LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bloxx

Bloxx

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer om alle blokjes met het balletje weg te schieten.
Sport Bubbels

Sport Bubbels

Denk Spelletjes 2,2 Kies 1 van de 3 poppetjes uit om 1 potje bubbels mee te spelen. Je moet 3 dezelfde sport onderdelen (zoals een voetbal) op een rij proberen te krijgen.
Duikende Pinguin

Duikende Pinguin

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help de pinguin om een mooie duik te maken in het ijskoude water. De duikplank staat klaar, en de pinguin bereidt zich voor op een frisse duik! Duik voordat je bij de vlag bent, draai meer rond om extra punten te verdienen, en zorg dat je niet op je buik landt!
Beschiet het kasteel

Beschiet het kasteel

Aktie Spelletjes 2,2 Verplaats je maar even in de tijd van ridders en kastelen, waarin hard gevochten werd om land, macht en roem! Je bent een ridder die het kasteel van je rivaal wil vernielen, en je gebruikt daarvoor een kanon. Zorg dat je goed richt, zodat je het kasteel in zo min mogelijk schoten tegen de grond krijgt!
Dokter Daisy

Dokter Daisy

Meisjes Spelletjes 2,2 Dierenarts Daisy gaat leren hoe ze dieren moet behandelen. De eerste dag van haar werk kan moeilijk zijn, maar met jouw hulp kan deze jonge dierenarts het vast wel aan!
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spelletjes 2,2 Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat hebben ze allemaal een honger! Zoek maar snel een plekje voor ze in het restaurant en breng ze hun bestelling. Door ze snel en vriendelijk te bedienen, maak je een succes van je bistro en kun je in de volgende levels je restaurant uitbreiden. Maak van jouw bistro het meest succesvolle restaurant in de hele omgeving!
Gooigevecht

Gooigevecht

Multiplayer Spelletjes 2,2 In dit spel ga je stenen gooien, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Dat laatste is natuurlijk het leukst!
Papa's Cheeseria

Papa's Cheeseria

Meisjes Spelletjes 2,2 Maak lekkere tosti's voor hongerige klanten! In Papa's Cheeseria sta je achter de toonbank en serveer je de maaltijd die de klant wil hebben. Let goed op wat elke bestelling is en zorg dat het eten perfect in orde is, zodat je veel fooi krijgt. Gebruik veel verschillende toppings!
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spelletjes 2,2 Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Ruimtestation onder vuur

Ruimtestation onder vuur

Aktie Spelletjes 2,2 Speel nu dit mooie vervolg op 'Lab onder vuur', uit de Strike Force Heroes-serie! Jouw ruimtebasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door 'the engineer', 'the mercenary', 'the general', 'the juggernaut' of 'the sniper'. Je kunt je soldaat zelf aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 levels. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Blow Up

Blow Up

Denk Spelletjes 2,2 Probeer drie dezelfde gekleurde balletjes naast elkaar te krijgen. Balletjes met tekens erin zorgen voor speciale dingen zoals een aanwijzer.
Break It 3

Break It 3

Behendigheid Spelletjes 2,2 Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
Monster Hunt

Monster Hunt

Aktie Spelletjes 2,1 Je moet ervoor zorgen dat je alle aanvallen afslaat die op je gepleegt worden.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Line Rider Motor 2

Line Rider Motor 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je motor overheen.
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spelletjes 2,1 Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Pizzafabriek

Pizzafabriek

Avontuur Spelletjes 2,1 Je bent de pizzabakker in deze fabriek, maak zoveel mogelijk pizza's!
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spelletjes 2,1 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Verzorg je Huisdieren

Verzorg je Huisdieren

Behendigheid Spelletjes 2,1 Zorg goed voor je huisdieren. Lukt jouw dit?
Flipperen met Mr Bump

Flipperen met Mr Bump

Behendigheid Spelletjes 2,1 Veel plezier met dit kleurrijke potje flipperkast.
Strijd op zee

Strijd op zee

Aktie Spelletjes 2,1 Vernietig de vijandige goederentransporten met behulp van de machinegeweren en torpedo's waar je vliegtuig mee is uitgerust. Pas wel op: deze transporten worden begeleid door de vijandige luchtmacht en marine!
Bouw je Toren

Bouw je Toren

Behendigheid Spelletjes 2,1 Bouw een toren door op het goede moment de blokken te laten vallen op de stapel.
Tetris 4

Tetris 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Verzamel 4 of meer ballen van de zelfde kleur om ze weg te spelen. Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren.
Vissers Jongen

Vissers Jongen

Sport Spelletjes 2,0 Probeer om zoveel mogelijke vissen te vangen.
Vissen 7

Vissen 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer genoeg vissen te vangen om naar de volgende level te gaan.
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game