LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Banden spinnen

Banden spinnen

Aktie Spelletjes ? Je zult meer dan alleen rubber verbranden in dit krankzinnige racespel. Plaats een paar machinegeweren op de motorkap voordat je de motor laat brullen. Je zult ze zeker nodig hebben om alle obstakels en trucks te verwoesten die je de weg blokkeren. Verzamel krachtige upgrades zoals kernwapens om alles wat tussen jou en de eindstreep staat, aan gort te blazen.
Road of Fury: Desert Strike

Road of Fury: Desert Strike

Aktie Spelletjes ? De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.
HatFall

HatFall

Behendigheid Spelletjes ? Hoeden gaan vallen en mensen zullen falen. Het ligt allemaal aan jou. Wat ga je doen? Ga je onder de hoed staan?
Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerst Spelletjes ? Help Sneeuwbal de kat met het vangen van de vogels en ratten in 20 extra feestelijke kerstlevels. Spring over obstakels en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan. Fijne feestdagen!
Snel Typen 2

Snel Typen 2

Behendigheid Spelletjes 3,8 Probeer zo snel mogelijk te typen om zo alle in het beeld komende letters, weg te krijgen.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spelletjes 3,1 Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spelletjes 2,5 Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spelletjes 2,0 Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spelletjes 1,6 Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game