LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Mind Blender

Mind Blender

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de uitgang te komen door je telekinetische krachten te gebruiken.
De Farao ontsnapt

De Farao ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Een speelgoedfarao wil ontsnappen uit een speelgoedwinkel. Help jij hem hierbij door in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen te klikken?
Zichtbaar

Zichtbaar

Avontuur Spelletjes ? Probeer het einde van de levels zo snel mogelijk te halen. Hou je spiegelbeeld goed in de gaten, want soms zie je daar de obstakels die je normaal gesproken niet kan zien.
Hoger the Pirate

Hoger the Pirate

Avontuur Spelletjes ? Hoger de piraat heeft met zijn schip een eiland ontdekt. Om dat te vieren heeft hij een lekker 'glaasje' rum op. Nu hij wakker wordt, merkt hij dat hij alleen is en verdwaald. Iedereen is al onderweg naar het schip om te vertrekken. Help hem weer op tijd bij het schip te zijn, door alle voorwerpen die je kunt gebruikenin de juiste volgorde aan te klikken, dan maakt hij de ontsnapping naar het volgende level. Veel succes!
Tijdwissel

Tijdwissel

Avontuur Spelletjes ? Een leuk spel waarin je terug en weer vooruit kunt gaan in de tijd! Dit is nodig om op onbereikbare plekken te kunnen komen. Traptreden verdwijnen of verschijnen in het heden of in de toekomst en hetzelfde geldt voor muren en andere doorgangen. Maak handig gebruik van de tijd!
Gorax 2

Gorax 2

Avontuur Spelletjes ? Gorax moet samen met jouw hulp bewijzen dat hij de beste is van Magmania land.
Dappere pion

Dappere pion

Avontuur Spelletjes ? Er was eens een dappere pion. Hij had er helemaal genoeg van om te dienen als voetvolk op het schaakbord: hij besloot daarom om een paar stappen op te klimmen in de schaakhiërarchie en om de koning van het schaakbord te worden. Help jij dit pionnetje om zijn droom werkelijkheid te laten worden?
Alkie-Kong 2

Alkie-Kong 2

Avontuur Spelletjes ? Jij hebt net een baan gevonden in de brouwerij. In elk level moet je binnen de tijd een opdracht uitvoeren om de gouden sleutel te halen en daarmee de deur naar het volgende level te openen. Als je kunt, pak het bierflesje voor extra punten. Succes!
Eva redt Tom

Eva redt Tom

Avontuur Spelletjes ? Eva loopt in het bos, waar ze opeens een kooitje ziet, met daarin een klein jongetje. Tom, zo heet hij, wordt daar door een enge heks gevangen gehouden. Help jij haar om hem te bevrijden?
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spelletjes ? In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Beer opmaken

Beer opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit beertje weet niets over mode. Jij moet hem helpen met aankleden!
Riddergeluk

Riddergeluk

Avontuur Spelletjes ? Speel dit leuke point & clickspel met Lancelot het kleine riddertje in de hoofdrol. Hij is van plan om koning te worden, maar hiervoor zal hij wel eerst zijn eigen koninkrijk moeten stichten. Zoek alle voorwerpen die hij hiervoor nodig heeft!
Ladderzat

Ladderzat

Avontuur Spelletjes ? Drink zoveel mogelijk bier en spring om hogerop te komen. Als je de sprong niet kunt maken, is het maar goed dat je zoveel gezopen hebt, want als je braakt wanneer je midden in de lucht bent, ga je ineens weer een stuk verder.
Conflict zonder einde

Conflict zonder einde

Aktie Spelletjes ? Ren zo hard als je kunt en probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten. Zorg dat je de obstakels vermijdt, en probeer de teleporter te bereiken voordat je tijd om is. In dit twaalf levels tellende spel kun je zowel je wapens als je skills upgraden.
Blije held

Blije held

Avontuur Spelletjes ? Vind de weg, en daarna de liefde van je leven in deze kerker! Je zult dit wel de nodige keren met de dood moeten bekopen... Een tip: als kikker kun je wel langs de monsters komen, dus probeer om eerst de tovenaar te vinden achter één van de deuren!
Vierkant Team

Vierkant Team

Denk Spelletjes ? Probeer elke level 1 blokje naar de uitgang te krijgen om de level te halen.
Ponyparadijs

Ponyparadijs

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje en haar pony reizen door een prachtig landschap. In dit leuke dieren-aankleedspel kun je zowel voor het meisje als voor de pony mooie kleding en accessoires uitzoeken, zodat hun reis nòg leuker wordt!
Bliksemse robot

Bliksemse robot

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur een kleine robotbandiet en ga op zoek naar alle muntjes en sleutels die er te vinden zijn in het level. Kijk uit voor de dodelijke spanningsvelden! Er zijn twintig leuke levels in totaal en ook nog eens een kerker vol uitdagingen. Om de kerker in te mogen moet je 40 muntjes hebben verzameld. Probeer je om in ieder level de maximale score van drie bliksemflitsen te halen?
Samen Werken

Samen Werken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met beide personen de vlag te bereiken om de level te halen. Je kunt telkens maar met 1 persoon te gelijk lopen, dus probeer slim gebruik van elkaar te maken.
Lea's hond aankleden

Lea's hond aankleden

Meisjes Spelletjes ? Hallo, ik ben Lea! Als je me al kent, weet je dat honden mijn lievelingsdieren zijn. Ik heb zelf een hond, die Sasha heet. Samen met haar zing ik liedjes, en ik trek haar soms poppenkleertjes aan. Zo kwam ik op het idee om dit leuke honden-aankleedspel voor meisjes te maken. Hierin kan je je lievelingshond uitkiezen, die je je eigen kleur geeft. Daarna kies je uit alle kleren en accessoires die ik heb verzameld. Ik vind het erg leuk om mijn hond Sasha als een superheld aan te kleden. Er zijn nog veel meer leuke kleren voor je hond, en ik weet zeker dat jij net zoveel plezier zult beleven aan dit gratis meisjesspelletje als ik! Nadat je je hond hebt aangekleed, kies je een leuke achtergrond en kan je alles printen en aan je vriendinnen laten zien!
Duplicator

Duplicator

Avontuur Spelletjes ? Deze robot loopt door een sombere, grijze ruimte, en krijgt allerlei opdrachten. Help jij hem om deze missies te volbrengen zonder dat hij hierbij het leven laat? Wanneer je met de muiscursor over de vraagtekens gaat, krijg je instructies.
Het Ravenmysterie

Het Ravenmysterie

Avontuur Spelletjes ? Een serie onopgeloste moorden zorgt voor onrust. Jij, detective John Anderson, gaat op jacht naar de seriemoordenaar en lost raadsels op. Zoek voorwerpen, praat met mensen en kijk naar beeldfragmenten die je kunnen helpen om de aanleiding van de moord te begrijpen. Een tatoeage van een raaf blijkt de rode draad door het verhaal te zijn. Jij bepaalt hoe de game eindigt!
Steve en de sleutels

Steve en de sleutels

Denk Spelletjes ? Jij bent Steve, een gele smiley op pootjes. De graaf heeft jouw vriendin zomaar ontvoerd uit jullie woning! Woest ben je, en je gaat meteen op weg om haar terug te halen. De weg naar de graaf is niet zonder gevaren en uitdagingen, dus doe je best! In ieder level moet je een sleutel pakken en kun je hulpmiddelen, zoals gele blokjes, inzetten om je doel te bereiken. Pak in ieder level alle sterren die in de lucht zweven!
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spelletjes ? In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Auto Doos

Auto Doos

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze platform game door alle levels te komen, maar pas op voor andere dozen, hindernissen en water.
Knorrende klauteraar 2

Knorrende klauteraar 2

Denk Spelletjes ? Dit varkentje woont in een mijn. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Spartaman 2

Spartaman 2

Avontuur Spelletjes ? Een grappige parodie op Mega Man, met nieuwe superheld Sparta Man in de hoofdrol! In tegenstelling tot Mega Man ruimt Sparta Man zijn vijanden genadeloos uit de weg door gewoon tegen ze aan te lopen. Hij breekt door muren heen alsof ze van karton zijn, en drukt zelfs levensgevaarlijke pinnen terug in de grond. Veel plezier met deze korte maar grappige game!
Shapik's zoektocht

Shapik's zoektocht

Avontuur Spelletjes ? De wereld waarin het wezentje genaamd Shapik woont, is mooi groen en vredig. Helaas wordt de rust wreed verstoord door indringers die zijn vriendje gevangennemen. Help jij Shapik om hem terug te vinden? In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Shapik verder kunnen helpen. Succes!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game