LeukeSpellen.Be

Bediening: Bediening 2, Bediening 4, Bediening 5, Noodle Tent Bediening

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Delicious - Emily's Nieuw Begin

Delicious - Emily's Nieuw Begin

Meisjes Spelletjes 7,5 Een restaurant runnen en een baby verzorgen? Daar draait Emily haar hand niet voor om...
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spelletjes 7,3 Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer naar de zin te maken, zodat Penny meer geld kan verdienen.
Wonderlijke Angela: modemanie

Wonderlijke Angela: modemanie

Meisjes Spelletjes 6,7 Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.
Emily's Hopes And Fears

Emily's Hopes And Fears

Meisjes Spelletjes 5,8 Dit gezin is hard aan een vakantie toe maar moeder moet eerst nog haar heerlijke maaltijden bereiden voor talloze klanten! Steek de handen uit de mouwen en help haar een handje in Emily's Hopes and Fears, een leuk tijdmanagement spel voor het hele gezin.
Emily's Home Sweet Home

Emily's Home Sweet Home

Meisjes Spelletjes 5,8 Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!
Emily's Wonder van het Leven

Emily's Wonder van het Leven

Meisjes Spelletjes 5,2 Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.
Angela's schoolreünie

Angela's schoolreünie

Meisjes Spelletjes 4,7 Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spelletjes 4,1 Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Wedding Shop 2

Wedding Shop 2

Meisjes Spelletjes 3,6 Nieuw! Meer levels, meer speelplezier! In dit spel ga je een winkel beheren. Het is de bedoeling dat je trouwjurken verkoopt. De klanten komen binnen en jij gaat naar ze toe om ze te helpen met het uitzoeken van een mooie trouwjurk. Let goed op welke jurk je klanten willen passen en kopen! Op deze manier kun je een hoop geld verdienen. Ook is het na elk level mogelijk om extra trouwjurken, personeel en interieur aan te schaffen. Zo kun je nog meer klanten helpen en nog meer verdienen!
Hamburger Restaurant

Hamburger Restaurant

Meisjes Spelletjes 3,1 Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spelletjes 4,0 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je pannenkoek in het 'Grill station'-gedeelte en beleg je je pannenkoeken in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spelletjes 2,8 Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.

Spelletjes - Bediening Little Game