LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Sonic 6

Sonic 6

Avontuur Spelletjes 2,8 Sonic is terug voor een nieuw avontuur! Probeer alle levels uit te spelen.
Eeuwige toren

Eeuwige toren

Avontuur Spelletjes 2,7 Er was eens een koninkrijk. Een groep monsters viel het land binnen, en ontvoerde de dochter van de koning. Het land was in rep en roer: wat nu? De koning besloot toen een bijzondere prijs uit te loven: degene die zijn dochter bij hem terug zou brengen, zou de toekomstige koning van het land worden. Dat lijkt jou ook wel wat, toch? Ga op weg om de prinses te redden! Zodra je een monster tegenkomt, begint het gevecht. Ga op zoek naar sleutels, wapens en schilden om verder te kunnen komen in deze doolhof vol monsters. In de winkel kun je allerlei spullen kopen.
Sonic in de tuin

Sonic in de tuin

Behendigheid Spelletjes 2,7 Gooi appels naar je vliegende vijanden en spring bovenop de kruipende vijanden. Zorg dat je niet wordt geraakt door hun gif, en ontwijk ook je eigen appels.
Scooby Doo Lost Track

Scooby Doo Lost Track

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om met Scooby Doo telkens de overkant te halen om uiteindelijk al zijn vriendjes te bevrijden.
Batman 3

Batman 3

Avontuur Spelletjes 2,7 In dit spel, speel weer mee een spannend avontuur van batman!
LEGO Friends School

LEGO Friends School

Avontuur Spelletjes 2,7 Dit is een leuk geheugenspelletje met je vriendinnen van Lego Friends! Ze houden borden op met verschillende getallen: in het begin zijn dit er nog maar drie in een willekeurige volgorde, maar het worden er steeds meer. Kijk goed welk getal op welk bord staat, want daarna moet je bij ieder getal dat verschijnt, het Legopoppetje aanklikken dat dit getal vasthield. Hoe sneller en foutlozer je bent, hoe hoger je score!
Ben 10 BMX

Ben 10 BMX

Race Spelletjes 2,6 Help jij Ben 10 om deze fietscrosswedstrijd van zijn rivaal te winnen? Doe je best en zorg dat hij niet over de kop slaat!
Spinjitzu Spinball

Spinjitzu Spinball

Avontuur Spelletjes 2,6 Speel dit leuke Lego Ninjago spel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Ze draaien supersnel rond en moeten verschillende vijanden verslaan door ertegenaan te knallen. Je kunt verschillende bonuspunten verzamelen, dus probeer om je ninja daar ook overheen te leiden, op weg naar het doel. Kijk uit voor de geniepige slangen die zich onder de grond verstoppen en af en toe tevoorschijn komen: deze zijn dodelijk!
Pou Jump Adventure

Pou Jump Adventure

Meisjes Spelletjes 2,6 Spring op drijvende platforms in Pou Jump Adventure! Het kleine bruine karakter wil hoog in de wolken komen. Beweeg de alien snel heen en weer om nieuwe takken te bereiken en te voorkomen dat je valt. Pak speciale boosts om nog hoger en sneller te zweven!
Scoregamites

Scoregamites

Avontuur Spelletjes 2,6 Je vrienden zijn gevangen genomen. Bevrijd ze en probeer vervolgens samen met hen de nog gevangen vrienden te bevrijden.
IJsgrot

IJsgrot

Avontuur Spelletjes 2,6 In deze ijskoude grot moet je proberen om zo veel mogelijk yeti's het huis in te krijgen binnen de beschikbare tijd. Kijk uit voor de vallende ijspegels! Er zijn in totaal twintig levels.
Rex in New York

Rex in New York

Aktie Spelletjes 2,6 O nee! Rex is weer ontsnapt! En deze keer heeft hij het op de Big Apple gemunt!
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spelletjes 2,6 Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Batman's reddingsactie

Batman's reddingsactie

Behendigheid Spelletjes 2,6 Batman's vrienden zijn gevangen gezet door de boeven! Nu moet Batman zien ze te redden. Aan de rode icoontjes onder in het scherm kun je zien waar zijn vrienden zijn. Pas goed op, want de boeven slaan hard en er vliegen bommen aan paraplu's door de lucht. Voor je het weet, is het spel over. Veel plezier!
Power Ranger vs Robot

Power Ranger vs Robot

Aktie Spelletjes 2,6 Versla de robot in de ring. Kies elke beurt uit drie mogelijkheden onder je Power Ranger welke aanval je wilt uitvoeren en kijk of het werkt. Succes!
Ben 10 Blockade Blitz

Ben 10 Blockade Blitz

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is een leuke variant van arkanoid met allerlei leuke wapens en levels.
Garfields Stripmaker

Garfields Stripmaker

Kids Spelletjes 2,6 Maak zelf je eigen stripverhaal over Garfield en zijn vrienden.
Hamster Trials

Hamster Trials

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om met je hamster naar het vlaggetje te rollen.
Varkensdroom

Varkensdroom

Avontuur Spelletjes 2,5 Dit varkentje wordt wakker in een monnikencel. Hij heeft een rare droom gehad, en vraagt zich af wat er is gebeurd. Hij stapt uit bed, en merkt dat de tempel is overstroomd. Hij krijgt een belangrijke opdracht: de oude geschriften redden, zodat ze niet onder water komen te staan.
Victor's Nachtmerries 2

Victor's Nachtmerries 2

Avontuur Spelletjes 2,5 Dit is het vervolg op deel 1, bevrijd Victor van zijn enge nachtmerries!
Scooby Doo onderzeeër

Scooby Doo onderzeeër

Avontuur Spelletjes 2,5 Scooby en Shaggy zitten op een onderzeeër en ze moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Cactus McCoy

Cactus McCoy

Avontuur Spelletjes 2,4 Een ruige cowboy wordt het Wilde Westen in gestuurd om een cactusvormige schat te zoeken. Wonder boven wonder vindt hij deze, maar als hij 's ochtends wakker wordt, merkt hij dat hij zelf in een cactus is veranderd! Langzaam zal hij verstenen, tenzij het hem lukt om de schat daarheen te brengen waar hij hoort. Alleen dat kan zijn redding worden, maar zijn baas, die uit is op de schat, zal het hem niet makkelijk maken!
Scooby Doo Surfen

Scooby Doo Surfen

Sport Spelletjes 2,4 Probeer Scooby Doo met surfen in balans te houden, af en toe komt er een Scooby Snack voorbij. Pak deze voor extra punten.
Spanx en Redmond 1

Spanx en Redmond 1

Avontuur Spelletjes 2,4 Je wordt gemarteld, een ander dier ook. Dan heb je de kans om te ontsnappen. Je rent weg, maar daar staan weer professoren en cirkelzagen op je te wachten om je te martelen, Vlucht!
Helse pompoen

Helse pompoen

Avontuur Spelletjes 2,3 Mooi getekend, dit Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Volgende!

Volgende!

Menu 2,3 Wat een bijzonder hondje: hij kan versteende klonen van zichzelf maken. Dat is handig, want hij zit gevangen in een ondergronds gangenstelsel, waaruit hij probeert te ontsnappen. De versteende klonen kan hij mooi gebruiken als opstapje, als hij ergens niet in één keer op kan springen. Je kunt ook zulke stenen opstapjes maken wanneer het hondje in de lucht zweeft: zo kan hij goed over de scherpe pinnen heen springen. Deze zijn namelijk levensgevaarlijk! Hoe minder stenen blokjes je gebruikt, hoe meer sterren, en dus punten je verdient.
Steppenwolf 18

Steppenwolf 18

Avontuur Spelletjes 2,3 In deel 18 van Steppenwolf moet je proberen om het huis binnen te komen!
Spanx en Redmond 3

Spanx en Redmond 3

Avontuur Spelletjes 2,3 Dit is deel drie uit de spannende Spanx en Redmond-serie. Het is je gelukt om uit het laboratorium te ontsnappen, maar er zit een bewaker achter je aan. Je duikt het cafetaria binnen en verstopt je in een pan. Die wordt aangezet, maar je vecht terug. Vecht je door de levels heen en sla bewakers neer!
Rode maan

Rode maan

Avontuur Spelletjes 2,3 Een verhalend Samuraispel, waarin je samurai Eivana helpt om de koning ten val te brengen, in 20 levels vol actie.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game