LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Mijn dino en ik

Mijn dino en ik

Avontuur Spelletjes ? Een tijdje geleden verhuisde dit jongetje naar een saaie stad. Al zijn vriendjes moest hij achterlaten, en het lukte hem niet om er nieuwe vriendjes te krijgen. Zijn ouders waren altijd druk met werk en huishouden, en het jongetje was vaak alleen. Maar daar kwam verandering in toen hij in het bos een vreemd, groen ei vond. Voordat hij nog maar thuis was, kroop er al een grote hagedis uit het ei. Het bleek geen hagedis, maar een babydinosaurus te zijn! Zijn ouders hadden zo weinig verstand van dieren dat ze het aanzagen voor een raar hondje, en hij mocht het beestje houden. Maar toen de dinosaurus groter werd, kwamen de problemen: zijn ouders, en zelfs alle inwoners van de stad, wilden de dino weg hebben. Maar dat laat het jongetje natuurlijk niet gebeuren, en hij loopt weg, samen met zijn dinosaurus. Help jij ze om te ontsnappen? Sommige deuren kunnen alleen door de dinosaurus worden geopend, dus je moet er dan voor zorgen dat hij het jochie voorgaat.
Jamal in de wespenbunker

Jamal in de wespenbunker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.
Ode aan de pixels

Ode aan de pixels

Avontuur Spelletjes ? Hans heeft een oogje op een knappe cheerleader. Zij ziet hem alleen niet staan, omdat hij nogal lelijk is. Verdrietig gaat hij op zoek naar de ideale vrouw, maar hij beseft niet dat de weg die naar haar toe leidt, er eentje is vol dodelijke gevaren! Loods jij hem door het kasteel vol monstertjes, ijsdruppels en ander kwaad?
Transmyter

Transmyter

Avontuur Spelletjes ? Na een ongeluk in de ruimte stort de vliegende schotel van twee kleine aliens neer. Het vrouwtje wordt ontvoerd, het mannetje blijft ontredderd achter. Wat nu? Jij weet vast wel raad! Om zich te verstoppen voor gevaren kan het buitenaardse wezen veranderen in allerlei voorwerpen, die jij zelf kunt uitkiezen. Ook kan hij hiermee langs obstakels komen. De gedaanteverwisseling duurt alleen niet erg lang, dus time deze goed!
Zoek de generator

Zoek de generator

Denk Spelletjes ? Breng weer leven in de wereld waarin de robots leven! Ga hiervoor op zoek naar de stroomgenerator en zet deze weer aan.
Vervloekte prinses

Vervloekte prinses

Denk Spelletjes ? Help jij de vervloekte prinses om een leger van vampiers te vormen? De vloek wordt verspreid door een beet in de nek, dus je kunt wel raden wat je te doen staat... Dit is een zoekspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders lukt het deze vampierprinses nooit om een leger te vormen.
Arcane TSC 8

Arcane TSC 8

Avontuur Spelletjes ? Deel 8: Dit is het laatste deel van de Arcane-reeks. Hoe zal het aflopen?
Weg uit het gekkenhuis

Weg uit het gekkenhuis

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze psychopaat om te ontsnappen uit het gekkenhuis waar hij is opgesloten? Hij zit niet alleen opgesloten tussen vier muren, maar ook nog eens in een dwangbuis. Toch wil hij graag weer de wijde wereld in om het daglicht weer eens te zien. De sleutels waarmee hij deuren kan openen hangen duidelijk zichtbaar in de kamers, maar ze zijn steeds lastiger te pakken te krijgen, naarmate hij verder komt!
Halloween Opmaken 6

Halloween Opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en dit meisje moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij haar helpen?
Zoek de chocolademuffin

Zoek de chocolademuffin

Avontuur Spelletjes ? De kleine onderzoeker genaamd Red is op pad. Maar wat knort zijn maag: hij heeft namelijk niet ontbeten. Gelukkig ziet hij dat er ergens een chocolademuffin te krijgen is. Alleen hoe kan hij bij die muffin komen? Zoek voorwerpen waar hij wat aan heeft tijdens zijn zoektocht en voer opdrachten uit, zodat hij zijn honger eindelijk kan stillen!
Testpop ontsnapt

Testpop ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Na weer een dag vol botstesten heeft de kleine testpop er genoeg van en hij besluit om te ontsnappen uit de fabriek. Help jij hem om langs alle obstakels te komen en de fabriek heelhuids te verlaten? Zo kan hij een nieuw leven beginnen zonder botsingen en ander geweld! Verzamel de voorwerpen die de testpop nodig heeft en gebruik deze op het juiste moment.
Helse pompoen 2

Helse pompoen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vond je het ook zo leuk om het spel 'Helse pompoen' te spelen? Dan vind je het vervolg hierop minstens even leuk! Ook dit is namelijk een mooi getekend Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Tricky Rick

Tricky Rick

Avontuur Spelletjes ? Een slechterik heeft alle brandstof uit Ricks raket gepompt. Help Rick om alle gestolen brandstof weer naar zijn ruimteschip terug te brengen, zodat hij kan opstijgen! Zorg dat de vijandelijke robots hem niet zien.
Bomtoons' wondergrot

Bomtoons' wondergrot

Avontuur Spelletjes ? Een grappig behendigheidsspel waarin jij als Bomtoons allerlei opdrachten moet vervullen. Zo kom je in het eerste level een kleine tiran tegen, die je in drie rondes moet verslaan. Veel plezier met uitvinden wat daarna komt!
Van bacterie naar mens

Van bacterie naar mens

Denk Spelletjes ? Van bacterie naar mens... er zitten heel wat stappen in deze evolutie en het zou wel eens kunnen zijn dat de bacterie het zonder jouw hulp niet redt! Ook de hulp van de piramidebouwende aliens zou hij wel eens goed kunnen gebruiken. Zoek alle voorwerpen die de bacterie nodig heeft: doe dit wel in de juiste volgorde, anders komt de evolutie stil te staan.
Maar één level

Maar één level

Avontuur Spelletjes ? Dit platformspel heeft maar één level, tenminste, dat lijkt zo. Dit ene level bestaat namelijk wel uit verschillende sublevels, waar telkens weer iets bijzonders mee is: links en rechts zijn omgewisseld, of je moet de uitgang met je muis aanklikken, en ga zo maar door. Soms is de uitgang geblokkeerd: je moet dan eerst op het rode kussen springen om deze blokkade op te heffen. Zoek het allemaal uit in dit grappige spelletje! Probeer je olifant door de sublevels te loodsen zonder levens te verliezen!
Kuiken en plantje

Kuiken en plantje

Avontuur Spelletjes ? Dit kuikentje is onderweg met een klein plantje, dat hij naar huis moet brengen. De glazen bol met het plantje erin zit aan hem vast met een koord. Als je langs het icoontje met een plusje komt, wordt het koord langer en als je langs het icoontje komt met een min erin, wordt het koord korter. Als je het helmpje met propellor pakt, kun je vliegen zolang je brandstof hebt. Als er sterretjes in de lucht zweven, moet je die allemaal verzamelen om het level te halen. Soms moet je op knoppen drukken om op bepaalde plekken te komen. Door konijntjes aan het schrikken te maken (door te roepen), kun je plekken bereiken waar je zelf te hoog of breed voor bent. Succes!
Verge

Verge

Avontuur Spelletjes ? Daar loop je dan, in de bergen, moederziel alleen, zonder dat je weet waar je bent of hoe je daar terecht bent gekomen. Tijd om terug te keren naar de bewoonde wereld! Spring op de rode knoppen om poorten te openen. De roze monstertjes hebben het op je gemunt: ze schieten op je, en jij kunt ze uitschakelen door erbovenop te springen. Kijk ook uit dat je ze niet raakt! Soms moet je onder de grond verder om bepaalde hindernissen te nemen. Spring op de scherpe pinnen om onder de grond verder te gaan. Ook hier liggen allerlei gevaren op de loer, ontwijk ze en probeer ze uit te schakelen! Wanneer je daar op een knop met een sleutel springt, komt je weer boven de grond.
Botsingstad

Botsingstad

Denk Spelletjes ? Welkom in Botsingstad, waar het verkeer altijd druk is en de wegen slecht. Red zo veel mogelijk levens door met jouw verkeerslichten botsingen en files te voorkomen!
Steppenwolf 19

Steppenwolf 19

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 19 van Steppenwolf. De boef is erin geslaagd om te ontkomen en is op de vlucht geslagen. Laat hem niet ontstappen!
Rift

Rift

Behendigheid Spelletjes ? De Robotic Intelligent Food Transporter is een robot die werd gebouwd om zijn meester voedsel te brengen. Help de robot om bij de taart te kunnen en deze naar zijn mester te brengen. Veel plezier!
Anski en Blip

Anski en Blip

Behendigheid Spelletjes ? Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!
Panik In Suburbia

Panik In Suburbia

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuk platformspelletje met poopa scoopa.
Pico en de vleesfabriek

Pico en de vleesfabriek

Avontuur Spelletjes ? Pico is terug! Deze keer moet je al schietend op monsters een weg door een vreemd restaurant vinden. Knallen maar!
Dierenkantoor

Dierenkantoor

Avontuur Spelletjes ? In het dierenkantoor gebeuren vreemde dingen. Misschien wel vreemder dan in een kantoor vol mensen. Een egel moet door alle vertrekken van het kantoorgebouw zien te komen, en hiervoor moeten er allerlei opdrachten worden gevoerd. Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen en je zult zien dat er dingen gebeuren waardoor het egeltje weer verder kan met zijn zoektocht.
Steppenwolf 20

Steppenwolf 20

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 20 van Steppenwolf. Steppenwolf en Meg moeten het jongetje beschermen tegen het kwaad.
Duveltje in doosje

Duveltje in doosje

Avontuur Spelletjes ? Help jij dit springende narretje om weer terug in zijn doosje te komen? Er zijn wel allerlei gevaren, dus wees voorzichtig! Op een gegeven moment moet je zelfs twee narretjes tegelijk verplaatsen, dat wordt lastig!
Ontsnap uit het gekkenhuis

Ontsnap uit het gekkenhuis

Avontuur Spelletjes ? Op de gesloten afdeling van het psychiatrische ziekenhuis is het geen lolletje. Zorg dat je er zo snel mogelijk vandaan komt: het liefst nog voor middernacht, want daarna is het er echt helemaal niet meer pluis!
Stelende robots

Stelende robots

Avontuur Spelletjes ? Zet de robots voor je aan het werk door ze alle munten te laten stelen! Doorloop het level zo snel mogelijk voor een maximale score (drie sterren).
Vuurvliegje heeft pech

Vuurvliegje heeft pech

Avontuur Spelletjes ? Help het vuurvliegje naar de uitgang! Het beestje kan wel tegen vuur, maar zodra het in contact komt met water, betekent dat zijn einde. Het vuurvliegje loopt over blokken: wanneer deze verbranden, vallen ze uit elkaar, dus wees snel! De diertjes die hij onderweg tegenkomt kunnen hem verder helpen. Zorg dat hij zo veel mogelijk lekkere jellybeans verzamelt, op weg naar de uitgang!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game