LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spelletjes 2,0 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Rufus Bediening

Rufus Bediening

Behendigheid Spelletjes 2,0 In dit spel werk je in een restaurant en moet je bestellingen klaarmaken.
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spelletjes 2,0 Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk dat je je klanten snel datgene geeft waar ze om vragen. Je zult merken dat ze nogal wat batterijen gebruiken, en die moeten telkens weer opgeladen worden bij de receptie. Onderaan in het scherm zie je welke taken je op dat moment moet uitvoeren. Je kunt wachten op instructies van de receptioniste, maar je kunt ook alvast zelf aan de slag gaan..
Ziekenhuis 2

Ziekenhuis 2

Behendigheid Spelletjes 2,0 Geef je klanten zo snel mogelijk het juiste medicijn.
Hamburger Bediening 1

Hamburger Bediening 1

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je werkt in een hamburgertent en moet de klanten helpen bij de bestellingen. Hoeveel geld verdien jij?
Vissen 7

Vissen 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer genoeg vissen te vangen om naar de volgende level te gaan.
Gelukkige Baby

Gelukkige Baby

Meisjes Spelletjes 1,9 Zorg dat de baby gelukkig wordt en gelukkig blijft. Maak hem blij door allerlei voorwerpen aan te klikken.
Konijnendiefje

Konijnendiefje

Behendigheid Spelletjes 1,9 Jij bent een konijnendief in een klein ruimteschip en moet alle konijntjes redden en ze snel naar de teleporteermachine lokken met een wortel, want de konijnenboer wil konijnenstamppot maken als hij wakker wordt. Pas op, want hij schiet op je als hij je betrapt!
Puppy Wereld

Puppy Wereld

Behendigheid Spelletjes 1,9 Voer telkens met de puppy alle taken uit. En ontwijk alle dingen die de puppy afleiden.
Rivierlanding

Rivierlanding

Behendigheid Spelletjes 1,9 Er heerst paniek en een vliegtuig dreigt neer te storten. Probeer hem veilig in het water te laten landen.
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Strijd op zee

Strijd op zee

Aktie Spelletjes 1,9 Vernietig de vijandige goederentransporten met behulp van de machinegeweren en torpedo's waar je vliegtuig mee is uitgerust. Pas wel op: deze transporten worden begeleid door de vijandige luchtmacht en marine!
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 1,9 Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar de volgende klant.
Sara's IJscokar

Sara's IJscokar

Meisjes Spelletjes 1,9 Sara is met haar ijscokar op een prachtig Hawaïaans strand gaan staan. Haar ijsjes zijn beroemd geworden op het hele strand, waardoor er hordes klanten op haar kraam afkomen. Ze kan de drukte amper aan, en alle hulp is welkom. Help haar een handje door de ijsjes klaar te maken die de klanten bestellen. Sommige klanten zijn nogal ongeduldig, dus probeer om snel te werken!
Wraps Maken

Wraps Maken

Behendigheid Spelletjes 1,9 Bedien je klanten de wraps waar ze om vragen. Let er op dat de klanten niet te lang op hun eten hoeven te wachten.
Bouw je Toren

Bouw je Toren

Behendigheid Spelletjes 1,9 Bouw een toren door op het goede moment de blokken te laten vallen op de stapel.
Pong out 2

Pong out 2

Behendigheid Spelletjes 1,9 Pong Out 2 is een combinatie van Pong en Breakout. Je moet hierbij twee spellen om beurten spelen: Breakout links en Pong rechts. Je kunt drie powerups verdienen: '1 up', '+1000 points' en 'Wider Paddles'. Hoe hoger je score, hoe meer powerups er verschijnen!
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spelletjes 1,9 Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spelletjes 1,9 Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Bosrenner

Bosrenner

Behendigheid Spelletjes 1,8 Help dit mannetje om zo snel en ver mogelijk door het bos te rennen. Zorg dat hij over alle obstakels, zoals boomstronken en modderpoelen, springt of er onderdoor glijdt, anders is je level snel voorbij. Pas op: verschillende vijanden (bijen, spoken en sneeuwballen) hebben het op hem gemunt. Je kunt dit spel in de single- en multiplayer-mode spelen.
Run je hotel

Run je hotel

Denk Spelletjes 1,8 Open je eigen hotel op een ongerept, tropisch eiland en breid het steeds verder uit! Links bovenaan zie je het menu, waarin je kamers en voorzieningen kunt bouwen, marketingcampagnes of upgrades kunt uitvoeren en kunt checken wat de financiële stand van zaken is. 's Nachts voer je alle werkzaamheden uit, en wanneer je 'Start day' klikt, kun je zien wat voor resultaten dit je oplevert. Je kunt de kamers uitrusten met allerlei zaken die je klanten op prijs zullen stellen: een televisie, een strijkplank, een bank, noem maar op. Ook is het belangrijk dat je schoonmakers inzet om de troep van je gasten weer op te ruimen, anders beginnen andere gasten hier weer over te mopperen en loop je experience points mis. Je krijgt iedere dag een opdracht: zorg dat je deze naar tevredenheid uitvoert! Met de XP's die je kunt verdienen, kun je upgrades uitvoeren die de tevredenheid van je gasten zullen verhogen. Zorg dat je hotel goed blijft draaien en dat de mensen die er overnachten, blij naar huis gaan! De concurrentie ligt op de loer, dus wees op je hoede. Succes!
Juweel Zoeker

Juweel Zoeker

Meisjes Spelletjes 1,8 Probeer in elke level zoveel mogelijk juwelen op te graven. Per level wordt verwacht dat je voor een minimaal bedrag aan juwelen hebt opgegraven. Je kunt dingen kopen in de winkel maar je kunt je geld ook bewaren zodat je het in de volgende level wat makkelijker hebt..
Verkeersstress

Verkeersstress

Behendigheid Spelletjes 1,8 Jij beheert als een van de weinige menselijke verkeersregelaars een serie verkeerslichten. De rest van het verkeer wordt al door robots geregeld, en jouw baan staat ook op de tocht dus je moet ontzettend goed je best doen om hem niet te verliezen. Jij bepaalt of ze op rood of op groen springen en je moet ervoor zorgen dat het aangegeven aantal auto's uit de verkeerschaos wordt geleid. Per level is er een maximum aantal verkeerslichten dat je op groen mag laten springen. Iedere auto heeft een stressmeter, die verder uitslaat naarmate de auto langer vastzit in het verkeer. Je krijgt een waarschuwing van de verkeersleiding wanneer deze meter zijn maximum heeft bereikt. Kijk uit dat je niet meer dan twee waarschuwingen ontvangt: bij de derde word ook jij vervangen door een robot!
Koe Curling

Koe Curling

Sport Spelletjes 1,8 Je heb 3 stenen waar mee je moet proberen om precies in het midden te komen. Hoe verder van het midden af, hoe minder punten je krijgt. Degene met de meeste punten wint.
Isoball 3

Isoball 3

Denk Spelletjes 1,8 Plaats blokken op zo'n manier dat de bal in het gat rolt!
Pinguin Slaan 13

Pinguin Slaan 13

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer om de pinguin zo hoog mogelijk te brengen!
Ambulance

Ambulance

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer met deze ambulance telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de ambulance is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Kookschool

Kookschool

Behendigheid Spelletjes 1,8 Je bent door je moeder naar de kookschool gestuurd. Hier leer je hoe je allerlei hapjes klaar kan maken.
Frogout

Frogout

Behendigheid Spelletjes 1,8 Door vervuiling is de aarde een onherbergzame planeet vol afval geworden. Door een chemische reactie zijn op een gegeven moment gemuteerde vliegen ontstaan, die alles wat ze maar tegenkomen, verorberen. Een paar mensen lukte het om een bunker in te vluchten, en daar zitten ze nu nog steeds. Jij als gemuteerde kikker bent de enige die hen kan redden door de vliegen allemaal te vangen. Waar wacht je nog op? Na ieder level kun je een interessant feitje over recycling en vervuiling lezen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game