LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Helse pompoen

Helse pompoen

Avontuur Spelletjes 2,3 Mooi getekend, dit Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Batman's reddingsactie

Batman's reddingsactie

Behendigheid Spelletjes 2,2 Batman's vrienden zijn gevangen gezet door de boeven! Nu moet Batman zien ze te redden. Aan de rode icoontjes onder in het scherm kun je zien waar zijn vrienden zijn. Pas goed op, want de boeven slaan hard en er vliegen bommen aan paraplu's door de lucht. Voor je het weet, is het spel over. Veel plezier!
Victor's Nachtmerries 4

Victor's Nachtmerries 4

Avontuur Spelletjes 2,2 Nightmares 'De gestolen souveniers van Rob R' is het laatste deel van de nightmares serie!
Spanx en Redmond 1

Spanx en Redmond 1

Avontuur Spelletjes 2,2 Je wordt gemarteld, een ander dier ook. Dan heb je de kans om te ontsnappen. Je rent weg, maar daar staan weer professoren en cirkelzagen op je te wachten om je te martelen, Vlucht!
Ben 10 Power Splash

Ben 10 Power Splash

Aktie Spelletjes 2,2 Verander in een raar beest, volg de criminelen en bevrijd het gegijzelde meisje.
Shift

Shift

Behendigheid Spelletjes 2,1 In deze game is het de bedoeling dat je per level verschillende opdrachten opdrachten uitvoert om de deur te kunnen bereiken. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker, en dus ook verslavender!
Scooby Doo Opmaken

Scooby Doo Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Geef de beroemde Scooby Doo leuke kleren om te dragen.
Batman Game

Batman Game

Aktie Spelletjes 2,1 Je moet met Batman de stad redden. Hierbij kom je allemaal mannetjes met pistolen en knuppels tegen, dus pas op!
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spelletjes 2,1 Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Halloween Huis Opmaken

Halloween Huis Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,0 Richt het huis zo griezelig mogelijk in.
Batman Race

Batman Race

Race Spelletjes 2,0 Race mee met Batman en verzamel zo veel mogelijk diamanten!
Scooby Doo Lost Track

Scooby Doo Lost Track

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om met Scooby Doo telkens de overkant te halen om uiteindelijk al zijn vriendjes te bevrijden.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spelletjes 2,0 Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Wiggi's Wereld 2

Wiggi's Wereld 2

Avontuur Spelletjes 2,0 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Ben 10 op de motor

Ben 10 op de motor

Race Spelletjes 2,0 Ben 10 kan motorrijden als de beste! Hij scheurt op zijn snelle motor over een parcours vol heuvels en onverwachte ravijnen. Onderweg moet hij zo veel mogelijk sterren zien te verzamelen. Succes!
Hamsterrace 4

Hamsterrace 4

Behendigheid Spelletjes 1,9 Zorg dat de hamster alle hindernissen ontwijkt en laat hem veilig thuiskomen!
Steppenwolf 1

Steppenwolf 1

Avontuur Spelletjes 1,9 Steppenwolf is een leuk avonturenspel met veel actie en leuke puzzels. Een echte aanrader!
Shaggys Midnight Snack

Shaggys Midnight Snack

Avontuur Spelletjes 1,9 Je moet Shaggy helpen om uit het kasteel te komen. Hiervoor moet je de handjes leggen die in linksonder in je scherm staan!
Spanx en Redmond 2

Spanx en Redmond 2

Avontuur Spelletjes 1,9 Je bent ontsnapt uit deel één van Spanx en Redmond. Nu zie je dat de gemeneriken allemaal andere dieren hebben misvormd. Tijd om te ontsnappen, maar je moet ook dieren bevrijden.
Pou Kleren Wassen

Pou Kleren Wassen

Meisjes Spelletjes 1,9 Help Pou met het wassen van als zijn vieze was! In Pou Washing Clothes moet je eerst de gekleurde en de witte kledingstukken scheiden. Dan moet je het juiste wasmiddel in de wasmachine doen. Vouw de kleding op en leg het in de kast als het schoon is!
Boosaardige nerds

Boosaardige nerds

Avontuur Spelletjes 1,9 Je bent een robot die wordt uitgezonden om een groep boosaardige wetenschappers uit te schakelen. Deze wetenschappers zijn namelijk van plan om massavernietigingswapens te ontwikkelen, dus het is van het grootste belang dat je ze op tijd te pakken krijgt! Onderweg kom je allerlei gevaren en hindernissen tegen, die je zult moeten trotseren. Verzamel koffers en val de knettergekke professoren aan. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld, ga je door naar het volgende level. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen, dus doe je best in dit veertig levels tellende spel!
Harry de Hamster 2

Harry de Hamster 2

Avontuur Spelletjes 1,8 Help Harry de hamster met het bouwen van tunnels door 5 levels zodat hij veilig naar huis kan. Kijk uit voor de kat!
Kasteelkat 3

Kasteelkat 3

Avontuur Spelletjes 1,8 In dit leuke Kasteelkat-spel ga je met Kasteelkat de woestijn in. Je doel is om in Las Vegas te komen. Dat is best wel moeilijk! Tip: bij vliegende cactussen moet je het kanon gebruiken en bij slangen gebruik je stekelballen.
Steppenwolf 23

Steppenwolf 23

Avontuur Spelletjes 1,8 In deel 23 van Steppenwolf ben je opgesloten. Tijd om te ontsnappen!
Batman vs freeze

Batman vs freeze

Aktie Spelletjes 1,8 Vecht als Batman tegen Mr. Freeze z'n ijswappens in verschillende levels.
Het eerste vuur

Het eerste vuur

Avontuur Spelletjes 1,8 In dit point&clickspel help jij een oermens met iets heel belangrijks: ontdekken hoe hij vuur kan maken! Verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft om deze ontdekking te doen.
Sonic Karakter Ontwerper

Sonic Karakter Ontwerper

Avontuur Spelletjes 1,8 Ontwerp je eigen unieke Sonic poppetje.
Scooby Doo Monster

Scooby Doo Monster

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi voedsel tegen de monsters aan, die overal vandaan komen. Zorg dat je met de Mystery Machine als eerste over de finish komt!
Batman 4

Batman 4

Behendigheid Spelletjes 1,8 Zorg ervoor dat je met Batman uit de handen van de politie blijft. Let goed op want soms springt er wel eens een politie agent naar voren..
Harry de Hamster 3

Harry de Hamster 3

Avontuur Spelletjes 1,8 Help deze hamster om alle vijanden te pletten. Pas op voor kikkers en rijd niet over de planten heen. Pak Harry's voerbak wanneer de vijanden geplet zijn.
Victor's Nachtmerries 3

Victor's Nachtmerries 3

Avontuur Spelletjes 1,8 In dit derde deel van Nightmares ontmoet je 'The baron of vermin famine'. Je zult weer voorzichtig een uitweg moeten vinden!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game