LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Schattengrot

Schattengrot

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel zoveel mogelijk fruit en muntjes voor punten. Je hebt ook de mogelijkheid om een korte tijd te vliegen. Pas verder dat je vijanden je niet te pakken krijgen.
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt de koning gelanceerd om alle taarten in de lucht op te eten. Hoe kronkeliger jouw taartentoren, hoe meer de koning in de lucht van links naar rechts zal moeten vliegen om zo veel mogelijk taart binnen te krijgen.
Kat met Boog 2

Kat met Boog 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in zo min mogelijk schoten de schietschijf te raken.
Alien Attack Team

Alien Attack Team

Aktie Spelletjes 0,9 Stel je eigen 'AAT' (Alien-Attack Team)-agent samen en kies of je in de Campaign- of Custom Match-modus wilt spelen. Daarna is het tijd om de strijd aan te gaan tegen de aliens! Hoe verder je komt, hoe meer wapens je tot je beschikking krijgt.
Rode bal 2

Rode bal 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Help de rode bal om zijn kroon terug te vinden, die tijdens een windvlaag van zijn hoofd is gewaaid!
Evolutie

Evolutie

Behendigheid Spelletjes 0,9 Eet zoveel mogelijk vierkant voedsel om te evolueren en ontwijk de vijandelijke wezens.
Emmerbal 2

Emmerbal 2

Denk Spelletjes 0,9 Schiet de ballen in de emmers met dezelfde kleur. Als je de munten raakt, krijg je extra punten.
Tom en Jerry Bowling

Tom en Jerry Bowling

Sport Spelletjes 0,9 Gooi alle kegels om in deze Tom en Jerry bowlingvariant.
Line Rider Motor 2

Line Rider Motor 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je motor overheen.
Schelpen opduiken

Schelpen opduiken

Avontuur Spelletjes 0,9 Duik naar de bodem en verzamel zoveel mogelijk schelpen voordat je voorraad lucht op is. Op de zuurstofbalk kan je zien hoeveel lucht je nog over hebt. Als je de oppervlakte bereikt, worden je schelpen geteld en krijg je weer lucht voor je volgende duik. Je helpt het milieu een handje door afval te verzamelen, waarvoor je bonuspunten krijgt. Kijk uit voor de haaien, kwallen en sidderalen!
De haai van Sydney

De haai van Sydney

Aktie Spelletjes 0,9 Jij bent een hongerige, meedogenloze haai, die erop uit is om zo veel mogelijk mensen op één dag te verorberen. Als je diep de zee in duikt, kun je, wanneer je naar de oppervlakte zwemt, een supersprong maken. Spring bovenop boten om ze te vernielen. Zelfs vliegtuigen zijn niet veilig voor je: je hapt ze gewoon uit de lucht! Spring naar de plek die door groene pijlen wordt aangegeven, en bijt je vervolgens vast in het vliegtuig. Vervolgens trek je het hele gevaarte naar beneden, het water in, door snel achter elkaar op de pijltjestoetsen te drukken.
Vang een eend

Vang een eend

Avontuur Spelletjes 0,9 Help de hongerige vos om een eend te vangen! Je kunt je alleen naar boven, onderen of opzij verplaatsen, niet diagonaal. Ook kun je alleen over het gras lopen, niet door het bos. Kijk uit voor grotere dieren zoals beren of wolven. Deze grotere dieren kunnen ook nog tegen elkaar vechten. Er zijn plekken waar je je kunt verstoppen: een holle boomstronk bijvoorbeeld, of tunnels waardoor je van de ene kant van de rivier naar de andere kant kunt komen. Kijk uit, soms zitten er dieren verstopt in de struiken! Wanneer je door hoog gras loopt, vertraagt dit je. Verzamel sterren om bonuslevels vrij te spelen!
Tarzan Ball

Tarzan Ball

Behendigheid Spelletjes 0,9 Dit is een leuke variant op IQ Ball! Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Paniek in de bios

Paniek in de bios

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je hebt het maar druk als bediende in de bar van een bioscoop: de ene klant na de andere komt; de één bestelt popcorn, de ander weer frisdrank... je loopt je de benen uit het lijf en moet goed onthouden wie wat heeft besteld. Lukt het jou om de boel draaiende te houden en je klanten tevreden te houden? Veel plezier met dit highscorespel!
Muziek Vangen

Muziek Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verzamel alle groene figuren. Ontwijk de rode figuren en verzamel de gele en paarse voor extra punten.
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spelletjes 0,9 Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Road of The Dead

Road of The Dead

Aktie Spelletjes 0,8 Je bent in Evans City, een langgerekte stad van wel 60 km lang. De stad is lang geleden door militaire afgesloten van de buitenwereld en nu 'leven' er alleen nog zombies! Dit spel heeft vier levels: The Great Escape, Highway to Hell, Dead on Time en Police State. In het eerste level moet je proberen om zo snel mogelijk deze geïsoleerde stad te verlaten. Zombies zullen proberen je tegen te houden. In het tweede level wordt het al een stuk moeilijker. In het derde level moet je zo veel mogelijk zombies doden om tijdwinst te behalen en in het vierde level vecht je tegen het leger!
Tanken

Tanken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Paper Boy Rush

Paper Boy Rush

Behendigheid Spelletjes 0,8 Je hebt een nieuw baantje als krantenjongen, en moet iedere dag een bepaald aantal kranten bezorgen. Dat aantal wordt duidelijk aangegeven aan het begin van het spel, dus doe je best om al die kranten in de brievenbussen van je klanten te gooien. Een aantal pogingen mag mislukken, maar er is natuurlijk wel een maximum! Je kunt je mand, stuur en fiets upgraden, maar dit kost geld, dat je eerst moet verdienen door hard te werken. Succes!
IJs Salon

IJs Salon

Behendigheid Spelletjes 0,8 Je bent bediende in een ijssalon en trots op je werk. Zorg dat je klanten tevreden weer weggaan
Bubbels Schieten 2

Bubbels Schieten 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Schiet alle vijanden neer die in de luchtbellen rondzwemmen en verzamel de kleine bubbels die de vijanden laten vallen als je ze verslagen hebt.
Bioscoop Bediening

Bioscoop Bediening

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer om je klanten zo snel mogelijk te bedienen.
Dieren Voeren

Dieren Voeren

Behendigheid Spelletjes 0,8 Geef de dieren het juiste eten.
Visevolutie 2

Visevolutie 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Hier is het vervolg op het grappige vissenspelletje Visevolutie! Het principe is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Voetbal Bubbels

Voetbal Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel alle voetballen weg door dezelfde kleur voetbal ertegenaan te schoppen. Elke level heb je een andere tegenstander.
Break it

Break it

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zorg dat het balletje op het balkje stuitert en laat alle blokjes zo verdwijnen.
Blow Up

Blow Up

Denk Spelletjes 0,8 Probeer drie dezelfde gekleurde balletjes naast elkaar te krijgen. Balletjes met tekens erin zorgen voor speciale dingen zoals een aanwijzer.
Mensen Redden

Mensen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,8 Er is brand in een groot flatgebouw en de brandweer is uitgerukt. Jij bent één van die moedige brandweermannen! Vang de mensen, dieren en voorwerpen op en kijk uit voor gevaarlijke dingen als bommen, die ook naar beneden komen!
Pizza's Bezorgen

Pizza's Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Bezorg de pizza's bij de juiste mensen. Vergeet niet om onderweg nieuwe pizza's op te pikken.
Bacterietoren

Bacterietoren

Behendigheid Spelletjes 0,8 De Huje-bacteriën willen weg uit het riool waar ze al jaren leven! Maak bouwwerken, zodat de beestjes het daglicht kunnen zien.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game