LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Chomp

Chomp

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een zo groot mogelijk stuk van de foto weer te geven zonder dat je geraakt wordt door de haai of de ufo.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spelletjes 2,6 Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Bingo 707

Bingo 707

Behendigheid Spelletjes 2,6 Kies 1 tot 15 nummer, doe een gok en kijk naar de getekende nummers.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spelletjes 2,6 Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Demologic 2 Level Pack

Demologic 2 Level Pack

Aktie Spelletjes 2,6 Je bestuurt een kraanwagen met daaraan een sloopkogel. In ieder level moet je het oranje beeldje raken (indirect of indirect), en een aantal rood omrande blokken. Hoe meer sterren je raakt, hoe hoger je score wordt!
Elite Tetris

Elite Tetris

Denk Spelletjes 2,6 Lekker tetrissen met dit leuke tetris-spel!
Winter Bar

Winter Bar

Meisjes Spelletjes 2,6 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen voordat ze bevriezen. Wanneer je klanten bevroren zijn moet je ze eerst ontdooien.
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Panda Bounce

Panda Bounce

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om al het fruit te pakken bij dit Breakout spelletje!
Boogschieten 3

Boogschieten 3

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om elke ronde de hoogste score te schieten om door te gaan naar de volgende ronde. Elke nieuwe ronde wordt het schieten een stuk lastiger omdat de borden op een grotere afstand worden gezet.
Spoorzetter

Spoorzetter

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zorg ervoor dat alle auto's bij het gebouw komen waar ze bij horen. Klik op de pijlen om hun route te bepalen. Sommige auto's moet je laten doorrijden naar het volgende level.
Vliegveldmagnaat

Vliegveldmagnaat

Avontuur Spelletjes 2,6 Breng je passagiers naar hun bestemming. Je ziet aan de kleur van hun shirt waar ze naartoe willen. Kies eerst een vliegtuig en een gate, en klik vervolgens op de passagiers en op het vliegtuig waarin je ze wilt vervoeren. Dan stuur je het vliegtuig naar de landingsbaan om op te stijgen. De bestemming kies je door erop te klikken, op het kaartje aan de rechterkant. Vervolgens moet je wel even op het groene vinkje onder de bestemming klikken (dit is vrij klein en dus moeilijk te zien). Je kunt met je vliegtuig meerdere bestemmingen bereiken.
Washington's Eethuisje

Washington's Eethuisje

Behendigheid Spelletjes 2,5 George Washington is een eethuisje begonnen en heeft jou aangenomen om zijn klanten te bedienen. Maak al het eten dat zij bestellen klaar en geef het aan ze voor ze weer weglopen. Succes!
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 2,5 In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen, hij zit iets ten zuiden van de pizzeria. Met de radar rechts bovenaan kan je zien hoe het met je bestellingen en pizzakwaliteit staat.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spelletjes 2,5 Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
JetBus

JetBus

Behendigheid Spelletjes 2,5 Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt. Hoe langer je passagiers op je moeten wachten, hoe minder geld je verdient. Zodra je genoeg geld hebt verdiend, mag je door naar het volgende level. Kijk uit dat je je wagen niet te vaak beschadigt, en zorg dat je je rit binnen de tijd maakt. Iedere passagier heeft zijn/haar eigen kenmerken, met elk zijn/haar voor- en nadelen. De wind en magneten kunnen je rit behoorlijk lastig maken. Probeer om alle power-ups te verzamelen die af en toe naar beneden komen vallen!
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spelletjes 2,5 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Vissen 2

Vissen 2

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer binnen de tijd zo veel mogelijk vissen te vangen. Pas op voor bliksemschichten en drijvende onderbroeken!!!
Dolfijn Springen 5

Dolfijn Springen 5

Avontuur Spelletjes 2,5 Deze dolfijn wordt achternagezeten door een orka. Zorg dat hij niet gepakt wordt!
Vliegveld

Vliegveld

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen veilig te laten landen. Je doet dit door een vliegtuig recht over een landingsbaan te laten vliegen, het vliegtuig landt dan vervolgens automatisch. Pas op voor terroristische vliegtuigen!
Galaktoid

Galaktoid

Behendigheid Spelletjes 2,5 Schiet de barrières omver zonder de bal te laten vallen! Houd de bal in het spel en schiet de barrières omver om punten te scoren. Verzamel de bonussen om meer kracht te vergaren.
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spelletjes 2,5 Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spelletjes 2,5 Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren, kun je die uit de weg ruimen door op de spatiebalk te drukken. Dit spel kun je zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen. Veel plezier in de 40 levels die het spel telt!
Gelukkige Baby

Gelukkige Baby

Meisjes Spelletjes 2,4 Zorg dat de baby gelukkig wordt en gelukkig blijft. Maak hem blij door allerlei voorwerpen aan te klikken.
Kaas Toren

Kaas Toren

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer als eerste een stabiele toren van kaas te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Rufus Bediening

Rufus Bediening

Behendigheid Spelletjes 2,4 In dit spel werk je in een restaurant en moet je bestellingen klaarmaken.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spelletjes 2,4 Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Arkanoid

Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,4 In deze leuke versie van Arkanoid ga jij proberen om alle balkjes weg te schieten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game