LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Extreem katje

Extreem katje

Behendigheid Spelletjes ? Dit kittige katje houdt van extreme sporten en is ook nog eens extreem schattig!
Willie de drakendoder

Willie de drakendoder

Aktie Spelletjes ? Daar zit je dan, in een grot vol bloeddorstige monsters die maar één ding willen: jou. Ruim de draken, reuzenvleermuizen en andere monsters uit de weg en zorg dat je de uitgang bereikt! Pak flesjes voor extra levens, schatkistjes voor extra munitie en eieren voor extra punten.
Stuitervloer

Stuitervloer

Denk Spelletjes ? Een paar dieven maken de boel onveilig in deze populaire nachtclub en het is aan jou om ze te vangen voordat iedereen op de dansvloer hysterisch wordt! Kan jij ze buitenschoppen voordat ze van drie van je klanten kunnen stelen? Je zult naar aanwijzingen speuren en goed opletten of je de schuldige ziet.
Road of Fury: Desert Strike

Road of Fury: Desert Strike

Aktie Spelletjes ? De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.
Banden spinnen

Banden spinnen

Aktie Spelletjes ? Je zult meer dan alleen rubber verbranden in dit krankzinnige racespel. Plaats een paar machinegeweren op de motorkap voordat je de motor laat brullen. Je zult ze zeker nodig hebben om alle obstakels en trucks te verwoesten die je de weg blokkeren. Verzamel krachtige upgrades zoals kernwapens om alles wat tussen jou en de eindstreep staat, aan gort te blazen.
Apple Shooter Remastered

Apple Shooter Remastered

Behendigheid Spelletjes ? Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...
Messenschieter

Messenschieter

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan jij deze bewegende doelen bijhouden? Schiet je ze allemaal in de roos? Mis er eentje en het is einde oefening in dit intense actiespel.
Bananenrun

Bananenrun

Behendigheid Spelletjes ? Bananen zijn erg lekker en deze aap is er dol op, maar dat is hij ook op harde munten! Spring met hem mee door een chaotisch koninkrijk, op zoek naar beide, terwijl hij egels, vleermuizen en andere gevaren vermijdt. Help je hem uit de problemen te blijven in dit actie- en avonturenspel?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game