LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Dubbelbot

Dubbelbot

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een speciale robot die met een druk op de knop van type kan veranderen. Afhankelijk van welk type je kiest, kun je al dan niet springen of schieten. Haal alle munten of schiet alle tegenstanders dood om door te mogen naar het volgende level. Boven aan het scherm zie je hoe veel er nog van elk zijn. Veel plezier!
Pompoenen Gooien

Pompoenen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Gooi de pompoenen naar de geesten en zorg dat ze afschrikken.
Sitch in Time 5

Sitch in Time 5

Avontuur Spelletjes ? In dit Sitch in Time-spel moet je met behulp van een schijfje een balletje in de goal proberen te krijgen. Je speelt tegen een tegenstander. Er zijn ook speciale dingen die je kunt pakken als je blokjes kapotmaakt: een schijfvergroter of -verkleiner bijvoorbeeld, of de optie om de bal als raket af te schieten, enz. Als je drie goals scoort, ben je door, maar als je tegenstander drie keer scoort, is het spel voorbij.
Yepi's zoektocht

Yepi's zoektocht

Avontuur Spelletjes ? De planeet waarop Yepi woont is rustig en vredig. Helaas wordt deze rust wreed verstoord door buitenaardse indringers, die zijn vriendinnetje ook nog eens ontvoeren. Help jij Yepi om haar terug te vinden? In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Yepi verder kunnen helpen. Succes!
Het Zwarte Ding

Het Zwarte Ding

Avontuur Spelletjes ? Dit is een heel vreemd spelletje waarin je een klodder zwarte inkt door de - best wel lastige - levels heen moet loodsen. De inktvlek schiet zelf klodders inkt af om zo de wereld om hem heen zichtbaar te maken. Zorg dat je sterren verzamelt, en onderdelen voor je robot. Veel plezier!
Tasha

Tasha

Avontuur Spelletjes ? Je vrienden zijn gevangen! Jij en je magische kat moeten ze bevrijden.
Cat en de Dagmerrie

Cat en de Dagmerrie

Avontuur Spelletjes ? Dit is een heel leuk en origineel platform- en avonturenspel in zwart-witte tekenstijl waarin jij samen met 'Cat', een meisje, op zoek gaat naar de uitgang. Onderweg verzamel je voorwerpen, zoals sleutels, die ervoor zorgen dat je verder kunt naar nieuwe, nog mysterieuzere ruimtes. Het is de bedoeling dat je vijf platen verzamelt en deze op vijf verschillende platenspelers afspeelt. Samen vormen ze één nummer: 'Better', van de band Cat and the Menagerie. Supermooie graphics, echt een plezier om naar te kijken!
Umbross

Umbross

Behendigheid Spelletjes ? Help Umbross, het nichtje van Mos om door dit dolhof te komen, zodat ze naar huis kan. Verzamel de zwarte bolletjes om de tijd terug te draaien.
Toiletsucces 3

Toiletsucces 3

Denk Spelletjes ? Ook geeks en nerds moeten wel eens naar de wc! Ze hebben jouw hulp hierbij nodig. Geef ze in de juiste volgorde en op het juiste moment het zetje dat ze nodig hebben.
Turbo cyborg ninja x

Turbo cyborg ninja x

Avontuur Spelletjes ? Deze onsterfelijke cyborg-Ninja kan door de levels heen geteleporteerd worden. Help hem om de valstrikken te ontwijken en alle levels te voltooien!
Dozenman

Dozenman

Behendigheid Spelletjes ? In dit dertien levels tellende spel is het de bedoeling dat je met je 'dozenman' de draaiende doos aan de andere kant van het veld te pakken krijgt. Dat lijkt simpel, maar het wordt knap lastig in de latere levels!
Ridder Gilberd

Ridder Gilberd

Avontuur Spelletjes ? Help ridder Gilberd bij zijn Middeleeuwse zoektocht naar zijn geliefde! In ieder plaatje zitten voorwerpen verstopt die nuttig kunnen zijn voor onze kleine ridder. Zoek en combineer voorwerpen en zorgt dat hij zo zijn doel bereikt!
AltShift

AltShift

Behendigheid Spelletjes ? Je maatje is ontvoerd door een boze wetenschapper. Bevrijd je vriendje, ren en spring over hindernissen of draai het beeld gewoon om en vind de uitgang in elk level. Succes!
Honkballen met skeletten

Honkballen met skeletten

Behendigheid Spelletjes ? Weer zo'n lekker absurde honkbalgame! Laat het groene monster zo veel mogelijk skeletten terugslaan naar hun doodskisten. Probeer hierbij zo veel mogelijk vleermuizen en spinnen te raken en de muurtjes te omzeilen! Meubelstukken zijn geen probleem: wanneer het skelet daar tegenaan komt, breken ze zo kapot en remmen ze het skelet niet echt af. Ze leveren je zelfs extra punten op. Veel plezier!
Cube Droid in actie

Cube Droid in actie

Avontuur Spelletjes ? Het heelal is bezaaid geraakt met metalen blokken, die door een vijandig ruimteschip zijn gedumpt. Er is slechts één planeet niet bedekt geraakt met de blokken, en daar is Cube Droid, een robot met pensioen, de baas. Hij besluit om het heelal in te trekken om de blokken uit de weg te ruimen! Er zijn zes planeten, met elk zes levels. Het is de bedoeling dat je alle batterijen pakt, en dan weer in je ruimtecapsule stapt, op weg naar het volgende level of de volgende planeet. Er zijn allerlei gevaren, zoals kanonnen en lasertorens, dus denk goed na in welke volgorde je blokken verplaatst, om zo beschermd te blijven. Zo heeft ieder level zijn eigen bijzonderheden, die in het spel worden uitgelegd. Een grappig spel, waarin Cube Droid van level naar level, en van planeet naar planeet hopt zodra hij de opdrachten heeft vervuld!
Geen licht geen leven

Geen licht geen leven

Avontuur Spelletjes ? Geen licht, geen leven in de wereld waar jij leeft. Maar wat te doen wanneer het licht uit je wereld verdwijnt? Juist, je gaat op zoek naar ingrediënten om een lichtdrank te brouwen. Dit zijn: runen, edelstenen, sterrenstof, wortels, glimbloemen en vuurvliegjes. Kijk uit voor vleesetende planten en andere monsters. Vind alle ingrediënten en gooi ze in de ketel!
Tamus en Mitta in de mijn

Tamus en Mitta in de mijn

Avontuur Spelletjes ? Ga samen met Tamus en Mitta op zoektocht naar speelgoed in de donkere mijn! Probeer alle honderd speelgoedjes te vinden die de vleermuizen daar verstopt hebben. Alleen dan zal de zon weer gaan schijnen, want sinds het speelgoed onder de grond verdwenen is, is het donker op aarde. Het is donker in de mijn, en je kunt niet verder kijken dan het schijnsel van je kaars, dus het is oppassen geblazen. Tijdens je zoektocht kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken: kaarsen om de donkere ruimte te verlichten, touwen om ergens overheen te lopen, sleutels om deuren naar platforms te openen, kogels om wanden kapot te slaan, en boortollen om zachte vloeren kapot te maken.
Halloween Opmaken 7

Halloween Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en deze jongen moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij hem helpen?
Dertig

Dertig

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level de uitgang te bereiken. Je moet alle levels binnen 30 minuten halen om het spel uit te spelen.
Ikcibod

Ikcibod

Avontuur Spelletjes ? Speel dit platform spelletje in Halloween look en feel.
Girl Space 1

Girl Space 1

Avontuur Spelletjes ? Dit meisje gaat een gebied binnen waar alleen jongens mogen komen. Van shampoo word je beter maar van vuile sokken niet!
Mesiria 1

Mesiria 1

Avontuur Spelletjes ? Na je opleiding ga je de wereld verkennen en raak je verzeild in spannende avonturen!
De reis van Bugzy

De reis van Bugzy

Avontuur Spelletjes ? Bugzy is meegenomen door een storm. Hij wil graag terug naar zijn familie, maar heeft geen vervoer. Bijna alles onderweg is te gebruiken om te schuilen, zweven, rijden en jezelf te beschermen. Zorg dat je de juiste dingen pakt in de juiste volgorde en dan maakt Bugzy wat hij nodig heeft om naar het volgende level te komen. Maar wees voorzichtig in deze onbekende wereld, niet alles en iedereen is ongevaarlijk.
Transsylvanië

Transsylvanië

Avontuur Spelletjes ? De aardappelman moet naar huis. Hij heeft zijn vrouw beloofd dat hij snel thuis zal zijn. Onderweg loopt er van alles mis en moet hij goed nadenken. Overal loeren de monsters en duiveltjes op hem. Als hij de juiste dingen doet en deze monsters uitschakelt kan hij verder lopen naar zijn huis en vrouw. Maar het kost wel veel moeite, dat denken en dat voor een aardappel. Kun jij hem helpen en sloten openen en hekken laten verdwijnen zodat hij gauw thuis is?
Pompoenmonster

Pompoenmonster

Aktie Spelletjes ? Het is Halloween: als monster verstop jij je in pompoenen of andere Halloweenfiguren, om onschuldige voorbijgangers aan te vallen. Pak al het snoep dat ze laten vallen! Er zijn allerlei mooie upgrades mogelijk: bijvoorbeeld vleugels, extra snelheid, een hardere schil of meer uithoudingsvermogen.
Nieuwjaars Rush

Nieuwjaars Rush

Denk Spelletjes ? Plaats de platforms op de juiste plaats om zo de deur te bereiken. Zorg er echter wel voor dat je onderweg ook de sleutel pakt omdat je anders niet door de deur kan.
Gateway 1

Gateway 1

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat de robot in elk level de uitweg weet te vinden. Dit kan alleen met jouw hulp!
Halloween Opmaken 3

Halloween Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Probeer dit meisje klaar te maken voor haar Halloween feestje!
Konijn opmaken 2

Konijn opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak een mooie combinatie van kleding en assecoires voor Jack Konijn.
Vervlogen herinneringen

Vervlogen herinneringen

Avontuur Spelletjes ? Wanneer een oude man in zijn fotoboek bladert om herinneringen op te halen, komt er opeens een windvlaag die zijn foto's meeneemt! Hij twijfelt geen seconde, pakt zijn gemotoriseerde wandelstokken en springt uit het raam, zijn herinneringen achterna. Help jij deze man om al zijn herinneringen terug te vinden zodat hij ze weer in zijn fotoboek kan plakken? Houd het brandstofpeil van de gemotoriseerde wandelstokken wel in de gaten!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game