LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Wedding Shop 2

Wedding Shop 2

Meisjes Spelletjes 3,6 Nieuw! Meer levels, meer speelplezier! In dit spel ga je een winkel beheren. Het is de bedoeling dat je trouwjurken verkoopt. De klanten komen binnen en jij gaat naar ze toe om ze te helpen met het uitzoeken van een mooie trouwjurk. Let goed op welke jurk je klanten willen passen en kopen! Op deze manier kun je een hoop geld verdienen. Ook is het na elk level mogelijk om extra trouwjurken, personeel en interieur aan te schaffen. Zo kun je nog meer klanten helpen en nog meer verdienen!
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spelletjes 3,6 Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Springen met Justin

Springen met Justin

Behendigheid Spelletjes 3,5 Justin is een vliegende bever die zo veel mogelijk munten uit de bomen wil verzamelen. Ga samen met hem op een spannende reis in dit leuke actiespel. Help hem om power-ups te verzamelen en obstakels te vermijden.
Kerstnoten verzamelen 3

Kerstnoten verzamelen 3

Kerst Spelletjes 3,3 Deze eekhoorn moet nog vóór de kerstdagen een lijst met klusjes afhandelen waaronder noten verzamelen voor haar kerstfeest. Zou jij haar met dit klusje kunnen helpen? Ze moet wel uitkijken voor sneeuwpoppen en vervelende egels.
Hongerig konijntje

Hongerig konijntje

Behendigheid Spelletjes 3,2 Dit konijntje heeft zo'n trek in wortels dat hij er salto's van gaat maken! Eet je een weg naar de overwinning en verzamel gouden sterren in dit leuke platformspelletje.
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spelletjes 3,2 Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game