LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Apen Opmaken

Apen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed de apen aan! Geef ze de mooiste kleding en sieraden.
Steppenwolf 24

Steppenwolf 24

Avontuur Spelletjes ? Deel 24 is de allerlaatste aflevering van Steppenwolf. Hoe zal het aflopen? Speel het spel en ontdek het zelf!
Hond Opmaken 4

Hond Opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze honden zo mooi mogelijk aan. Sommige honden moet je eerst wassen voordat je ze aan kunt kleden!
Splitsman 2

Splitsman 2

Denk Spelletjes ? Normaal moet je in platformspelletjes juist uitkijken voor messen en scherpe pinnen, maar in het spelletje 'Splitsman' is het omgekeerde juist het geval. Wanneer het rode mannetje in een draaiend mes terechtkomt, splitst hij zich juist in tweeën en gaat hij samen met zijn kloon verder. Het mannetje en zijn kloon kunnen elkaar helpen, bijvoorbeeld door bovenop elkaar te klimmen om hoger te kunnen komen. Wanneer één van de klonen is doodgegaan, kan de andere kloon hem zelfs als opstapje gebruiken, bijvoorbeeld om over de scherpe pinnen te kunnen lopen. Kijk uit voor elektrisch geladen velden en voor de pinnen: deze zijn dodelijk! Zorg dat het rode mannetje in ieder level de deur naar het volgende level kan openen.
Mesiria 2

Mesiria 2

Avontuur Spelletjes ? Vervolg de reis van Gustave nadat hij overleefde in het vorige deel.
Halloween Opmaken

Halloween Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies het mooiste Halloween kostuum voor Bionka Konijn.
Brash Benson

Brash Benson

Avontuur Spelletjes ? In deze Brash Benson-game moet je kisten maken waar je op kan gaan staan om sleutels te verzamelen. Hiermee kun je de deur naar een nieuw level openen. Pas op voor de vijanden en probeer bij de uitgang te komen voor je tijd op is!
Hemelse vleermuizen

Hemelse vleermuizen

Avontuur Spelletjes ? Dit is Peddler Man. Normaal is hij onverslaanbaar en heeft hij een heel arsenaal aan wapens, die hij allemaal tegelijk kan gebruiken. Nu is dat iets anders: al zijn wapens zijn gestolen, en uitgerekend nu krijgt hij de opdracht om een kolonie vleermuizen weg te jagen uit de hemel. Er zit niets anders op dan eerst zijn wapens weer terug te kopen van de dieven, en daarna richting hemel te trekken om de vleermuizen te verslaan. Zijn weg naar boven is niet zonder gevaren!
2013 Apocalyps

2013 Apocalyps

Avontuur Spelletjes ? Red de mensheid en zoek de weg door een wereld vol nuttige voorwerpen, vreemde schepsels en vijandige soldaten!
Parallele levels

Parallele levels

Behendigheid Spelletjes ? Een superleuk behendigheidsspelletje waarin je telkens twee levels tegelijk speelt, en wanneer je het level haalt, een niveau opschuift. Probeer om handig gebruik te maken van de positie van de blokjes. Zo kun je het ene blokje over de puntige spijkers heen loodsen terwijl je het andere blokje een plateau hoger laat springen. Zorg dat je alle sterren en sleutels pakt. Uiteraard wordt het steeds ingewikkelder en dus ook uitdagender!
Cody's stripboeken

Cody's stripboeken

Behendigheid Spelletjes ? Cody is helemaal fan van stripboeken! Hij heeft een doos vol en hij is er ontzettend zuinig op. Maar wat gebeurt er op een nacht? Inbrekers nemen zijn kostbare verzameling mee! Hij rent erachteraan en vindt her en der nog een stripboek dat ze zijn verloren. Er liggen er vast veel meer, dus ren met Cody mee en pak ze allemaal! Zodra Cody al zijn boekjes heeft verzameld in een level, krijgt hij de vorm van een stripheld en kan hij de inbreker verslaan. Pas dan kan hij door naar het volgende level (via de deur).
Krash op avontuur

Krash op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Krash is met zijn vliegtuigje ergens neergestort. Wat nu? Hij gaat op zoek naar onderdelen om zijn vliegtuig te reparareren. Gevaarlijke spinnen dwarsbomen zijn plannen, maar als Krash erbovenop springt, krijgt hij punten, dus ze zijn toch wel ergens goed voor! Pas je ook op voor de ravijnen? Verzamel muntjes, appels en andere bonussen onderweg en zorg dat Krash zijn bestemming bereikt!
Schilder over

Schilder over

Denk Spelletjes ? Niet alle platforms zijn wat ze lijken in dit leuke behendigheidsspel! In ieder level gaat het rode blokje op weg naar de sleutel: deze heeft hij namelijk nodig om door de deur te komen. Op sommige platforms mag hij maar één keer springen: daarna krijgen ze dezelfde kleur als hij en zakt hij er zo doorheen, naar de gevaarlijke, zwarte olie... Het blokje kan van kleur veranderen door op een emmer verf te gaan staan. Doe dit wel op het juiste moment, anders heeft hij er niets aan!
Eenden in de kerker

Eenden in de kerker

Avontuur Spelletjes ? De eenden in dit grappige en platformspelletje kunnen niet vliegen, maar gelukkig kunnen ze hun magische ladders gebruiken om van het ene platform naar het andere te komen. Onder de grond gaan ze op zoek naar 50 edelstenen en zullen ze soms ook vijandige wezens tegenkomen. Als ze deze raken, worden ze namelijk weer naar de ingang gestuurd en zijn ze al hun edelstenen kwijt. Help jij de eenden om alle schatten te vinden die er maar te vinden zijn in de kerker? Je kunt dit spel alleen of met zijn tweeën spelen, op één toetsenbord.
Raafman

Raafman

Avontuur Spelletjes ? Dit raafachtige mannetje is heel behendig. Hij kan tegen wanden op klimmen, maar moet oppassen voor vuur en scherpe pinnen. Help jij hem in ieder level naar de blauwe lichtbundel? Je kunt levels overslaan, maar dat kost je dan wel 100 'tijdspunten'.
Gevangen in de tempel

Gevangen in de tempel

Avontuur Spelletjes ? Professor Rio reist graag naar mysterieuze plekken. Deze keer is hij naar Zuidoost-Azië gereisd, op zoek naar een verborgen beschaving. Wanneer hij zich een weg door de bossen baant, komt hij opeens uit bij een enorme kamer gevuld met goud en diamanten. Hij kan de lokroep van de schat niet weerstaan en probeert een diamant te pakken, maar op dat moment merkt hij dat het een valstrik is. Is het te laat, of kan hij met jouw hulp ontsnappen uit deze oude tempel? Ieder level bevat nieuwe opdrachten voor je. Doe je best, verzamel de diamanten en ontwijk de gevaren in dit uitdagende spelletje vol spannende levels!
Gravinaytor

Gravinaytor

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een laboratorium en hebt geen flauw idee waar je bent. Gelukkig leidt een meisje je verder, en kun je op zoek gaan naar de uitgang. Maar hiervoor zul je wel het nodige moeten doen: raadsels oplossen, kogels ontwijken, over scherpe pinnen heen springen, hendels overhalen, enzovoorts. Er zijn meer dan 35 leuke levels dus je bent hier voorlopig nog wel even zoet mee!
Eend vs Zwaartekracht

Eend vs Zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel speelt zich af op Paaseiland. Een eendje krijgt de opdracht om zo veel mogelijk gouden eieren te verzamelen en om deze terug te brengen naar het Moai-beeld dat hem hiertoe opdracht heeft gegeven. Door op X te drukken, kun je de zwaartekracht omdraaien. Door een sterretje aan te raken, kun je je ook zijwaarts verplaatsen. Kijk uit, want er liggen allerlei gevaren op de loer! Gebruik de X-toets dus op tijd om te wisselen tussen de verschillende zwaartekrachten.
Misleidende wereld

Misleidende wereld

Avontuur Spelletjes ? Niets is wat het lijkt in dit spelletje. Het begint al met de misleidende instructies. Denk maar niet dat deze in het spel zijn gezet om je te helpen: integendeel! Wel bevatten ze af en toe hints, dus lees ze goed. Het is dus de bedoeling dat je zelf uitzoekt hoe je moet bewegen en springen en wat je wel en niet kunt verzamelen en ontwijken. Succes met uitproberen!
Knokkende zeelieden

Knokkende zeelieden

Avontuur Spelletjes ? Een stoere zeeman vindt op een dag een oproep tot hulp: er wordt iemand door piraten gevangengehouden in een vuurtoren! Help jij hem om die mysterieuze schone te bevrijden?
Lancelost

Lancelost

Avontuur Spelletjes ? Lancelot, Koning Arthur vraagt jou om hem te helpen bij een lastige klus. Zo'n verzoek kun jij, Ridder van de Ronde Tafel, toch niet weigeren? Ga op avontuur in een kasteel vol gevaren en probeer zo veel mogelijk munten te verzamelen om je wapenrusting te kunnen uitbreiden. Onderweg kom je tovenaars tegen, die je tijdelijk onschendbaar kunnen maken. Geleidelijk krijg je ook steeds meer skills die je kansen vergroten om je bestemming heelhuids te bereiken!
Tovenaarsreis

Tovenaarsreis

Avontuur Spelletjes ? Een oude tovenaar wil graag geteleporteerd worden naar een andere dimensie. Onderweg verzamelt hij munten, wapens en toverdranken: de wapens en toverdranken heeft hij namelijk nodig om de groene monstertjes te verslaan die hij tegenkomt! Zorg jij ervoor dat hij zijn route zo snel mogelijk aflegt, dat hij zo min mogelijk levens verliest, zo veel mogelijk munten verzamelt en zo veel mogelijk groene mannetjes doodt? Na ieder level kun je extra wapens en toverdranken aanschaffen in de winkel: zo zijn er het hellezwaard, de vuurcirkel en de vuurdrank. Ook kun je de wapens die je in het level hebt verzameld, verkopen: wie weet schaf je met het geld liever andere middelen aan om je te verdedigen tegen het kwaad!
De kleine Wie

De kleine Wie

Denk Spelletjes ? Een klein poppetje dat niet weet wie hij is of waar hij naartoe gaat, komt terecht in een wereld vol gevaren. Scherpe pinnen en vliegende monstertjes belemmeren de doorgang en hij moet blokken gebruiken om over deze gevarenzones heen te kunnen komen. Ieder blok dat hij ergens neerlegt, moet hij gebruiken anders kan hij niet door naar de uitgang (het lampje). Het poppetje kan zichzelf ook klonen: je kunt wisselen tussen beide poppetjes om ze elkaar te laten helpen. Flink wat behendigheid is hierbij wel nodig, en ook moet je dingen wel in de juiste volgorde doen anders komt de kleine Wie in de problemen!
Invader Zim

Invader Zim

Avontuur Spelletjes ? Speel met Invader Zim in deze spannende platform game.
Robot Wants Ice Cream

Robot Wants Ice Cream

Behendigheid Spelletjes ? Hier kun je Robot Wants Ice Cream spelen.
Robot zoekt ijsje

Robot zoekt ijsje

Avontuur Spelletjes ? Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind het ijsje. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Gorax 1

Gorax 1

Avontuur Spelletjes ? Een geweldige adventure game waar Gorax allerlei raadsel moet oplossen.
Griekse babygoden

Griekse babygoden

Avontuur Spelletjes ? Ook de goden uit de Griekse oudheid zijn ooit kinderen geweest. Hun oppas heeft het soms best zwaar met deze veeleisende karaktertjes. Olympus heeft altijd honger, Poseidon durft niet in het water, Hades is bang voor Cerberus, de driekoppige hond die de onderwereld bewaakt. Help jij hem om de kleintjes datgene te geven wat ze nodig hebben? Zoek en combineer voorwerpen in ieder plaatje, zodat de kleine goden weer vrolijk verder kunnen gaan met wat ze leuk vinden.
Schaapherder

Schaapherder

Avontuur Spelletjes ? Op een steile, hoge berg woont een schaapherder met zijn schaap. Hij gaat op zoek naar manieren om zijn schaap gezond te houden en om de wolopbrengst van zijn schaap te verhogen. Alleen via de portalen aan de rand van de plateaus kan hij naar een hoger of lager gelegen plateau springen. Verruil je wol voor kogels of gezondheid en bescherm je schaap tegen alle gevaren!
Stickman's droom

Stickman's droom

Avontuur Spelletjes ? Plotseling wordt Stickman wakker: waar is hij? In de echte wereld? Oh nee, dat was niet de bedoeling: hij wil terug naar zijn eigen wereld, waar alles vertrouwd en rustig is. Help jij hem om hiernaar terug te keren? Hiervoor zullen jullie samen wel de nodige hindernissen moeten nemen. In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Stickman verder kunnen helpen. Succes!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game