LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Snack Machine

Snack Machine

Denk Spelletjes 2,3 Scooby doo heeft honger jij moet ervoor zorgen dat Scooby Doo genoeg eten krijgt doormiddel van het stoeren van lekker eten doormiddel van de machines die er staan
Victor's Nachtmerries 4

Victor's Nachtmerries 4

Avontuur Spelletjes 2,3 Nightmares 'De gestolen souveniers van Rob R' is het laatste deel van de nightmares serie!
Halloween Huis Opmaken

Halloween Huis Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,2 Richt het huis zo griezelig mogelijk in.
Ben 10 op de motor

Ben 10 op de motor

Race Spelletjes 2,2 Ben 10 kan motorrijden als de beste! Hij scheurt op zijn snelle motor over een parcours vol heuvels en onverwachte ravijnen. Onderweg moet hij zo veel mogelijk sterren zien te verzamelen. Succes!
Batman Game

Batman Game

Aktie Spelletjes 2,2 Je moet met Batman de stad redden. Hierbij kom je allemaal mannetjes met pistolen en knuppels tegen, dus pas op!
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spelletjes 2,2 Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
Batman 4

Batman 4

Behendigheid Spelletjes 2,2 Zorg ervoor dat je met Batman uit de handen van de politie blijft. Let goed op want soms springt er wel eens een politie agent naar voren..
Spanx en Redmond 2

Spanx en Redmond 2

Avontuur Spelletjes 2,2 Je bent ontsnapt uit deel één van Spanx en Redmond. Nu zie je dat de gemeneriken allemaal andere dieren hebben misvormd. Tijd om te ontsnappen, maar je moet ook dieren bevrijden.
Ben 10 Power Splash

Ben 10 Power Splash

Aktie Spelletjes 2,2 Verander in een raar beest, volg de criminelen en bevrijd het gegijzelde meisje.
Batman Race

Batman Race

Race Spelletjes 2,2 Race mee met Batman en verzamel zo veel mogelijk diamanten!
Batman in Gotham

Batman in Gotham

Aktie Spelletjes 2,2 Laat Batman alle Jokers neerslaan en -schoppen zodat Gotham City weer veilig wordt! Gebruik wanneer het kan ook je speciale krachten.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spelletjes 2,2 Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Hamsterrace 4

Hamsterrace 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Zorg dat de hamster alle hindernissen ontwijkt en laat hem veilig thuiskomen!
Scooby Doo Opmaken

Scooby Doo Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Geef de beroemde Scooby Doo leuke kleren om te dragen.
Wiggi's Wereld 2

Wiggi's Wereld 2

Avontuur Spelletjes 2,1 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Zombie zonder hoofd

Zombie zonder hoofd

Avontuur Spelletjes 2,1 Het leven lachte ridder Carl toe, tot een jaloerse tovenaar ervoor zorgde dat hij van zijn paard viel en zijn nek brak. Vanuit zijn graf zint hij op wraak... Zorg jij dat Carl zijn doel bereikt en onderweg zo veel mogelijk muntjes verzamelt? Hij kan zijn hoofd van zijn romp halen: handig wanneer hij eigenlijk op twee plekken tegelijk zou moeten zijn!
Sonic-puzzel

Sonic-puzzel

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel blokken op en speel ze weg met behulp van het bijbehorende poppetje. Als je combi's maakt of meerdere blokken tegelijk wegspeelt, verdien je bonuspunten. Er zijn drie verschillende combinaties van blokken: oranje/bruin+Knuckles, gouden ring+Sonic en smaragd (elke kleur)+Tails. Hoe meer punten je verdient, hoe sneller de blokken vallen. Je kan dit spel in de Timed-modus spelen (met highscores) of in de Freeplay-modus (onbeperkte speeltijd).
Shaggys Midnight Snack

Shaggys Midnight Snack

Avontuur Spelletjes 2,0 Je moet Shaggy helpen om uit het kasteel te komen. Hiervoor moet je de handjes leggen die in linksonder in je scherm staan!
Het eerste vuur

Het eerste vuur

Avontuur Spelletjes 2,0 In dit point&clickspel help jij een oermens met iets heel belangrijks: ontdekken hoe hij vuur kan maken! Verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft om deze ontdekking te doen.
Lamaland

Lamaland

Avontuur Spelletjes 2,0 Op een dag sloeg er een gouden meteoor in in Lamaland, die het hele land, inclusief de meeste lama's, met een laagje goud bedekte. Hierdoor raakten ze al hun bewegingsvrijheid in één klap kwijt. Jij bent één van de weinigen die niet met goud bedekt is geraakt, maar jij werd weggeblazen naar een andere wereld, 8 werelden verderop. Je wilt weer terug naar je eigen wereld, en gaat op weg. Verzamel onderweg zo veel mogelijk goudklompjes. In de spraakballonnen staan hints, de oogjes bevatten powerups, en de uitgang waar jij naartoe wilt, wordt door een ster aangegeven. Succes!
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Harry de Hamster 2

Harry de Hamster 2

Avontuur Spelletjes 2,0 Help Harry de hamster met het bouwen van tunnels door 5 levels zodat hij veilig naar huis kan. Kijk uit voor de kat!
Shift

Shift

Behendigheid Spelletjes 2,0 In deze game is het de bedoeling dat je per level verschillende opdrachten opdrachten uitvoert om de deur te kunnen bereiken. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker, en dus ook verslavender!
Pou Kleren Wassen

Pou Kleren Wassen

Meisjes Spelletjes 1,9 Help Pou met het wassen van als zijn vieze was! In Pou Washing Clothes moet je eerst de gekleurde en de witte kledingstukken scheiden. Dan moet je het juiste wasmiddel in de wasmachine doen. Vouw de kleding op en leg het in de kast als het schoon is!
Garfield 4

Garfield 4

Behendigheid Spelletjes 1,9 Help Garfield met het verzamelen van eieren, maar pas op dat je alleen eieren vangt, en geen tomaten en watermeloenen!
Steppenwolf 1

Steppenwolf 1

Avontuur Spelletjes 1,9 Steppenwolf is een leuk avonturenspel met veel actie en leuke puzzels. Een echte aanrader!
Victor's Nachtmerries 3

Victor's Nachtmerries 3

Avontuur Spelletjes 1,9 In dit derde deel van Nightmares ontmoet je 'The baron of vermin famine'. Je zult weer voorzichtig een uitweg moeten vinden!
Vader en zoon

Vader en zoon

Avontuur Spelletjes 1,9 Vader brengt zijn zoontje naar school, maar de weg ernaartoe is niet zonder gevaren. Gelukkig kan hij zijn zoontje er goed tegen beschermen, bijvoorbeeld door op spijkers te gaan liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen. Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen!
Steppenwolf 23

Steppenwolf 23

Avontuur Spelletjes 1,9 In deel 23 van Steppenwolf ben je opgesloten. Tijd om te ontsnappen!
Harry de Hamster 3

Harry de Hamster 3

Avontuur Spelletjes 1,9 Help deze hamster om alle vijanden te pletten. Pas op voor kikkers en rijd niet over de planten heen. Pak Harry's voerbak wanneer de vijanden geplet zijn.
Harry Potter Mastermind

Harry Potter Mastermind

Denk Spelletjes 1,9 Dit is mastermind met toverdrankingrediënten. Probeer de code te kraken. Plaats eerst de ingrediënten op de rekjes boven de ketel. Dan gaan ze in de ketel. Daarna wordt verteld wat goed is en wat niet, en kun je mischien de goede combinatie maken.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game