LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Rudolf konijn

Rudolf konijn

Denk Spelletjes ? Rudolf konijn is uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de eekhoorn. Hij heeft er enorm veel zin in om al zijn dierenvrienden uit het bos weer te zien. Rudolf ziet er alleen wel tegenop om de reis door het bos te moeten maken: deze is vol hindernissen en gevaren. Misschien kun jij hem een handje helpen? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die Rudolf nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!
Twee buizen

Twee buizen

Denk Spelletjes ? In een gangenstelsel met allerlei gekleurde barrières loopt een klein wezentje dat van kleur kan veranderen. Hij kan alleen door de barrières lopen of vallen die dezelfde kleur hebben als hijzelf. Zijn doel is telkens om een pijp te bereiken, waar hij in verdwijnt, op weg naar het volgende level. Zoals in de meeste denk- en behendigheidsspelletjes wordt het geleidelijk steeds moeilijker, dus denk goed na voordat je van kleur verandert!
Heilig duiveltje

Heilig duiveltje

Denk Spelletjes ? Je wist het misschien niet, maar er bestaan ook goede duivels! Help jij dit heilige duiveltje om de straten van deze grote stad veilig te houden? De politie laat zich hier niet meer zien, dus zal hij het in zijn eentje moeten doen. Of gaan jullie de klus met zijn tweeën klaren? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die het duiveltje nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!
Verdwenen catacomben

Verdwenen catacomben

Avontuur Spelletjes ? Ga de verdwenen catacomben binnen en probeer om nog meer graven toegangelijk te maken door edelstenen te verzamelen. Ga op schakelaars staan om deuren te openen; de ronde schakelaars gaan meteen weer omhoog zodra je eraf stapt, dus hier moet je een ander voorwerp op plaatsen. Bij de gekleurde, ronde schakelaars moet dit een voorwerp in dezelfde kleur zijn.
Steppenwolf 21

Steppenwolf 21

Avontuur Spelletjes ? In deel 21 van Steppenwolf ga jij ervoor zorgen dat je niet betrapt wordt!
Onder de golven

Onder de golven

Avontuur Spelletjes ? Onder water spelen zich heel wat dingen af waar de bovenwaterwereld geen weet van heeft. Dit mannetje gaat op avontuur en jij gaat hem helpen om allerlei voorwerpen van de bodem van de oceaan op te vissen om ze aan land te brengen. Dit gaat helaas niet altijd even makkelijk, dus doe je best!
Wereld aan diggelen

Wereld aan diggelen

Behendigheid Spelletjes ? Sinds de wereld in twee delen is opgesplitst, is alle hoop gevestigd op de Chroma. Nu gaan de Chroma op zoek naar de bron van de opsplitsing. Wanneer de bron eenmaal bekend is, kan deze worden vernietigd zodat de wereld weer in zijn oude vorm hersteld kan worden. Help jij de kleine riddertjes bij hun gevaarlijke zoektocht? Je kunt wisselen tussen een zwarte en een witte wereld, afhankelijk van de obstakels die jou op dat moment de doorgang versperren. Druk op Esc als je het hele intro over wilt slaan.
De pijntijger

De pijntijger

Behendigheid Spelletjes ? Wat een vreemde tijger: eentje die niets liever doet dan zichzelf pijn doen! Je weet dus wat je te doen staat: ontwijk doorns, cirkelzagen en werpsterren dan ook zeker niet!
Ga ondergronds

Ga ondergronds

Denk Spelletjes ? Loop door een wereld waarin je zowel boven als onder de grond kunt lopen! Wanneer je obstakels tegenkomt die boven de grond onoverkomelijk zijn, kun je gewoon ondergronds verder gaan en omgekeerd! Pas op voor kliffen en puntige voorwerpen en maak handig gebruik van de kisten. De blauwe cirkels zorgen ervoor dat de zwaartekracht wordt omgedraaid tijdens je sprong. Hierdoor schiet je dus omhoog of omlaag en ga je op het 'plafond' of juist op de grond weer verder. Probeer om in elk level de deur te bereiken!
Oran

Oran

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel in ieder level 10 muntjes om de deur naar het volgende te openen. Ontwijk de spijkers.
Help Smithy

Help Smithy

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke spel ga je Smithy helpen. Je begint bij zijn huis, en daarna kun je de wijde wereld in. Probeer om opdrachten te krijgen door gesprekken te starten met mensen.
Babyspin

Babyspin

Avontuur Spelletjes ? Wakker worden spinnetje, het is tijd om je nest te verlaten! Gebruik je web om voorwerpen mee te nemen of vast te leggen; zo kun je bijvoorbeeld een grote steen op de helling vastleggen en hem als opstapje gebruiken. Wanneer je een nieuw web uitwerpt, verlies je automatisch de dingen die je in je andere web vasthield. Pas op: als er te veel spanning op een web staat, knapt het.
Cosmische schat

Cosmische schat

Denk Spelletjes ? Astronaut Bruno is op verkenning op een vreemde planeet. Er wonen allerlei buitenaardse wezens en volgens zijn droom ligt er op de planeet een cosmische schat verborgen. Zou dat waar zijn? Ga met hem schatzoeken en kijk of jullie de schat kunnen vinden! Dit is een point&clickspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders moet Bruno zonder schat naar huis.
Twizzed Firefarta

Twizzed Firefarta

Behendigheid Spelletjes ? Schitterend en lachwekkend, dit spel waarin een eend zich al schetend een weg door de levels baant. Bonen vullen zijn 'gasmeter' behoorlijk, en bij het tankstation kun je zijn hoeveelheid darmgas ook nog eens lekker aanvullen! Springen is ten strengste verboden, maar met een flinke wind blaast de eend zichzelf omhoog. Kijk uit voor de scherpe pinnen en de vallende olifanten!
Toiletsucces

Toiletsucces

Denk Spelletjes ? Ook een trollface moet wel eens naar de wc! Help hem om op tijd het toilet te bereiken, anders poept hij in zijn broek. Let goed op de hints in de tekst!
Shift 2

Shift 2

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens de deur te bereiken.
Red Sprookjesland

Red Sprookjesland

Avontuur Spelletjes ? Dit meisje wil Sprookjesland redden. In ieder plaatje zoekt ze voorwerpen, die ze met elkaar combineert. Zorg jij ervoor dat dit sprookje een vrolijk einde krijgt?
Babytijger Aankleden

Babytijger Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze baby tijger leuk aan, zodat hij er lief uitziet.
Wereld in scherven

Wereld in scherven

Denk Spelletjes ? Breng dit jongetje naar zijn moeder, die hij al een hele tijd niet meer heeft gezien. Hij loopt in een wereld van scherven, die als een puzzel in elkaar passen - maar hoe? De puzzelstukken zijn niet in elkaar te passen, maar je kunt het jongetje wel van het ene deel naar het andere laten lopen. Wanneer hij onderaan uit beeld verdwijnt, is de kans groot dat hij bovenaan weer op een andere plek verschijnt. Sommige fragmenten staan op de kop, wat het nog verwarrender maakt. Kien dit goed uit en zorg dat hij zijn moeder in zo min mogelijk zetten bereikt, waarna alle fragmenten weer in elkaar vallen!
Een ziel, twee lichamen

Een ziel, twee lichamen

Denk Spelletjes ? Breng beide geliefden samen in dit landschap vol gevaren. Soms moet je het jongetje verplaatsen, soms het meisje. Kijk uit dat ze niet van te hoog springen, want dan gaan ze dood. De volgorde waarin je ze blokken laat verschuiven, is daarom heel belangrijk. Voor scherpe pinnen moet je ook uitkijken. Zorg dat hun liefde in ieder level kan opbloeien!
Luchtrenner

Luchtrenner

Avontuur Spelletjes ? Bouw al rennend je eigen wolkenkrabber! Achter je verdwijnen de stenen, voor je komen er nieuwe stenen bij. Vermijd rode blokken (en de daaruit komende laserstralen) en ravijnen en pak de groene blokken en paarse bollen waarmee je hoogte wint. Naarmate je vordert, wordt het spel lastiger en uitdagender. Succes!
Slimme Ziggy

Slimme Ziggy

Avontuur Spelletjes ? Jij bent Ziggy de Fraudeur. Eerst probeer je een diamant te roven, maar daarbij word je gesnapt door een politieagent. Deze gooit je in de gevangenis, maar je zou slimme Ziggy niet zijn als je niet zou ontsnappen! Spring met allerlei slimme trucs van platform naar platform in dit haast Middeleeuwse gevangeniscomplex, en probeer om helemaal tot het einde te komen! Slimme Ziggy wint altijd!
Dino-kameleon

Dino-kameleon

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine, kameleonachtige dino om de uitgang te bereiken. Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij de uitgang komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Dit vergt wel het nodige van je reactievermogen. Succes!
Vuurvanger

Vuurvanger

Avontuur Spelletjes ? Gewapend met een bijl daal jij, een brandweerman, af de diepte in om de stad te redden van de verwoestende brand. Uit de waterleidingen lekt kostbaar water, maar er zijn ook vaten met explosieven. Probeer om alle schatkistjes te pakken. Laat het vuur niet de overhand nemen maar zorg dat het blussende water alle brandjes bereikt!
Help de ziektekiem

Help de ziektekiem

Avontuur Spelletjes ? De wereld wordt bedreigd, er is maar één oplossing, één van de soorten moet verdwijnen. Dat is niet zo makkelijk, in plaats van te vechten proberen jullie het op een andere manier. Met biologische oorlogsvoering. Er gaan ziektekiemen naar de vijand om ze allemaal te laten sterven. Die ziektekiemen komen er helaas niet zomaar. Je moet ze helpen een heel parcours af te leggen voordat ze bij de vijand kunnen binnendringen. Help de ziektekiem om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen.
Steppenwolf 22

Steppenwolf 22

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 22 van Steppenwolf. Tijd om in actie te komen. Zorg dat je niet neergeschoten wordt!
Monstergrot

Monstergrot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bloeddorstig monster dat in een grot woont. Daar bewaar je de 'Dodelijke Doos' waar een boel mensen op azen: ze willen hem namelijk vernietigen, omdat ze jou te bedreigend vinden. Er komen constant van die irritante mannetjes je grot in om jouw schat aan te vallen. Er zit dus niets anders op: vernietig ze door vuur te spuwen, zodat je weer een tijdje rust hebt.
Villain Face-Off

Villain Face-Off

Denk Spelletjes ? Combineer 3 of meer slechteriken in een rij en speel ze weg. Wanneer alle slechteriken weg zijn, ga je door naar het volgende level.
Het onomkeerbare

Het onomkeerbare

Avontuur Spelletjes ? Wel eens een spel achterstevoren gespeeld? Grijp je kans en ervaar hoe het is om vanaf het einde steeds verder naar voren te gamen. Het is wel flink omschakelen: je moet eigenlijk denken en doen zoals je ook zou doen wanneer je het spel in de normale volgorde zou spelen. Spring dus niet onnodig hoog, en kijk uit voor de elektrisch geladen velden die ontstaan. Ook de reusachtige spinnen kun je beter mijden!
Valdis de Viking

Valdis de Viking

Denk Spelletjes ? Valdis de dappere Viking wil de hoorn, een belangrijk familiebezit, terug zien te krijgen. De Romeinen hebben deze namelijk van zijn Vikingfamilie gestolen. Misschien kun jij hem een handje helpen? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die Valdis nodig heeft. Doe je dit wel in de juiste volgorde?
Toiletsucces 2

Toiletsucces 2

Denk Spelletjes ? Plassen voor de vrede: dat is het motto van de trollface die de dorst van zijn vijand wel op een heel bijzondere manier wil lessen. Zorg dat de vijand niet uitdroogt!
De kracht van woorden

De kracht van woorden

Denk Spelletjes ? Ren in een wereld vol letters en woorden, spring over letters heen of duw ze vooruit wanneer het er 1 of 2 zijn en je een opstapje nodig hebt. Let op de woorden: wanneer losse letters bij een woord horen, zoals 'er' bij 'ladd' om 'ladder' te vormen, kan de vorm van dat woord opeens veranderen, waardoor je bijvoorbeeld een verdieping hoger komt. De meeste woorden doen (of laten je doen) waar hun naam voor staat: fall, ladder, stepladder, enzovoorts.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game