LeukeSpellen.Be

Basketbal: Basketbal 1, Basketbal Vrije Worp, Fire it Up, Hoops Mania

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
Jump trucs: Puzzeleditie

Jump trucs: Puzzeleditie

Sport Spelletjes ? Oefen je jump shots en ontgrendel alle puzzelvakken in dit unieke basketbalspel. Zul je veel punten winnen en ook alle puzzels oplossen?
Basketbal 16

Basketbal 16

Sport Spelletjes 2,9 Hoe goed kan jij basketballen? Kun je zelfs met je ogen dicht nog basketballen? Haal trucjes uit om het je tegenstander extra moeilijk te maken om hetzelfde schot te maken.
Basketbal Vrije Worp

Basketbal Vrije Worp

Sport Spelletjes 2,6 Gooi optijd de basketbal in de basket.
Basketbal 8

Basketbal 8

Sport Spelletjes 2,6 Probeer de bal vanuit verschillende posities in de basket te gooien.
Basketbal 1

Basketbal 1

Sport Spelletjes 2,2 Je gaat in je eentje op straat of in het stadion basketballen tegen 6 anderen. Probeer om een solo te maken en bij de basket te komen. Daar mag je schieten.
Basket Mania

Basket Mania

Behendigheid Spelletjes 1,6 Kies je team en speel alle 38 levels uit van dit superleuke basketbal-spel! Hoe verder je vordert, hoe moeilijker en dus uitdagender het wordt. Gooi de bal over naar je medespelers en zorg dat de bal in alle baskets belandt. Probeer om scheidsrechters te raken om zo bonuspunten te verzamelen.
Basket Mania 2

Basket Mania 2

Sport Spelletjes 1,5 Kies je team en speel alle 38 levels uit van dit superleuke basketbal-spel! Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker en uitdagender het wordt. Gooi de bal over naar je teamgenoten en zorg dat de bal in alle baskets belandt. Probeer om scheidsrechters te raken: hiermee win je namelijk bonuspunten te verzamelen.
Basketbal 10

Basketbal 10

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer zoveel mogelijk punten te maken. Gebruik daarbij allerlei trucjes.
Ballen Dunken

Ballen Dunken

Sport Spelletjes 0,4 Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien, maar gooi de bal wel in de basket met dezelfde kleur anders telt de worp niet!
Basketbal 7

Basketbal 7

Sport Spelletjes ? Probeer zovaak mogelijk de bal in de basket te gooien.
Jordan Xtreme

Jordan Xtreme

Sport Spelletjes ? Speel basketball met Michael Jordan! Gooi de bal zo vaak door de ring als je maar kunt voor je tijd om is en behaal een monster score!
Hoops Mania

Hoops Mania

Sport Spelletjes ? Probeer om in 30 seconden zo veel mogelijk doelpunten te scoren!

Spelletjes - Basketbal Little Game