LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bubbels 2

Bubbels 2

Denk Spelletjes 7,5 Gooi balletjes zodat er drie dezelfde kleur naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Tetris 1

Tetris 1

Behendigheid Spelletjes 7,5 Speel deze variant van een echte klassieker: Tetris.
Bubble Shooter

Bubble Shooter

Multiplayer Spelletjes 7,5 Bubble Shooter is een leuk multiplayerspel waarin je groepen moet maken van minstens drie dezelfde bubbels om deze weg te spelen. Schiet de luchtbellen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde bel aan komen. Zorg dat de bubbels de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Speel dit leuke spel tegen vrienden of tegen onbekende tegenstanders: je kunt het met zijn tweeën, drieën of vieren spelen!
Toren Bouwer

Toren Bouwer

Denk Spelletjes 6,8 Plaats de nummer van de blokken in de stapel in goede volgorde. Hoge cijfers onder - lage cijfers boven.
Gekleurde bubbels

Gekleurde bubbels

Denk Spelletjes 6,6 Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spelletjes 5,0 Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Goud schieten

Goud schieten

Behendigheid Spelletjes 4,7 Schiet de haak weg om zo de klompjes goud te verzamelen!
Bubbels Wiel

Bubbels Wiel

Behendigheid Spelletjes 4,3 De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai! Maak groepen van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Pas op: waar je naartoe schiet bepaalt welke kant de bubbels opdraaien! Verdien zoveel mogelijk punten door alle bubbels weg te spelen.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spelletjes 4,2 Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Goudzoeker Tom

Goudzoeker Tom

Behendigheid Spelletjes 4,2 Tom is een actieve goudzoeker die zijn dagelijkse doelen wil bereiken. Kun jij hem helpen de rotsblokken te vermijden terwijl hij met zijn machine vele waardevolle goudklompjes verzamelt? Hij zou het heel fijn vinden als jij een handje helpt met zijn mijn in dit actiespel.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spelletjes 4,1 Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Dynamietstaven bijvoorbeeld, die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin, zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de luchtbellen!
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spelletjes 3,0 Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer je speelt, hoe sneller ze groeien.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spelletjes 2,4 Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk door vanuit de randen steeds een 'hapje' te nemen. Doorkruist een spookje je lijn voordat je bij het veilige blauwe gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven. Pak de powerups om nog sneller en beter te kunnen spelen. De kersjes versnellen je, de perziken vertragen de spookjes, de aardbeitjes bevriezen de spookjes en wanneer je een geel, knipperend bolletje pakt, kun je spookjes eten. Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker het wordt.
Endless Bubbles

Endless Bubbles

Denk Spelletjes 2,0 Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game