LeukeSpellen.Be

Bediening: Bediening 2, Bediening 4, Bediening 5, Noodle Tent Bediening

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Etenstijd!

Etenstijd!

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je het juiste eten geeft aan het juiste dier. Klik op een voedselgroep om deze te verwisselen met de groep ernaast, totdat het voer boven het dier staat dat het eet. Voor iedere goede combinatie krijg je 10 punten. Voor iedere verkeerde combinatie verlies je een energiekraal. Als je geen kraal meer over hebt, is het spel voorbij.
Choccie Mad

Choccie Mad

Kids Spelletjes ? Help Choccie om in elk level de pakketjes op tijd af te leveren
Bediening 12

Bediening 12

Denk Spelletjes ? Onthoud de plaatjes van de bestellingen die de ober aan je doorgeeft. Gebruik je muis om de keuken te verkennen en geef het bestelde eten zo snel mogelijk aan de ober!
Broodjeszaak

Broodjeszaak

Denk Spelletjes ? Probeer aan zo veel mogelijk mensen broodjes te verkopen. Maar let erop dat je ze wel het broodje klaarmaakt waar ze om gevraagd hebben!
Mode Winkel

Mode Winkel

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden met de door hun gevraagde kleren.
Bloemen Schikken

Bloemen Schikken

Meisjes Spelletjes ? Maak elke dag mooie bloemstukken voor je klanten. Overhandig ze de bloemstukken pas zodra ze er tevreden mee zijn.
Sandwich Winkel 2

Sandwich Winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sandwiches te maken en te verkopen. Probeer om niet teveel verkeerde sandwiches te maken want dan gaat de winkel failliet.
Trillen en Morsen

Trillen en Morsen

Behendigheid Spelletjes ? Neem bestellingen op, seveer ze aan de klanten en zorg dat ze tevreden blijven!
Uitdaging in de ruimte

Uitdaging in de ruimte

Denk Spelletjes ? Jouw oom heeft besloten dat je maar eens aan het werk moet, in een fabriek die hij ergens in de ruimte heeft laten bouwen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je hebt geen keuze: je moet naar die fabriek, om er in 50 weken voor te zorgen dat het een succes wordt. Zo niet... dan word je opgegeten, volgens de familietraditie. Doe dus je best om het er levend vanaf te brengen en de eigenaar van je ooms ruimtefabriek te worden! Hiervoor zul je de instructies die hij heeft achtergelaten, nauwkeurig moeten opvolgen... Open de fabriek, ontdek alle producten, maak tenminste 1 exemplaar van alle producten en zorg dat de waarde van de fabriek voldoende stijgt. Veel plezier met dit grappige spel!
IJskraam

IJskraam

Behendigheid Spelletjes ? Geef de kinderen de ijsjes die ze willen, zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen.
Snacks Bedienen

Snacks Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer je klanten de goede snacks te geven terwijl ze langs de lopende band lopen.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spelletjes ? Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Strandcafé

Strandcafé

Behendigheid Spelletjes ? Neem de bestellingen op van de mensen die in het strandcafé komen. Maak de bestellingen klaar en bedien de klanten zo snel mogelijk.
Bediening 14

Bediening 14

Denk Spelletjes ? Bied je gasten een plaats aan de tafel aan en vraag wat ze te eten willen. Laat vervolgens je moeder de bestelling maken en bedien de gasten met het eten.
Draaiend Buffet

Draaiend Buffet

Meisjes Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk dit draaiende buffet te vullen met voedsel.
Youda Fisherman

Youda Fisherman

Denk Spelletjes ? Beheer je eigen haven, verzamel goederen, bouw schepen en creëer hiermee een vloot die je zelf kan commanderen.
Sushi Bedienen

Sushi Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Maak de bestellingen die op de plaatjes voorbij komen.
Veeleisende badgasten

Veeleisende badgasten

Meisjes Spelletjes ? Probeer de gasten zo goed mogelijk te bedienen zodat ze een heerlijke dag tegemoet gaan op het strand. Boven hun hoofd verschijnt een rondje met daarin het voorwerp dat ze nodig hebben. In de balk onderin klik je op dit voorwerp, om vervolgens op de badgasten te klikken die daarom hebben gevraagd.
Bediening 19

Bediening 19

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het fastfood naar je klanten te gooien!
Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop

Behendigheid Spelletjes ? Ontwerp de meest schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een schitterend succes!
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spelletjes ? Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Blobuloids

Blobuloids

Behendigheid Spelletjes ? Geef de hongerige wezens zo snel mogelijk het gewenste eten en drinken!
Bediening 15

Bediening 15

Behendigheid Spelletjes ? De gasten van het Hotel liggen lekker op het strand te genieten van hun rust. Het is aan jou om ze zo goed mogelijk te bedienen.

Spelletjes - Bediening Little Game