LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Magische speelgoedfabriek

Magische speelgoedfabriek

Denk Spelletjes 3,4 In dit behendigheidsspelletje ga je proberen om alle bolletjes weg te spelen door series van drie dezelfde bolletjes te maken. Je schiet de bolletjes af met je kanon, en daarna rijd je het treintje naar de juiste plek om de vallende ballen op te vangen. Succes!
Goudzoeker 3

Goudzoeker 3

Behendigheid Spelletjes 3,3 De opvolger van Goudzoeker. In het Wilde Westen is een ware goudkoorts uitgebroken. Je moet binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk goud opgraven.
Begraaf die botten

Begraaf die botten

Denk Spelletjes 3,3 Help jij het doodgravertje om alle botten netjes onder de grond te begraven? Een luguber maar uitdagend spelletje waarin je gebruik maakt van ventilatoren, vuur, houten luiken, karretjes en nog veel meer om het geraamte naar zijn plek te begeleiden.
Snake Without Limits

Snake Without Limits

Multiplayer Spelletjes 3,1 Snake without limits, een leuk Snakespel waarin je alle zwarte bolletjes en de paarse rondjes moet opeten, waardoor de slang steeds langer wordt. Zorg dat je niet in de knoop raakt met je eigen slang! Je kunt twee versies spelen: één met grenzen, en eentje zonder. In de versie met grenzen, 'with boundaries', gaat de slang dood zodra hij de grens van het speelveld raakt. In de versie zonder grenzen, 'without boundaries', gaat hij aan de andere kant van het speelveld gewoon weer verder. Veel plezier met het spelen van deze twee leuke online Snakeversies!
Papier Snijden

Papier Snijden

Meisjes Spelletjes 3,1 Ontwerp iets moois door op een stuk papier iets uit te knippen of te tekenen. Wanneer je klaar ben kan je op de "show" knop klikken om te bekijken wat je gemaakt heb.
Taxi

Taxi

Behendigheid Spelletjes 3,1 Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Dolfijn Springen 3

Dolfijn Springen 3

Behendigheid Spelletjes 3,1 Laat je dolfijntje zo snel en ver mogelijk weg zwemmen en kijk uit dat ze hem niet te pakken krijgen!
Arkanoid 3

Arkanoid 3

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer alle draaiende blokjes weg te kaatsen.
Tandarts

Tandarts

Behendigheid Spelletjes 3,0 De patiënt heeft allemaal viezigheid tussen de tanden. Jij moet ervoor zorgen dat het vuil wordt weggespoten voordat de tanden wegrotten.
Splash Back

Splash Back

Denk Spelletjes 2,9 Probeer het hele veld leeg te spelen in dit uitdagende spel van maar liefst 62 levels. Klik op de druppels groene vloeistof om ze te laten verdwijnen door middel van een kettingreactie.
Bezorg Restaurant

Bezorg Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,9 Probeer om alle mensen in de stad, te bedienen. En vergeet niet om het geld tekens op te halen:)
Coball

Coball

Denk Spelletjes 2,9 Probeer drie of meer gelijke voorwerpen naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Als je het niet meer weet, kun je de hint gebruiken.
Puzzle Bobble

Puzzle Bobble

Denk Spelletjes 2,8 Maak een combinatie van 3 of meer bubbels en maak het veld schoon!
Scooby harten stuiteren

Scooby harten stuiteren

Behendigheid Spelletjes 2,8 Daphne en Velma proberen hun harten naar Fred te sturen, maar ze hebben hierbij jouw hulp nodig! Laat de harten op het hoofd van Scooby stuiteren in de richting van Fred. Het spook gooit aambeelden en blikken verf naar Scooby, dus pas op! De Scooby Snacks geven je meer snelheid, dus probeer ze allemaal te pakken.
Goudzoeker 6

Goudzoeker 6

Behendigheid Spelletjes 2,8 Grijp alle goudblokjes op om genoeg geld te krijgen voor de volgende ronde.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Bediening 10

Bediening 10

Behendigheid Spelletjes 2,7 De mensen staan in de rij voor het ontbijt. Probeer zoveel mogelijk mensen te bedienen voordat de tijd op is. Zorg ervoor dat je ze wel het eten geeft waar ze om vragen.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Bediening 5

Bediening 5

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om het eten dat je klanten besteld hebben, perfect te serveren!
Noodle Tent Bediening

Noodle Tent Bediening

Denk Spelletjes 2,7 Zet thee voor je klanten en zorg dat ze niet boos weglopen!
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Kaasje Rollen

Kaasje Rollen

Behendigheid Spelletjes 2,7 Rol de kaas naar het einde van het level en verzamel ondertussen zo veel mogelijk kaasjes.
Baby Verzorgen 3

Baby Verzorgen 3

Meisjes Spelletjes 2,7 Verzorg deze baby zo goed mogelijk. Maar let op dat je zelf ook genoeg eten en slaap krijgt.
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spelletjes 2,7 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna kook je de pasta in het 'Cook station'-gedeelte en doe je er saus en andere dingen overheen in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Pak de sterren 2

Pak de sterren 2

Avontuur Spelletjes 2,7 Kies een nieuwe haarstijl en andere kleding voor dit meisje.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game