LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kleurenwissel

Kleurenwissel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?
Snel Typen 2

Snel Typen 2

Behendigheid Spelletjes 3,7 Probeer zo snel mogelijk te typen om zo alle in het beeld komende letters, weg te krijgen.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spelletjes 2,7 Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spelletjes 2,1 Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spelletjes 1,7 Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spelletjes 1,2 Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Je eigen hotel

Je eigen hotel

Denk Spelletjes 1,1 Jij gaat je eigen hotel runnen, midden in een prachtig berglandschap! Je begint klein, maar langzaam zul je merken dat de behoeften van je klanten toenemen, en daarmee ook de inkomsten wanneer je luistert naar hun adviezen. Klik op het hamertje als je iets wilt bouwen. Met het serveerster-icoontje kun je personeel werven. Klik op het tekstballonnetje als je beoordelingen van je gasten wilt bekijken. Het icoontje met de grafiek geeft de statistieken van het hotel weer. Als je op het pijltje schuin omhoog klikt, speel je in de Selection-modus en als je op het rode kruis klikt, speel je in de Destroy-modus. Zorg dat je hotel een groot succes wordt, en dat het op eigen kracht kan blijven draaien!
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Goudzoeker Multiplayer

Goudzoeker Multiplayer

Multiplayer Spelletjes 0,5 Speel samen met een vriend of vriendin het populaire spel Goudzoeker! En probeer zoveel mogelijk goud op te halen.
Ontwijk de blokken

Ontwijk de blokken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Ontwijk de blokken. In het begin is dat nog makkelijk, maar hoe langer je speelt, hoe moeilijker het wordt. Veel plezier!
Beleger de jungle

Beleger de jungle

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stukje oerwoud bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal medestanders besluit je om jouw jungle terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Zorg dat er geen, of zo min mogelijk burgerslachtoffers vallen. Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Beleger je stad

Beleger je stad

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stad bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal stadsgenoten besluit je om alle straten terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spelletjes 8,3 Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spelletjes 5,2 In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
Egel Lanceren

Egel Lanceren

Behendigheid Spelletjes 5,0 Probeer de egel zo hoog mogelijk de lucht in te schieten. Verzamel munten en stuiter op de balken om geld te verdienen. Met dit geld kun je vervolgens accessoires kopen, waardoor je nog verder kan vliegen.
Tetris Omgekeerd

Tetris Omgekeerd

Behendigheid Spelletjes 4,6 Probeer in deze tetris variant het speelveld leeg te spelen om zo genoeg punten te halen om naar de volgende level te gaan.
Pappa's Pizza

Pappa's Pizza

Avontuur Spelletjes 4,6 Laat je restaurant zo lang mogelijk draaien en maak alle bestellingen klaar!
Magic Drop

Magic Drop

Behendigheid Spelletjes 4,5 Groepeer drie of meer magische flessen van dezelfde soort!
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spelletjes 4,5 Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere bel of ster die je kapot schiet, splitst zich op in twee kleinere bellen of sterren, die je ook weer moet laten knappen. Het worden er dus steeds meer en daardoor wordt het steeds moeilijker om niet geraakt te worden. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Wekkertjes voor extra tijd, of dynamietstaven die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met twee spelers. Er zijn twee spelmodi: de 'Plain fun'-modus en de 'Relax, no timer'-modus. In deze laatste modus heb je onbeperkt de tijd om alle luchtbellen kapot te knallen.
Draaiende bolletjes

Draaiende bolletjes

Behendigheid Spelletjes 4,4 Aan dit wieltje kleven gekleurde bolletjes. Je kunt hier bolletjes van dezelfde kleur op afschieten: als je er minimaal 3 van dezelfde kleur hebt, ontploffen ze. Je gaat door naar het volgende level wanneer je alle gekleurde ballen hebt weggespeeld. Zorg dat de ballen binnen de cirkel blijven, anders verlies je! Af en toe verschijnen bonussen, zoals bommen of een 'alle-kleuren-bal': pak deze, want ze zorgen ervoor dat je makkelijker naar een volgend level door kunt.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spelletjes 4,3 Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spelletjes 4,0 Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste plaats terechtkomt. IT-medewerkers om computers te repareren, accountmanagers die zorgen voor extra inkomsten, HR-medewerkers die ervoor zorgen dat je personeel tevreden blijft, en schoonmakers die 's nachts het hele kantoor oppoetsen. Ook moet je onderzoekers in dienst nemen, die kunnen zorgen voor meer efficiency. Je kunt kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal en moeilijk.
Bubble Shoot

Bubble Shoot

Denk Spelletjes 4,0 Je moet in het leuke spel Bubble Shoot drie dezelfde gekleurde ballen op een rij zien te krijgen. Dan ontploffen ze. Probeer zo lang mogelijk om de ballen van de grond te houden. Door ze te laten ontploffen kun je dat zo lang mogelijk uitstellen en haal je een hogere score!
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spelletjes 4,0 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je pannenkoek in het 'Grill station'-gedeelte en beleg je je pannenkoeken in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spelletjes 3,8 Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Laat het varken vliegen

Laat het varken vliegen

Denk Spelletjes 3,7 Probeer het varkentje zo naar zijn drankje te brengen. Als hij het drankje heeft, kan hij naar het volgende level vliegen. De blauwe stenen kunnen alleen met de blauwe pijl verplaatst worden, de groene stenen alleen met de groene pijl en het varkentje alleen met de roze pijl. Ze zijn allemaal mogelijk, maar je moet wel even nadenken.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game