LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Arkanoid

Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,4 In deze leuke versie van Arkanoid ga jij proberen om alle balkjes weg te schieten.
Vechtende pinguïns

Vechtende pinguïns

Aktie Spelletjes 2,4 Deze pinguïns proberen hun ijsschots te verdedigen door sneeuwballen op elkaar af te vuren. Probeer je tegenstander van zijn ijsschots te verdrijven door hem zo vaak mogelijk te raken, en zijn sneeuwballen te ontwijken!
Huisdieren Verzorgen

Huisdieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jouw huisdiertje het katje, puppy en de pony hebben dringend je aandacht nodig. Verzorg ze goed door te geven wat ze willen hebben.
Kanonskogel Begeleiden

Kanonskogel Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer om de balletjes in de goede buizen te laten vallen. Hoe kleiner de buis des de meer punten je krijgt.
Supervliegtuigen

Supervliegtuigen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een gevechtsvliegtuig dat door een soort tunnel vliegt. Deze tunnel wordt ook gebruikt door de vijand, die eropuit is om jouw vliegtuig te beschadigen en uiteindelijk helemaal neer te schieten. Je kunt je vliegtuig en je wapens upgraden. Schiet gebouwen en vijanden neer, pak bonussen en loods je vliegtuig door deze tunnel vol gevaren en uitdagingen!
Wraps Maken

Wraps Maken

Behendigheid Spelletjes 2,4 Bedien je klanten de wraps waar ze om vragen. Let er op dat de klanten niet te lang op hun eten hoeven te wachten.
Herverovering

Herverovering

Behendigheid Spelletjes 2,4 Het heelal wordt bedreigd door oermonsters die in verscheidene sectoren zijn binnengeslopen. Verover de sector terug door steeds stukken van de sector af te snijden en sluit monsters in voor extra punten. Maar let op: als je het portaal of een oermonster raakt, ga je dood. Scoor de bonussen voor een tijdelijk extraatje als je de spatie indrukt: met een B ga je harder, met M kun je schieten en met S een stroomstoot afgeven.
Ziekenhuis 2

Ziekenhuis 2

Behendigheid Spelletjes 2,4 Geef je klanten zo snel mogelijk het juiste medicijn.
Krankzinnige spellendoos

Krankzinnige spellendoos

Behendigheid Spelletjes 2,4 Dit is een verzameling minigames, waarin van alles en nog wat kan gebeuren. Ieder spel heeft zijn eigen regels en doelen. Zorg dat je genoeg levens behoudt! Je kunt de spellen in de story mode spelen, of in de random mode. In de story mode speel je alle spellen achter elkaar. Zodra je ze allemaal hebt uitgespeeld, win je. In de random mode kiest de computer een spel voor je uit, en speel je door tot je geen levens meer hebt. Veel plezier!
Rollende voetbal

Rollende voetbal

Denk Spelletjes 2,4 Plaats verschillende vormen zo in het voetbalveld, dat de bal in de goal rolt. Je kunt de vormen bovenin het venster naar de juiste plaats verschuiven, en wanneer je klikt, vallen ze op hun plaats in het voetbalveld zelf.
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Bediening 5

Bediening 5

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer om het eten dat je klanten besteld hebben, perfect te serveren!
Kleine Ninja

Kleine Ninja

Behendigheid Spelletjes 2,3 Breng de kleine ninja al tekenend naar het einde van het level!
Days 2 Die

Days 2 Die

Aktie Spelletjes 2,3 Je wordt belaagd door zombies. Je kunt blokkades opzetten om ze even af te houden, maar je moet ze wel allemaal afschieten. Voor je naar het volgende level gaat kun je upgrades kopen, zoals munitie en betere wapens, maar ook huurlingen die met je meevechten. Klik dan op de huurling, zodat hij blijft staan of je volgt. Succes!
Alles stort in

Alles stort in

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Goblins Schieten

Goblins Schieten

Kerst Spelletjes 2,3 Probeer om alle goblins neer te schieten.
Hamburger Bediening 1

Hamburger Bediening 1

Behendigheid Spelletjes 2,3 Je werkt in een hamburgertent en moet de klanten helpen bij de bestellingen. Hoeveel geld verdien jij?
Donut Winkel

Donut Winkel

Denk Spelletjes 2,3 Probeer de klant tevreden te houden en zorg dat je binnen de tijd de bestelling klaar hebt.
Verborgen schietschijven

Verborgen schietschijven

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel moet je binnen vijf minuten vijftien schietschijven raken. Daarvoor heb je een boog en pijlen. Je moet wel goed kijken, want de schietschijven zitten soms best goed verstopt. Als je mis schiet, verlies je tijd. En voor de laatste drie schijven mag je hints vragen, maar die kosten je wel punten. Veel plezier!
Vliegende pinguïn 2

Vliegende pinguïn 2

Avontuur Spelletjes 2,3 Heb je het spel Vliegende pinguïn al gespeeld? Hierin help jij een pinguïn op de Zuidpool om te leren vliegen. Helaas is de pinguïn door deze pogingen toch in het ziekenhuis beland toen hij tegen een ijsschots aan knalde, maar hij geeft het niet op! Ook in het vervolg, Vliegende pinguïn 2, ga jij deze koppige pinguïn weer helpen om de zwaartekracht te trotseren. Gaat het hem deze keer lukken? Tijdens zijn vlucht moet hij alle vijf de hindernissen uit de weg ruimen. Hoe verder, hoger, sneller en langer hij vliegt, en hoe meer voorwerpen hij kapotmaakt, hoe meer geld je verdient waarmee je upgrades kunt kopen. Ga uitdagingen aan om nòg meer geld te verdienen!
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Marine Bomb

Marine Bomb

Behendigheid Spelletjes 2,3 Pak alle sterren om groter te worden! Ontwijk alle bommetjes.
Schoonheidssalon 2

Schoonheidssalon 2

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen zodat zij tevreden blijven.
Bubble Trouble 8

Bubble Trouble 8

Behendigheid Spelletjes 2,3 Help de tovenaar om de bellen in tweeën te schieten. Kijk je er wel voor uit dat de bellen hem niet raken? Anders verlies je namelijk een leven.
Kookschool

Kookschool

Behendigheid Spelletjes 2,2 Je bent door je moeder naar de kookschool gestuurd. Hier leer je hoe je allerlei hapjes klaar kan maken.
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Rivierlanding

Rivierlanding

Behendigheid Spelletjes 2,2 Er heerst paniek en een vliegtuig dreigt neer te storten. Probeer hem veilig in het water te laten landen.
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game