LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kasteel Gevecht 2

Kasteel Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer als eerst het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Stuiterballen 2

Stuiterballen 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer om alle rode ballen te raken om zo de levels te voltooien. Per level heb je 10 pogingen. De groene ballen zijn een powerup waard. Succes!
Spanthera

Spanthera

Aktie Spelletjes 1,1 Koning Leonidas, verdedig het koninkrijk Spanthera tegen de gemene hagedissen die het koninkrijk willen binnenvallen! Werp speren naar de vijand maar zorg dat je katachtige onderdanen niet geraakt worden. Mik op de hoofden van de hagedissen: zo gebruik je zo min mogelijk speren en verdien je zo veel mogelijk sterren!
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar het volgende level door kunt gaan!
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spelletjes 1,1 Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Magische Diamanten

Magische Diamanten

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer om sneller dan je tegenstander alle blokken leeg te spelen.
Pinguïn Oversteken

Pinguïn Oversteken

Behendigheid Spelletjes 1,1 Plaats de ijsblokken op de goede manier zodat onze pinguïnvriend kan oversteken!
Aap en de Ballon 4

Aap en de Ballon 4

Behendigheid Spelletjes 1,1 Laat zoveel mogelijk balonnen knallen met je dartpijltjes.
Verkeersregelaar 2

Verkeersregelaar 2

Denk Spelletjes 1,1 Regel het verkeer door op de verkeerslichten te klikken. Laat steeds het gevraagde aantal auto's door en zie erop toe dat er geen ongelukken gebeuren. Je kunt ook op de auto's klikken om hun snelheid aan te passen. Succes!
Momma's Pizza

Momma's Pizza

Behendigheid Spelletjes 1,1 Binnenkort wordt dit de beste pizzeria in de stad, let maar op! Tenminste, daar ga jij voor proberen te zorgen. Vandaag is de opening, en de klanten staan in de rij. Help jij de medewerkers om pizza's te maken en te serveren?
Winterbellen

Winterbellen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Laat dit kleine konijntje zo hoog mogelijk in de lucht springen, van klok naar klok. Telkens wanneer hij een klok raakt, springt hij vanzelf een stukje omhoog. Wanneer hij een vogel raakt, verdubbelt je score.
Brandweerrobot

Brandweerrobot

Behendigheid Spelletjes 1,1 De brandweer heeft deze robot in dienst genomen om alle branden in deze stad wat sneller onder controle te krijgen. Zorg dat hij de branden in zo min mogelijk tijd blust, en gebruik hierbij ook de sprinklerinstallatie die de robot bij zich draagt. Je moet wel uitkijken dat de robot niet te dicht bij het vuur komt, anders smelt hij. Je kunt kiezen tussen de normale en de meltdown-spelmodus. Er zijn ontzettend veel leuke levels, dus je bent vast nog lang niet uitgespeeld!
Olympische dolfijn

Olympische dolfijn

Behendigheid Spelletjes 1,1 Help deze dolfijn om mooie sprongen te maken en zoveel mogelijk punten te scoren in twee minuten tijd! Je verdient een bonus als hij met zijn snuit naar beneden in het water terecht komt. Als hij snel weer de lucht in springt na het landen, kan hij twee sprongen combineren. Dit ziet er prachtig uit en levert veel punten op!
Buitenaardse boor

Buitenaardse boor

Avontuur Spelletjes 1,1 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden!
Snel Klikken

Snel Klikken

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer om zoveel mogelijk blokjes aan te klikken. Als je alle blokjes in een reeks aangeklikt hebt, krijg je een bonus.
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Dieren Verzorgen

Dieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Voed de dieren op de boerderij zodat ze niet verhongeren en zodat de ganzen eieren kunnen leggen. De eieren en andere producten kan je verkopen op de markt. Je kan ook dieren erbij kopen.
Worm

Worm

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer om zoveel mogelijk te slopen binnen de tijd.
Moby dick

Moby dick

Behendigheid Spelletjes 1,0 Jij bent Moby Dick, een witte, hongerige potvis. Eet alles wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Je hebt het ook gemunt op de schepen van de walvisvaarders: probeer ze allemaal tot zinken te brengen! Af en toe moet je naar boven om lucht te happen: doe dit wel op tijd anders wordt het je ondergang! Kijk uit voor de netten, harpoenen en kanonskogels die op je afkomen. Kortom: zorg dat je genoeg eet, genoeg lucht krijgt en niet gewond raakt!
Snoepwinkel

Snoepwinkel

Behendigheid Spelletjes 1,0 Houd de klanten tevreden door ze zo snel mogelijk aan snoepjes te helpen.
Hamburgermeisje

Hamburgermeisje

Denk Spelletjes 1,0 Maak de hamburgers uit het voorbeeld zo snel mogelijk precies na.
Mc Donald's 3

Mc Donald's 3

Behendigheid Spelletjes 1,0 Maak klaar wat de klanten bestellen en bedien alle machines op tijd. Succes!
Rode bal 4

Rode bal 4

Behendigheid Spelletjes 1,0 De spellen uit de 'Rode bal'-serie zijn altijd leuk om te spelen. Telkens beleven de rode ballen weer andere avonturen. Deze keer veranderen gemene, zwarte blokjes alle rode ballen in blokjes! Help jij de rode bal om alle zwarte blokjes uit te schakelen en zo veel mogelijk sterretjes te pakken?
Vrouw aan de Top

Vrouw aan de Top

Behendigheid Spelletjes 1,0 Beklim de hoogste gebouwen ter aarde, waar je liefje op de top staat te wachten.
Verzorg je Huisdieren

Verzorg je Huisdieren

Behendigheid Spelletjes 1,0 Zorg goed voor je huisdieren. Lukt jouw dit?
Vliegen Eter

Vliegen Eter

Behendigheid Spelletjes 1,0 Laat de vleesetende plant zich voortbewegen door de kas en vermijd alle gevaren.
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Student Arkanoid

Student Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,0 Speel alle studenten weg in deze variant van arkanoid om naar de volgende level te gaan.
Vruchtensap

Vruchtensap

Denk Spelletjes 1,0 Verbouw 3 verschillende soorten gewassen. Wortels, aardbeien en druiven. Je kan deze gewassen ook inruilen tegen appels of bananen. Vervolgens kun je van de groente/fuit een vruchtensap maken en deze verkopen.
Ultranium 2

Ultranium 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Dit is een leuke variant van een break out game.
Toren Slopen

Toren Slopen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer stukken metaal uit de toren te halen, maar pas op dat je geen dragende balken weghaalt want dan stort de toren in.
Magnetische heftruck

Magnetische heftruck

Behendigheid Spelletjes 1,0 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij werkt in het magazijn als heftruckchauffeur, en moet van de gekste plekken kisten vandaan halen, en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapotgaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game