LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spelletjes 1,4 Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Beladen wagen

Beladen wagen

Race Spelletjes 1,4 Stuur je truck door de ruige landschappen heen en zorg dat je je lading niet verliest! Deze game heeft in totaal 24 levels, probeer helemaal tot het eind te komen!
Strijd om de stad

Strijd om de stad

Aktie Spelletjes 1,4 Een vijandig leger heeft de stad bezet. Jij en je vrienden willen de stad natuurlijk heroveren en gaan er alles voor doen om de gemeneriken uit te schakelen! De vijand kan alleen op je schieten wanneer hij je ziet. Voor ieder slachtoffer dat er aan jouw kant valt, krijg je strafpunten. Zorg dat je de V.I.P.'s redt, en dat je sterren verzamelt om je troepen uit te breiden. Kijk uit, sommige voorwerpen kunnen ontploffen!
Kaasdief Jerry

Kaasdief Jerry

Behendigheid Spelletjes 1,4 Tom heeft Jerry betrapt toen die een stuk kaas uit de koelkast pakte. Help Jerry om veilig bij zijn muizenhol aan te komen, zonder dat Tom hem pakt!
Maya Arkanoid

Maya Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer alle blokken weg te spelen in deze arkanoid variant.
Ruimtetunnel

Ruimtetunnel

Behendigheid Spelletjes 1,4 Help dit buitenaardse wezentje om door deze ruimtetunnel te rennen zonder dat hij in de gaten valt. Je kan het spel op 3 manieren spelen: in de Adventure mode, in de Infinite mode en in de Edit mode.
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spelletjes 1,3 Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
Brug Bouwen 2

Brug Bouwen 2

Denk Spelletjes 1,3 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
Mijn dino's en ik

Mijn dino's en ik

Aktie Spelletjes 1,3 Schiet op slakken en jouw dino's eten deze slakken daarna op. Zorg dat je dino niet geraakt wordt! Rode balk = gezondheid, blauwe balk = XP.
Sushi Bedienen

Sushi Bedienen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak de bestellingen die op de plaatjes voorbij komen.
Fishy 5

Fishy 5

Behendigheid Spelletjes 1,3 Help Choper rond te zwemmen en zoveel mogelijk rode wormen te pakken!
Bubbel Game Waterval

Bubbel Game Waterval

Denk Spelletjes 1,3 Zorg dat je voor de overstroming de ballen hebt weggespeeld, je kan links zien hoe ver je bent in het level.
Goudgravers 1

Goudgravers 1

Behendigheid Spelletjes 1,3 Je moet al het goud opgraven, maar zorg ervoor dat de beestjes je machine niet aanraken, want dan gaat hij kapot!
Arkanoid 7

Arkanoid 7

Behendigheid Spelletjes 1,3 Speel alle blokjes weg om naar de volgende level te gaan. Je kan ook power-ups verzamelen zodat je bijvoorbeeld extra ballen krijgt, sterkere ballen, snellere ballen etc.
Shoppen

Shoppen

Meisjes Spelletjes 1,3 Raap zoveel mogelijk kadootjes op, denk aan de tijd en blijf in balans.
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spelletjes 1,3 Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Diamantmijn

Diamantmijn

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer om alle steentjes op te eten, maar ontwijk de beestjes!
Tom vangt Jerry

Tom vangt Jerry

Denk Spelletjes 1,3 Jerry daagt Tom weer eens uit, en dat bevalt Tom niet! Help jij hem om een val op te zetten, zodat hij Jerry eindelijk eens te pakken krijgt? Plaats allerlei voorwerpen zó op de blauwe vlakken, dat Jerry in de val wordt geleid. Je kunt kiezen tussen de woonkamer en de keuken.
Verklein je Veld

Verklein je Veld

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak je veld steeds kleiner met behulp van de pijltjestoetsen, en zorg dat het balletje de lijn die je op dat moment verplaatst, niet raakt.
Eekhoorn Run

Eekhoorn Run

Avontuur Spelletjes 1,2 Dit is een heel geinig spelletje met een eekhoorn die snel kan rennen. Aan het eind is het bonustijd!
Drakken's Schuilplaats

Drakken's Schuilplaats

Aktie Spelletjes 1,2 Dr. Drakken is van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in Middleton! Help het Possible-team om in zijn geheime schuilplaats binnen te dringen, om zo achter zijn snode plannen te komen. Pas op voor Dr. Drakkens handlangers en de laserstralen. Met de Kimmunicator kan je wisselen tussen Kim en Ron, door op de K te drukken. Verzamel energie om meer punten te scoren!
Roofridders

Roofridders

Behendigheid Spelletjes 1,2 Het doel van dit spel is dat je je kasteel met goud vult, voordat je tegenstander dit zelf doet. Pas op voor de vallende zakken met goud en beroof de wagens om hun goud te plunderen!
Schoonheidssalon 2

Schoonheidssalon 2

Meisjes Spelletjes 1,2 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen zodat zij tevreden blijven.
Monster Truck Taxi

Monster Truck Taxi

Aktie Spelletjes 1,2 Da's een bijzondere taxi: een monstertruck! Lijkt het jou leuk om dit monsterlijk grote voertuig te besturen? Haal je klanten op tijd op en breng ze naar hun bestemming.
Testpop ontploft

Testpop ontploft

Aktie Spelletjes 1,2 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
De Overval

De Overval

Avontuur Spelletjes 1,2 Probeer na elke overval te ontsnappen en zorg dat je niet gepakt wordt door de politie. Raak je onschuldige burgers dan kost dat punten. Vernietig je politieauto's dan krijg je extra punten.
Drukke spoorwachter

Drukke spoorwachter

Denk Spelletjes 1,1 Jij bent een spoorwachter die het ontzettend druk heeft. Er zijn ontzettend veel treinen op het spoor, en je moet het treinverkeer zo regelen, dat de treinen niet tegen elkaar aanbotsen. Als je met je muis over het spoor gaat, verschijnt er informatie op je scherm over de trein die eraan komt op dat baanvak. Door op de seinen te klikken, laat je die op rood of op groen springen. Door op de wissels te klikken, laat je de trein van spoor wisselen. Als je de treinen op het station laat stoppen, verdien je extra geld. Doe je best en zorg dat de treinen op hun plaats van bestemming aankomen zonder tegen een andere trein aan te botsen!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spelletjes 1,1 Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Wraak van de burritobizon

Wraak van de burritobizon

Behendigheid Spelletjes 1,1 Ken je de burritobizon nog? In het spelletje 'Burritobizon' was hij in een zakje gummibeertjes terechtgekomen en moest hij ontsnappen uit een arena vol gummibeertjes. Dat is hem gelukt, en hij staat nu weer in de supermarkt. Aan de kassa komt hij erachter dat hij zijn portemonnee is vergeten in de arena, dus duikt hij weer terug het snoepzakje in om geld te verdienen. Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. Spring daarna bovenop gummibeertjes om nog verder te komen. Kijk wel uit voor de politieagenten: wanneer je die raakt, ben je er geweest! In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes en paarse edelstenen te verzamelen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game