LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Rood licht groen licht

Rood licht groen licht

Denk Spelletjes 1,5 Jij bent als verkeersregelaar aangenomen en gaat in de leer bij een oude rot in het vak, meneer Crosstown. Hij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen, zodat jij na het spelen van alle levels, net zo ervaren bent als hij! Het is in ieder level de bedoeling dat je de auto's zo snel mogelijk over het kruispunt stuurt.
Testpop ontploft 2

Testpop ontploft 2

Aktie Spelletjes 1,5 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
21 Ballonnen vangen

21 Ballonnen vangen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Kun jij alle ballonnen vangen? De bedoeling is dat je de ballon pakt die dezelfde kleur heeft als het beertje. Ballonnen zijn kwetsbaar, dus je moet ze aan het touwtje pakken, als je er één doorprikt, kost het je je leven. Er zijn ballonnen die extra punten geven en extra levens. Nadeel van ballonnen is dat je last hebt van wind en er zijn ook vlinders die in de weg vliegen. Vlinders mag je niet raken, dan gaan ze dood. Kun jij alle levels volbrengen?
Shoppen

Shoppen

Meisjes Spelletjes 1,5 Raap zoveel mogelijk kadootjes op, denk aan de tijd en blijf in balans.
Sara's IJscokar

Sara's IJscokar

Meisjes Spelletjes 1,5 Sara is met haar ijscokar op een prachtig Hawaïaans strand gaan staan. Haar ijsjes zijn beroemd geworden op het hele strand, waardoor er hordes klanten op haar kraam afkomen. Ze kan de drukte amper aan, en alle hulp is welkom. Help haar een handje door de ijsjes klaar te maken die de klanten bestellen. Sommige klanten zijn nogal ongeduldig, dus probeer om snel te werken!
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Toren Slopen

Toren Slopen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer stukken metaal uit de toren te halen, maar pas op dat je geen dragende balken weghaalt want dan stort de toren in.
Dieren Verzorgen

Dieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Voed de dieren op de boerderij zodat ze niet verhongeren en zodat de ganzen eieren kunnen leggen. De eieren en andere producten kan je verkopen op de markt. Je kan ook dieren erbij kopen.
Bediener

Bediener

Denk Spelletjes 1,5 Je moet je klanten helpen bij de bediening.
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spelletjes 1,5 Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
Pinguïn Oversteken

Pinguïn Oversteken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Plaats de ijsblokken op de goede manier zodat onze pinguïnvriend kan oversteken!
Tom en Jerry Bowling

Tom en Jerry Bowling

Sport Spelletjes 1,4 Gooi alle kegels om in deze Tom en Jerry bowlingvariant.
Tornado

Tornado

Behendigheid Spelletjes 1,4 Bestuur je tornado en vernietig zoveel mogelijk gebouwen, bomen en auto's.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spelletjes 1,4 De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen, want die laten hele snelle korte scheepjes los. Hou je gezondheid in de gaten en maak geen fouten, want dat kost je tijd.
Tom vangt Jerry

Tom vangt Jerry

Denk Spelletjes 1,4 Jerry daagt Tom weer eens uit, en dat bevalt Tom niet! Help jij hem om een val op te zetten, zodat hij Jerry eindelijk eens te pakken krijgt? Plaats allerlei voorwerpen zó op de blauwe vlakken, dat Jerry in de val wordt geleid. Je kunt kiezen tussen de woonkamer en de keuken.
Ruimtetunnel

Ruimtetunnel

Behendigheid Spelletjes 1,4 Help dit buitenaardse wezentje om door deze ruimtetunnel te rennen zonder dat hij in de gaten valt. Je kan het spel op 3 manieren spelen: in de Adventure mode, in de Infinite mode en in de Edit mode.
Ambulance

Ambulance

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer met deze ambulance telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de ambulance is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Jenga 2

Jenga 2

Behendigheid Spelletjes 1,4 Pak zo veel mogelijk steentjes uit de toren zonder dat de toren omvalt.
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
De Overval

De Overval

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer na elke overval te ontsnappen en zorg dat je niet gepakt wordt door de politie. Raak je onschuldige burgers dan kost dat punten. Vernietig je politieauto's dan krijg je extra punten.
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar het volgende level door kunt gaan!
Barbie dierendokter

Barbie dierendokter

Meisjes Spelletjes 1,4 Een leuk en mooi getekend spel, waarin jij, als dierenarts, Barbie kunt helpen om jonge dieren in hun natuurlijke omgeving te vinden en te genezen. Geef alle dieren de behandeling die ze nodig hebben. Reis naar China om daar voor kleine panda's te zorgen, ga naar India om daar sneeuwluipaarden te redden, en bezoek Groenland om daar baby-ijsberen te verzorgen. Sommige wilde dieren verstoppen zich graag, dus je moet goed je best doen om ze allemaal te vinden!
Pinguin Vangen

Pinguin Vangen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer eerst minimaal 50 pinguïns te vangen, vervolgens is het de bedoeling dat je met je bootje zoveel mogelijk vis vangt voor de pinguïns. Pas op voor de orka's en het ijs. In het laatste deel moet je ervoor zorgen dat de pinguïns veilig aan land kunnen, hiervoor moet je de zeeleeuwen in slaap schieten.
Voedende Moeder

Voedende Moeder

Meisjes Spelletjes 1,3 Je bent een moeder die telkens haar kinderen te eten moet geven. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat ze niet verhongeren.
Mominer

Mominer

Behendigheid Spelletjes 1,3 In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Goudgravers 1

Goudgravers 1

Behendigheid Spelletjes 1,3 Je moet al het goud opgraven, maar zorg ervoor dat de beestjes je machine niet aanraken, want dan gaat hij kapot!
Robots Bedienen

Robots Bedienen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak zo snel mogelijk de bestellingen klaar waar de robots om vragen. Beleg de hamburger precies zoals die bestelt is.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game