LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Super D

Super D

Avontuur Spelletjes 1,2 Verzamel alle gezichtjes en ruil dubbele gezichtjes voor andere gezichtjes. Ontwijk de andere blokken of spring boven op ze om ze te verslaan.
Schapen onder de grond

Schapen onder de grond

Denk Spelletjes 1,2 Heb je Schapen in Londen wel eens gespeeld? Een aanrader! Dit is het vervolg erop, en ook dit spel is een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze boven en onder de grond halsbrekende toeren uithalen. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Steppenwolf 2

Steppenwolf 2

Avontuur Spelletjes 1,2 Dit is deel 2 van Steppenwolf. Je bent gevangengenomen en nu ga je proberen om te ontsnappen!
Slijmspook ontsnapt

Slijmspook ontsnapt

Behendigheid Spelletjes 1,2 Dit puddingachtige spookje zit gevangen in een computerspelletje vol gevaren. Hij wil ontsnappen, en hiervoor heeft hij jouw hulp nodig! Je begint in het blauwe level, en daarna kun je door naar de groene, gele en rode levels. Pas wanneer je alle bliksemschichten hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Kijk uit voor de vlammen!
Hopper 2

Hopper 2

Avontuur Spelletjes 1,2 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Vlooien

Vlooien

Behendigheid Spelletjes 1,1 Begeleid de vlo naar de deur om naar de volgende level te gaan. Verzamel onderweg munten voor extra punten en pas op dat je de stekels niet raakt.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spelletjes 1,1 Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Steppenwolf 5

Steppenwolf 5

Avontuur Spelletjes 1,1 Dit is deel 5 van Steppenwolf. Tijdens de treinrit word je gevangengenomen. Het grote avontuur begint!
Vader en zoon

Vader en zoon

Avontuur Spelletjes 1,1 Vader brengt zijn zoontje naar school, maar de weg ernaartoe is niet zonder gevaren. Gelukkig kan hij zijn zoontje er goed tegen beschermen, bijvoorbeeld door op spijkers te gaan liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen. Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen!
Mini Dash

Mini Dash

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een flinke uitdaging voor je behendigheid en je reactievermogen, dit leuke spelletje! Een klein, geel schepseltje probeert in een wereld vol stekelige gevaren de uitgang te bereiken. Springen kan hij als de beste, en zelfs voor dubbele sprongen draait hij zijn hand niet om. Ontwijk alle voorwerpen met gevaarlijke punten eraan, pak paddestoeltjes en prik ballonnen kapot. Wanneer je drie paddestoeltjes hebt verzameld, kun je een level overslaan. Het poppetje kan ook over het plafond lopen: erg handig wanneer een lange rij scherpe punten de weg verspert. In sommige levels zitten geheimen verstopt, dus geef je ogen goed de kost!
Batman wolkenkrabber

Batman wolkenkrabber

Behendigheid Spelletjes 1,0 De Joker houdt Batman tussen twee wolkenkrabbers gevangen. Hij gooit allerlei bouwafval naar de Dark Knight. Gebruik de vallende betonblokken en stalen balken om omhoog te klimmen, tegen de gebouwen op. Denk goed in het voren, en plan je bewegingen zo dat de blokken op plekken neerkomen die gunstig zijn voor jou. Je kunt je kort vasthouden aan muren en oppervlaktes: gebruik die mogelijkheden om vaart te maken bij het springen! Kijk uit, want de Joker zal vroeg of laat een gasbom naar je gooien: als je dat gif inademt, is het spel voorbij!
Vormveranderaar

Vormveranderaar

Denk Spelletjes 1,0 Speel dit leuke spelletje waarin de hoofdpersoon de vorm aan kan nemen van een haas, een olifant of een muis. Ieder dier heeft weer andere eigenschappen die nodig zijn op bepaalde momenten in het spel. De muis eet zich bijvoorbeeld door blokjes kaas heen, de haas springt ver en hoog en de olifant heeft een handige hamer. Geniet van de mooie graphics en alle leuke uitdagingen!
Bouw je eigen game

Bouw je eigen game

Avontuur Spelletjes 1,0 In dit spel kun je je eigen levels bouwen. Zodra je deze zelf ook hebt gehaald, kun je ze naar je vrienden e-mailen. Die krijgen vervolgens een code waarmee ze ook toegang krijgen tot jouw persoonlijke Stick Hero game!
Rex in Parijs

Rex in Parijs

Aktie Spelletjes 1,0 Rex is een vuurspuwende dinosaurus die zin heeft om Parijs onveilig te maken. Ga je ook mee?
Koppige robot

Koppige robot

Avontuur Spelletjes 1,0 Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Hopper

Hopper

Avontuur Spelletjes 1,0 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Boerderij inrichten

Boerderij inrichten

Meisjes Spelletjes 1,0 Rechtsonder zie je het originele plaatje. Zet alle dieren op de juiste plaats.
Lab onder vuur

Lab onder vuur

Aktie Spelletjes 1,0 In dit spel ben je een wetenschapper die in het bezit is van kostbare informatie. Jouw onderzoeksbasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door een soldaat, die je zelf kunt aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 niveaus. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Zwerver zoekt Vrouw

Zwerver zoekt Vrouw

Avontuur Spelletjes 0,9 Twee bedelaars, een reus en een dwerg, zijn al jaren vrijgezel. Ze willen nu eindelijk eens een vrouw vinden, als het even kan een knappe vrouw met geld! Samen gaan ze op weg naar het woud waar ze de vrouw van hun leven hopen te vinden. De weg daarnaartoe is niet zonder gevaren en obstakels, en samen helpen ze elkaar verder. Ook jij kunt ze een handje helpen! Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te doden, en verzamel alle munten om het level te voltooien.
Jonglerende clowns

Jonglerende clowns

Kids Spelletjes 0,9 Help deze clowns om aan het jongleren te blijven door telkens op de aangegeven kleur bal te klikken.
Mardek 2

Mardek 2

Avontuur Spelletjes 0,9 Ga op avontuur met Mardek en Deugan in deze spannende RPG.
Transsylmania

Transsylmania

Avontuur Spelletjes 0,8 De gemene Dr. Faustoner heeft Vampy's kleine groene Dodelijke Beer gestolen, in een poging om Vampy naar hem toe te lokken. Help de vampier om stad en land af te reizen op zoek naar aanwijzingen en natuurlijk naar Dr. Faustoner, zodat hij zijn beer terug krijgt!
Kleurenkoe

Kleurenkoe

Behendigheid Spelletjes 0,8 Maak het stiertje blij door van zijn grijze wereld een kleurrijk geheel te maken! Overal waar hij loopt, krijgen de grijze vlakken een kleurtje. Houd hierbij ook de verborgen plekken in de gaten. Help dieren: dit levert je muntjes op, waarmee je nieuwe skills en hoeden kunt kopen. Wanneer alle grijze vlakken een kleurtje hebben, ga je door naar het volgende level.
Scooby Doo Diner

Scooby Doo Diner

Behendigheid Spelletjes 0,8 Werk in het restaurant van Scooby Doo en de bende! Breng de mensen die wachten aan tafel en neem hun bestelling zo snel mogelijk op als ze lekker zitten. Daarna ga je heerlijke maaltijden bereiden. Maak de tafels schoon en hark je welverdiende geld binnen.
Achievement unlocked 2

Achievement unlocked 2

Denk Spelletjes 0,8 Help het blauwe olifantje om de hele lijst met 250 achievements vrij te spelen. Je kunt deze game in de single player of in de coöperatieve multiplayer-modus spelen.

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game