LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kasteel Gevecht 2

Kasteel Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer als eerst het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Birdish petroleum

Birdish petroleum

Denk Spelletjes 1,1 Op een eiland ver van de bewoonde wereld woonden vier kleine, gekleurde vogeltjes. Ze hadden het er prima naar hun zin, en dansten en zongen de hele dag. Tot een schip hun geluk wreed kwam verstoren: het had bouwmaterialen aan boord voor een gigantisch boorplatform! In een mum van tijd veranderde hun paradijsje in een grijs en stinkend gebied. De vogeltjes willen dit niet zomaar door laten gaan, en besluiten om radicaal actie te ondernemen: het olieplatform moet eraan gaan, koste wat kost! Elk hebben ze zo hun eigenschappen: de gele phoenixvogel laat schepen ontploffen, de blauwe windvogel veroorzaakt orkanen, de groene granaatvogel werpt granaten en de roze schreeuwvogel maakt zoveel kabaal dat schepen er spontaan van zinken. Samen vormen ze dus een perfect team om hun paradijsje weer terug te krijgen!
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Verkeersregelaar 2

Verkeersregelaar 2

Denk Spelletjes 1,1 Regel het verkeer door op de verkeerslichten te klikken. Laat steeds het gevraagde aantal auto's door en zie erop toe dat er geen ongelukken gebeuren. Je kunt ook op de auto's klikken om hun snelheid aan te passen. Succes!
Middeleeuws boogschieten 3

Middeleeuws boogschieten 3

Sport Spelletjes 1,1 Zorg dat deze middeleeuwse boogschutter in de roos schiet, of dat hij er in ieder geval zo dicht mogelijk bij komt. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Dodelijke piranha: schateiland

Dodelijke piranha: schateiland

Aktie Spelletjes 1,1 De dodelijke piranha op zoek naar eetbare eilandbewoners. Hij is namelijk beland bij een mysterieus eiland dat niet op de landkaarten staat. Zodra hij zijn slachtoffer heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Als het even kan, brengt hij diens bootje ook tot zinken. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level!
Line Rider 2

Line Rider 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Teken je eigen racebaan in deze lijnenrijder en race er daarna met je slee overheen.
Funny Bubbles

Funny Bubbles

Denk Spelletjes 1,1 Gooi dieren zodat er drie dezelfde dieren naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Giggly Shoot

Giggly Shoot

Behendigheid Spelletjes 1,1 Speel al de 'Giggly Pops' weg door groepen van 3 of meer gelijke wezentjes te maken. Hierna vallen muntjes of bonussen omlaag: vang deze op voor een extra hoge score!
Bubbels Schieten 2

Bubbels Schieten 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Schiet alle vijanden neer die in de luchtbellen rondzwemmen en verzamel de kleine bubbels die de vijanden laten vallen als je ze verslagen hebt.
Vruchtensap

Vruchtensap

Denk Spelletjes 1,1 Verbouw 3 verschillende soorten gewassen. Wortels, aardbeien en druiven. Je kan deze gewassen ook inruilen tegen appels of bananen. Vervolgens kun je van de groente/fuit een vruchtensap maken en deze verkopen.
Zombotron 2: Tijdmachine

Zombotron 2: Tijdmachine

Aktie Spelletjes 1,1 In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die brandstof zoekt voor zijn tijdmachine en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Zolang de brandstoftank niet gevuld is, kun jij niet van je planeet weg! Kijk uit voor de valse robots die overal rondlopen.
Red de kuikentjes

Red de kuikentjes

Denk Spelletjes 1,0 De kuikentjes willen graag in hun warme nestje zitten, maar ze kunnen nog niet zo ver springen. Iedere keer dat je een strobaal weghaalt, is de weg vrij voor de kuikentjes om rustig naar beneden te gaan. Je moet soms wel even nadenken, want het is niet altijd zo simpel. Probeer ook te voorkomen dat de uilen en kraaien in het nest komen, dan is er geen plek meer voor de kuikentjes. Als je er 2 van de 3 hebt gered, mag je door naar het volgende level.
Brandweerrobot

Brandweerrobot

Behendigheid Spelletjes 1,0 De brandweer heeft deze robot in dienst genomen om alle branden in deze stad wat sneller onder controle te krijgen. Zorg dat hij de branden in zo min mogelijk tijd blust, en gebruik hierbij ook de sprinklerinstallatie die de robot bij zich draagt. Je moet wel uitkijken dat de robot niet te dicht bij het vuur komt, anders smelt hij. Je kunt kiezen tussen de normale en de meltdown-spelmodus. Er zijn ontzettend veel leuke levels, dus je bent vast nog lang niet uitgespeeld!
Mijnwagen

Mijnwagen

Race Spelletjes 1,0 Rijd met je kiepwagen van het transportband, waar de wagen wordt beladen, naar de fabriek, waar je lading wordt gelost. Verlies onderweg je vracht niet, want dit kost je punten en probeer de fabriek te bereiken voor de tijd om is voor een extra tijdbonus. Veel plezier!
Evolutie

Evolutie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Eet zoveel mogelijk vierkant voedsel om te evolueren en ontwijk de vijandelijke wezens.
Wraak van de burritobizon

Wraak van de burritobizon

Behendigheid Spelletjes 1,0 Ken je de burritobizon nog? In het spelletje 'Burritobizon' was hij in een zakje gummibeertjes terechtgekomen en moest hij ontsnappen uit een arena vol gummibeertjes. Dat is hem gelukt, en hij staat nu weer in de supermarkt. Aan de kassa komt hij erachter dat hij zijn portemonnee is vergeten in de arena, dus duikt hij weer terug het snoepzakje in om geld te verdienen. Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. Spring daarna bovenop gummibeertjes om nog verder te komen. Kijk wel uit voor de politieagenten: wanneer je die raakt, ben je er geweest! In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes en paarse edelstenen te verzamelen.
Mijn dino's en ik

Mijn dino's en ik

Aktie Spelletjes 1,0 Schiet op slakken en jouw dino's eten deze slakken daarna op. Zorg dat je dino niet geraakt wordt! Rode balk = gezondheid, blauwe balk = XP.
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Brug Bouwen

Brug Bouwen

Denk Spelletjes 1,0 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
Meubel Katapult

Meubel Katapult

Aktie Spelletjes 1,0 Zorg ervoor dat de meubelstukken zo dicht mogelijk bij het doel landen!
Student Arkanoid

Student Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,0 Speel alle studenten weg in deze variant van arkanoid om naar de volgende level te gaan.
Paper Boy Rush

Paper Boy Rush

Behendigheid Spelletjes 1,0 Je hebt een nieuw baantje als krantenjongen, en moet iedere dag een bepaald aantal kranten bezorgen. Dat aantal wordt duidelijk aangegeven aan het begin van het spel, dus doe je best om al die kranten in de brievenbussen van je klanten te gooien. Een aantal pogingen mag mislukken, maar er is natuurlijk wel een maximum! Je kunt je mand, stuur en fiets upgraden, maar dit kost geld, dat je eerst moet verdienen door hard te werken. Succes!
Bingo

Bingo

Behendigheid Spelletjes 1,0 Kies je inzet, kies je nummers op het bord, speel en win punten!
Bob zonder geld

Bob zonder geld

Denk Spelletjes 1,0 Bob leidt een saai en uitzichtloos leven als kantoormedewerker in een Amerikaanse stad. Hij droomt ervan om rijk te zijn, maar voorlopig zit dat er nog niet in: zelfs de pinautomaat weigert om hem nog maar één dollar te verstrekken! Kun jij Bob helpen om aan geld te komen? Er vallen muntjes naar beneden, en door balkjes te tekenen, zorg jij ervoor dat deze muntjes bij Bob terechtkomen. Let wel op, want de hoeveelheid hout is niet onbeperkt!
Rombenk

Rombenk

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel alle rommel en gooi deze in de prullenbak om naar de volgende level te gaan.
Tanken

Tanken

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Eekhoorn Run

Eekhoorn Run

Avontuur Spelletjes 0,9 Dit is een heel geinig spelletje met een eekhoorn die snel kan rennen. Aan het eind is het bonustijd!
Paniek in de bios

Paniek in de bios

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je hebt het maar druk als bediende in de bar van een bioscoop: de ene klant na de andere komt; de één bestelt popcorn, de ander weer frisdrank... je loopt je de benen uit het lijf en moet goed onthouden wie wat heeft besteld. Lukt het jou om de boel draaiende te houden en je klanten tevreden te houden? Veel plezier met dit highscorespel!
Super Snake

Super Snake

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om alle muisjes die op je pad liggen op te eten. Maar pas op dat je niet in je eigen staart bijt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game