LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Tunnel Rush

Tunnel Rush

Behendigheid Spelletjes 3,1 Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!
Hamburger Restaurant

Hamburger Restaurant

Meisjes Spelletjes 3,1 Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.
Hanger

Hanger

Behendigheid Spelletjes 3,0 Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.
Hongerig konijntje

Hongerig konijntje

Behendigheid Spelletjes 3,0 Dit konijntje heeft zo'n trek in wortels dat hij er salto's van gaat maken! Eet je een weg naar de overwinning en verzamel gouden sterren in dit leuke platformspelletje.
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spelletjes 2,8 Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Aground

Aground

Avontuur Spelletjes 2,7 Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game