LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Vliegende hamburgers

Vliegende hamburgers

Behendigheid Spelletjes 1,9 Jij staat met je hamburgercaravan bij een camping in de buurt, en op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Gelukkig kun je goed gooien, dus doe je best en slinger die burger zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Aan jou dus de taak om er in de lucht ook nog eens de juiste saus aan toe te voegen. Onderweg kan de hamburger ook nog eens bevriezen: zorg dat je hem op tijd hebt laten ontdooien anders wacht er een boze campinggast op je... Na ieder level kun je upgrades uitvoeren voor nòg betere resultaten!
Draakje

Draakje

Meisjes Spelletjes 1,6 Het is zeker niet makkelijk om voor draakjes te zorgen. Het zijn peuters die vuur spuwen. Kun jij deze schattige hagedis aan? Geef hem eten en zorg ervoor dat het wasuurtje niet veranderd in een totale chaos in dit schattige management- en simulatiespel.
Pizzaninja 3

Pizzaninja 3

Behendigheid Spelletjes 1,5 Ben jij net zo snel als een echte ninja? Pak dan je katana, verdien prijzen en bonussen en probeer de ultieme pizzasnijdende keukenkrijger te worden!
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spelletjes 1,4 Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele gameplay.
Nut rush

Nut rush

Behendigheid Spelletjes 1,1 Dit schattige eekhoorntje is voor het eerst op zoek naar voedsel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van de noten? Probeer zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk noten te verzamelen om een topscore te behalen. Veel plezier!
Poop It

Poop It

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spelletjes 0,6 Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Yeti-sensatie

Yeti-sensatie

Behendigheid Spelletjes 0,6 Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game