LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Roofridders

Roofridders

Behendigheid Spelletjes 1,3 Het doel van dit spel is dat je je kasteel met goud vult, voordat je tegenstander dit zelf doet. Pas op voor de vallende zakken met goud en beroof de wagens om hun goud te plunderen!
Ontploffende robot

Ontploffende robot

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om de robot te laten ontploffen door de bom op de juiste plaats te leggen! Telkens moet je weer andere puzzels oplossen om uit te vinden hoe je dit voor elkaar krijgt.
Snoepwinkel

Snoepwinkel

Behendigheid Spelletjes 1,3 Houd de klanten tevreden door ze zo snel mogelijk aan snoepjes te helpen.
Pou Pizza Chef

Pou Pizza Chef

Meisjes Spelletjes 1,3 Ontpop je tot een creatieve bakker en bak pizza's in Pou Pizza Chef! Je kunt elke pizza zelf garneren, en ook bepalen hoe de bodem en het bord eruit moeten zien. De ingrediënten lopen uiteen van simpel tot exotisch. Probeer allerlei combinaties van smakelijke toppings uit!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spelletjes 1,3 Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Mijnen in Utopia

Mijnen in Utopia

Behendigheid Spelletjes 1,3 Verdien geld in de mijnen van Utopia. Ga op zoek naar erts en verkoop het om geld te verdienen. Soms zul je reparaties moeten uitvoeren of je energie moeten opladen.
Spanthera

Spanthera

Aktie Spelletjes 1,3 Koning Leonidas, verdedig het koninkrijk Spanthera tegen de gemene hagedissen die het koninkrijk willen binnenvallen! Werp speren naar de vijand maar zorg dat je katachtige onderdanen niet geraakt worden. Mik op de hoofden van de hagedissen: zo gebruik je zo min mogelijk speren en verdien je zo veel mogelijk sterren!
Jump Jump

Jump Jump

Behendigheid Spelletjes 1,3 Help jij het aapje om in het bos om van boom naar boom te slingeren?
De haai van Sydney

De haai van Sydney

Aktie Spelletjes 1,3 Jij bent een hongerige, meedogenloze haai, die erop uit is om zo veel mogelijk mensen op één dag te verorberen. Als je diep de zee in duikt, kun je, wanneer je naar de oppervlakte zwemt, een supersprong maken. Spring bovenop boten om ze te vernielen. Zelfs vliegtuigen zijn niet veilig voor je: je hapt ze gewoon uit de lucht! Spring naar de plek die door groene pijlen wordt aangegeven, en bijt je vervolgens vast in het vliegtuig. Vervolgens trek je het hele gevaarte naar beneden, het water in, door snel achter elkaar op de pijltjestoetsen te drukken.
Mc Donald's 3

Mc Donald's 3

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak klaar wat de klanten bestellen en bedien alle machines op tijd. Succes!
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spelletjes 1,3 Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Hitz

Hitz

Behendigheid Spelletjes 1,3 Schiet je ballen de ruimte in en vernietig de maan en de sterren.
Testpop ontploft

Testpop ontploft

Aktie Spelletjes 1,3 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
Maya Arkanoid

Maya Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer alle blokken weg te spelen in deze arkanoid variant.
Magische Diamanten

Magische Diamanten

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om sneller dan je tegenstander alle blokken leeg te spelen.
Dieren Voeren

Dieren Voeren

Behendigheid Spelletjes 1,2 Geef de dieren het juiste eten.
Ultranium 2

Ultranium 2

Behendigheid Spelletjes 1,2 Dit is een leuke variant van een break out game.
Bubble Pop

Bubble Pop

Behendigheid Spelletjes 1,2 Pak de gekleurde ballen, hartjes en diamanten maar zorg dat de spookjes je niet (te vaak) te pakken krijgen! Je kunt dit spel in je eentje of met zijn tweeën spelen.
Olympische dolfijn

Olympische dolfijn

Behendigheid Spelletjes 1,2 Help deze dolfijn om mooie sprongen te maken en zoveel mogelijk punten te scoren in twee minuten tijd! Je verdient een bonus als hij met zijn snuit naar beneden in het water terecht komt. Als hij snel weer de lucht in springt na het landen, kan hij twee sprongen combineren. Dit ziet er prachtig uit en levert veel punten op!
Vliegende motor

Vliegende motor

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer met de motor zo ver mogelijk te springen.
Drakken's Schuilplaats

Drakken's Schuilplaats

Aktie Spelletjes 1,2 Dr. Drakken is van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in Middleton! Help het Possible-team om in zijn geheime schuilplaats binnen te dringen, om zo achter zijn snode plannen te komen. Pas op voor Dr. Drakkens handlangers en de laserstralen. Met de Kimmunicator kan je wisselen tussen Kim en Ron, door op de K te drukken. Verzamel energie om meer punten te scoren!
Dodelijke race

Dodelijke race

Aktie Spelletjes 1,2 Jij racet over de snelweg, waar je allerlei punten kunt behalen door onder andere auto's van de weg te beuken. Kijk wel uit dat de met granaatwerpers uitgeruste auto's je niet te pakken krijgen, want dan is het snel voorbij!
Dierentuin Transport

Dierentuin Transport

Denk Spelletjes 1,2 Je bent de chauffeur van een vrachtwagen en je moet een transport naar de dierentuin verzorgen. Stapel de dozen op je vrachtauto en rijd ermee naar de dierentuin zonder dat ze eraf vallen. Succes!
Aap en de Ballon 4

Aap en de Ballon 4

Behendigheid Spelletjes 1,2 Laat zoveel mogelijk balonnen knallen met je dartpijltjes.
Brug Bouwen 2

Brug Bouwen 2

Denk Spelletjes 1,2 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spelletjes 1,2 Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar levert ook nog eens extra punten op. Zo zijn er nog meer stunts die je uit kunt voeren om extra punten te scoren. Wat dacht je van de optie 'slam': een andere auto rammen, zonder dat je daarbij je eigen auto beschadigt. Doe dit dus niet te hard! Ook kun je voor de lol even gaan spookrijden aan de andere kant van de snelweg. Kijk wel uit, want voor je het weet ramt een tegenligger je frontaal. Veel rijplezier!
Worm

Worm

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om zoveel mogelijk te slopen binnen de tijd.
Paniek op de weg

Paniek op de weg

Behendigheid Spelletjes 1,2 Het sneeuwt, de weg is glad, en het is ook nog eens druk. De perfecte omstandigheden voor chaos en paniek op de weg! Probeer het verkeer in goede banen te leiden door auto's op tijd te laten stoppen, zodat er geen botsingen ontstaan.
Diamantmijn

Diamantmijn

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om alle steentjes op te eten, maar ontwijk de beestjes!
Panik in Bubble Trouble

Panik in Bubble Trouble

Behendigheid Spelletjes 1,2 Panik gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat hij niet te vaak door luchtbellen wordt geraakt, want dan gaat hij dood.
Momma's Pizza

Momma's Pizza

Behendigheid Spelletjes 1,2 Binnenkort wordt dit de beste pizzeria in de stad, let maar op! Tenminste, daar ga jij voor proberen te zorgen. Vandaag is de opening, en de klanten staan in de rij. Help jij de medewerkers om pizza's te maken en te serveren?
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's en robots!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game