LeukeSpellen.Be

Avontuur Spelletjes: Acorn's Avontuur, Alex in gevaar, Biermonster, Zwarte Ridder

Advertentie
Hopper 2

Hopper 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spelletjes 1,2 Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Steppenwolf 2

Steppenwolf 2

Avontuur Spelletjes 1,2 Dit is deel 2 van Steppenwolf. Je bent gevangengenomen en nu ga je proberen om te ontsnappen!
Batman wolkenkrabber

Batman wolkenkrabber

Behendigheid Spelletjes 1,2 De Joker houdt Batman tussen twee wolkenkrabbers gevangen. Hij gooit allerlei bouwafval naar de Dark Knight. Gebruik de vallende betonblokken en stalen balken om omhoog te klimmen, tegen de gebouwen op. Denk goed in het voren, en plan je bewegingen zo dat de blokken op plekken neerkomen die gunstig zijn voor jou. Je kunt je kort vasthouden aan muren en oppervlaktes: gebruik die mogelijkheden om vaart te maken bij het springen! Kijk uit, want de Joker zal vroeg of laat een gasbom naar je gooien: als je dat gif inademt, is het spel voorbij!
De Smurfen

De Smurfen

Denk Spelletjes 1,2 Help de handige smurf zijn auto te maken!
Poes Opmaken

Poes Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,2 Kies een ring, halsband, naamplaatje en staartversiering voor deze lieve poes.
Roodbaard

Roodbaard

Avontuur Spelletjes 1,1 Je gaat op zoek naar goud samen met kapitein Roodbaard. Je kunt 5 seconden onder water duiken.
Slijmspook ontsnapt

Slijmspook ontsnapt

Behendigheid Spelletjes 1,1 Dit puddingachtige spookje zit gevangen in een computerspelletje vol gevaren. Hij wil ontsnappen, en hiervoor heeft hij jouw hulp nodig! Je begint in het blauwe level, en daarna kun je door naar de groene, gele en rode levels. Pas wanneer je alle bliksemschichten hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Kijk uit voor de vlammen!
Vlooien

Vlooien

Behendigheid Spelletjes 1,1 Begeleid de vlo naar de deur om naar de volgende level te gaan. Verzamel onderweg munten voor extra punten en pas op dat je de stekels niet raakt.
Skaten met Shaggy

Skaten met Shaggy

Behendigheid Spelletjes 1,1 Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!
Steppenwolf 5

Steppenwolf 5

Avontuur Spelletjes 1,1 Dit is deel 5 van Steppenwolf. Tijdens de treinrit word je gevangengenomen. Het grote avontuur begint!
Super D

Super D

Avontuur Spelletjes 1,0 Verzamel alle gezichtjes en ruil dubbele gezichtjes voor andere gezichtjes. Ontwijk de andere blokken of spring boven op ze om ze te verslaan.
Schapen onder de grond

Schapen onder de grond

Denk Spelletjes 1,0 Heb je Schapen in Londen wel eens gespeeld? Een aanrader! Dit is het vervolg erop, en ook dit spel is een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze boven en onder de grond halsbrekende toeren uithalen. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Kleurenkoe

Kleurenkoe

Behendigheid Spelletjes 1,0 Maak het stiertje blij door van zijn grijze wereld een kleurrijk geheel te maken! Overal waar hij loopt, krijgen de grijze vlakken een kleurtje. Houd hierbij ook de verborgen plekken in de gaten. Help dieren: dit levert je muntjes op, waarmee je nieuwe skills en hoeden kunt kopen. Wanneer alle grijze vlakken een kleurtje hebben, ga je door naar het volgende level.
Mini Dash

Mini Dash

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een flinke uitdaging voor je behendigheid en je reactievermogen, dit leuke spelletje! Een klein, geel schepseltje probeert in een wereld vol stekelige gevaren de uitgang te bereiken. Springen kan hij als de beste, en zelfs voor dubbele sprongen draait hij zijn hand niet om. Ontwijk alle voorwerpen met gevaarlijke punten eraan, pak paddestoeltjes en prik ballonnen kapot. Wanneer je drie paddestoeltjes hebt verzameld, kun je een level overslaan. Het poppetje kan ook over het plafond lopen: erg handig wanneer een lange rij scherpe punten de weg verspert. In sommige levels zitten geheimen verstopt, dus geef je ogen goed de kost!
Kat verzorgen

Kat verzorgen

Meisjes Spelletjes 1,0 Kies een kitten en zorg goed voor hem tot het diertje volwassen is.
Vormveranderaar

Vormveranderaar

Denk Spelletjes 1,0 Speel dit leuke spelletje waarin de hoofdpersoon de vorm aan kan nemen van een haas, een olifant of een muis. Ieder dier heeft weer andere eigenschappen die nodig zijn op bepaalde momenten in het spel. De muis eet zich bijvoorbeeld door blokjes kaas heen, de haas springt ver en hoog en de olifant heeft een handige hamer. Geniet van de mooie graphics en alle leuke uitdagingen!
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spelletjes 1,0 Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Steppenwolf 4

Steppenwolf 4

Avontuur Spelletjes 1,0 Dit is deel 4 van Steppenwolf. Wees snel en bevrijd de jongen voordat het te laat is!
Koppige robot

Koppige robot

Avontuur Spelletjes 1,0 Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Lab onder vuur

Lab onder vuur

Aktie Spelletjes 1,0 In dit spel ben je een wetenschapper die in het bezit is van kostbare informatie. Jouw onderzoeksbasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door een soldaat, die je zelf kunt aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 niveaus. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Hopper

Hopper

Avontuur Spelletjes 1,0 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Bouw je eigen game

Bouw je eigen game

Avontuur Spelletjes 0,9 In dit spel kun je je eigen levels bouwen. Zodra je deze zelf ook hebt gehaald, kun je ze naar je vrienden e-mailen. Die krijgen vervolgens een code waarmee ze ook toegang krijgen tot jouw persoonlijke Stick Hero game!
Scooby Doo Diner

Scooby Doo Diner

Behendigheid Spelletjes 0,9 Werk in het restaurant van Scooby Doo en de bende! Breng de mensen die wachten aan tafel en neem hun bestelling zo snel mogelijk op als ze lekker zitten. Daarna ga je heerlijke maaltijden bereiden. Maak de tafels schoon en hark je welverdiende geld binnen.
Rex in Parijs

Rex in Parijs

Aktie Spelletjes 0,9 Rex is een vuurspuwende dinosaurus die zin heeft om Parijs onveilig te maken. Ga je ook mee?
Robot zoekt vis

Robot zoekt vis

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de vis. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game