LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Hamburgermeisje

Hamburgermeisje

Denk Spelletjes 1,8 Maak de hamburgers uit het voorbeeld zo snel mogelijk precies na.
Puzzle Bobble

Puzzle Bobble

Denk Spelletjes 1,8 Maak een combinatie van 3 of meer bubbels en maak het veld schoon!
Arkanoid 7

Arkanoid 7

Behendigheid Spelletjes 1,8 Speel alle blokjes weg om naar de volgende level te gaan. Je kan ook power-ups verzamelen zodat je bijvoorbeeld extra ballen krijgt, sterkere ballen, snellere ballen etc.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 1,8 Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar de volgende klant.
Line Rider

Line Rider

Behendigheid Spelletjes 1,7 Teken je eigen racebaan en race er daarna met je slee overheen.
Break it

Break it

Behendigheid Spelletjes 1,7 Zorg dat het balletje op het balkje stuitert en laat alle blokjes zo verdwijnen.
Moby Blaster

Moby Blaster

Behendigheid Spelletjes 1,7 Houd de bal hoog net zolang tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Raket Auto 2

Raket Auto 2

Behendigheid Spelletjes 1,7 Race met je raket auto over de weg.
Beladen wagen

Beladen wagen

Race Spelletjes 1,7 Stuur je truck door de ruige landschappen heen en zorg dat je je lading niet verliest! Deze game heeft in totaal 24 levels, probeer helemaal tot het eind te komen!
Fishy 5

Fishy 5

Behendigheid Spelletjes 1,7 Help Choper rond te zwemmen en zoveel mogelijk rode wormen te pakken!
Munten Verzamelen 2

Munten Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes 1,7 Verzamel alle muntjes en vind de uitgang! Maar pas op voor de vijanden!
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spelletjes 1,7 Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Zwembad Springen

Zwembad Springen

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. Wanneer een persoon er naast springt maar hij/zij niet meer mee doen. Als iedereen af is, is het spel afgelopen.
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Vliegtuig Begeleiden

Vliegtuig Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 1,6 Begeleid alle vliegtuigen zo snel mogelijk naar de terminals zodat de mensen kunnen uitstappen/instappen. Later moet je ook vliegtuigen tanken. Hoe sneller je alles afhandelt des te meer punten je verdient.
Dolfijn Springen 4

Dolfijn Springen 4

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer binnen 2 minuten zoveel mogelijk kunstjes te doen. Als je een goede sprongen maakt bouw je meer snelheid op.
Party Down

Party Down

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij maakt deel uit van het Party Down cateringteam en het is jouw taak om de beroemde gasten te voorzien van een fijne zitplaats, hapjes, drankjes, en ze te vermaken met muziek en interessante gesprekken.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spelletjes 1,6 Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Konijnendiefje

Konijnendiefje

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij bent een konijnendief in een klein ruimteschip en moet alle konijntjes redden en ze snel naar de teleporteermachine lokken met een wortel, want de konijnenboer wil konijnenstamppot maken als hij wakker wordt. Pas op, want hij schiet op je als hij je betrapt!
Frogout

Frogout

Behendigheid Spelletjes 1,6 Door vervuiling is de aarde een onherbergzame planeet vol afval geworden. Door een chemische reactie zijn op een gegeven moment gemuteerde vliegen ontstaan, die alles wat ze maar tegenkomen, verorberen. Een paar mensen lukte het om een bunker in te vluchten, en daar zitten ze nu nog steeds. Jij als gemuteerde kikker bent de enige die hen kan redden door de vliegen allemaal te vangen. Waar wacht je nog op? Na ieder level kun je een interessant feitje over recycling en vervuiling lezen.
Fishy 3

Fishy 3

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om de visjes op te eten en zorg dat de grote vissen jou niet opeten!
Bosrenner

Bosrenner

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help dit mannetje om zo snel en ver mogelijk door het bos te rennen. Zorg dat hij over alle obstakels, zoals boomstronken en modderpoelen, springt of er onderdoor glijdt, anders is je level snel voorbij. Pas op: verschillende vijanden (bijen, spoken en sneeuwballen) hebben het op hem gemunt. Je kunt dit spel in de single- en multiplayer-mode spelen.
Verklein je Veld

Verklein je Veld

Behendigheid Spelletjes 1,6 Maak je veld steeds kleiner met behulp van de pijltjestoetsen, en zorg dat het balletje de lijn die je op dat moment verplaatst, niet raakt.
Bubbel Game Waterval

Bubbel Game Waterval

Denk Spelletjes 1,6 Zorg dat je voor de overstroming de ballen hebt weggespeeld, je kan links zien hoe ver je bent in het level.
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spelletjes 1,6 Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Vang een eend

Vang een eend

Avontuur Spelletjes 1,6 Help de hongerige vos om een eend te vangen! Je kunt je alleen naar boven, onderen of opzij verplaatsen, niet diagonaal. Ook kun je alleen over het gras lopen, niet door het bos. Kijk uit voor grotere dieren zoals beren of wolven. Deze grotere dieren kunnen ook nog tegen elkaar vechten. Er zijn plekken waar je je kunt verstoppen: een holle boomstronk bijvoorbeeld, of tunnels waardoor je van de ene kant van de rivier naar de andere kant kunt komen. Kijk uit, soms zitten er dieren verstopt in de struiken! Wanneer je door hoog gras loopt, vertraagt dit je. Verzamel sterren om bonuslevels vrij te spelen!
Luchtbal

Luchtbal

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om in deze Arkanoid game alle blokjes weg te spelen met behulp van de bal.
Strijd om de stad

Strijd om de stad

Aktie Spelletjes 1,6 Een vijandig leger heeft de stad bezet. Jij en je vrienden willen de stad natuurlijk heroveren en gaan er alles voor doen om de gemeneriken uit te schakelen! De vijand kan alleen op je schieten wanneer hij je ziet. Voor ieder slachtoffer dat er aan jouw kant valt, krijg je strafpunten. Zorg dat je de V.I.P.'s redt, en dat je sterren verzamelt om je troepen uit te breiden. Kijk uit, sommige voorwerpen kunnen ontploffen!
Kattenkoekje

Kattenkoekje

Denk Spelletjes 1,5 Plaats houten balken op de juiste plek zodat het koekje naar de kat kan rollen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game