LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Days 2 Die

Days 2 Die

Aktie Spelletjes 1,8 Je wordt belaagd door zombies. Je kunt blokkades opzetten om ze even af te houden, maar je moet ze wel allemaal afschieten. Voor je naar het volgende level gaat kun je upgrades kopen, zoals munitie en betere wapens, maar ook huurlingen die met je meevechten. Klik dan op de huurling, zodat hij blijft staan of je volgt. Succes!
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spelletjes 1,8 Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spelletjes 1,8 Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Gooigevecht

Gooigevecht

Multiplayer Spelletjes 1,8 In dit spel ga je stenen gooien, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Dat laatste is natuurlijk het leukst!
Red de Wooliz

Red de Wooliz

Behendigheid Spelletjes 1,8 Bevrijd de Wooliz, en red ze voordat ze door de pers worden geplet. Deze zakt namelijk steeds verder naar onderen. Zodra je drie Wooliz van dezelfde kleur bij elkaar hebt, kun je ze bevrijden. Tijdens het spel kun je bonussen verdienen, waarmee je de Wooliz sneller kunt bevrijden. Hoe meer je er bevrijdt, hoe hoger je score wordt.
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Wraak van de bosdieren

Wraak van de bosdieren

Aktie Spelletjes 1,7 Wanneer op een dag een konijn wordt doodgereden, besluiten de dieren uit het bos om wraak te nemen. Dit kan zo niet langer! Al die automobilisten die maar langs komen razen en niet eens te moeite nemen om vaart te minderen. Daarom bouwen ze een voertuig, dat ze vanuit de berm de weg op schieten, om zo veel mogelijk chaos en botsingen te veroorzaken op de weg. Wie weet wordt de weg dan ooit weer een plek waar dieren veilig overheen kunnen lopen, van de ene kant van het bos naar de andere!
Kanonskogel Begeleiden

Kanonskogel Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer om de balletjes in de goede buizen te laten vallen. Hoe kleiner de buis des de meer punten je krijgt.
Mominer

Mominer

Behendigheid Spelletjes 1,7 In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spelletjes 1,7 Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Monster Hunt

Monster Hunt

Aktie Spelletjes 1,7 Je moet ervoor zorgen dat je alle aanvallen afslaat die op je gepleegt worden.
Paniek op de weg

Paniek op de weg

Behendigheid Spelletjes 1,7 Het sneeuwt, de weg is glad, en het is ook nog eens druk. De perfecte omstandigheden voor chaos en paniek op de weg! Probeer het verkeer in goede banen te leiden door auto's op tijd te laten stoppen, zodat er geen botsingen ontstaan.
Party Down

Party Down

Behendigheid Spelletjes 1,7 Jij maakt deel uit van het Party Down cateringteam en het is jouw taak om de beroemde gasten te voorzien van een fijne zitplaats, hapjes, drankjes, en ze te vermaken met muziek en interessante gesprekken.
Flipperen met Mr Bump

Flipperen met Mr Bump

Behendigheid Spelletjes 1,7 Veel plezier met dit kleurrijke potje flipperkast.
Bediening 17

Bediening 17

Behendigheid Spelletjes 1,7 Bedien je klanten voordat ze boos worden en weg lopen, want dat is slecht voor de naam van het restaurant.
Pizzafabriek

Pizzafabriek

Avontuur Spelletjes 1,7 Je bent de pizzabakker in deze fabriek, maak zoveel mogelijk pizza's!
Dokter Daisy

Dokter Daisy

Meisjes Spelletjes 1,6 Dierenarts Daisy gaat leren hoe ze dieren moet behandelen. De eerste dag van haar werk kan moeilijk zijn, maar met jouw hulp kan deze jonge dierenarts het vast wel aan!
Barbie dierendokter

Barbie dierendokter

Meisjes Spelletjes 1,6 Een leuk en mooi getekend spel, waarin jij, als dierenarts, Barbie kunt helpen om jonge dieren in hun natuurlijke omgeving te vinden en te genezen. Geef alle dieren de behandeling die ze nodig hebben. Reis naar China om daar voor kleine panda's te zorgen, ga naar India om daar sneeuwluipaarden te redden, en bezoek Groenland om daar baby-ijsberen te verzorgen. Sommige wilde dieren verstoppen zich graag, dus je moet goed je best doen om ze allemaal te vinden!
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spelletjes 1,6 Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
Tom & Jerry koelkastgevecht

Tom & Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Line Rider Motor

Line Rider Motor

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer in deze line rider, de motorrijder de vetste tricks te laten maken.
Dolfijn Springen 4

Dolfijn Springen 4

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer binnen 2 minuten zoveel mogelijk kunstjes te doen. Als je een goede sprongen maakt bouw je meer snelheid op.
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Zombotron 2: Tijdmachine

Zombotron 2: Tijdmachine

Aktie Spelletjes 1,6 In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die brandstof zoekt voor zijn tijdmachine en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Zolang de brandstoftank niet gevuld is, kun jij niet van je planeet weg! Kijk uit voor de valse robots die overal rondlopen.
Duikende Pinguin

Duikende Pinguin

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help de pinguin om een mooie duik te maken in het ijskoude water. De duikplank staat klaar, en de pinguin bereidt zich voor op een frisse duik! Duik voordat je bij de vlag bent, draai meer rond om extra punten te verdienen, en zorg dat je niet op je buik landt!
Reactie Spelletjes

Reactie Spelletjes

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer bij deze mini spelletjes een zo hoog mogelijk score te halen, en pas op dat je niet te vlug afgaat bij een spel want dan is het afgelopen.
Dino-destructor 2

Dino-destructor 2

Denk Spelletjes 1,6 Ook dit vervolg op Dino-destructor wordt vast weer razend populair! Jij bent nog steeds de baas over de elementen, en je bent nog niet klaar met je klus: gemene dinosauruseieren stukslaan. Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game