LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Dino Babies

Dino Babies

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om de dino babies te helpen die in het nest liggen door de goede producten naar de diertjes te brengen
Pixel 2

Pixel 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een duizelingwekkend spel vol kleur, waarin je pixels verzamelt en ervoor moet zorgen dat je niet door vijandige ruimteschepen wordt geraakt. Je kunt hierop schieten, zodat je weer even rust hebt voordat een volgende golf vijanden zich aandient. Eerst begin je in de 'Storymodus', en wanneer je de eerste Wereld levend door bent gekomen, kun je ook in de 'Survivalmodus' spelen.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Visevolutie 2

Visevolutie 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Hier is het vervolg op het grappige vissenspelletje Visevolutie! Het principe is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spelletjes 0,9 Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein besturen die het beste van alle drie de andere treinen in zich verenigt. Wanneer er een uitroepteken verschijnt, moet je je trein langzamer laten rijden. Verzamel alle gele icoontjes, die staan voor gewonnen prijzen. In de winkel kun je je trein upgraden met het geld dat je verdiend hebt.
Rode bal 2

Rode bal 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Help de rode bal om zijn kroon terug te vinden, die tijdens een windvlaag van zijn hoofd is gewaaid!
Kat met Boog 2

Kat met Boog 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in zo min mogelijk schoten de schietschijf te raken.
Winterbellen

Winterbellen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat dit kleine konijntje zo hoog mogelijk in de lucht springen, van klok naar klok. Telkens wanneer hij een klok raakt, springt hij vanzelf een stukje omhoog. Wanneer hij een vogel raakt, verdubbelt je score.
Bacterietoren

Bacterietoren

Behendigheid Spelletjes 0,9 De Huje-bacteriën willen weg uit het riool waar ze al jaren leven! Maak bouwwerken, zodat de beestjes het daglicht kunnen zien.
Buitenaardse boor

Buitenaardse boor

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden!
Sushirestaurant

Sushirestaurant

Denk Spelletjes 0,8 Je hebt al je spaargeld geïnvesteerd in het sushirestaurant dat je vandaag wilt openen. Je hebt één week om te bewijzen dat je een goede kok bent die de boel probleemloos draaiende kan houden!
Tarzan Ball

Tarzan Ball

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuke variant op IQ Ball! Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Drukke spoorwachter

Drukke spoorwachter

Denk Spelletjes 0,8 Jij bent een spoorwachter die het ontzettend druk heeft. Er zijn ontzettend veel treinen op het spoor, en je moet het treinverkeer zo regelen, dat de treinen niet tegen elkaar aanbotsen. Als je met je muis over het spoor gaat, verschijnt er informatie op je scherm over de trein die eraan komt op dat baanvak. Door op de seinen te klikken, laat je die op rood of op groen springen. Door op de wissels te klikken, laat je de trein van spoor wisselen. Als je de treinen op het station laat stoppen, verdien je extra geld. Doe je best en zorg dat de treinen op hun plaats van bestemming aankomen zonder tegen een andere trein aan te botsen!
Koe Melken

Koe Melken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Melk deze koeien en zorg ervoor dat de uiers niet overbelast worden met melk.
Tom & Jerry kaasgevecht 2

Tom & Jerry kaasgevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van de tafel ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster) in het kleine venstertje dat verschijnt. Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
Schattengrot

Schattengrot

Avontuur Spelletjes 0,8 Verzamel zoveel mogelijk fruit en muntjes voor punten. Je hebt ook de mogelijkheid om een korte tijd te vliegen. Pas verder dat je vijanden je niet te pakken krijgen.
Bioscoop Bediening

Bioscoop Bediening

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer om je klanten zo snel mogelijk te bedienen.
Eieren Verzamelen

Eieren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Breng alle eieren terug naar het nest, maar pas op voor de T-rex en de bijen.
Arkanoid 360

Arkanoid 360

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zorg ervoor dat het balletje niet in het zwarte gat terechtkomt!
Magnetische heftruck

Magnetische heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,8 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij werkt in het magazijn als heftruckchauffeur, en moet van de gekste plekken kisten vandaan halen, en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapotgaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!
Voetbal Bubbels

Voetbal Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel alle voetballen weg door dezelfde kleur voetbal ertegenaan te schoppen. Elke level heb je een andere tegenstander.
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spelletjes 0,8 Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Rode bal 4

Rode bal 4

Behendigheid Spelletjes 0,8 De spellen uit de 'Rode bal'-serie zijn altijd leuk om te spelen. Telkens beleven de rode ballen weer andere avonturen. Deze keer veranderen gemene, zwarte blokjes alle rode ballen in blokjes! Help jij de rode bal om alle zwarte blokjes uit te schakelen en zo veel mogelijk sterretjes te pakken?
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spelletjes 0,7 Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt de koning gelanceerd om alle taarten in de lucht op te eten. Hoe kronkeliger jouw taartentoren, hoe meer de koning in de lucht van links naar rechts zal moeten vliegen om zo veel mogelijk taart binnen te krijgen.
Boom Box

Boom Box

Denk Spelletjes 0,7 Probeer telkens minstens 3 blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan te leggen. Op deze manier verdwijnen de blokjes.
Fishy 2

Fishy 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen. Je kunt het voedsel dat van bovenaf het water in zinkt ook opeten!
Pretpark IJsverkoper

Pretpark IJsverkoper

Denk Spelletjes 0,7 In dit spel verkoop jij ijs in een pretpark. Het is een warme, zomerse dag, dus de kinderen hebben zin in een lekker koel ijsje. Zorg ervoor dat je je klanten die ijsjes geeft die ze bestellen. 1. Klik op een hoorntje of schaaltje. 2. Doe hier ijs op door op de machine te klikken. 3. Klik op de bakken boven je om een sausje of decoratie toe te voegen. 4. Geef je klant het ijsje door op de klant te klikken.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game