LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Meneer Sprong Avonturenland

Meneer Sprong Avonturenland

Behendigheid Spelletjes ? Dit brave konijntje is op weg naar een cool amusementspark. Maar hij moet eerst door een paar gevaarlijke gebieden in zijn koninkrijk springen. Kun jij hem onderweg beschermen in dit actiespel?
Bakstenen

Bakstenen

Behendigheid Spelletjes ? Hoe ver kom jij in dit moeilijke doolhof? Leid de kegels door elke draai en bocht maar pas op voor de muren. Elke keer als je er een aanraakt, richt je schade aan in dit uitdagende actiespel.
Rennen door het kasteel

Rennen door het kasteel

Behendigheid Spelletjes ? Deze intergalactische ontdekkingsreiziger zit vast in een gevaarlijk kasteel. Denk je dat hij kan ontsnappen?
Vogelvlucht

Vogelvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Kinderen groeien zo snel op, nietwaar? Zelfs de kinderen met veren! Voor deze babyvogeltjes is het tijd om hun nest te verlaten. Help jij deze gevederde vriendjes te vliegen? Ga met de eerste mee op een vliegtocht van nest tot nest in een prachtig woud in dit schattige en pittige platformspel.
De Vloer is Lava

De Vloer is Lava

Behendigheid Spelletjes ? Niemand weet hoe het kan, maar de keukenvloer verandert langzaam maar zeker in lava! Probeer samen met deze bange kok zo snel mogelijk te ontsnappen. Help hem om munten te verzamelen en gebruik de raket en ballonnen om zijn ondergang te voorkomen.
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spelletjes ? Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game