LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Poop It

Poop It

Behendigheid Spelletjes 0,9 Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!
Nut rush

Nut rush

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit schattige eekhoorntje is voor het eerst op zoek naar voedsel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van de noten? Probeer zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk noten te verzamelen om een topscore te behalen. Veel plezier!
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spelletjes 0,6 Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerst Spelletjes 0,1 Help Sneeuwbal de kat met het vangen van de vogels en ratten in 20 extra feestelijke kerstlevels. Spring over obstakels en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan. Fijne feestdagen!
Rennen door het kasteel

Rennen door het kasteel

Behendigheid Spelletjes ? Deze intergalactische ontdekkingsreiziger zit vast in een gevaarlijk kasteel. Denk je dat hij kan ontsnappen?
Kleur pinnen

Kleur pinnen

Behendigheid Spelletjes ? Kun jij de pinnetjes op de juiste plaats krijgen in dit puzzelspel met een hoog tempo? Mik precies op het doel zonder de andere pinnetjes te raken en plaats gekleurde pinnen op de gelijkkleurige vlakken.
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game