LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Robots Bedienen

Robots Bedienen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Maak zo snel mogelijk de bestellingen klaar waar de robots om vragen. Beleg de hamburger precies zoals die bestelt is.
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes 0,8 Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Bob zonder geld

Bob zonder geld

Denk Spelletjes 0,8 Bob leidt een saai en uitzichtloos leven als kantoormedewerker in een Amerikaanse stad. Hij droomt ervan om rijk te zijn, maar voorlopig zit dat er nog niet in: zelfs de pinautomaat weigert om hem nog maar één dollar te verstrekken! Kun jij Bob helpen om aan geld te komen? Er vallen muntjes naar beneden, en door balkjes te tekenen, zorg jij ervoor dat deze muntjes bij Bob terechtkomen. Let wel op, want de hoeveelheid hout is niet onbeperkt!
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spelletjes 0,8 Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein besturen die het beste van alle drie de andere treinen in zich verenigt. Wanneer er een uitroepteken verschijnt, moet je je trein langzamer laten rijden. Verzamel alle gele icoontjes, die staan voor gewonnen prijzen. In de winkel kun je je trein upgraden met het geld dat je verdiend hebt.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Hitz

Hitz

Behendigheid Spelletjes 0,8 Schiet je ballen de ruimte in en vernietig de maan en de sterren.
Luchtbal

Luchtbal

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer om in deze Arkanoid game alle blokjes weg te spelen met behulp van de bal.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spelletjes 0,8 De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen, want die laten hele snelle korte scheepjes los. Hou je gezondheid in de gaten en maak geen fouten, want dat kost je tijd.
Minitrein

Minitrein

Denk Spelletjes 0,8 In dit spel is het de bedoeling dat je het treintje de tunnel in laat rijden. Dit doe je door de voorwerpen op zo'n manier te verplaatsen dat de trein door kan rijden. Succes!
Dodelijke piranha: schateiland

Dodelijke piranha: schateiland

Aktie Spelletjes 0,8 De dodelijke piranha op zoek naar eetbare eilandbewoners. Hij is namelijk beland bij een mysterieus eiland dat niet op de landkaarten staat. Zodra hij zijn slachtoffer heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Als het even kan, brengt hij diens bootje ook tot zinken. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level!
Melk Bezorgen

Melk Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer zoveel mogelijk melk te verzamelen en af te leveren op het feest.
Ninjakatten

Ninjakatten

Aktie Spelletjes 0,7 Kruip in de huid van één van deze drie katten en ga het gevecht aan in de arena, tegen allerlei vechtlustige tegenstanders! Elke kat heeft zijn voor- en nadelen. De rode kat is opgegroeid in een dorp waar hij veel melk te drinken heeft gekregen. Hij is erg fit en zijn gezondheid herstelt ook snel. De grijze kat is op straat opgegroeid, heeft veel gevochten en is dan ook een ware vechtersbaas die rake klappen uitdeelt. De witte kat is in een rijk gezin opgegroeid waar hij kon eten wat hij wilde: daardoor is zijn gezondheid twee keer zo goed. Na ieder level kun je je skills upgraden: gezondheid, kracht, herstel, snelheid en ontwijken. Zorg voor een optimale combinatie om je kans op een overwinning te vergroten!
IJsverkoper 2

IJsverkoper 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Jij bent een ijsverkoper, en het is voor jou een uitdaging om zo snel mogelijk de juiste ijsjes voor je klanten klaar te maken.
Gravertje

Gravertje

Avontuur Spelletjes 0,7 Gravertje heeft een superboor waarmee hij door alle soorten grond boort, op zoek naar schatten en bonussen. Hij kan een radar inzetten om onzichtbare schatten op te sporen: zet dit hulpmiddel dus in als je efficiënt te werk wilt gaan!
Middeleeuws boogschieten 2

Middeleeuws boogschieten 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om deze middeleeuwse boogschutter in de roos te laten schieten, of in ieder geval om er zo dicht mogelijk bij te komen. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Pinguïnkatapult

Pinguïnkatapult

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bevrijd de gevangen pinguïns! Aan het begin van elk level moet je de pinguïns in positie brengen door ze met de katapult door de tunnel te schieten. Met het aantal pinguïns dat je met succes lanceert kun je vervolgens de ijsberen aanvallen door erop te duiken. Rechts bovenaan kun je zien hoeveel ijsberen je moet raken. Als je niet slaagt, is het spel voorbij.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Harpoon Lagoon

Harpoon Lagoon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Deze visser gebruikt een harpoen om te vissen. Zorg dat hij zo veel mogelijk vissen binnenhaalt!
Superstapelaar

Superstapelaar

Behendigheid Spelletjes 0,7 Je bent ober bij Stinky Tony's Bistro, en de manier van bedienen is daar erg bijzonder. Vanuit de keuken wordt het eten dat je moet bedienen, gewoon naar buiten gegooid, op het terras. Jij moet dit vervolgens op je dienblad zien te krijgen om het daarna naar je klanten te brengen. Stapel zo veel mogelijk eten op het dienblad, en probeer zo weinig mogelijk eten op de grond te laten vallen!
Hitz 2

Hitz 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Speel alle 90 levels in dit fascinerende breakout-spel!
Verdwaalde kogels

Verdwaalde kogels

Aktie Spelletjes 0,7 Probeer in zo min mogelijk directe en/of indirecte schoten alle poppetjes op de platforms te doden.
Pinguin Vangen

Pinguin Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer eerst minimaal 50 pinguïns te vangen, vervolgens is het de bedoeling dat je met je bootje zoveel mogelijk vis vangt voor de pinguïns. Pas op voor de orka's en het ijs. In het laatste deel moet je ervoor zorgen dat de pinguïns veilig aan land kunnen, hiervoor moet je de zeeleeuwen in slaap schieten.
Bananen Springen

Bananen Springen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bestuur het aapje en verzamel alle banaantjes in een level om door te gaan.
Donut Winkel

Donut Winkel

Denk Spelletjes 0,7 Probeer de klant tevreden te houden en zorg dat je binnen de tijd de bestelling klaar hebt.
Verkeersuitdaging

Verkeersuitdaging

Denk Spelletjes 0,7 Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Wanneer ze op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Brug Bouwen

Brug Bouwen

Denk Spelletjes 0,7 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
Bingo

Bingo

Behendigheid Spelletjes 0,7 Kies je inzet, kies je nummers op het bord, speel en win punten!
Meubel Katapult

Meubel Katapult

Aktie Spelletjes 0,7 Zorg ervoor dat de meubelstukken zo dicht mogelijk bij het doel landen!
Mijnen in Utopia

Mijnen in Utopia

Behendigheid Spelletjes 0,7 Verdien geld in de mijnen van Utopia. Ga op zoek naar erts en verkoop het om geld te verdienen. Soms zul je reparaties moeten uitvoeren of je energie moeten opladen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game