LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Carols uitzendbaantje

Carols uitzendbaantje

Meisjes Spelletjes 3,1 Carols nieuwe baan is oersaai. Kun jij haar helpen om wat make-up op te doen en haar nagels te verzorgen zonder dat haar vervelende collega's het zien?
Hamburger Restaurant

Hamburger Restaurant

Meisjes Spelletjes 3,1 Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.
Bubble Charm 2

Bubble Charm 2

Denk Spelletjes 2,9 Keer terug naar een betoverende wereld vol schattige wezens in deze leuke bubble shooter. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen.
Froyo Bar

Froyo Bar

Behendigheid Spelletjes 2,9 Maak overheerlijke bevroren yoghurt-gerechten voor je hongerige klanten in dit online tijdmanagementspel, Froyo Bar. Elke klant wil een eigen speciale froyo, dus let goed op dat je de juiste maakt!
Hanger

Hanger

Behendigheid Spelletjes 2,9 Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.
Vuur en Water Geometry Dash

Vuur en Water Geometry Dash

Behendigheid Spelletjes 2,8 Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spelletjes 2,8 Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game