LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Baby Verzorgen 2

Baby Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes 2,5 Waar komen baby's toch vandaan? Uit de babyfabriek natuurlijk! En jij bent er de baas! Geef ze een speeltje wat te eten, verschoon ze en maak ze klaar om naar hun nieuwe ouders te gaan.
Bubble Trouble 4

Bubble Trouble 4

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer de ballen weg te schieten.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spelletjes 2,5 Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Sport Bubbels

Sport Bubbels

Denk Spelletjes 2,5 Kies 1 van de 3 poppetjes uit om 1 potje bubbels mee te spelen. Je moet 3 dezelfde sport onderdelen (zoals een voetbal) op een rij proberen te krijgen.
Spoorzetter

Spoorzetter

Behendigheid Spelletjes 2,5 Zorg ervoor dat alle auto's bij het gebouw komen waar ze bij horen. Klik op de pijlen om hun route te bepalen. Sommige auto's moet je laten doorrijden naar het volgende level.
Hamburgertent 1

Hamburgertent 1

Behendigheid Spelletjes 2,5 Maak de juiste hamburger waar je klanten om vragen.
Kinderen Verzorgen

Kinderen Verzorgen

Meisjes Spelletjes 2,4 Zorg dat de kinderen goed hun tanden poetsen en dat ze vervolgens lekker fris aan de dag beginnen.
Marine Bomb

Marine Bomb

Behendigheid Spelletjes 2,4 Pak alle sterren om groter te worden! Ontwijk alle bommetjes.
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Kaas Toren

Kaas Toren

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer als eerste een stabiele toren van kaas te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Pizza Match

Pizza Match

Behendigheid Spelletjes 2,4 Sleep iemand naar een tafel en de match die er bij hoort. Neem vervolgens hun bestelling op en breng ze die vervolgens ook. Probeer zoveel mogelijk klanten tegelijk te bedienen.
Eggstinction

Eggstinction

Aktie Spelletjes 2,4 Als dinosaurusei heb je het niet makkelijk. Ruimteschepen schieten op je vanuit de lucht, en hiertegen moet je je verdedigen. Je kunt schuilen, maar je kunt ook aanvallen en jezelf tijdelijk omtoveren tot echte dinosaurus. Alleen door aan te vallen ruim je je vijanden uit de weg en verdien je punten. Zorg dat de dinosaurus niet uitsterft!
Vissen 2

Vissen 2

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer binnen de tijd zo veel mogelijk vissen te vangen. Pas op voor bliksemschichten en drijvende onderbroeken!!!
Washington's Eethuisje

Washington's Eethuisje

Behendigheid Spelletjes 2,4 George Washington is een eethuisje begonnen en heeft jou aangenomen om zijn klanten te bedienen. Maak al het eten dat zij bestellen klaar en geef het aan ze voor ze weer weglopen. Succes!
Vliegveld

Vliegveld

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen veilig te laten landen. Je doet dit door een vliegtuig recht over een landingsbaan te laten vliegen, het vliegtuig landt dan vervolgens automatisch. Pas op voor terroristische vliegtuigen!
Elite Tetris

Elite Tetris

Denk Spelletjes 2,4 Lekker tetrissen met dit leuke tetris-spel!
Pizza Bar

Pizza Bar

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kijk wat voor pizza ze willen hebben en plaats dan de ingrediënten op de pizza en stop vervolgens de pizza in de oven. Houd je voorraad goed in de gaten want als iets bijna op is moet je dat bijbestellen.
Ruimtestation onder vuur

Ruimtestation onder vuur

Aktie Spelletjes 2,4 Speel nu dit mooie vervolg op 'Lab onder vuur', uit de Strike Force Heroes-serie! Jouw ruimtebasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door 'the engineer', 'the mercenary', 'the general', 'the juggernaut' of 'the sniper'. Je kunt je soldaat zelf aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 levels. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spelletjes 2,4 Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Vechtende pinguïns

Vechtende pinguïns

Aktie Spelletjes 2,3 Deze pinguïns proberen hun ijsschots te verdedigen door sneeuwballen op elkaar af te vuren. Probeer je tegenstander van zijn ijsschots te verdrijven door hem zo vaak mogelijk te raken, en zijn sneeuwballen te ontwijken!
Papa's Cheeseria

Papa's Cheeseria

Meisjes Spelletjes 2,3 Maak lekkere tosti's voor hongerige klanten! In Papa's Cheeseria sta je achter de toonbank en serveer je de maaltijd die de klant wil hebben. Let goed op wat elke bestelling is en zorg dat het eten perfect in orde is, zodat je veel fooi krijgt. Gebruik veel verschillende toppings!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spelletjes 2,3 Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Alles stort in

Alles stort in

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Dolfijn Springen 5

Dolfijn Springen 5

Avontuur Spelletjes 2,3 Deze dolfijn wordt achternagezeten door een orka. Zorg dat hij niet gepakt wordt!
N-Game

N-Game

Avontuur Spelletjes 2,3 Verzamel zoveel mogelijk goud en ga verder naar het volgende level!
Arkanoid

Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,3 In deze leuke versie van Arkanoid ga jij proberen om alle balkjes weg te schieten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game