LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spelletjes 2,1 Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Pizzaninja 3

Pizzaninja 3

Behendigheid Spelletjes 2,1 Ben jij net zo snel als een echte ninja? Pak dan je katana, verdien prijzen en bonussen en probeer de ultieme pizzasnijdende keukenkrijger te worden!
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spelletjes 2,0 Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?
Bubble Spin

Bubble Spin

Behendigheid Spelletjes 2,0 De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai!
Allez Hop

Allez Hop

Behendigheid Spelletjes 1,8 Deze acrobaat is ontzettend dapper maar hij weet niet wat hem te wachten staat als hij het hoogste punt van de circustent heeft bereikt. Help hem om munten te verzamelen en veilig te blijven in dit doldwaze actiespel.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spelletjes 1,7 Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele gameplay.
Springende pinguïn

Springende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help deze kleine pinguïn van ijsschots naar ijsschots te springen! Verzamel onderweg voedsel om punten te scoren. Blijf niet te lang op een schots staan, anders zink je het ijskoude water in! Heel veel springplezier met je nieuwe pinguïnvriend!
Flappy Bird

Flappy Bird

Behendigheid Spelletjes 1,5 Speel nu de Flash-versie van de zeer populaire Flappy Bird app! Laat het kleine, gele vogeltje de groene buizen ontwijken en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Ben jij geduldig genoeg om dit verslavende spel onder de knie te krijgen?
Draakje

Draakje

Meisjes Spelletjes 1,5 Het is zeker niet makkelijk om voor draakjes te zorgen. Het zijn peuters die vuur spuwen. Kun jij deze schattige hagedis aan? Geef hem eten en zorg ervoor dat het wasuurtje niet veranderd in een totale chaos in dit schattige management- en simulatiespel.
Yeti-sensatie

Yeti-sensatie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!
HatFall

HatFall

Behendigheid Spelletjes 1,0 Hoeden gaan vallen en mensen zullen falen. Het ligt allemaal aan jou. Wat ga je doen? Ga je onder de hoed staan?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game