LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Fishy 10

Fishy 10

Behendigheid Spelletjes 2,0 Het is eten of gegeten worden in de grote zee. Ontwijk de vissen die groter dan je zijn, en eet de vissen op die kleiner dan je zijn. Hoe meer vissen je eet, des te groter je wordt.
Run je hotel

Run je hotel

Denk Spelletjes 2,0 Open je eigen hotel op een ongerept, tropisch eiland en breid het steeds verder uit! Links bovenaan zie je het menu, waarin je kamers en voorzieningen kunt bouwen, marketingcampagnes of upgrades kunt uitvoeren en kunt checken wat de financiële stand van zaken is. 's Nachts voer je alle werkzaamheden uit, en wanneer je 'Start day' klikt, kun je zien wat voor resultaten dit je oplevert. Je kunt de kamers uitrusten met allerlei zaken die je klanten op prijs zullen stellen: een televisie, een strijkplank, een bank, noem maar op. Ook is het belangrijk dat je schoonmakers inzet om de troep van je gasten weer op te ruimen, anders beginnen andere gasten hier weer over te mopperen en loop je experience points mis. Je krijgt iedere dag een opdracht: zorg dat je deze naar tevredenheid uitvoert! Met de XP's die je kunt verdienen, kun je upgrades uitvoeren die de tevredenheid van je gasten zullen verhogen. Zorg dat je hotel goed blijft draaien en dat de mensen die er overnachten, blij naar huis gaan! De concurrentie ligt op de loer, dus wees op je hoede. Succes!
Bediening 4

Bediening 4

Behendigheid Spelletjes 2,0 Serveer de klanten op het strand een lekkere cocktail.
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spelletjes 2,0 Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk dat je je klanten snel datgene geeft waar ze om vragen. Je zult merken dat ze nogal wat batterijen gebruiken, en die moeten telkens weer opgeladen worden bij de receptie. Onderaan in het scherm zie je welke taken je op dat moment moet uitvoeren. Je kunt wachten op instructies van de receptioniste, maar je kunt ook alvast zelf aan de slag gaan..
N-Game

N-Game

Avontuur Spelletjes 2,0 Verzamel zoveel mogelijk goud en ga verder naar het volgende level!
Kaasdief Jerry

Kaasdief Jerry

Behendigheid Spelletjes 2,0 Tom heeft Jerry betrapt toen die een stuk kaas uit de koelkast pakte. Help Jerry om veilig bij zijn muizenhol aan te komen, zonder dat Tom hem pakt!
Pinguin Slaan 13

Pinguin Slaan 13

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om de pinguin zo hoog mogelijk te brengen!
Vissen Vangen 2

Vissen Vangen 2

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer binnen de tijd minstens het aangegeven aantal vissen te vangen, als je meer vissen vangt levert dat uiteraard ook meer op!
Line Rider Motor

Line Rider Motor

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer in deze line rider, de motorrijder de vetste tricks te laten maken.
Verkeersstress

Verkeersstress

Behendigheid Spelletjes 1,9 Jij beheert als een van de weinige menselijke verkeersregelaars een serie verkeerslichten. De rest van het verkeer wordt al door robots geregeld, en jouw baan staat ook op de tocht dus je moet ontzettend goed je best doen om hem niet te verliezen. Jij bepaalt of ze op rood of op groen springen en je moet ervoor zorgen dat het aangegeven aantal auto's uit de verkeerschaos wordt geleid. Per level is er een maximum aantal verkeerslichten dat je op groen mag laten springen. Iedere auto heeft een stressmeter, die verder uitslaat naarmate de auto langer vastzit in het verkeer. Je krijgt een waarschuwing van de verkeersleiding wanneer deze meter zijn maximum heeft bereikt. Kijk uit dat je niet meer dan twee waarschuwingen ontvangt: bij de derde word ook jij vervangen door een robot!
IJs Salon

IJs Salon

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je bent bediende in een ijssalon en trots op je werk. Zorg dat je klanten tevreden weer weggaan
Koe Curling

Koe Curling

Sport Spelletjes 1,9 Je heb 3 stenen waar mee je moet proberen om precies in het midden te komen. Hoe verder van het midden af, hoe minder punten je krijgt. Degene met de meeste punten wint.
Red de Wooliz

Red de Wooliz

Behendigheid Spelletjes 1,9 Bevrijd de Wooliz, en red ze voordat ze door de pers worden geplet. Deze zakt namelijk steeds verder naar onderen. Zodra je drie Wooliz van dezelfde kleur bij elkaar hebt, kun je ze bevrijden. Tijdens het spel kun je bonussen verdienen, waarmee je de Wooliz sneller kunt bevrijden. Hoe meer je er bevrijdt, hoe hoger je score wordt.
Dino-destructor 2

Dino-destructor 2

Denk Spelletjes 1,9 Ook dit vervolg op Dino-destructor wordt vast weer razend populair! Jij bent nog steeds de baas over de elementen, en je bent nog niet klaar met je klus: gemene dinosauruseieren stukslaan. Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Reactie Spelletjes

Reactie Spelletjes

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer bij deze mini spelletjes een zo hoog mogelijk score te halen, en pas op dat je niet te vlug afgaat bij een spel want dan is het afgelopen.
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Juweel Zoeker

Juweel Zoeker

Meisjes Spelletjes 1,9 Probeer in elke level zoveel mogelijk juwelen op te graven. Per level wordt verwacht dat je voor een minimaal bedrag aan juwelen hebt opgegraven. Je kunt dingen kopen in de winkel maar je kunt je geld ook bewaren zodat je het in de volgende level wat makkelijker hebt..
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spelletjes 1,9 Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Knappende Knikkers

Knappende Knikkers

Behendigheid Spelletjes 1,8 Ben je snel met een muis? Laat de bollen knappen voordat ze elkaar raken.
Youda Safari

Youda Safari

Avontuur Spelletjes 1,8 Bezorg de toeristen een unieke vakantie! Loods je bezoekers langs maffe apen, rebelse neushoorns en hilarische nijlpaarden. Pas op voor de leeuwen en zoek naar meer coole wilde dieren in dit fantastische safari spel!
Wraak van de bosdieren

Wraak van de bosdieren

Aktie Spelletjes 1,8 Wanneer op een dag een konijn wordt doodgereden, besluiten de dieren uit het bos om wraak te nemen. Dit kan zo niet langer! Al die automobilisten die maar langs komen razen en niet eens te moeite nemen om vaart te minderen. Daarom bouwen ze een voertuig, dat ze vanuit de berm de weg op schieten, om zo veel mogelijk chaos en botsingen te veroorzaken op de weg. Wie weet wordt de weg dan ooit weer een plek waar dieren veilig overheen kunnen lopen, van de ene kant van het bos naar de andere!
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Tom & Jerry koelkastgevecht

Tom & Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,8 Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Eilandschutter

Eilandschutter

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een spannend schietspel dat zich afspeelt op een eiland. Het eiland SNAFU is bezet door slechteriken en jij, als sluipschutter, gaat proberen om het eiland te bevrijden. Je moet hiervoor alle boeven neerschieten en zo veel mogelijk onschuldige burgers redden. De burgers vluchten trouwens pas wanneer de vijand, die naast ze staat, dood is. Wanneer een vijand rood omcirkeld is, kun je niet op hem schieten! Probeer om aanvallen te combineren: dit levert je nog meer punten op! Zodra de vijand op je wil schieten, zoek je dekking. Als je dit maar lang genoeg doet, geeft de vijand het op en herstelt je gezondheid ook nog eens. Let op: je munitie is beperkt, dus ga er zuinig mee om.
Huisdieren Verzorgen 2

Huisdieren Verzorgen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Zorg goed voor je lieve huisdieren! Hoe lang kun jij je puppy, poesje, hamster en konijn gelukkig houden?
Bediening 17

Bediening 17

Behendigheid Spelletjes 1,8 Bedien je klanten voordat ze boos worden en weg lopen, want dat is slecht voor de naam van het restaurant.
Monster Truck Taxi

Monster Truck Taxi

Aktie Spelletjes 1,8 Da's een bijzondere taxi: een monstertruck! Lijkt het jou leuk om dit monsterlijk grote voertuig te besturen? Haal je klanten op tijd op en breng ze naar hun bestemming.
Bubbleblaster

Bubbleblaster

Denk Spelletjes 1,8 Schiet op de bubbels en zorg dat je van alles raakt.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game