veel mogelijk asteroïden neer te schieten!
Coma

Coma

Avontuur Spelletjes ? Coma is een ontzettend mooi getekend avonturenspel, waarin jij op zoek gaat naar je zusje. Ze is in de kelder opgesloten en als niemand haar daaruit haalt, zal ze verhongeren. Met de hulp van het vogeltje ga je op pad om haar te bevrijden, en op weg naar de kelder zul je een boel uitdagingen aan moeten gaan!
Harry Potter Jagertraining

Harry Potter Jagertraining

Sport Spelletjes ? In dit spel krijg jij zwerkbaltraining! Je moet de bal ('slurk') naar een andere speler gooien. Die speler gooit de bal weer terug. Dan moet jij scoren. Het gaat telkens een niveau hoger en wordt dus steeds moeilijker!
Quantum

Quantum

Denk Spelletjes ? Help jij deze drieogige, zwart-witte zwemband in ieder level naar zijn bestemming, namelijk de rode cirkel? Hij zal hiervoor de nodige gevaren moeten trotseren maar met jouw hulp lukt dit hem vast.
Bommenmachine

Bommenmachine

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt een grijs, rond poppetje, dat op zijn beurt een apparaat bedient dat bommen laat vallen. Het grijze poppetje kan tegen het apparaat aan springen, om het te verplaatsing in de richting van het rode, ronde poppetje. Vervolgens laat je de bom(men) ontploffen wanneer het rode poppetje er dicht genoeg bij in de buurt komt. Schakel alle vijanden uit om naar het volgende level door te gaan!
Steppenwolf 15

Steppenwolf 15

Avontuur Spelletjes ? In deel 15 zijn de vijanden je op het spoor. Ren snel weg voordat ze je neerschieten!
Fartypants

Fartypants

Kerst Spelletjes ? Laat de kerstman vliegen door scheet-aandrijving en lever de cadeautjes af.
Professor Spelonkmans

Professor Spelonkmans

Avontuur Spelletjes ? Professor Spelonkmans heeft maar één doel in zijn leven: alle grotten afschuimen, op zoek naar bijzondere, prehistorische schatten of andere waardevolle dingen. Dit is natuurlijk niet zonder risico's: in de grot wonen ook bloeddorstige reuzenvleermuizen, die hij zal moeten zien te ontwijken. Help deze moedige professor om weer levend uit deze grot te komen, met zo veel mogelijk schatten!
Arcane TSC 5

Arcane TSC 5

Avontuur Spelletjes ? Deel 5: probeer dit raadsel zo snel mogelijk op te lossen!
Loa's Eilandzoektocht

Loa's Eilandzoektocht

Avontuur Spelletjes ? Kwaadaardige wezens teisteren een groot deel van het heelal. Jij bent terug in de tijd gestuurd om deze wezens op te sporen en ervoor te zorgen dat het kwaad zich niet verder verspreidt...
Zwerver zoekt Vrouw

Zwerver zoekt Vrouw

Avontuur Spelletjes ? Twee bedelaars, een reus en een dwerg, zijn al jaren vrijgezel. Ze willen nu eindelijk eens een vrouw vinden, als het even kan een knappe vrouw met geld! Samen gaan ze op weg naar het woud waar ze de vrouw van hun leven hopen te vinden. De weg daarnaartoe is niet zonder gevaren en obstakels, en samen helpen ze elkaar verder. Ook jij kunt ze een handje helpen! Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te doden, en verzamel alle munten om het level te voltooien.
Hippo de dappere ridder

Hippo de dappere ridder

Avontuur Spelletjes ? De grote trol heeft de kroon van de nijlpaardkoning gestolen! Hippo de dappere ridder gaat Trollenland binnen om de kroon terug te pakken. Klik op alle voorwerpen die hij nodig heeft, en haal ze op het juiste moment uit de inventaris!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game