LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Ben 10 vs Bakugan

Ben 10 vs Bakugan

Aktie Spelletjes ? Kies je held: Ben 10 of Bakugan en schiet dan de ander neer met pijl en boog. Goed mikken is best moeilijk. Veel plezier!
Bob de Bouwer Puzzel

Bob de Bouwer Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Je kan hier kiezen uit drie puzzels: één met vier stukjes, één met zes stukjes en één met twaalf stukjes. Veel plezier!
Bob de Bouwer Ontwerper

Bob de Bouwer Ontwerper

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje kan je je eigen huis ontwerpen. Kies een vorm van een huis, en druk op de pijl wanneer je tevreden bent. Kies daarna de vorm van het dak, en druk weer op de pijl wanneer je tevreden bent. Daarna zijn de ramen, deuren en de schoorsteen aan de beurt, en kan je het huis inkleuren. Veel plezier!
Bob de Bouwer Bestellingen

Bob de Bouwer Bestellingen

Avontuur Spelletjes ? Help Scoop de heftruck om alle pakjes op te halen!
Bob de Bouwer Opruimen

Bob de Bouwer Opruimen

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje help je Bob om zijn gereedschapsschuur op te ruimen. Hij is vandaag zo druk geweest, dat hij er niet aan is toegekomen om zijn gereedschap op te ruimen. Sleep het gereedschap terug naar de plek die Bob aangeeft.
Bob de Bouwer Lijmt

Bob de Bouwer Lijmt

Avontuur Spelletjes ? Titus de kat jaagt achter een vlieg aan, en gooit daardoor allerlei vazen en potten om. Help je Bob om alle scherven weer aan elkaar te lijmen?
Bob de Bouwer Slaat

Bob de Bouwer Slaat

Avontuur Spelletjes ? Sla Spud op zijn hoofd wanneer hij uit de vuilnisbak komt!
Superchampignon

Superchampignon

Avontuur Spelletjes ? Help Mr. Shroom, een slimme en eigenwijze champignon, om alle vijf de deuren te openen. In de eerste vier levels verzamelt hij sleutels, waarmee hij in het vijfde level de deur kan openen. Laat hem van platform naar platform springen en zorg dat hij niet in de afgrond terechtkomt!
Fartypants

Fartypants

Kerst Spelletjes ? Laat de kerstman vliegen door scheet-aandrijving en lever de cadeautjes af.
Rift

Rift

Behendigheid Spelletjes ? De Robotic Intelligent Food Transporter is een robot die werd gebouwd om zijn meester voedsel te brengen. Help de robot om bij de taart te kunnen en deze naar zijn mester te brengen. Veel plezier!
Scratch de premiejager

Scratch de premiejager

Aktie Spelletjes ? Help premiejager Scratch om Dr. Grimalkin te vinden, de eigenaar van een fabriek waar gevaarlijke robots worden gebouwd.
Brash Benson

Brash Benson

Avontuur Spelletjes ? In deze Brash Benson-game moet je kisten maken waar je op kan gaan staan om sleutels te verzamelen. Hiermee kun je de deur naar een nieuw level openen. Pas op voor de vijanden en probeer bij de uitgang te komen voor je tijd op is!
Ontdek de grot

Ontdek de grot

Avontuur Spelletjes ? Help meneer Jones, een succesvolle ontdekkingsreiziger, om deze grot te verkennen!
Spartaman 2

Spartaman 2

Avontuur Spelletjes ? Een grappige parodie op Mega Man, met nieuwe superheld Sparta Man in de hoofdrol! In tegenstelling tot Mega Man ruimt Sparta Man zijn vijanden genadeloos uit de weg door gewoon tegen ze aan te lopen. Hij breekt door muren heen alsof ze van karton zijn, en drukt zelfs levensgevaarlijke pinnen terug in de grond. Veel plezier met deze korte maar grappige game!
Turbo cyborg ninja x

Turbo cyborg ninja x

Avontuur Spelletjes ? Deze onsterfelijke cyborg-Ninja kan door de levels heen geteleporteerd worden. Help hem om de valstrikken te ontwijken en alle levels te voltooien!
Anubis' Wraak

Anubis' Wraak

Avontuur Spelletjes ? Zoek een weg door de piramide en verzamel alle munten en schatten. Kijk uit voor mummies en scarabeeën, want die maken je dood.
Bomtoons' wondergrot

Bomtoons' wondergrot

Avontuur Spelletjes ? Een grappig behendigheidsspel waarin jij als Bomtoons allerlei opdrachten moet vervullen. Zo kom je in het eerste level een kleine tiran tegen, die je in drie rondes moet verslaan. Veel plezier met uitvinden wat daarna komt!
Pico en de vleesfabriek

Pico en de vleesfabriek

Avontuur Spelletjes ? Pico is terug! Deze keer moet je al schietend op monsters een weg door een vreemd restaurant vinden. Knallen maar!
Alkie-Kong 2

Alkie-Kong 2

Avontuur Spelletjes ? Jij hebt net een baan gevonden in de brouwerij. In elk level moet je binnen de tijd een opdracht uitvoeren om de gouden sleutel te halen en daarmee de deur naar het volgende level te openen. Als je kunt, pak het bierflesje voor extra punten. Succes!
Jacht op de gouden bel

Jacht op de gouden bel

Race Spelletjes ? Dit is een uitdagend en snel parcours vol vallen en obstakels. Vind de gouden bellen en spring er tegen aan in de goede volgorde. De volgorde zie je aan de cijfers erboven.
Ozee

Ozee

Avontuur Spelletjes ? Help dit grappige mannetje om zo ver mogelijk te komen. Onderweg zal hij allerlei hindernissen tegenkomen, maar ook sterren die bonuspunten opleveren. Wees dus voorzichtig en behendig, en probeer zoveel mogelijk punten te scoren.
Dubbelbot

Dubbelbot

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een speciale robot die met een druk op de knop van type kan veranderen. Afhankelijk van welk type je kiest, kun je al dan niet springen of schieten. Haal alle munten of schiet alle tegenstanders dood om door te mogen naar het volgende level. Boven aan het scherm zie je hoe veel er nog van elk zijn. Veel plezier!
KOLM

KOLM

Avontuur Spelletjes ? In dit superleuke spel ben jij een robot, die wakker wordt en erachter komt dat hij helemaal in stukken uiteen is geslagen. De onderdelen liggen overal in deze donkere doolhof met verschillende kamers. Naarmate hij meer lichaamsdelen vindt (wat dacht je van benen en ogen, wel handig bij het zoeken naar de weg), gaat het bewegen in de doolhof makkelijker. Maar er komen ook meer gevaren bij - of waren die er eerst ook al, maar zag hij die niet vanwege zijn slechte zicht? Help deze robot om zijn lichaam weer helemaal bij elkaar te rapen!
Liferaft: Zero

Liferaft: Zero

Avontuur Spelletjes ? Ren zo snel mogelijk naar de bel, luid hem en ga dan naar het volgende level. De levels worden steeds moeilijker, dus je zult ook steeds meer behendigheid nodig hebben om de bel te laten rinkelen. Er zijn ook bevestigingspunten (vierkantje met rode stip erin) waaraan je een touw kunt vastmaken. Zo kun je al slingerend een bepaald punt bereiken om verder te komen. Succes!
Loved

Loved

Avontuur Spelletjes ? Help dit poppetje om het standbeeld te bereiken door te rennen en te springen.
De weg naar buiten

De weg naar buiten

Avontuur Spelletjes ? Help dit blauwe mannetje om de uitgang te bereiken. Dit spel kan je zowel in de uniplayer- als in de multiplayer-modus spelen.
Dromende Illusionist

Dromende Illusionist

Avontuur Spelletjes ? De hoofdpersoon uit dit spel is een illusionist. Tot op de dag waarop zijn geliefde stierf, hadden zijn trucs een groot succes en was hij een geliefd man. Maar daarna zag hij het leven niet meer zitten. Tot hij een bijzondere droom had, waarin hij de opdracht krijgt om een sleutel te gaan zoeken... Ga met hem op avontuur, en help hem om zijn doel te bereiken!
Conflict zonder einde

Conflict zonder einde

Aktie Spelletjes ? Ren zo hard als je kunt en probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten. Zorg dat je de obstakels vermijdt, en probeer de teleporter te bereiken voordat je tijd om is. In dit twaalf levels tellende spel kun je zowel je wapens als je skills upgraden.
Naar het Licht

Naar het Licht

Behendigheid Spelletjes ? Help dit spookje om zielen (in de vorm van blauwe wolkjes) te verzamelen. In de normale modus kun je alleen lopen of springen, maar in de 'spookmodus' kun je ook door muren en platforms heen. Zorg dan wel dat je ergens op kunt landen, anders verdwijn je en moet je helemaal opnieuw beginnen! In de spookmodus kun je ook de gedaante van je vijanden aannemen, en daarmee ook hun eigenschappen.
KOLMIAM

KOLMIAM

Avontuur Spelletjes ? Heb je het spelletje KOLM wel eens gespeeld op onze site? KOLMIAM is een soortgelijk spel van 20 levels. Hierin krijg je telkens in 1 minuut om je robot door het level te loodsen. Zorg dat je op tijd bent, anders ontploft hij!
Koppige robot 2

Koppige robot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Professor Spelonkmans

Professor Spelonkmans

Avontuur Spelletjes ? Professor Spelonkmans heeft maar één doel in zijn leven: alle grotten afschuimen, op zoek naar bijzondere, prehistorische schatten of andere waardevolle dingen. Dit is natuurlijk niet zonder risico's: in de grot wonen ook bloeddorstige reuzenvleermuizen, die hij zal moeten zien te ontwijken. Help deze moedige professor om weer levend uit deze grot te komen, met zo veel mogelijk schatten!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game