LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Goudzoeker 6

Goudzoeker 6

Behendigheid Spelletjes 2,8 Grijp alle goudblokjes op om genoeg geld te krijgen voor de volgende ronde.
Bubble Trouble 4

Bubble Trouble 4

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer de ballen weg te schieten.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spelletjes 2,8 Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Scooby harten stuiteren

Scooby harten stuiteren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Daphne en Velma proberen hun harten naar Fred te sturen, maar ze hebben hierbij jouw hulp nodig! Laat de harten op het hoofd van Scooby stuiteren in de richting van Fred. Het spook gooit aambeelden en blikken verf naar Scooby, dus pas op! De Scooby Snacks geven je meer snelheid, dus probeer ze allemaal te pakken.
Bubble Trouble 6

Bubble Trouble 6

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat je niet te vaak door bellen wordt geraakt, want dan ga je dood.
Rosie's Restaurant

Rosie's Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,7 Rosie heeft een nieuw restaurant geopend en hoopt daarmee rijk te worden! Het wordt een moeilijke uitdaging, maar als ze haar klanten goed eten voorschotelt en tevreden houdt, zou het wel eens kunnen lukken. Rechts van het scherm verschijnen klanten. Geef ze een tafel, en geef ze het eten waar ze om vragen.
Bediening 10

Bediening 10

Behendigheid Spelletjes 2,7 De mensen staan in de rij voor het ontbijt. Probeer zoveel mogelijk mensen te bedienen voordat de tijd op is. Zorg ervoor dat je ze wel het eten geeft waar ze om vragen.
Noodle Tent Bediening

Noodle Tent Bediening

Denk Spelletjes 2,7 Zet thee voor je klanten en zorg dat ze niet boos weglopen!
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Pinguin Duiken

Pinguin Duiken

Sport Spelletjes 2,7 Maak een zo'n mooi mogelijk duik om een maximale score van 30 te halen.
Hamburgertent 3

Hamburgertent 3

Denk Spelletjes 2,7 Maak de hamburgers telkens precies zo na als in het voorbeeld.
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spelletjes 2,7 Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je een typfout, dan kun je dit woord even niet meer intypen en blijft de vijand nog even doorlopen.
Pizza Bar

Pizza Bar

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kijk wat voor pizza ze willen hebben en plaats dan de ingrediënten op de pizza en stop vervolgens de pizza in de oven. Houd je voorraad goed in de gaten want als iets bijna op is moet je dat bijbestellen.
Pizza Match

Pizza Match

Behendigheid Spelletjes 2,7 Sleep iemand naar een tafel en de match die er bij hoort. Neem vervolgens hun bestelling op en breng ze die vervolgens ook. Probeer zoveel mogelijk klanten tegelijk te bedienen.
Pak de sterren 2

Pak de sterren 2

Avontuur Spelletjes 2,6 Kies een nieuwe haarstijl en andere kleding voor dit meisje.
Baby Verzorgen 2

Baby Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Waar komen baby's toch vandaan? Uit de babyfabriek natuurlijk! En jij bent er de baas! Geef ze een speeltje wat te eten, verschoon ze en maak ze klaar om naar hun nieuwe ouders te gaan.
Dino-destructor

Dino-destructor

Denk Spelletjes 2,6 Jij bent de baas over de elementen, en je gaat ervoor zorgen dat alle gemene dinosauruseieren stukgeslagen worden! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spelletjes 2,6 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna kook je de pasta in het 'Cook station'-gedeelte en doe je er saus en andere dingen overheen in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Baby Zuster

Baby Zuster

Meisjes Spelletjes 2,6 Kleine babytjes verzorgen is een hele verantwoordelijkheid! Kan je die aan?
Hamburgertent 1

Hamburgertent 1

Behendigheid Spelletjes 2,6 Maak de juiste hamburger waar je klanten om vragen.
Kies je eigen 2012

Kies je eigen 2012

Aktie Spelletjes 2,6 In dit spel ben je een alien die probeert om alles wat de mensen hebben gebouwd, vanuit de lucht plat te gooien. Je hebt hiervoor verschillende wapens tot je beschikking: hoe meer punten je scoort, hoe groter je keuze. De groene meter geeft aan hoeveel munitie je nog hebt: als het niveau te laag is, kan je je wapen tijdelijk niet gebruiken. Als je op de groene knop klikt, verschijnt een landkaart waarop je het gebied kunt kiezen waar je je op wilt richten. Als je op de blauwe 'Achievements'-knop drukt, kun je zien welke doelen je moet zien te halen.
Dolfijn Jacht

Dolfijn Jacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om uit de handen te blijven van de orka achter je.
Vlucht met een boodschap

Vlucht met een boodschap

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit meisje heeft een papieren vliegtuigje gevouwen met daarop een wens: ze zou haar moeder zo graag weer eens willen zien. Help haar om het briefje zo ver mogelijk te laten vliegen, en verzamel onderweg sterren, die geld waard zijn. Hiermee kun je later upgrades kopen. Ook de gevouwen, rode kraanvogels zijn extra punten waard: ze vermeerderen tijdelijk alle punten die je verzamelt. In het begin kun je je vliegtuigje nog niet besturen, maar als je wat meer geld hebt verzameld, kun je de optie 'Rudder control' kopen, waarmee het vliegtuigje bestuurbaar wordt. Langzaam kom je dichter bij je bestemming: 1000 meter moet je in totaal afleggen. Succes!
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spelletjes 2,6 Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je hamburger in het 'Grill station'-gedeelte en doe je alle ingrediënten op het broodje in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Stress in de stad

Stress in de stad

Denk Spelletjes 2,6 Het is spitsuur in de stad, en van alle kanten komen auto's. Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Ambulances hebben natuurlijk voorrang, dus let goed op of er ergens een ziekenauto aan komt. Ook de spoorwegovergang wil nog wel eens voor vertraging zorgen. Wanneer door een foutje twee auto's op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Tetris Front

Tetris Front

Denk Spelletjes 2,6 Plaats de vallende blokken in een rij zonder gaten te laten vallen.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spelletjes 2,6 Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game