LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bananenrun

Bananenrun

Behendigheid Spelletjes ? Bananen zijn erg lekker en deze aap is er dol op, maar dat is hij ook op harde munten! Spring met hem mee door een chaotisch koninkrijk, op zoek naar beide, terwijl hij egels, vleermuizen en andere gevaren vermijdt. Help je hem uit de problemen te blijven in dit actie- en avonturenspel?
Kleurenwissel

Kleurenwissel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?
Pick a Lock

Pick a Lock

Aktie Spelletjes ? Je hebt een snelle reactietijd nodig om al deze sloten te openen. De eerste sloten zijn een makkie, maar ze worden steeds moeilijker. Hoeveel sloten kun jij ontgrendelen in dit actiespel?
Extreem katje

Extreem katje

Behendigheid Spelletjes ? Dit kittige katje houdt van extreme sporten en is ook nog eens extreem schattig!
Messenschieter

Messenschieter

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan jij deze bewegende doelen bijhouden? Schiet je ze allemaal in de roos? Mis er eentje en het is einde oefening in dit intense actiespel.
Kleur pinnen

Kleur pinnen

Behendigheid Spelletjes ? Kun jij de pinnetjes op de juiste plaats krijgen in dit puzzelspel met een hoog tempo? Mik precies op het doel zonder de andere pinnetjes te raken en plaats gekleurde pinnen op de gelijkkleurige vlakken.
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Stuitervloer

Stuitervloer

Denk Spelletjes ? Een paar dieven maken de boel onveilig in deze populaire nachtclub en het is aan jou om ze te vangen voordat iedereen op de dansvloer hysterisch wordt! Kan jij ze buitenschoppen voordat ze van drie van je klanten kunnen stelen? Je zult naar aanwijzingen speuren en goed opletten of je de schuldige ziet.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game