LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bubble Charm 2

Bubble Charm 2

Denk Spelletjes 2,7 Keer terug naar een betoverende wereld vol schattige wezens in deze leuke bubble shooter. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen.
Kerstnoten verzamelen 3

Kerstnoten verzamelen 3

Kerst Spelletjes 2,6 Deze eekhoorn moet nog vóór de kerstdagen een lijst met klusjes afhandelen waaronder noten verzamelen voor haar kerstfeest. Zou jij haar met dit klusje kunnen helpen? Ze moet wel uitkijken voor sneeuwpoppen en vervelende egels.
Vuur en Water Geometry Dash

Vuur en Water Geometry Dash

Behendigheid Spelletjes 2,4 Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spelletjes 2,4 Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?
Flappy Bird

Flappy Bird

Behendigheid Spelletjes 2,4 Speel nu de Flash-versie van de zeer populaire Flappy Bird app! Laat het kleine, gele vogeltje de groene buizen ontwijken en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Ben jij geduldig genoeg om dit verslavende spel onder de knie te krijgen?
Allez Hop

Allez Hop

Behendigheid Spelletjes 2,3 Deze acrobaat is ontzettend dapper maar hij weet niet wat hem te wachten staat als hij het hoogste punt van de circustent heeft bereikt. Help hem om munten te verzamelen en veilig te blijven in dit doldwaze actiespel.
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spelletjes 2,2 Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Bubble Spin

Bubble Spin

Behendigheid Spelletjes 2,1 De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai!
Springende pinguïn

Springende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 2,0 Help deze kleine pinguïn van ijsschots naar ijsschots te springen! Verzamel onderweg voedsel om punten te scoren. Blijf niet te lang op een schots staan, anders zink je het ijskoude water in! Heel veel springplezier met je nieuwe pinguïnvriend!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game