LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Vex

Vex

Avontuur Spelletjes 3,6 Speel dit uitdagende behendigheidsspel en verbeter al gamend je skills! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spelletjes 3,6 Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Garfield

Garfield

Avontuur Spelletjes 3,5 Help Garfield om in een spookhuis naar eten te zoeken. Zorg dat hij niet teveel schrikt en zoek de goede sleutels bij de goede deuren.
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spelletjes 3,5 Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Raze 2

Raze 2

Aktie Spelletjes 3,5 Ook in dit vervolg op Raze ga je weer de strijd aan tegen de aliens. Vier jaar geleden waren ze verslagen en verjaagd, maar het zombievirus waarmee ze de mensheid hebben besmet, waart nog steeds rond en een tegengif is nog niet gevonden. Nu zijn de aliens opeens terug! Probeer ze uit te schakelen en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voordat je tegenstander dit doet! Er zijn vier geheimen te ontdekken in het spel: vind ze alle vier! Gebruik je skills zo vaak je kunt, want ze worden snel weer opgeladen dus het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken! Als je aan het begin van het spel je eigen profiel aanmaakt, kun je het spel precies zo spelen als jij wilt.
Scooby Doo Avontuur 2

Scooby Doo Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 3,5 Help Scooby Doo en Shaggy om door de Griezelige Grot te komen!
Viper Smash

Viper Smash

Behendigheid Spelletjes 3,4 Vecht mee met de Legoninja's Kai, Cole, Zane en Jay in het coole Lego-vechtspel Viper Smash! Kies je ninja en voer met hem alle gevechtsopdrachten uit. Zo kun je bijzondere krachten en wapens vrijspelen. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spelletjes 3,4 Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis en bijzondere krachten. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
Vex 2

Vex 2

Avontuur Spelletjes 3,4 Dit is het vervolg op Vex, een uitdagend behendigheidsspel! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spelletjes 3,4 Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Motor Madness

Motor Madness

Avontuur Spelletjes 3,3 Scooby Doo en zijn vrienden volgen een man. Als je bij een gebouw aankomt, ga je naar binnen om stiekem een foto van de man te nemen.
Frizzle Fraz

Frizzle Fraz

Avontuur Spelletjes 3,3 Red de groene en gele pluizebolletjes door ze naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de rode en donkergroene duiveltjes! Ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren kunt openen naar de volgende levels.
Scooby Doo Avontuur 3

Scooby Doo Avontuur 3

Avontuur Spelletjes 3,3 Lijdt Shaggy en Scooby door een opwindend en spookachtig avontuur.
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spelletjes 3,2 Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
RPG Sonic

RPG Sonic

Avontuur Spelletjes 3,1 Probeer de steen te verkrijgen door de grote baas te verslaan!
Card Clash

Card Clash

Denk Spelletjes 3,1 Verzamel als eerste alle 52 kaarten uit het spel.
Ben 10 Savage Pursuit

Ben 10 Savage Pursuit

Avontuur Spelletjes 3,0 Dr. Animo wil een gevaarlijke transformator in elkaar gaan zetten, het is aan Ben om dit te voorkomen. Door middel van transformaties kun je vele hindernissen overbruggen.
Teddy's mooie avontuur

Teddy's mooie avontuur

Avontuur Spelletjes 3,0 Rachy's teddybeer is uit het raam van de auto gevallen. Hierna begint een leven vol avonturen in donkere bossen en zonnige weiden. Ga jij met hem mee op reis? Help hem om Rachy weer terug te vinden!
Sonic Trip

Sonic Trip

Avontuur Spelletjes 3,0 Verzamel de gouden munten en ga steeds een level verder!
Scooby Doo Avontuur 4

Scooby Doo Avontuur 4

Avontuur Spelletjes 3,0 Help Shaggy & Scooby op te lossen het geheim van de Tempel van Verloren Zielen
Scooby Doo Spookschip

Scooby Doo Spookschip

Avontuur Spelletjes 3,0 Scooby Doo zit op een spookschip en moet proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij hem hierbij?
Sonic Surfen

Sonic Surfen

Behendigheid Spelletjes 2,9 Eggman heeft een smaragd gestolen en vlucht nu over het water weg! Sonic achtervolgt hem op een surfplank. Laat hem zo veel mogelijk ringen pakken, want elke keer als hij ergens tegenaan botst, verliest hij er wat, en als hij geen ringen meer heeft, ben je af. Sonic wil tegen Eggman aan springen zodat hij de smaragd terug geeft. Succes!
LEGO Friends Yacht

LEGO Friends Yacht

Avontuur Spelletjes 2,9 Je Legovriendinnen zitten op hun zeilboot en in de haven zwemmen allerlei leuke dolfijnen en andere vissen! Ze dagen je uit voor een spelletje: hoepels om de dolfijnen gooien. De hoepels moeten niet om de lichtgrijze visjes terechtkomen, want dat levert je juist minpunten op. Veel plezier met dit Lego Friends-spelletje!
Drie panda's 2

Drie panda's 2

Avontuur Spelletjes 2,9 Dit is het vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. Het zijn onafscheidelijke vrienden die altijd samen op pad gaan en met elkaar samenwerken om obstakels te overwinnen. Het is dus ook belangrijk dat alle panda's samen overkomen, anders kun je niet door naar het volgende level. In deze aflevering is het nacht en de panda's zijn op weg naar huis. Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen? Zoek aanwijzingen om ze verder te kunnen helpen, op weg naar het licht!
Garfield Pingpong

Garfield Pingpong

Sport Spelletjes 2,9 Speel met Garfield een potje tafeltennis en zorg dat hij zijn tegenstander verslaat!
Sonic 3

Sonic 3

Avontuur Spelletjes 2,8 Ren door de levels heen en vernietig de vijanden die je tegenkomt. Verzamel ook zoveel mogelijk ringen.
Maple Story 4

Maple Story 4

Aktie Spelletjes 2,8 Versla alle monsters om naar de volgende level te gaan.
Fancy Pants 3

Fancy Pants 3

Behendigheid Spelletjes 2,8 Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die zijn hulp nodig heeft om de piraten weg te jagen uit zijn badkuip! Fancy Pants rent vaak harder dan je verwacht, dus de besturing is in het begin even een kwestie van uitproberen. Soms moet hij een bal meenemen naar de uitgang, soms kan hij hiervoor een ander rond voorwerp gebruiken. De bal hoeft niet meteen mee te worden genomen: je kunt hem ook laten liggen en later ophalen, wanneer je de uitgang hebt gevonden. Verzamel kronkels en ga geheime levels binnen voor nog meer avontuur!
LEGO Friends Pool

LEGO Friends Pool

Avontuur Spelletjes 2,8 Het is warm buiten en jij zit lekker in je eigen Lego-zwembad. Tijd voor een basketbalspelletje in het water! Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket terecht te latenkomen in dit sportieve Lego Friends-spelletje!
Slak zoekt huis

Slak zoekt huis

Denk Spelletjes 2,8 Een huisjesslak zonder huis, da's natuurlijk sneu. Zorg jij dat de slak zo snel mogelijk zijn huis terugvindt? Je kunt hem bijvoorbeeld de goede kant op sturen door op hem te klikken. Ook kun je de gekleurde figuren waar hij op dat moment overheen kruipt, laten verdwijnen om hem de juiste kant op te laten glijden. Zet je hersenen aan het werk en help de slak aan een huis!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game