LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Sonic RPG

Sonic RPG

Avontuur Spelletjes 5,2 In deze Sonic role play game kruip jij in de huid van Sonic, de supersnelle blauwe egel! Kies de beste manier van aanvallen, gebruik magie en versla zo je vijand!
Sonic 4

Sonic 4

Avontuur Spelletjes 5,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel!
Tijdreiziger Fcuk

Tijdreiziger Fcuk

Avontuur Spelletjes 4,6 Een fascinerende puzzelplatformer. Probeer een uitweg te vinden uit de doos waar je aan het begin van de game in bent gestopt. De talrijke valstrikken en puzzels zijn uitdagend en je krijgt hulp van je toekomstige 'ik', die je door alle levels heen probeert te loodsen door je tekstberichten te versturen.
Sonic 2

Sonic 2

Avontuur Spelletjes 4,6 Je moet met Sonic de levels door rennen. Pas op voor de beesten. Klik op de kleine Sonic aan het begin van het spel om het spel te starten!
Jim Loves Mary

Jim Loves Mary

Behendigheid Spelletjes 4,6 Jim en Mary zijn de Romeo en Julia van deze tijden. Ze zijn verliefd op elkaar, maar Mary's familieleden zijn het er niet mee eens. Jim smeedt een slim plannetje en stuurt Mary een briefje per postduif. De twee geliefden spreken af om elkaar de volgende dag te ontmoeten. Ga jij ze hierbij helpen? Jim kan hoger springen, maar Mary kan juist onder lage obstakels door kruipen. In ieder level moeten Jim en Mary elkaar ontmoeten en zo veel mogelijk hartjes pakken. De boze familieleden staan op de wacht, dus moet je ervoor zorgen dat Jim niet in de handen valt van zijn schoonmoeder, zwager of schoonvader. Succes!
Raze

Raze

Aktie Spelletjes 4,4 Schiet al je tegenstanders dood. In sommige levels ben je lid van een groep en moet je jouw vijanden in teamverband verslaan. Let op dat je niet je eigen groepsleden afschiet en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voor je tegenstander dit doet. Aan het begin van het spel mag je je eigen profiel aanmaken, dan kun je het spel zo spelen als jij het het leukst vindt.
Mega Larry

Mega Larry

Aktie Spelletjes 4,3 Dit is een leuk platformspel waarin Larry de hoofdrol speelt. Help jij hem om alle gevaren te trotseren?
Victor's Nachtmerries 1

Victor's Nachtmerries 1

Avontuur Spelletjes 4,3 Leid Victor door zijn nachtmerries heen zodat hij weer rustig kan slapen.
Scooby Doo piratenschip

Scooby Doo piratenschip

Avontuur Spelletjes 4,3 Scooby Doo en Shaggy zitten op een piratenschip en moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spelletjes 4,2 Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Scooby Doo Avontuur 1

Scooby Doo Avontuur 1

Avontuur Spelletjes 4,0 Leid Shaggy en Scooby door een reeks van logische raadsels! Let op de scènes voor aanwijzingen en voeg alle voorwerpen toe aan je verzameling.
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spelletjes 3,9 Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Cactus McCoy 2

Cactus McCoy 2

Avontuur Spelletjes 3,7 Nadat Cactus McCoy de gouden cactus heeft gevonden, blijkt dat er meer kapers op de kust zijn! Net op het moment waarop een strijd om de gouden cactus ontstaat, komt er een alles verpletterende spijkerkogel aan rollen. Cactus McCoy en de onbekende schatzoekster slaan op de vlucht. Het blijkt Ella Windstorm te zijn, en samen gaan ze op zoek naar de schat. Er zit namelijk een kaart verstopt in de cactus. Ella is een afstammelinge van de Volados-stam. Dan worden ze plotseling overvallen door rovers, en Cactus McCoy zal zonder Ella maar met kaart op zoek moeten naar de schat!
Sonic Collectie

Sonic Collectie

Avontuur Spelletjes 3,6 Probeer met Sonic binnen 300 seconden zoveel mogelijk ringen te verzamelen en de level te halen. Pas op voor de vijanden!
Harry de Hamster 1

Harry de Hamster 1

Avontuur Spelletjes 3,6 Harry de hamster moet de 10 onderdelen vinden van een gouden loopwiel voor hamsters.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game