LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Botsingstad

Botsingstad

Denk Spelletjes ? Welkom in Botsingstad, waar het verkeer altijd druk is en de wegen slecht. Red zo veel mogelijk levens door met jouw verkeerslichten botsingen en files te voorkomen!
Vader en zoon 2

Vader en zoon 2

Denk Spelletjes ? Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen! Gelukkig kan hij zijn zoontje goed tegen de gevaren beschermen. Hij gaat bijvoorbeeld op spijkers liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen.
Ontsnap uit het gekkenhuis

Ontsnap uit het gekkenhuis

Avontuur Spelletjes ? Op de gesloten afdeling van het psychiatrische ziekenhuis is het geen lolletje. Zorg dat je er zo snel mogelijk vandaan komt: het liefst nog voor middernacht, want daarna is het er echt helemaal niet meer pluis!
Red Sprookjesland

Red Sprookjesland

Avontuur Spelletjes ? Dit meisje wil Sprookjesland redden. In ieder plaatje zoekt ze voorwerpen, die ze met elkaar combineert. Zorg jij ervoor dat dit sprookje een vrolijk einde krijgt?
2013 Apocalyps

2013 Apocalyps

Avontuur Spelletjes ? Red de mensheid en zoek de weg door een wereld vol nuttige voorwerpen, vreemde schepsels en vijandige soldaten!
De Farao ontsnapt

De Farao ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Een speelgoedfarao wil ontsnappen uit een speelgoedwinkel. Help jij hem hierbij door in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen te klikken?
Hippo de dappere ridder

Hippo de dappere ridder

Avontuur Spelletjes ? De grote trol heeft de kroon van de nijlpaardkoning gestolen! Hippo de dappere ridder gaat Trollenland binnen om de kroon terug te pakken. Klik op alle voorwerpen die hij nodig heeft, en haal ze op het juiste moment uit de inventaris!
Verdwenen catacomben

Verdwenen catacomben

Avontuur Spelletjes ? Ga de verdwenen catacomben binnen en probeer om nog meer graven toegangelijk te maken door edelstenen te verzamelen. Ga op schakelaars staan om deuren te openen; de ronde schakelaars gaan meteen weer omhoog zodra je eraf stapt, dus hier moet je een ander voorwerp op plaatsen. Bij de gekleurde, ronde schakelaars moet dit een voorwerp in dezelfde kleur zijn.
Theft Punk

Theft Punk

Denk Spelletjes ? Help de dief om alle rode diamanten te pakken! Wanneer hij loopt, loopt hij door tot hij niet verder kan. Het is soms een heel gepuzzel om hem bij alle diamanten te laten komen, maar dat is nou juist de uitdaging van dit verslavende denkspel. Volgorde is heel belangrijk!
Transmyter

Transmyter

Avontuur Spelletjes ? Na een ongeluk in de ruimte stort de vliegende schotel van twee kleine aliens neer. Het vrouwtje wordt ontvoerd, het mannetje blijft ontredderd achter. Wat nu? Jij weet vast wel raad! Om zich te verstoppen voor gevaren kan het buitenaardse wezen veranderen in allerlei voorwerpen, die jij zelf kunt uitkiezen. Ook kan hij hiermee langs obstakels komen. De gedaanteverwisseling duurt alleen niet erg lang, dus time deze goed!
Brood & rooster 2

Brood & rooster 2

Avontuur Spelletjes ? Meneer Boterham, hoofdpersoon uit Brood & Rooster 1, is getrouwd! Op weg naar de broodrooster komen meneer en mevrouw Boterham de gekste en gevaarlijkste dingen tegen. Help jij ze om hun bestemming te bereiken? Samen zijn ze tot dingen in staat die ze in hun eentje nooit voor elkaar zouden krijgen. Een goede links-rechts-coördinatie is wel belangrijk in dit denk- en behendigheidsspelletje!
Ga ondergronds

Ga ondergronds

Denk Spelletjes ? Loop door een wereld waarin je zowel boven als onder de grond kunt lopen! Wanneer je obstakels tegenkomt die boven de grond onoverkomelijk zijn, kun je gewoon ondergronds verder gaan en omgekeerd! Pas op voor kliffen en puntige voorwerpen en maak handig gebruik van de kisten. De blauwe cirkels zorgen ervoor dat de zwaartekracht wordt omgedraaid tijdens je sprong. Hierdoor schiet je dus omhoog of omlaag en ga je op het 'plafond' of juist op de grond weer verder. Probeer om in elk level de deur te bereiken!
Zoek de generator

Zoek de generator

Denk Spelletjes ? Breng weer leven in de wereld waarin de robots leven! Ga hiervoor op zoek naar de stroomgenerator en zet deze weer aan.
Mummiejagers

Mummiejagers

Avontuur Spelletjes ? Ga op mummiejacht in een ondergronds labyrint! Lok de mummies in de val door precies op het juiste moment met ze van plaats te wisselen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken!
Een ziel, twee lichamen

Een ziel, twee lichamen

Denk Spelletjes ? Breng beide geliefden samen in dit landschap vol gevaren. Soms moet je het jongetje verplaatsen, soms het meisje. Kijk uit dat ze niet van te hoog springen, want dan gaan ze dood. De volgorde waarin je ze blokken laat verschuiven, is daarom heel belangrijk. Voor scherpe pinnen moet je ook uitkijken. Zorg dat hun liefde in ieder level kan opbloeien!
Schilder over

Schilder over

Denk Spelletjes ? Niet alle platforms zijn wat ze lijken in dit leuke behendigheidsspel! In ieder level gaat het rode blokje op weg naar de sleutel: deze heeft hij namelijk nodig om door de deur te komen. Op sommige platforms mag hij maar één keer springen: daarna krijgen ze dezelfde kleur als hij en zakt hij er zo doorheen, naar de gevaarlijke, zwarte olie... Het blokje kan van kleur veranderen door op een emmer verf te gaan staan. Doe dit wel op het juiste moment, anders heeft hij er niets aan!
Grijs zoekt roze 2

Grijs zoekt roze 2

Avontuur Spelletjes ? Weer een mooie aflevering uit de '... zoekt roze'-serie! Waar het roze blokje ook is, het grijze blokje zal het opzoeken en alle mogelijke gevaren trotseren. Het roze blokje kan hoger springen dan het grijze, het grijze blokje is sterker dan het roze. Ze hebben elkaar - en jou! - nodig om verder te komen.
Deuren 2

Deuren 2

Behendigheid Spelletjes ? Een mooi vervolg op het leuke spel 'Deuren'! Dave heeft een nieuwe baan: hij werkt nu in de bouw. Ook hier wemelt het weer van de deuren waarachter verrassingen zich schuilhouden. Probeer alle deuren en zie waar je uitkomt!
Toiletsucces

Toiletsucces

Denk Spelletjes ? Ook een trollface moet wel eens naar de wc! Help hem om op tijd het toilet te bereiken, anders poept hij in zijn broek. Let goed op de hints in de tekst!
Toiletsucces 2

Toiletsucces 2

Denk Spelletjes ? Plassen voor de vrede: dat is het motto van de trollface die de dorst van zijn vijand wel op een heel bijzondere manier wil lessen. Zorg dat de vijand niet uitdroogt!
Toiletsucces 3

Toiletsucces 3

Denk Spelletjes ? Ook geeks en nerds moeten wel eens naar de wc! Ze hebben jouw hulp hierbij nodig. Geef ze in de juiste volgorde en op het juiste moment het zetje dat ze nodig hebben.
Op honingjacht

Op honingjacht

Avontuur Spelletjes ? Papa beer en kleine beer zijn op weg naar de bijenkorf maar in ieder level stuiten ze op hindernissen. Kleine beer springt hoger en verder dan zijn vader, maar zijn vader is weer sterker. Een tip voor het tweede level: schuif papa beer helemaal naar de rand voor je hem laat springen, anders kan hij de afstand niet overbruggen!
Rode strijder

Rode strijder

Denk Spelletjes ? Rode strijder, ga op pad om de onschuldige blokjes te bevrijden! Onderweg moet je alle sterren en diamanten proberen te pakken voor een maximale score. Je moet de wereld vaak in spiegelbeeld weergeven om je doel te bereiken.
Blasteroids

Blasteroids

Behendigheid Spelletjes ? Ga met de ruimteschip het heelal in en probeer daar zo veel mogelijk asteroïden neer te schieten!
Ben 10 Cavern Run

Ben 10 Cavern Run

Behendigheid Spelletjes ? Teken een lijn naar de uitgang waar Ben over heen kan lopen. Pak powerups om zo door muren te lopen of om stenen weg te slaan.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game