LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bakstenen

Bakstenen

Behendigheid Spelletjes ? Hoe ver kom jij in dit moeilijke doolhof? Leid de kegels door elke draai en bocht maar pas op voor de muren. Elke keer als je er een aanraakt, richt je schade aan in dit uitdagende actiespel.
Rennen door het kasteel

Rennen door het kasteel

Behendigheid Spelletjes ? Deze intergalactische ontdekkingsreiziger zit vast in een gevaarlijk kasteel. Denk je dat hij kan ontsnappen?
Winter Avonturen

Winter Avonturen

Behendigheid Spelletjes ? Buiten is het koud, maar binnen is het lekker warm, vooral als je dit nieuwe mobiele spelletje speelt! De besturing is heel eenvoudig: tik gewoon om je personage van richting te laten veranderen. Verzamel de sterren en pak de chocolademelk om je meter bij te vullen. Als je meter leeg is, bevries je!
Vogelvlucht

Vogelvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Kinderen groeien zo snel op, nietwaar? Zelfs de kinderen met veren! Voor deze babyvogeltjes is het tijd om hun nest te verlaten. Help jij deze gevederde vriendjes te vliegen? Ga met de eerste mee op een vliegtocht van nest tot nest in een prachtig woud in dit schattige en pittige platformspel.
De Vloer is Lava

De Vloer is Lava

Behendigheid Spelletjes ? Niemand weet hoe het kan, maar de keukenvloer verandert langzaam maar zeker in lava! Probeer samen met deze bange kok zo snel mogelijk te ontsnappen. Help hem om munten te verzamelen en gebruik de raket en ballonnen om zijn ondergang te voorkomen.
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spelletjes ? Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.
Apple Shooter Remastered

Apple Shooter Remastered

Behendigheid Spelletjes ? Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game