LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Advertentie
Dino-kameleon 2

Dino-kameleon 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel nu het vervolg op Dino-kameleon! Help jij de kleine, kameleonachtige dino om zijn vliegende schotel te bereiken? Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij zijn vliegende schotel komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Succes!
Blije Dief in de Vergeten Stad

Blije Dief in de Vergeten Stad

Avontuur Spelletjes ? Er is geen computer die nog geheimen heeft voor de Blijf Dief! Ze dringt gebouwen binnen om computers te hacken. In de schaduw is ze onzichtbaar voor drones. Maak gebruik van bewegende plateaus en van gekleurde knoppen om barrières te laten verdwijnen.
Stelende robots

Stelende robots

Avontuur Spelletjes ? Zet de robots voor je aan het werk door ze alle munten te laten stelen! Doorloop het level zo snel mogelijk voor een maximale score (drie sterren).
Luchtrenner

Luchtrenner

Avontuur Spelletjes ? Bouw al rennend je eigen wolkenkrabber! Achter je verdwijnen de stenen, voor je komen er nieuwe stenen bij. Vermijd rode blokken (en de daaruit komende laserstralen) en ravijnen en pak de groene blokken en paarse bollen waarmee je hoogte wint. Naarmate je vordert, wordt het spel lastiger en uitdagender. Succes!
Bliksemse robot

Bliksemse robot

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur een kleine robotbandiet en ga op zoek naar alle muntjes en sleutels die er te vinden zijn in het level. Kijk uit voor de dodelijke spanningsvelden! Er zijn twintig leuke levels in totaal en ook nog eens een kerker vol uitdagingen. Om de kerker in te mogen moet je 40 muntjes hebben verzameld. Probeer je om in ieder level de maximale score van drie bliksemflitsen te halen?
Tricky Rick 2

Tricky Rick 2

Avontuur Spelletjes ? Een nieuw avontuur met Rick de ruimterobot! Rick is op een planeet neergestort en heeft niet meer genoeg energie om een SOS-signaal uit te zenden. Help jij hem om alle energieballen te verzamelen, zodat hij een SOS naar een reddingsschip kan sturen? Rick heeft allerlei wapens tot zijn beschikking: zelfs zijn eigen hoofd kan hij gebruiken om robots knock-out te gooien.
Tricky Rick

Tricky Rick

Avontuur Spelletjes ? Een slechterik heeft alle brandstof uit Ricks raket gepompt. Help Rick om alle gestolen brandstof weer naar zijn ruimteschip terug te brengen, zodat hij kan opstijgen! Zorg dat de vijandelijke robots hem niet zien.
Babyspin

Babyspin

Avontuur Spelletjes ? Wakker worden spinnetje, het is tijd om je nest te verlaten! Gebruik je web om voorwerpen mee te nemen of vast te leggen; zo kun je bijvoorbeeld een grote steen op de helling vastleggen en hem als opstapje gebruiken. Wanneer je een nieuw web uitwerpt, verlies je automatisch de dingen die je in je andere web vasthield. Pas op: als er te veel spanning op een web staat, knapt het.
Geen licht geen leven

Geen licht geen leven

Avontuur Spelletjes ? Geen licht, geen leven in de wereld waar jij leeft. Maar wat te doen wanneer het licht uit je wereld verdwijnt? Juist, je gaat op zoek naar ingrediënten om een lichtdrank te brouwen. Dit zijn: runen, edelstenen, sterrenstof, wortels, glimbloemen en vuurvliegjes. Kijk uit voor vleesetende planten en andere monsters. Vind alle ingrediënten en gooi ze in de ketel!
Tijdwissel

Tijdwissel

Avontuur Spelletjes ? Een leuk spel waarin je terug en weer vooruit kunt gaan in de tijd! Dit is nodig om op onbereikbare plekken te kunnen komen. Traptreden verdwijnen of verschijnen in het heden of in de toekomst en hetzelfde geldt voor muren en andere doorgangen. Maak handig gebruik van de tijd!
Alleen maar knoppen

Alleen maar knoppen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de teleportatieknop aan het einde van het level ongezien - en ongedeerd! - te bereiken. Hiervoor zul je je omgeving soms moeten aanpassen: bijvoorbeeld door scherpe punten tijdelijk te laten verdwijnen of door camera's in blokjes om te toveren.
Een vreemde planeet

Een vreemde planeet

Avontuur Spelletjes ? Nadat hun ruimteschip door een meteoriet is geraakt, zijn drie wezentjes op een vreemde planeet beland. Hier gaan ze samen of in hun eentje op zoek naar de uitgang en proberen ze zo veel mogelijk diamantjes te pakken! De paarse wezentjes kun je beter ontwijken. De wezentjes moeten samenwerken en kunnen elkaar ook verplaatsen.
Tweelingbots

Tweelingbots

Behendigheid Spelletjes ? Help jij de kleine, gekloonde robots door alle testruimtes in dit puzzel- en platformspel?
Pajama Boy 3

Pajama Boy 3

Behendigheid Spelletjes ? Help Pajama Boy met het redden van zijn familie! De stad van de jonge held is verwoest en zijn familie zit opgesloten in een kooi. Je gaat door allerlei platform puzzels om de sleutel te verzamelen en de familieleden te bevrijden. Zorg dat je niet valt in Pajama Boy 3!
Rampage Rex

Rampage Rex

Behendigheid Spelletjes ? Laat de dinosaurus enorm veel schade aanrichten in het Geschiedsmuseum! Rampage Rex stelt je voor de uitdaging om alle kostbare kunst te vernielen. Je kunt op plateaus springen en op de kunstwerken kauwen. Nadat je alle schilderijen hebt vernietigd, kun je je richten op de Egyptische tentoonstelling. Eindig je ravage op de dinosaurus-afdeling!
Robot Wants Ice Cream

Robot Wants Ice Cream

Behendigheid Spelletjes ? Hier kun je Robot Wants Ice Cream spelen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game