LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bediening 12

Bediening 12

Denk Spelletjes 1,5 Onthoud de plaatjes van de bestellingen die de ober aan je doorgeeft. Gebruik je muis om de keuken te verkennen en geef het bestelde eten zo snel mogelijk aan de ober!
Stuntvliegtuig 2

Stuntvliegtuig 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
Rood licht groen licht

Rood licht groen licht

Denk Spelletjes 1,5 Jij bent als verkeersregelaar aangenomen en gaat in de leer bij een oude rot in het vak, meneer Crosstown. Hij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen, zodat jij na het spelen van alle levels, net zo ervaren bent als hij! Het is in ieder level de bedoeling dat je de auto's zo snel mogelijk over het kruispunt stuurt.
Fishy 3

Fishy 3

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer om de visjes op te eten en zorg dat de grote vissen jou niet opeten!
Beschiet het kasteel

Beschiet het kasteel

Aktie Spelletjes 1,5 Verplaats je maar even in de tijd van ridders en kastelen, waarin hard gevochten werd om land, macht en roem! Je bent een ridder die het kasteel van je rivaal wil vernielen, en je gebruikt daarvoor een kanon. Zorg dat je goed richt, zodat je het kasteel in zo min mogelijk schoten tegen de grond krijgt!
Birdish petroleum

Birdish petroleum

Denk Spelletjes 1,5 Op een eiland ver van de bewoonde wereld woonden vier kleine, gekleurde vogeltjes. Ze hadden het er prima naar hun zin, en dansten en zongen de hele dag. Tot een schip hun geluk wreed kwam verstoren: het had bouwmaterialen aan boord voor een gigantisch boorplatform! In een mum van tijd veranderde hun paradijsje in een grijs en stinkend gebied. De vogeltjes willen dit niet zomaar door laten gaan, en besluiten om radicaal actie te ondernemen: het olieplatform moet eraan gaan, koste wat kost! Elk hebben ze zo hun eigenschappen: de gele phoenixvogel laat schepen ontploffen, de blauwe windvogel veroorzaakt orkanen, de groene granaatvogel werpt granaten en de roze schreeuwvogel maakt zoveel kabaal dat schepen er spontaan van zinken. Samen vormen ze dus een perfect team om hun paradijsje weer terug te krijgen!
Jump Jump

Jump Jump

Behendigheid Spelletjes 1,5 Help jij het aapje om in het bos om van boom naar boom te slingeren?
Moby Blaster

Moby Blaster

Behendigheid Spelletjes 1,5 Houd de bal hoog net zolang tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Tornado

Tornado

Behendigheid Spelletjes 1,5 Bestuur je tornado en vernietig zoveel mogelijk gebouwen, bomen en auto's.
Huisdieren Verzorgen

Huisdieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Jouw huisdiertje het katje, puppy en de pony hebben dringend je aandacht nodig. Verzorg ze goed door te geven wat ze willen hebben.
Vissen Vangen 2

Vissen Vangen 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer binnen de tijd minstens het aangegeven aantal vissen te vangen, als je meer vissen vangt levert dat uiteraard ook meer op!
Line Rider

Line Rider

Behendigheid Spelletjes 1,5 Teken je eigen racebaan en race er daarna met je slee overheen.
Dodelijke race

Dodelijke race

Aktie Spelletjes 1,5 Jij racet over de snelweg, waar je allerlei punten kunt behalen door onder andere auto's van de weg te beuken. Kijk wel uit dat de met granaatwerpers uitgeruste auto's je niet te pakken krijgen, want dan is het snel voorbij!
Pou Pizza Chef

Pou Pizza Chef

Meisjes Spelletjes 1,5 Ontpop je tot een creatieve bakker en bak pizza's in Pou Pizza Chef! Je kunt elke pizza zelf garneren, en ook bepalen hoe de bodem en het bord eruit moeten zien. De ingrediënten lopen uiteen van simpel tot exotisch. Probeer allerlei combinaties van smakelijke toppings uit!
Bediener

Bediener

Denk Spelletjes 1,5 Je moet je klanten helpen bij de bediening.
Power Rangers Ninja Storm

Power Rangers Ninja Storm

Behendigheid Spelletjes 1,5 Zet je Power Ranger krachten aan het werk - spring, klim en ren om de Rode Power Ranger door de levels te krijgen.
Youda Safari

Youda Safari

Avontuur Spelletjes 1,4 Bezorg de toeristen een unieke vakantie! Loods je bezoekers langs maffe apen, rebelse neushoorns en hilarische nijlpaarden. Pas op voor de leeuwen en zoek naar meer coole wilde dieren in dit fantastische safari spel!
Kattenkoekje

Kattenkoekje

Denk Spelletjes 1,4 Plaats houten balken op de juiste plek zodat het koekje naar de kat kan rollen!
Testpop ontploft 2

Testpop ontploft 2

Aktie Spelletjes 1,4 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Knappende Knikkers

Knappende Knikkers

Behendigheid Spelletjes 1,4 Ben je snel met een muis? Laat de bollen knappen voordat ze elkaar raken.
Middeleeuws boogschieten 3

Middeleeuws boogschieten 3

Sport Spelletjes 1,4 Zorg dat deze middeleeuwse boogschutter in de roos schiet, of dat hij er in ieder geval zo dicht mogelijk bij komt. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Munten Verzamelen 2

Munten Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Verzamel alle muntjes en vind de uitgang! Maar pas op voor de vijanden!
Vliegtuig Begeleiden

Vliegtuig Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 1,4 Begeleid alle vliegtuigen zo snel mogelijk naar de terminals zodat de mensen kunnen uitstappen/instappen. Later moet je ook vliegtuigen tanken. Hoe sneller je alles afhandelt des te meer punten je verdient.
Jenga 2

Jenga 2

Behendigheid Spelletjes 1,4 Pak zo veel mogelijk steentjes uit de toren zonder dat de toren omvalt.
21 Ballonnen vangen

21 Ballonnen vangen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Kun jij alle ballonnen vangen? De bedoeling is dat je de ballon pakt die dezelfde kleur heeft als het beertje. Ballonnen zijn kwetsbaar, dus je moet ze aan het touwtje pakken, als je er één doorprikt, kost het je je leven. Er zijn ballonnen die extra punten geven en extra levens. Nadeel van ballonnen is dat je last hebt van wind en er zijn ook vlinders die in de weg vliegen. Vlinders mag je niet raken, dan gaan ze dood. Kun jij alle levels volbrengen?
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spelletjes 1,4 Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Voedende Moeder

Voedende Moeder

Meisjes Spelletjes 1,4 Je bent een moeder die telkens haar kinderen te eten moet geven. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat ze niet verhongeren.
Tetris 4

Tetris 4

Behendigheid Spelletjes 1,4 Verzamel 4 of meer ballen van de zelfde kleur om ze weg te spelen. Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren.
Springend oogje

Springend oogje

Denk Spelletjes 1,4 Leid het springende oogje naar de rode stip, over alle zwarte blokjes heen. Kies de juiste weg, anders komt hij er niet!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game