LeukeSpellen.Be

Bediening: Bediening 2, Bediening 4, Bediening 5, Noodle Tent Bediening

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Bediener

Bediener

Denk Spelletjes 1,5 Je moet je klanten helpen bij de bediening.
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spelletjes 1,5 Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
Voedende Moeder

Voedende Moeder

Meisjes Spelletjes 1,3 Je bent een moeder die telkens haar kinderen te eten moet geven. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat ze niet verhongeren.
Robots Bedienen

Robots Bedienen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak zo snel mogelijk de bestellingen klaar waar de robots om vragen. Beleg de hamburger precies zoals die bestelt is.
Snoepwinkel

Snoepwinkel

Behendigheid Spelletjes 1,3 Houd de klanten tevreden door ze zo snel mogelijk aan snoepjes te helpen.
Momma's Pizza

Momma's Pizza

Behendigheid Spelletjes 1,2 Binnenkort wordt dit de beste pizzeria in de stad, let maar op! Tenminste, daar ga jij voor proberen te zorgen. Vandaag is de opening, en de klanten staan in de rij. Help jij de medewerkers om pizza's te maken en te serveren?
Vruchtensap

Vruchtensap

Denk Spelletjes 1,1 Verbouw 3 verschillende soorten gewassen. Wortels, aardbeien en druiven. Je kan deze gewassen ook inruilen tegen appels of bananen. Vervolgens kun je van de groente/fuit een vruchtensap maken en deze verkopen.
Tanken

Tanken

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Paniek in de bios

Paniek in de bios

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je hebt het maar druk als bediende in de bar van een bioscoop: de ene klant na de andere komt; de één bestelt popcorn, de ander weer frisdrank... je loopt je de benen uit het lijf en moet goed onthouden wie wat heeft besteld. Lukt het jou om de boel draaiende te houden en je klanten tevreden te houden? Veel plezier met dit highscorespel!
Sushirestaurant

Sushirestaurant

Denk Spelletjes 0,8 Je hebt al je spaargeld geïnvesteerd in het sushirestaurant dat je vandaag wilt openen. Je hebt één week om te bewijzen dat je een goede kok bent die de boel probleemloos draaiende kan houden!
Bioscoop Bediening

Bioscoop Bediening

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer om je klanten zo snel mogelijk te bedienen.
Pretpark IJsverkoper

Pretpark IJsverkoper

Denk Spelletjes 0,7 In dit spel verkoop jij ijs in een pretpark. Het is een warme, zomerse dag, dus de kinderen hebben zin in een lekker koel ijsje. Zorg ervoor dat je je klanten die ijsjes geeft die ze bestellen. 1. Klik op een hoorntje of schaaltje. 2. Doe hier ijs op door op de machine te klikken. 3. Klik op de bakken boven je om een sausje of decoratie toe te voegen. 4. Geef je klant het ijsje door op de klant te klikken.
IJssalon

IJssalon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Het is ontzettend warm, en ook nog eens druk, en de klanten staan te dringen voor jouw ijssalon. Geef ze precies de ijsjes die ze bestellen: het juiste hoorntje, de juiste smaak, de decoratie die erbij hoort... haast je, want anders is het spel voorbij voordat je je klant hebt kunnen bedienen!
Falafel Koning

Falafel Koning

Behendigheid Spelletjes 0,6 Maak een heerlijk broodje falafel met friet voor je klanten!
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spelletjes 0,6 Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Honing Maken

Honing Maken

Behendigheid Spelletjes 0,5 Maak potten honing op bestelling. Probeer de honing zo vlug mogelijk te maken.
HK Cafe

HK Cafe

Behendigheid Spelletjes 0,4 Maak het eten klaar en bedien de mensen die aan de tafel zitten. Probeer elke dag genoeg te verdienen voor het volgende level.
Cafe Serveerster

Cafe Serveerster

Meisjes Spelletjes 0,4 Bedien de klanten zo snel mogelijk en probeer zo geld te verdienen.
Youda Sushichef

Youda Sushichef

Behendigheid Spelletjes 0,4 Youda Sushi Chef is een leuke tijdsbesteding. Je primaire doel is om klanten tevreden te houden en ze op tijd de juiste gerechten te serveren om je dagelijkse doel te halen.
Koffiehuis

Koffiehuis

Meisjes Spelletjes 0,3 Je staat bekend om je goede en snelle service. Probeer je goede naam hoog te houden door iedereen op tijd zijn drinken en eten te bedienen.
Limonade Verkopen

Limonade Verkopen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Koop slim in en kies het allerbeste recept, de beste lokatie en de aantrekkelijkse reclamecampagne.
Biertje tappen

Biertje tappen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In dit grappige biertap-spel is het de bedoeling dat je het perfecte biertje tapt: niet teveel schuim, maar zeker ook niet te weinig. Oefening baart kunst!
Brood Bakken

Brood Bakken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Bakker bob is verdwenen. Nu moeten Wallace en Gromit brood bakken om ervoor te zorgen dat de mensen niet verhongeren.
IJsjes Maken

IJsjes Maken

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk ijsjes na te maken binnen de tijd. Let goed op de volgorde van de ijsjes. Als je 6 ijsjes goed hebt gemaakt krijg je 500 bonus punten en extra tijd.
Camping

Camping

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je hebt samen met je zusje een camping opgericht. Het is de bedoeling om klantvriendelijk te zijn, dat wil zeggen: Gasten snel inchecken/uitchecken, zorgen dat ze zich vermaken en dat de huisjes schoon zijn.
IJsjes Maken 2

IJsjes Maken 2

Meisjes Spelletjes 0,1 Maak de lekkerste ijsjes, maar zorg wel dat ze er net zo uitzien als de afbeeldingen van de ijsjes die bovenin het spel worden weergeven.
Bediening 18

Bediening 18

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Ratatello met het bedienen van alle klanten zodat ze tevreden weg gaan. Kijk wat de klanten wat je vragen, klik het gevraagde voorwerp aan en klik vervolgens op de klant om hem te brengen waar die om vroeg.

Spelletjes - Bediening Little Game