LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Advertentie
Snij in een pompoen

Snij in een pompoen

Meisjes Spelletjes ? De tijd is weer aangebroken dat de pompoenen weer worden omgetoverd in allerlei griezelige vormen. Hier kun je je eigen engerd maken. Kies wat voor vorm ogen, neus, mond, enz. jouw pompoen moet hebben om er zo eng mogelijk uit te zien. Voor de sfeer kun je ook nog de achtergrond aanpassen, wordt het nog griezeliger. Als je voor een vorm hebt gekozen, dan worden er stippen zichtbaar, die je in de juiste volgorde met je muis moet volgen, anders gebeuren er hele enge dingen.
Topsy Turvy 2

Topsy Turvy 2

Denk Spelletjes ? Topsy, die een rustig en gelukkig leven leidt in het landje Turv, vindt opeens een opening, die er daarvoor nooit was. Nieuwsgierig als hij is, besluit hij om door de opening te kruipen om te zien wat daarachter verstopt zit. Plotseling komt Topsy in een ruimte terecht zonder bergen, zonder zwaartekracht, waar vloeren plotseling plafonds worden en omgekeerd. Alleen door raadsels op te lossen, kan Topsy terugkomen in zijn oude, vertrouwde wereldje. Help jij hem om weer thuis te komen? Hij moet hiervoor de vlag bereiken, en zo veel mogelijk munten verzamelen!
Cube Me

Cube Me

Avontuur Spelletjes ? Help dit wonderlijke kubusmannetje om zo ver mogelijk te komen. Er zijn zeven hoofdlevels en zes verrassingslevels. Veel plezier!
De Golem

De Golem

Avontuur Spelletjes ? De Golem is een leuk point&clickspel waarin je een bruin, kleien poppetje probeert verder te helpen. Probeer alle mysteries op te lossen en zet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen in beweging om zo een weg voor de Golem te banen! Van oorsprong is een Golem een levend wezen dat uit niet-levend materiaal, zoals klei of modder, is gemaakt. Niet te verwarren met Gollum uit de Lord of the Rings, natuurlijk. Wist je dat de Golem een populair figuur is in Tsjechië?
Tijdmachine

Tijdmachine

Avontuur Spelletjes ? Reis door de tijd om jezelf te helpen deze fascinerende levels uit te spelen. Wanneer je door de tijd reist creëer je verschillende identieke versies van jezelf. Deze moeten samenwerken om uiteindelijk de kapotte tijdmachine te kunnen repareren.
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.
Vorkheftruck Kind

Vorkheftruck Kind

Behendigheid Spelletjes ? Vorkheftruck kind is een zeer leuk, avontuurlijk platform spel. Probeer om telkens de exit te bereiken met behulp van blokken en vorkheftrucks.
Nini Opmaken

Nini Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed Nini leuk aan zodat haar baasje haar mee uit wandelen kan nemen.
Snoep ontfutselen

Snoep ontfutselen

Avontuur Spelletjes ? Laat deze Halloween-feestvierders schrikken zodat ze hun snoep omhoog gooien, en vang dit op wanneer het valt. Telkens wanneer je een snoepje mist, verlies je één energieblokje. Wanneer alle energie op is, is het spel voorbij. De Bonusvleermuis kan ervoor zorgen dat je wat verloren energieblokjes terugkrijgt.
Dromende Illusionist

Dromende Illusionist

Avontuur Spelletjes ? De hoofdpersoon uit dit spel is een illusionist. Tot op de dag waarop zijn geliefde stierf, hadden zijn trucs een groot succes en was hij een geliefd man. Maar daarna zag hij het leven niet meer zitten. Tot hij een bijzondere droom had, waarin hij de opdracht krijgt om een sleutel te gaan zoeken... Ga met hem op avontuur, en help hem om zijn doel te bereiken!
KOLMIAM

KOLMIAM

Avontuur Spelletjes ? Heb je het spelletje KOLM wel eens gespeeld op onze site? KOLMIAM is een soortgelijk spel van 20 levels. Hierin krijg je telkens in 1 minuut om je robot door het level te loodsen. Zorg dat je op tijd bent, anders ontploft hij!
Loved

Loved

Avontuur Spelletjes ? Help dit poppetje om het standbeeld te bereiken door te rennen en te springen.
Halloween Opmaken 5

Halloween Opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan, want het is Halloween vandaag.
Bob de Bouwer Puzzel

Bob de Bouwer Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Je kan hier kiezen uit drie puzzels: één met vier stukjes, één met zes stukjes en één met twaalf stukjes. Veel plezier!
Funny man

Funny man

Denk Spelletjes ? In dit leuke spelletje moet je een stabiele brug zien te bouwen met de voorwerpen bovenin het scherm, om dit grappige poppetje zo naar de overkant van het ravijn te krijgen. Denk goed na, en plaats de balken zo dat ze niet wegglijden en het ravijn in vallen. Met de muis kun je de balken verplaatsen, en door op de spatiebalk te drukken kun je ze draaien.
Johnny Finder

Johnny Finder

Avontuur Spelletjes ? De beker met het magische elixer is gestolen. Dr. Artiston heeft het op een of andere manier uit het nationale museum kunnen pikken. Johnny gaat op weg om de beker terug te vinden. Als de beker in verkeerde handen valt, is de wereld verloren. Je krijgt ongeloofelijke macht als je van het elixer drinkt, dat geldt dus ook voor de slechteriken. Help Johnny met zoeken en behoed ons allemaal voor een ramp.
BugBug

BugBug

Behendigheid Spelletjes ? Zoek op je avontuur naar voorwerpen voor je terugreis naar de ruimte.
KOLM

KOLM

Avontuur Spelletjes ? In dit superleuke spel ben jij een robot, die wakker wordt en erachter komt dat hij helemaal in stukken uiteen is geslagen. De onderdelen liggen overal in deze donkere doolhof met verschillende kamers. Naarmate hij meer lichaamsdelen vindt (wat dacht je van benen en ogen, wel handig bij het zoeken naar de weg), gaat het bewegen in de doolhof makkelijker. Maar er komen ook meer gevaren bij - of waren die er eerst ook al, maar zag hij die niet vanwege zijn slechte zicht? Help deze robot om zijn lichaam weer helemaal bij elkaar te rapen!
Bob de Bouwer Ontwerper

Bob de Bouwer Ontwerper

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje kan je je eigen huis ontwerpen. Kies een vorm van een huis, en druk op de pijl wanneer je tevreden bent. Kies daarna de vorm van het dak, en druk weer op de pijl wanneer je tevreden bent. Daarna zijn de ramen, deuren en de schoorsteen aan de beurt, en kan je het huis inkleuren. Veel plezier!
Superchampignon

Superchampignon

Avontuur Spelletjes ? Help Mr. Shroom, een slimme en eigenwijze champignon, om alle vijf de deuren te openen. In de eerste vier levels verzamelt hij sleutels, waarmee hij in het vijfde level de deur kan openen. Laat hem van platform naar platform springen en zorg dat hij niet in de afgrond terechtkomt!
Ozee

Ozee

Avontuur Spelletjes ? Help dit grappige mannetje om zo ver mogelijk te komen. Onderweg zal hij allerlei hindernissen tegenkomen, maar ook sterren die bonuspunten opleveren. Wees dus voorzichtig en behendig, en probeer zoveel mogelijk punten te scoren.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game