LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spelletjes 6,9 Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Visfeest

Visfeest

Sport Spelletjes 6,7 Deze jonge visser wil vandaag een heleboel vis vangen. Kun jij zorgen dat hij zijn doel bereikt? Pas alleen wel op voor de haaien in dit leuke visspel!
Wereldtoer boogschutten

Wereldtoer boogschutten

Sport Spelletjes 6,7 Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spelletjes 6,7 Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Wonderlijke Angela: modemanie

Wonderlijke Angela: modemanie

Meisjes Spelletjes 6,7 Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.
Baby Verzorgen 5

Baby Verzorgen 5

Meisjes Spelletjes 6,7 Verzorg de baby's die binnen worden gebracht door hun moeders. Houd ze bezig en zorg ervoor dat ze niet gaan huilen.
Ridders en diamanten

Ridders en diamanten

Aktie Spelletjes 6,6 Deze tempel barst van de valstrikken en monsters, maar er zijn ook volop diamanten en gouden munten te vinden. Daarom zoekt deze dappere ridder in elke hoek en kier. Kan jij hem beschermen zodat hij schatrijk naar huis kan terugkeren in dit online actiespel?
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spelletjes 6,4 Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game