LeukeSpellen.Be

Balanceren: Gasten Tribune, Ballen Balanceren 2, Spelen met Gewichten, Kerstman Balanceren

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Rivierlanding

Rivierlanding

Behendigheid Spelletjes 2,2 Er heerst paniek en een vliegtuig dreigt neer te storten. Probeer hem veilig in het water te laten landen.
Dronkelap 2

Dronkelap 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om in evenwicht te blijven en genoeg te drinken. Pas op dat je niet van de stoel valt want dan pakt de politie je op wegens dronkenschap.
Spelen met Gewichten

Spelen met Gewichten

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om beide weegschalen in evenwicht te krijgen !
Snelweg Vrije Val

Snelweg Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een clip opgenomen midden op de snelweg. De zanger staat op het dak van een rijdende auto die gefilmd wordt. Jij bestuurt deze auto. Zorg dat hij er niet vanaf valt, en als hij toch valt: raak de auto dan even aan, zodat hij er zo snel mogelijk weer bovenop kan klimmen.
Kerstman Balanceren

Kerstman Balanceren

Kerst Spelletjes ? Houd de kestman in balans en lever de pakketjes af.
Dronken beroemdheden

Dronken beroemdheden

Behendigheid Spelletjes ? Kies de beroemdheid die jij het leukst vindt, en zie hoe ze door de politie word gestopt om een alcoholtest te doen. Nu moet hij of zij recht op een lijn lopen. Jouw taak is deze beroemdheid in balans te houden zolang je kunt. Lachen maar!
Gasten Tribune

Gasten Tribune

Behendigheid Spelletjes ? Probeer veilig benden te komen door over alle obstakels heen te springen.
Blije stapel

Blije stapel

Denk Spelletjes ? Stapel blije blokjes, driehoekjes en andere vormpjes op en zorg dat de wind de stapel niet omblaast. Ook moeten ze natuurlijk niet vanzelf wegrollen of omvallen!
Vallende Rode Ster

Vallende Rode Ster

Denk Spelletjes ? Probeer de rode ster op het platform te laten landen, door alle blokken waar hij op staat weg te klikken.
Kerstparty

Kerstparty

Kerst Spelletjes ? Hoeveel drankjes kan de Kerstman aan voordat hij omvalt?
Letters stapelen

Letters stapelen

Denk Spelletjes ? Letters stapelen, dat lijkt simpel maar probeer het eens en je zult zien dat het een hele uitdaging is! De letters moeten namelijk op één of meerdere kleine platformpjes worden geplaatst en moeten een tijd lang opgestapeld blijven staan. Hierbij moeten ze alle sterren raken: deze worden geel wanneer ze in contact staan met een letter. Hoe stabieler je toren, hoe groter de kans dus is dat je het level haalt. Je kunt de letters alle kanten op draaien, dus denk goed na over de volgorde waarin je de letters opstapelt, en over de manier waarop (op de kop, liggend... alles kan). Lukt het jou om alle levels te halen?
Onvolmaakt evenwicht

Onvolmaakt evenwicht

Denk Spelletjes ? Gooi zo veel mogelijk blokken uit het scherm als je kunt. Boven aan het veld is een gedeelte waarin je de blokken vindt die je kunt gebruiken. Soms moet je de blokken draaien om het beste resultaat te krijgen. Veel plezier!
Perfect Balans 2

Perfect Balans 2

Denk Spelletjes ? Probeer de perfecte Balans te vinden in alle 40 levels. Zorg ervoor dat er geen figuren in het diepe vallen.
Ballen Balanceren 2

Ballen Balanceren 2

Behendigheid Spelletjes ? Balanceer de rode bal op de balk zodat hij niet naar beneden valt.
Dozen op de wip

Dozen op de wip

Denk Spelletjes ? Houd de doosjes die naar beneden vallen in balans door ze op de juiste plaats op de wip te laten landen!

Spelletjes - Balanceren Little Game