LeukeSpellen.Be

Batman: Batman Game, Batman vs freeze, Batman Race, Batman 3

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Batman 3

Batman 3

Avontuur Spelletjes 2,7 In dit spel, speel weer mee een spannend avontuur van batman!
Batman's reddingsactie

Batman's reddingsactie

Behendigheid Spelletjes 2,6 Batman's vrienden zijn gevangen gezet door de boeven! Nu moet Batman zien ze te redden. Aan de rode icoontjes onder in het scherm kun je zien waar zijn vrienden zijn. Pas goed op, want de boeven slaan hard en er vliegen bommen aan paraplu's door de lucht. Voor je het weet, is het spel over. Veel plezier!
Batman Game

Batman Game

Aktie Spelletjes 2,2 Je moet met Batman de stad redden. Hierbij kom je allemaal mannetjes met pistolen en knuppels tegen, dus pas op!
Batman 4

Batman 4

Behendigheid Spelletjes 2,2 Zorg ervoor dat je met Batman uit de handen van de politie blijft. Let goed op want soms springt er wel eens een politie agent naar voren..
Batman Race

Batman Race

Race Spelletjes 2,2 Race mee met Batman en verzamel zo veel mogelijk diamanten!
Batman in Gotham

Batman in Gotham

Aktie Spelletjes 2,2 Laat Batman alle Jokers neerslaan en -schoppen zodat Gotham City weer veilig wordt! Gebruik wanneer het kan ook je speciale krachten.
Batman vs freeze

Batman vs freeze

Aktie Spelletjes 1,8 Vecht als Batman tegen Mr. Freeze z'n ijswappens in verschillende levels.
Batman wolkenkrabber

Batman wolkenkrabber

Behendigheid Spelletjes 1,2 De Joker houdt Batman tussen twee wolkenkrabbers gevangen. Hij gooit allerlei bouwafval naar de Dark Knight. Gebruik de vallende betonblokken en stalen balken om omhoog te klimmen, tegen de gebouwen op. Denk goed in het voren, en plan je bewegingen zo dat de blokken op plekken neerkomen die gunstig zijn voor jou. Je kunt je kort vasthouden aan muren en oppervlaktes: gebruik die mogelijkheden om vaart te maken bij het springen! Kijk uit, want de Joker zal vroeg of laat een gasbom naar je gooien: als je dat gif inademt, is het spel voorbij!

Spelletjes - Batman Little Game