LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Hond Opmaken

Hond Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,7 Probeer deze hond zo mooi mogelijk op te maken.
Steppenwolf 11

Steppenwolf 11

Avontuur Spelletjes 1,7 In deel 11 van Steppenwolf ga jij het geheim van het mysterieuze CD'tje ontrafelen!
Wiggi's Wereld

Wiggi's Wereld

Avontuur Spelletjes 1,7 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Lamaland

Lamaland

Avontuur Spelletjes 1,6 Op een dag sloeg er een gouden meteoor in in Lamaland, die het hele land, inclusief de meeste lama's, met een laagje goud bedekte. Hierdoor raakten ze al hun bewegingsvrijheid in één klap kwijt. Jij bent één van de weinigen die niet met goud bedekt is geraakt, maar jij werd weggeblazen naar een andere wereld, 8 werelden verderop. Je wilt weer terug naar je eigen wereld, en gaat op weg. Verzamel onderweg zo veel mogelijk goudklompjes. In de spraakballonnen staan hints, de oogjes bevatten powerups, en de uitgang waar jij naartoe wilt, wordt door een ster aangegeven. Succes!
Victor's Nachtmerries 5

Victor's Nachtmerries 5

Avontuur Spelletjes 1,6 Dit is het 5e deel van de nachtmerrie game.
Harry Potter Mastermind

Harry Potter Mastermind

Denk Spelletjes 1,6 Dit is mastermind met toverdrankingrediënten. Probeer de code te kraken. Plaats eerst de ingrediënten op de rekjes boven de ketel. Dan gaan ze in de ketel. Daarna wordt verteld wat goed is en wat niet, en kun je mischien de goede combinatie maken.
Garfield 4

Garfield 4

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help Garfield met het verzamelen van eieren, maar pas op dat je alleen eieren vangt, en geen tomaten en watermeloenen!
Mardek 1

Mardek 1

Avontuur Spelletjes 1,6 Speel nu deze uitgebreide en leuke RPG game!
Dieren aankleden

Dieren aankleden

Meisjes Spelletjes 1,6 Kleedt deze stripfiguren zoals jij wilt.
Rupsje leiden

Rupsje leiden

Denk Spelletjes 1,6 Breng het rupsje naar zijn bestemming door blokken te plaatsen die hem sturen. Eet de blaadjes op die je onderweg tegenkomt.
Kasteelkat 1

Kasteelkat 1

Avontuur Spelletjes 1,5 Help jij Kasteelkat om alle levels te doorlopen? Hij moet over de wolken heen springen en narren doden door erbovenop te springen. Pas wel op voor de ridders: die kunnen je je leven kosten! Na heel wat wolkjes kom je bij een baas, waar je tegen moet vechten.
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze in Londen aankomen, gaat hun avontuur gewoon verder. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Toen ik jong was

Toen ik jong was

Avontuur Spelletjes 1,5 Toen je nog jong was, kon je heel hoog springen en heel hard lopen. Nu ben je een oude man en lukt dat allemaal niet zo goed meer. Of zou er een manier zijn om de tijd terug te draaien? Ga op zoek naar de wekker: deze heeft hierop hopelijk het antwoord! Pak het magische zand: hierdoor voel je je jonger en kun je hoger springen. Ontwijk alle obstakels en onderga een verjongingskuur: hoe verder je komt, hoe jonger je wordt!
Kasteelkat 2

Kasteelkat 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Help Kasteelkat om alle levels te doorlopen in dit leuke spel. Bij auto's moet je het kanon gebruiken, en bij de inktvis gebruik je stekelballen.
Sonic-puzzel

Sonic-puzzel

Behendigheid Spelletjes 1,5 Stapel blokken op en speel ze weg met behulp van het bijbehorende poppetje. Als je combi's maakt of meerdere blokken tegelijk wegspeelt, verdien je bonuspunten. Er zijn drie verschillende combinaties van blokken: oranje/bruin+Knuckles, gouden ring+Sonic en smaragd (elke kleur)+Tails. Hoe meer punten je verdient, hoe sneller de blokken vallen. Je kan dit spel in de Timed-modus spelen (met highscores) of in de Freeplay-modus (onbeperkte speeltijd).
Houthakker

Houthakker

Denk Spelletjes 1,5 Dit is een grappig spel waarin je een houthakkertje helpt om de eikels te verzamelen die hij nodig heeft om het huisje te bereiken. Hij moet soms blokken verplaatsen om ergens bovenop te kunnen springen. Kijk uit voor de scherpe, rechtopstaande pinnen!
Frizzle Fraz 2

Frizzle Fraz 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Red het roze pluizebolletje door het naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de klemmen! Pak zo veel mogelijk tandwielen en gele 'frizzles' en ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren opent naar de volgende levels. Vijanden schakel je uit door bovenop ze te springen.
Tarzans Jungle-avontuur

Tarzans Jungle-avontuur

Avontuur Spelletjes 1,4 Help Tarzan om uit deze enge jungle te ontsnappen, door van liaan naar liaan te springen, over het moeras met krokodillen. Ook moet hij de vallende rotsblokken ontwijken.
Sonic Shadow XS

Sonic Shadow XS

Avontuur Spelletjes 1,4 Sonic XS komt je pakken! Je hebt 60 seconden om door het vuurlevel naar je schuilplaats te komen. Verzamel onderweg muntjes om je score te verhogen. Hoe sneller je bent, hoe beter je score!
Drie panda's in Brazilië

Drie panda's in Brazilië

Avontuur Spelletjes 1,4 Dit is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. In deze aflevering zijn de panda's in Brazilië beland! Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen?
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spelletjes 1,4 Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
Aardbei Avontuur

Aardbei Avontuur

Avontuur Spelletjes 1,3 Probeer om met deze aarbei het eind van de level te halen en pas op dat je niet in een gat valt of in aanraking komt met een ijzeren egel.
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spelletjes 1,3 Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Avontuur Spelletjes 1,3 Hier kun je allerlei spelletjes met Bob de Bouwer spelen. Bijvoorbeeld een puzzel maken, huizen ontwerpen, bestellingen rondbrengen, opruimen, scherven lijmen, verven en buizen aanleggen.
Fancy Pants 1

Fancy Pants 1

Avontuur Spelletjes 1,2 Meneer Fancy pants maakt zijn comeback in dit spannende avonturenspel!
Roodbaard

Roodbaard

Avontuur Spelletjes 1,2 Je gaat op zoek naar goud samen met kapitein Roodbaard. Je kunt 5 seconden onder water duiken.
Hondencafé inrichten

Hondencafé inrichten

Meisjes Spelletjes 1,2 Richt dit café voor honden en hun baasjes mooi in.
Ben 10 Top Gun

Ben 10 Top Gun

Avontuur Spelletjes 1,2 Vigax heeft Ben's opa ontvoerd en eist de Omnitrix als losgeld, anders doodt hij opa. Ben 10 en zijn vriendin Gwen gaan erop uit om de opa te redden. Kies met wie van de twee je wilt spelen en schiet alle vijanden aan stukken. Succes!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game