LeukeSpellen.Be

Bediening: Bediening 2, Bediening 4, Bediening 5, Noodle Tent Bediening

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Rosie's Restaurant

Rosie's Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,7 Rosie heeft een nieuw restaurant geopend en hoopt daarmee rijk te worden! Het wordt een moeilijke uitdaging, maar als ze haar klanten goed eten voorschotelt en tevreden houdt, zou het wel eens kunnen lukken. Rechts van het scherm verschijnen klanten. Geef ze een tafel, en geef ze het eten waar ze om vragen.
Bediening 10

Bediening 10

Behendigheid Spelletjes 2,7 De mensen staan in de rij voor het ontbijt. Probeer zoveel mogelijk mensen te bedienen voordat de tijd op is. Zorg ervoor dat je ze wel het eten geeft waar ze om vragen.
Noodle Tent Bediening

Noodle Tent Bediening

Denk Spelletjes 2,7 Zet thee voor je klanten en zorg dat ze niet boos weglopen!
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Pizza Match

Pizza Match

Behendigheid Spelletjes 2,7 Sleep iemand naar een tafel en de match die er bij hoort. Neem vervolgens hun bestelling op en breng ze die vervolgens ook. Probeer zoveel mogelijk klanten tegelijk te bedienen.
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spelletjes 2,6 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna kook je de pasta in het 'Cook station'-gedeelte en doe je er saus en andere dingen overheen in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Dronken Meesters

Dronken Meesters

Behendigheid Spelletjes 2,6 Serveer drankjes aan de klanten. Doe dit met flair door de flessen in de lucht te gooien om extra punten te verdienen. Om zo een echte flairtender status te behalen.
Winter Bar

Winter Bar

Meisjes Spelletjes 2,6 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen voordat ze bevriezen. Wanneer je klanten bevroren zijn moet je ze eerst ontdooien.
Washington's Eethuisje

Washington's Eethuisje

Behendigheid Spelletjes 2,5 George Washington is een eethuisje begonnen en heeft jou aangenomen om zijn klanten te bedienen. Maak al het eten dat zij bestellen klaar en geef het aan ze voor ze weer weglopen. Succes!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spelletjes 2,5 Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Rufus Bediening

Rufus Bediening

Behendigheid Spelletjes 2,4 In dit spel werk je in een restaurant en moet je bestellingen klaarmaken.
Wraps Maken

Wraps Maken

Behendigheid Spelletjes 2,4 Bedien je klanten de wraps waar ze om vragen. Let er op dat de klanten niet te lang op hun eten hoeven te wachten.
Bediening 5

Bediening 5

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer om het eten dat je klanten besteld hebben, perfect te serveren!
Donut Winkel

Donut Winkel

Denk Spelletjes 2,3 Probeer de klant tevreden te houden en zorg dat je binnen de tijd de bestelling klaar hebt.
Schoonheidssalon 2

Schoonheidssalon 2

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen zodat zij tevreden blijven.
Kookschool

Kookschool

Behendigheid Spelletjes 2,2 Je bent door je moeder naar de kookschool gestuurd. Hier leer je hoe je allerlei hapjes klaar kan maken.
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spelletjes 2,2 Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat hebben ze allemaal een honger! Zoek maar snel een plekje voor ze in het restaurant en breng ze hun bestelling. Door ze snel en vriendelijk te bedienen, maak je een succes van je bistro en kun je in de volgende levels je restaurant uitbreiden. Maak van jouw bistro het meest succesvolle restaurant in de hele omgeving!
Papa's Cheeseria

Papa's Cheeseria

Meisjes Spelletjes 2,2 Maak lekkere tosti's voor hongerige klanten! In Papa's Cheeseria sta je achter de toonbank en serveer je de maaltijd die de klant wil hebben. Let goed op wat elke bestelling is en zorg dat het eten perfect in orde is, zodat je veel fooi krijgt. Gebruik veel verschillende toppings!
Run je hotel

Run je hotel

Denk Spelletjes 2,0 Open je eigen hotel op een ongerept, tropisch eiland en breid het steeds verder uit! Links bovenaan zie je het menu, waarin je kamers en voorzieningen kunt bouwen, marketingcampagnes of upgrades kunt uitvoeren en kunt checken wat de financiële stand van zaken is. 's Nachts voer je alle werkzaamheden uit, en wanneer je 'Start day' klikt, kun je zien wat voor resultaten dit je oplevert. Je kunt de kamers uitrusten met allerlei zaken die je klanten op prijs zullen stellen: een televisie, een strijkplank, een bank, noem maar op. Ook is het belangrijk dat je schoonmakers inzet om de troep van je gasten weer op te ruimen, anders beginnen andere gasten hier weer over te mopperen en loop je experience points mis. Je krijgt iedere dag een opdracht: zorg dat je deze naar tevredenheid uitvoert! Met de XP's die je kunt verdienen, kun je upgrades uitvoeren die de tevredenheid van je gasten zullen verhogen. Zorg dat je hotel goed blijft draaien en dat de mensen die er overnachten, blij naar huis gaan! De concurrentie ligt op de loer, dus wees op je hoede. Succes!
Bediening 4

Bediening 4

Behendigheid Spelletjes 2,0 Serveer de klanten op het strand een lekkere cocktail.
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spelletjes 2,0 Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk dat je je klanten snel datgene geeft waar ze om vragen. Je zult merken dat ze nogal wat batterijen gebruiken, en die moeten telkens weer opgeladen worden bij de receptie. Onderaan in het scherm zie je welke taken je op dat moment moet uitvoeren. Je kunt wachten op instructies van de receptioniste, maar je kunt ook alvast zelf aan de slag gaan..
IJs Salon

IJs Salon

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je bent bediende in een ijssalon en trots op je werk. Zorg dat je klanten tevreden weer weggaan
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spelletjes 1,9 Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Youda Safari

Youda Safari

Avontuur Spelletjes 1,8 Bezorg de toeristen een unieke vakantie! Loods je bezoekers langs maffe apen, rebelse neushoorns en hilarische nijlpaarden. Pas op voor de leeuwen en zoek naar meer coole wilde dieren in dit fantastische safari spel!
Bediening 17

Bediening 17

Behendigheid Spelletjes 1,8 Bedien je klanten voordat ze boos worden en weg lopen, want dat is slecht voor de naam van het restaurant.
Party Down

Party Down

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij maakt deel uit van het Party Down cateringteam en het is jouw taak om de beroemde gasten te voorzien van een fijne zitplaats, hapjes, drankjes, en ze te vermaken met muziek en interessante gesprekken.
Sara's IJscokar

Sara's IJscokar

Meisjes Spelletjes 1,5 Sara is met haar ijscokar op een prachtig Hawaïaans strand gaan staan. Haar ijsjes zijn beroemd geworden op het hele strand, waardoor er hordes klanten op haar kraam afkomen. Ze kan de drukte amper aan, en alle hulp is welkom. Help haar een handje door de ijsjes klaar te maken die de klanten bestellen. Sommige klanten zijn nogal ongeduldig, dus probeer om snel te werken!

Spelletjes - Bediening Little Game