LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,3 Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Fishy 10

Fishy 10

Behendigheid Spelletjes 2,3 Het is eten of gegeten worden in de grote zee. Ontwijk de vissen die groter dan je zijn, en eet de vissen op die kleiner dan je zijn. Hoe meer vissen je eet, des te groter je wordt.
Pinguin Duiken

Pinguin Duiken

Sport Spelletjes 2,3 Maak een zo'n mooi mogelijk duik om een maximale score van 30 te halen.
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.
Supervliegtuigen

Supervliegtuigen

Behendigheid Spelletjes 2,3 Jij bestuurt een gevechtsvliegtuig dat door een soort tunnel vliegt. Deze tunnel wordt ook gebruikt door de vijand, die eropuit is om jouw vliegtuig te beschadigen en uiteindelijk helemaal neer te schieten. Je kunt je vliegtuig en je wapens upgraden. Schiet gebouwen en vijanden neer, pak bonussen en loods je vliegtuig door deze tunnel vol gevaren en uitdagingen!
Verborgen schietschijven

Verborgen schietschijven

Behendigheid Spelletjes 2,2 In dit spel moet je binnen vijf minuten vijftien schietschijven raken. Daarvoor heb je een boog en pijlen. Je moet wel goed kijken, want de schietschijven zitten soms best goed verstopt. Als je mis schiet, verlies je tijd. En voor de laatste drie schijven mag je hints vragen, maar die kosten je wel punten. Veel plezier!
Kies je eigen 2012

Kies je eigen 2012

Aktie Spelletjes 2,2 In dit spel ben je een alien die probeert om alles wat de mensen hebben gebouwd, vanuit de lucht plat te gooien. Je hebt hiervoor verschillende wapens tot je beschikking: hoe meer punten je scoort, hoe groter je keuze. De groene meter geeft aan hoeveel munitie je nog hebt: als het niveau te laag is, kan je je wapen tijdelijk niet gebruiken. Als je op de groene knop klikt, verschijnt een landkaart waarop je het gebied kunt kiezen waar je je op wilt richten. Als je op de blauwe 'Achievements'-knop drukt, kun je zien welke doelen je moet zien te halen.
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Vissers Jongen

Vissers Jongen

Sport Spelletjes 2,2 Probeer om zoveel mogelijke vissen te vangen.
Goblins Schieten

Goblins Schieten

Kerst Spelletjes 2,2 Probeer om alle goblins neer te schieten.
Dolfijn Jacht

Dolfijn Jacht

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om uit de handen te blijven van de orka achter je.
Bubble Trouble 8

Bubble Trouble 8

Behendigheid Spelletjes 2,1 Help de tovenaar om de bellen in tweeën te schieten. Kijk je er wel voor uit dat de bellen hem niet raken? Anders verlies je namelijk een leven.
Eilandschutter

Eilandschutter

Behendigheid Spelletjes 2,1 Dit is een spannend schietspel dat zich afspeelt op een eiland. Het eiland SNAFU is bezet door slechteriken en jij, als sluipschutter, gaat proberen om het eiland te bevrijden. Je moet hiervoor alle boeven neerschieten en zo veel mogelijk onschuldige burgers redden. De burgers vluchten trouwens pas wanneer de vijand, die naast ze staat, dood is. Wanneer een vijand rood omcirkeld is, kun je niet op hem schieten! Probeer om aanvallen te combineren: dit levert je nog meer punten op! Zodra de vijand op je wil schieten, zoek je dekking. Als je dit maar lang genoeg doet, geeft de vijand het op en herstelt je gezondheid ook nog eens. Let op: je munitie is beperkt, dus ga er zuinig mee om.
Bediening 4

Bediening 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Serveer de klanten op het strand een lekkere cocktail.
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spelletjes 2,1 Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Rollende voetbal

Rollende voetbal

Denk Spelletjes 2,1 Plaats verschillende vormen zo in het voetbalveld, dat de bal in de goal rolt. Je kunt de vormen bovenin het venster naar de juiste plaats verschuiven, en wanneer je klikt, vallen ze op hun plaats in het voetbalveld zelf.
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Krankzinnige spellendoos

Krankzinnige spellendoos

Behendigheid Spelletjes 2,1 Dit is een verzameling minigames, waarin van alles en nog wat kan gebeuren. Ieder spel heeft zijn eigen regels en doelen. Zorg dat je genoeg levens behoudt! Je kunt de spellen in de story mode spelen, of in de random mode. In de story mode speel je alle spellen achter elkaar. Zodra je ze allemaal hebt uitgespeeld, win je. In de random mode kiest de computer een spel voor je uit, en speel je door tot je geen levens meer hebt. Veel plezier!
Bloxx

Bloxx

Aktie Spelletjes 2,1 Probeer om alle blokjes met het balletje weg te schieten.
Dronken Meesters

Dronken Meesters

Behendigheid Spelletjes 2,1 Serveer drankjes aan de klanten. Doe dit met flair door de flessen in de lucht te gooien om extra punten te verdienen. Om zo een echte flairtender status te behalen.
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spelletjes 2,1 Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat hebben ze allemaal een honger! Zoek maar snel een plekje voor ze in het restaurant en breng ze hun bestelling. Door ze snel en vriendelijk te bedienen, maak je een succes van je bistro en kun je in de volgende levels je restaurant uitbreiden. Maak van jouw bistro het meest succesvolle restaurant in de hele omgeving!
Zwembad Springen

Zwembad Springen

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. Wanneer een persoon er naast springt maar hij/zij niet meer mee doen. Als iedereen af is, is het spel afgelopen.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spelletjes 2,1 Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.
Kleine Ninja

Kleine Ninja

Behendigheid Spelletjes 2,1 Breng de kleine ninja al tekenend naar het einde van het level!
Chomp

Chomp

Denk Spelletjes 2,1 Probeer een zo groot mogelijk stuk van de foto weer te geven zonder dat je geraakt wordt door de haai of de ufo.
Herverovering

Herverovering

Behendigheid Spelletjes 2,0 Het heelal wordt bedreigd door oermonsters die in verscheidene sectoren zijn binnengeslopen. Verover de sector terug door steeds stukken van de sector af te snijden en sluit monsters in voor extra punten. Maar let op: als je het portaal of een oermonster raakt, ga je dood. Scoor de bonussen voor een tijdelijk extraatje als je de spatie indrukt: met een B ga je harder, met M kun je schieten en met S een stroomstoot afgeven.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game