LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Meisjes Spelletjes 3,6 Je bent de baas van een kinderdag verblijf. Verzorg de baby's en zorg ervoor dat ze het na hun zin hebben.
Papier Snijden

Papier Snijden

Meisjes Spelletjes 3,5 Ontwerp iets moois door op een stuk papier iets uit te knippen of te tekenen. Wanneer je klaar ben kan je op de "show" knop klikken om te bekijken wat je gemaakt heb.
Kaasje Rollen

Kaasje Rollen

Behendigheid Spelletjes 3,5 Rol de kaas naar het einde van het level en verzamel ondertussen zo veel mogelijk kaasjes.
Baby Verzorgen

Baby Verzorgen

Avontuur Spelletjes 3,4 Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.
Eggstinction

Eggstinction

Aktie Spelletjes 3,4 Als dinosaurusei heb je het niet makkelijk. Ruimteschepen schieten op je vanuit de lucht, en hiertegen moet je je verdedigen. Je kunt schuilen, maar je kunt ook aanvallen en jezelf tijdelijk omtoveren tot echte dinosaurus. Alleen door aan te vallen ruim je je vijanden uit de weg en verdien je punten. Zorg dat de dinosaurus niet uitsterft!
Splash Back

Splash Back

Denk Spelletjes 3,4 Probeer het hele veld leeg te spelen in dit uitdagende spel van maar liefst 62 levels. Klik op de druppels groene vloeistof om ze te laten verdwijnen door middel van een kettingreactie.
Magische speelgoedfabriek

Magische speelgoedfabriek

Denk Spelletjes 3,3 In dit behendigheidsspelletje ga je proberen om alle bolletjes weg te spelen door series van drie dezelfde bolletjes te maken. Je schiet de bolletjes af met je kanon, en daarna rijd je het treintje naar de juiste plek om de vallende ballen op te vangen. Succes!
Goudzoeker 3

Goudzoeker 3

Behendigheid Spelletjes 3,2 De opvolger van Goudzoeker. In het Wilde Westen is een ware goudkoorts uitgebroken. Je moet binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk goud opgraven.
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spelletjes 3,2 Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Snake Without Limits

Snake Without Limits

Multiplayer Spelletjes 3,2 Snake without limits, een leuk Snakespel waarin je alle zwarte bolletjes en de paarse rondjes moet opeten, waardoor de slang steeds langer wordt. Zorg dat je niet in de knoop raakt met je eigen slang! Je kunt twee versies spelen: één met grenzen, en eentje zonder. In de versie met grenzen, 'with boundaries', gaat de slang dood zodra hij de grens van het speelveld raakt. In de versie zonder grenzen, 'without boundaries', gaat hij aan de andere kant van het speelveld gewoon weer verder. Veel plezier met het spelen van deze twee leuke online Snakeversies!
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 3,1 Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Tandarts

Tandarts

Behendigheid Spelletjes 3,1 De patiënt heeft allemaal viezigheid tussen de tanden. Jij moet ervoor zorgen dat het vuil wordt weggespoten voordat de tanden wegrotten.
Taxi

Taxi

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Dolfijn Springen 3

Dolfijn Springen 3

Behendigheid Spelletjes 3,0 Laat je dolfijntje zo snel en ver mogelijk weg zwemmen en kijk uit dat ze hem niet te pakken krijgen!
Begraaf die botten

Begraaf die botten

Denk Spelletjes 3,0 Help jij het doodgravertje om alle botten netjes onder de grond te begraven? Een luguber maar uitdagend spelletje waarin je gebruik maakt van ventilatoren, vuur, houten luiken, karretjes en nog veel meer om het geraamte naar zijn plek te begeleiden.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Baby Verzorgen 3

Baby Verzorgen 3

Meisjes Spelletjes 2,9 Verzorg deze baby zo goed mogelijk. Maar let op dat je zelf ook genoeg eten en slaap krijgt.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spelletjes 2,9 Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Block Arkanoid

Block Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,9 Probeer om alle blokjes in deze game weg te spelen.
Coball

Coball

Denk Spelletjes 2,9 Probeer drie of meer gelijke voorwerpen naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Als je het niet meer weet, kun je de hint gebruiken.
Bezorg Restaurant

Bezorg Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,9 Probeer om alle mensen in de stad, te bedienen. En vergeet niet om het geld tekens op te halen:)
Arkanoid 3

Arkanoid 3

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer alle draaiende blokjes weg te kaatsen.
Kinderen Verzorgen

Kinderen Verzorgen

Meisjes Spelletjes 2,8 Zorg dat de kinderen goed hun tanden poetsen en dat ze vervolgens lekker fris aan de dag beginnen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game