LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spelletjes 1,8 Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
Scooby Doo Monster

Scooby Doo Monster

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi voedsel tegen de monsters aan, die overal vandaan komen. Zorg dat je met de Mystery Machine als eerste over de finish komt!
Sonic Karakter Ontwerper

Sonic Karakter Ontwerper

Avontuur Spelletjes 1,8 Ontwerp je eigen unieke Sonic poppetje.
Batman vs freeze

Batman vs freeze

Aktie Spelletjes 1,8 Vecht als Batman tegen Mr. Freeze z'n ijswappens in verschillende levels.
Wiggi's Wereld

Wiggi's Wereld

Avontuur Spelletjes 1,7 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Sonic Shadow XS

Sonic Shadow XS

Avontuur Spelletjes 1,7 Sonic XS komt je pakken! Je hebt 60 seconden om door het vuurlevel naar je schuilplaats te komen. Verzamel onderweg muntjes om je score te verhogen. Hoe sneller je bent, hoe beter je score!
Dieren aankleden

Dieren aankleden

Meisjes Spelletjes 1,7 Kleedt deze stripfiguren zoals jij wilt.
Mardek 1

Mardek 1

Avontuur Spelletjes 1,7 Speel nu deze uitgebreide en leuke RPG game!
Ben 10 Top Gun

Ben 10 Top Gun

Avontuur Spelletjes 1,7 Vigax heeft Ben's opa ontvoerd en eist de Omnitrix als losgeld, anders doodt hij opa. Ben 10 en zijn vriendin Gwen gaan erop uit om de opa te redden. Kies met wie van de twee je wilt spelen en schiet alle vijanden aan stukken. Succes!
Kasteelkat 3

Kasteelkat 3

Avontuur Spelletjes 1,6 In dit leuke Kasteelkat-spel ga je met Kasteelkat de woestijn in. Je doel is om in Las Vegas te komen. Dat is best wel moeilijk! Tip: bij vliegende cactussen moet je het kanon gebruiken en bij slangen gebruik je stekelballen.
Kasteelkat 1

Kasteelkat 1

Avontuur Spelletjes 1,6 Help jij Kasteelkat om alle levels te doorlopen? Hij moet over de wolken heen springen en narren doden door erbovenop te springen. Pas wel op voor de ridders: die kunnen je je leven kosten! Na heel wat wolkjes kom je bij een baas, waar je tegen moet vechten.
Victor's Nachtmerries 5

Victor's Nachtmerries 5

Avontuur Spelletjes 1,6 Dit is het 5e deel van de nachtmerrie game.
Boosaardige nerds

Boosaardige nerds

Avontuur Spelletjes 1,6 Je bent een robot die wordt uitgezonden om een groep boosaardige wetenschappers uit te schakelen. Deze wetenschappers zijn namelijk van plan om massavernietigingswapens te ontwikkelen, dus het is van het grootste belang dat je ze op tijd te pakken krijgt! Onderweg kom je allerlei gevaren en hindernissen tegen, die je zult moeten trotseren. Verzamel koffers en val de knettergekke professoren aan. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld, ga je door naar het volgende level. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen, dus doe je best in dit veertig levels tellende spel!
Steppenwolf 11

Steppenwolf 11

Avontuur Spelletjes 1,6 In deel 11 van Steppenwolf ga jij het geheim van het mysterieuze CD'tje ontrafelen!
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spelletjes 1,6 Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Kasteelkat 2

Kasteelkat 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Help Kasteelkat om alle levels te doorlopen in dit leuke spel. Bij auto's moet je het kanon gebruiken, en bij de inktvis gebruik je stekelballen.
Rupsje leiden

Rupsje leiden

Denk Spelletjes 1,5 Breng het rupsje naar zijn bestemming door blokken te plaatsen die hem sturen. Eet de blaadjes op die je onderweg tegenkomt.
Treasure Trench

Treasure Trench

Aktie Spelletjes 1,5 Schiet op alle gevaarlijke wezens in de onderwaterwereld en verzamel de schatten.
Aardbei Avontuur

Aardbei Avontuur

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om met deze aarbei het eind van de level te halen en pas op dat je niet in een gat valt of in aanraking komt met een ijzeren egel.
Houthakker

Houthakker

Denk Spelletjes 1,5 Dit is een grappig spel waarin je een houthakkertje helpt om de eikels te verzamelen die hij nodig heeft om het huisje te bereiken. Hij moet soms blokken verplaatsen om ergens bovenop te kunnen springen. Kijk uit voor de scherpe, rechtopstaande pinnen!
Toen ik jong was

Toen ik jong was

Avontuur Spelletjes 1,5 Toen je nog jong was, kon je heel hoog springen en heel hard lopen. Nu ben je een oude man en lukt dat allemaal niet zo goed meer. Of zou er een manier zijn om de tijd terug te draaien? Ga op zoek naar de wekker: deze heeft hierop hopelijk het antwoord! Pak het magische zand: hierdoor voel je je jonger en kun je hoger springen. Ontwijk alle obstakels en onderga een verjongingskuur: hoe verder je komt, hoe jonger je wordt!
Frizzle Fraz 2

Frizzle Fraz 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Red het roze pluizebolletje door het naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de klemmen! Pak zo veel mogelijk tandwielen en gele 'frizzles' en ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren opent naar de volgende levels. Vijanden schakel je uit door bovenop ze te springen.
Fancy Pants 1

Fancy Pants 1

Avontuur Spelletjes 1,4 Meneer Fancy pants maakt zijn comeback in dit spannende avonturenspel!
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze in Londen aankomen, gaat hun avontuur gewoon verder. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Tarzans Jungle-avontuur

Tarzans Jungle-avontuur

Avontuur Spelletjes 1,4 Help Tarzan om uit deze enge jungle te ontsnappen, door van liaan naar liaan te springen, over het moeras met krokodillen. Ook moet hij de vallende rotsblokken ontwijken.
Mardek 2

Mardek 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Ga op avontuur met Mardek en Deugan in deze spannende RPG.
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Avontuur Spelletjes 1,4 Hier kun je allerlei spelletjes met Bob de Bouwer spelen. Bijvoorbeeld een puzzel maken, huizen ontwerpen, bestellingen rondbrengen, opruimen, scherven lijmen, verven en buizen aanleggen.
Drie panda's in Brazilië

Drie panda's in Brazilië

Avontuur Spelletjes 1,3 Dit is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. In deze aflevering zijn de panda's in Brazilië beland! Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen?
Hondencafé inrichten

Hondencafé inrichten

Meisjes Spelletjes 1,3 Richt dit café voor honden en hun baasjes mooi in.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game