LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Laat het varken vliegen

Laat het varken vliegen

Denk Spelletjes 2,7 Probeer het varkentje zo naar zijn drankje te brengen. Als hij het drankje heeft, kan hij naar het volgende level vliegen. De blauwe stenen kunnen alleen met de blauwe pijl verplaatst worden, de groene stenen alleen met de groene pijl en het varkentje alleen met de roze pijl. Ze zijn allemaal mogelijk, maar je moet wel even nadenken.
Vliegende pinguïn 2

Vliegende pinguïn 2

Avontuur Spelletjes 2,7 Heb je het spel Vliegende pinguïn al gespeeld? Hierin help jij een pinguïn op de Zuidpool om te leren vliegen. Helaas is de pinguïn door deze pogingen toch in het ziekenhuis beland toen hij tegen een ijsschots aan knalde, maar hij geeft het niet op! Ook in het vervolg, Vliegende pinguïn 2, ga jij deze koppige pinguïn weer helpen om de zwaartekracht te trotseren. Gaat het hem deze keer lukken? Tijdens zijn vlucht moet hij alle vijf de hindernissen uit de weg ruimen. Hoe verder, hoger, sneller en langer hij vliegt, en hoe meer voorwerpen hij kapotmaakt, hoe meer geld je verdient waarmee je upgrades kunt kopen. Ga uitdagingen aan om nòg meer geld te verdienen!
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spelletjes 2,7 Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren, kun je die uit de weg ruimen door op de spatiebalk te drukken. Dit spel kun je zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen. Veel plezier in de 40 levels die het spel telt!
Hamburgertent 3

Hamburgertent 3

Denk Spelletjes 2,7 Maak de hamburgers telkens precies zo na als in het voorbeeld.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Vliegveldmagnaat

Vliegveldmagnaat

Avontuur Spelletjes 2,7 Breng je passagiers naar hun bestemming. Je ziet aan de kleur van hun shirt waar ze naartoe willen. Kies eerst een vliegtuig en een gate, en klik vervolgens op de passagiers en op het vliegtuig waarin je ze wilt vervoeren. Dan stuur je het vliegtuig naar de landingsbaan om op te stijgen. De bestemming kies je door erop te klikken, op het kaartje aan de rechterkant. Vervolgens moet je wel even op het groene vinkje onder de bestemming klikken (dit is vrij klein en dus moeilijk te zien). Je kunt met je vliegtuig meerdere bestemmingen bereiken.
Tetris Front

Tetris Front

Denk Spelletjes 2,6 Plaats de vallende blokken in een rij zonder gaten te laten vallen.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spelletjes 2,6 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Bubble Trouble 6

Bubble Trouble 6

Behendigheid Spelletjes 2,6 Je gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat je niet te vaak door bellen wordt geraakt, want dan ga je dood.
Rosie's Restaurant

Rosie's Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,6 Rosie heeft een nieuw restaurant geopend en hoopt daarmee rijk te worden! Het wordt een moeilijke uitdaging, maar als ze haar klanten goed eten voorschotelt en tevreden houdt, zou het wel eens kunnen lukken. Rechts van het scherm verschijnen klanten. Geef ze een tafel, en geef ze het eten waar ze om vragen.
Block Arkanoid

Block Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om alle blokjes in deze game weg te spelen.
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je een typfout, dan kun je dit woord even niet meer intypen en blijft de vijand nog even doorlopen.
Dino-destructor

Dino-destructor

Denk Spelletjes 2,6 Jij bent de baas over de elementen, en je gaat ervoor zorgen dat alle gemene dinosauruseieren stukgeslagen worden! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
JetBus

JetBus

Behendigheid Spelletjes 2,6 Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt. Hoe langer je passagiers op je moeten wachten, hoe minder geld je verdient. Zodra je genoeg geld hebt verdiend, mag je door naar het volgende level. Kijk uit dat je je wagen niet te vaak beschadigt, en zorg dat je je rit binnen de tijd maakt. Iedere passagier heeft zijn/haar eigen kenmerken, met elk zijn/haar voor- en nadelen. De wind en magneten kunnen je rit behoorlijk lastig maken. Probeer om alle power-ups te verzamelen die af en toe naar beneden komen vallen!
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen, hij zit iets ten zuiden van de pizzeria. Met de radar rechts bovenaan kan je zien hoe het met je bestellingen en pizzakwaliteit staat.
Vlucht met een boodschap

Vlucht met een boodschap

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit meisje heeft een papieren vliegtuigje gevouwen met daarop een wens: ze zou haar moeder zo graag weer eens willen zien. Help haar om het briefje zo ver mogelijk te laten vliegen, en verzamel onderweg sterren, die geld waard zijn. Hiermee kun je later upgrades kopen. Ook de gevouwen, rode kraanvogels zijn extra punten waard: ze vermeerderen tijdelijk alle punten die je verzamelt. In het begin kun je je vliegtuigje nog niet besturen, maar als je wat meer geld hebt verzameld, kun je de optie 'Rudder control' kopen, waarmee het vliegtuigje bestuurbaar wordt. Langzaam kom je dichter bij je bestemming: 1000 meter moet je in totaal afleggen. Succes!
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spelletjes 2,6 Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Stress in de stad

Stress in de stad

Denk Spelletjes 2,6 Het is spitsuur in de stad, en van alle kanten komen auto's. Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Ambulances hebben natuurlijk voorrang, dus let goed op of er ergens een ziekenauto aan komt. Ook de spoorwegovergang wil nog wel eens voor vertraging zorgen. Wanneer door een foutje twee auto's op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Stuiterbal

Stuiterbal

Denk Spelletjes 2,6 Begeleid de bal naar de exit met behulp van de speciale blokken. Probeer zo min mogelijk blokken te gebruiken.
Bingo 707

Bingo 707

Behendigheid Spelletjes 2,6 Kies 1 tot 15 nummer, doe een gok en kijk naar de getekende nummers.
Boogschieten 3

Boogschieten 3

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om elke ronde de hoogste score te schieten om door te gaan naar de volgende ronde. Elke nieuwe ronde wordt het schieten een stuk lastiger omdat de borden op een grotere afstand worden gezet.
Baby Zuster

Baby Zuster

Meisjes Spelletjes 2,6 Kleine babytjes verzorgen is een hele verantwoordelijkheid! Kan je die aan?
Galaktoid

Galaktoid

Behendigheid Spelletjes 2,6 Schiet de barrières omver zonder de bal te laten vallen! Houd de bal in het spel en schiet de barrières omver om punten te scoren. Verzamel de bonussen om meer kracht te vergaren.
Panda Bounce

Panda Bounce

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om al het fruit te pakken bij dit Breakout spelletje!
Demologic 2 Level Pack

Demologic 2 Level Pack

Aktie Spelletjes 2,6 Je bestuurt een kraanwagen met daaraan een sloopkogel. In ieder level moet je het oranje beeldje raken (indirect of indirect), en een aantal rood omrande blokken. Hoe meer sterren je raakt, hoe hoger je score wordt!
Winter Bar

Winter Bar

Meisjes Spelletjes 2,6 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen voordat ze bevriezen. Wanneer je klanten bevroren zijn moet je ze eerst ontdooien.
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spelletjes 2,6 Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere springen om zo veilig over te steken. Hoe sneller hij dit doet, hoe meer punten je verdient.
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spelletjes 2,6 Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je hamburger in het 'Grill station'-gedeelte en doe je alle ingrediënten op het broodje in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game